- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.161
kimler var o enlerde bi bakem merah ettümmmsırnaşık şeyalkisalkisalkis
yavrım sende benım enlerımdesın... :jeyyar:siz ancak en yapın emiiiii
ne enleri ne zaman yaptınız...
herkeslere selamlar
benimde bileğim çok ağrıyo kıslar, egeyi kaldırıp indirmekten kemikte oynama oldu sanırım.
deraycım geçmiş doğum günüm mübarek olsun.
mevlüdecim benimkide öyle deli gibi uyuyor bazen yüzüstü buluyorum bende her baktığımda artık onlarda uykunun yayılmanın tadına vardı bence.
gözdecim senin tostos maşallah keçi sütündenmidir nedir çok akıllı bizimkilerden hep bir adım önde giidiyo. ege gülmek nedir bilmezken seninki kahkaha atıyodu kuzum benim
duygu facebook ta bende gördüm videoyu bayıldım yaaa tontiş büyümüşte alemlere akmaya başlamış. sende pek güzel olmuşun siyah mı saçların bece en çok sana yakışan siyah.
sen en gozde yerındesın dödürum.. :roflol: :jeyyar:
yavrım sende benım enlerımdesın... :jeyyar:
yapmadık bacım yapak dıyoruz..
Bu konuyu gundeme getıren mervecım de en arastırmacı gazetecı yerınde... :icecream: yerimseniben
hehe pek hoş olmuş aytencim enlerin :)
hicran ceylin çok tatlııı yavrum nası uyumuş kendi kendine oyuncaklarıyla :)
Şenizulen en zengine benide yazmışınız zamanında allah allah başka bişeye layık göremedinizmi leynnnsırnaşık şey nirem zengin artık benim e zamanında vardı eccık ama bi halt kalmadı geriside tehlikede gönlümüz zengin olsun be gerisi boşşş neyseki yeni enlerinizde daha iyi yerlere komuşunuz beni sağolun varolunnn emüüüa.s.a.s.Şeniz
Hicrancım maşaAllah ceylineoyuncaklarıyla oynarken mi uyumuş :CüvCüv:
Betül boşver enleri delikafadulden aralık anaları, klavye başından da anlaşılabilecek özellikleri belirtmişler kategori olarak..bizimki gibi göreceli ve hiçbir zaman bilinemeyecek kategorileri değil kaydirigubbakcemile3
ama orada konuyu açan kız çok uğraşmış valla ellerine sağlık..ben bile takip ettim okudum :smiley-cool: gizli gizli :roflol:
nasılmış kııı merak ettüm ben de şimcikkk
aralık anneleri'nin enleri diye başlığı vardı sanırım..
seçtikleri kategoriye o kişiyi neden seçtiklerinin gerekçelerini de yazmışlar çok eğlenceli olmuş kaydirigubbakcemile3
hicrancım sen gönüllerin biricisisin Şeniz
senin kategorin belli bence;
hepimize bıkmadan usanmadan cevap veren sabırlı üye, ablamız :hooray: kaydirigubbakcemile3
[U]hicran [/U]canım çok sevimli uyumuşş maşallah yaaa
ayten en suslu benimdır kıs kesın
biraz kokoşluk var bendekaydirigubbakcemile3
:roflol:ay teveccühünüz canlarımmm birinci olayım hepinize şeker ısmarlıcamm yok ulen o okulda başkanlık için yapılırdı demiii:roflol::roflol::roflol:
Yavrım yanlız bı en furyası daha geldı dımektır bu bende yapım madem sana hıtaben ossun emı.. Şenizen güzel :eda, betül, hicran, patik atak , derya, duygu, gülsüm ,mevlüde, emel gözde ve diğer eylül anaları
en anne : eda, betül, hicran, patik atak , derya,canan, duygu, gülsüm ,mevlüde, emel gözde ve diğer eylül anaları
en cesur : gülsüm
en akıllı : hicran
en şeker :canan
en topitop :emel
en zengin : ben gönlüm zengin benim
en fakir :ben, derya, gözde çünkü tüm gün bebeklerimizden ayrıyız oyyyyyyyyy bide hep çalışıyoruz olmazkiii
en yoğun :hicran
en araştırmacı :betül
en pimpirikliatik
en süslü :bilmiom[/I][/B][/COLOR]
en sakin :naime
Şenizulen en zengine benide yazmışınız zamanında allah allah başka bişeye layık göremedinizmi leynnnsırnaşık şey nirem zengin artık benim e zamanında vardı eccık ama bi halt kalmadı geriside tehlikede gönlümüz zengin olsun be gerisi boşşş neyseki yeni enlerinizde daha iyi yerlere komuşunuz beni sağolun varolunnn emüüüa.s.a.s.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?