Doğum yapmış olan anneler buraya....

en güzel :eda, betül, hicran, patik atak , derya, duygu, gülsüm ,mevlüde, emel gözde ve diğer eylül anaları

en anne : eda, betül, hicran, patik atak , derya,canan, duygu, gülsüm ,mevlüde, emel gözde ve diğer eylül anaları

en cesur : gülsüm

en akıllı : hicran

en şeker :canan

en topitop :emel

en zengin : ben gönlüm zengin benim
en fakir :ben, derya, gözde çünkü tüm gün bebeklerimizden ayrıyız oyyyyyyyyy bide hep çalışıyoruz olmazkiii

en yoğun :hicran

en araştırmacı :betül

en pimpirikli atik

en süslü :bilmiom
[/I][/B][/COLOR]

en sakin :naime

Son düzenleme:
kimler var o enlerde bi bakem merah ettümmmsırnaşık şeyalkisalkisalkis

sen en gozde yerındesın dödürum.. :roflol: :jeyyar:

siz ancak en yapın emiiiii
yavrım sende benım enlerımdesın... :jeyyar:
ne enleri ne zaman yaptınız...

yapmadık bacım yapak dıyoruz..

Bu konuyu gundeme getıren mervecım de en arastırmacı gazetecı yerınde... :icecream: yerimseniben

sağol canım da aslında önde olduğu yok her çocuk farklı işte ...
bazı şeylerde önde olurken bazılarına geride oluyor bence tamamen bebeğin kişiliği ile alakalı ....
deniz gerçekten çok güleç 1.ayı dolduğundan beri bilinçli bir şekilde gülüyor. bir de çok hareketli . ama mesela o kadar hareketli olmaya daha 1 aydır falan doğru düzgün dönebiliyo bizimkinin numara sadece el ayak sallama ,emekleme falan hak getire :) birde belki de ben denizle çok fazla konuştuğum için olabilir o da benim taklidimi yapmaya çalışıyo sesler çıkartıyor .... hepsi eninde sonunda yürüycek konuşcak hepsini yapcak , allah eksikliklerini göstermesin her halleriyle o kadar tatlılar ki

ay teveccühünüz canlarımmm birinci olayım hepinize şeker ısmarlıcamm yok ulen o okulda başkanlık için yapılırdı demiii:roflol::roflol::roflol:

Şenizulen en zengine benide yazmışınız zamanında allah allah başka bişeye layık göremedinizmi leynnnsırnaşık şey nirem zengin artık benim e zamanında vardı eccık ama bi halt kalmadı geriside tehlikede gönlümüz zengin olsun be gerisi boşşş neyseki yeni enlerinizde daha iyi yerlere komuşunuz beni sağolun varolunnn emüüüa.s.a.s.Şeniz

Hicrancım maşaAllah ceyline oyuncaklarıyla oynarken mi uyumuş :CüvCüv:

Betül boşver enleri delikafadulden aralık anaları, klavye başından da anlaşılabilecek özellikleri belirtmişler kategori olarak..bizimki gibi göreceli ve hiçbir zaman bilinemeyecek kategorileri değil kaydirigubbakcemile3
ama orada konuyu açan kız çok uğraşmış valla ellerine sağlık..ben bile takip ettim okudum :smiley-cool: gizli gizli :roflol:

[U]hicran [/U]canım çok sevimli uyumuşş maşallah yaaa
ayten en suslu benimdır kıs kesın
biraz kokoşluk var bendekaydirigubbakcemile3

hicrancım sen gönüllerin biricisisin Şeniz
senin kategorin belli bence;
hepimize bıkmadan usanmadan cevap veren sabırlı üye, ablamız :hooray: kaydirigubbakcemile3

nasılmış kııı merak ettüm ben de şimcikkk

ay teveccühünüz canlarımmm birinci olayım hepinize şeker ısmarlıcamm yok ulen o okulda başkanlık için yapılırdı demiii:roflol::roflol::roflol:
:roflol:
Yavrım yanlız bı en furyası daha geldı dımektır bu bende yapım madem sana hıtaben ossun emı.. Şeniz

Valla kız zengını fakırı dıye en mı olumus sallayın onuu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…