Doğum yapmış olan anneler buraya....

Hicran çok güldüm ya maşallah çok tatlı olmuş videoyu izleyemedim ama.
Emel senin oğluşuna da maşallah çok tatlı ayrıca çok da edepli annesi.
Diğer resimleri göremedim.

mert paşayı haammm yaparım ben güzel gözlüm benim bide bıcıbıcı yaparmış...sewerim onu ben
bıcırığım o benim yaaŞeniz

kıss çılgın hicran güzel kızımızı ne yaptın kıss ölee...kaydirigubbakcemile3
alemsin yawwkaydirigubbakcemile2

napiim bütün gün evde iş güç yapamıyom ceylin hanım huysuz olduğundan hep ya kucakta yada oturur vaziyette hep ilgi bekliyor yanından ayrılmaya bile gelmiyor basıyor yaygarayı valla ..:roflol: inanın bugün kociiş dışardaydı gelene kadar wc ye bile gidemedim o derece yaniii:roflol:

mervecim slm sende hoşgeldinn dişten mi bilmiyorumm ama huyhuzz ve ağızı çok sulanıyooo ve damakları beyazlaştıı yaa bakalımm hayırlısıı
senin fıstık nasllll canımm

arkaslar ben lahana yagına basadımm bölgesel zayıflatıyor...ve greyfurt yagı kullanıyom oda gögüs bölgesi için toparlayıcı ve sıkılaştırıcıymışşş
ben çilek fındık lahana ve kakao yagını birerkapak karıştırım akşam yatarken çatlayan incelmesini istediğim bölgeye sürüyomm ve streç ile sarıyom umarım işe yararr

slm arkadaşlar şimdi cemreyi uyuttum bi bakayım dedim. hasta olan tüm bebeklere allah şifa versinnn geçmiş olsunnnnnn....

slm ayşe allah bol uyku versin miniğine bende kızı yeni uyuttum daha doğrusu ben ğraştım yoruldum kociş aldı kucakta sallanarak uyuyor benimki zilli ya işte neyseki uyudu yatırdım beşiğine çok şükür

inşallah yarar faydasını görürsen sölede bizde yapalımm bariii

uyur inşallah canım yaa bende mutfağı toplicam kızın biberonları yıkanacak csterilizasyon makinasına konulacak onlar beklenecek sonra ceylinin maması vecrileek saat 2 de sonra yatarım artıkınnn

ceylinin resmini gördünmü kızz peruklusunuuu ben silmiştim ama nunişşş alıntı yapmış silmemiş henüz bakabilirsin ordan şu zilli gelsede silse şu resmi mesajındannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…