Doğum yapmış olan anneler buraya....

Gül canım ne yaşadığını çok iyi anlıyorum çünkü dişlerimiz çıktığından beri her gece aynı şeyi bizde yaşıyoruz..Ama senin üstüne birde çalışıyor olman mahfediyor seni haklısın..Ben evde olduğum halde sinirlerim inanılmaz yıpranıyor..Mesela dün gece 9 da yattı 9.30 kalktı ve saat 11 e kadar uyutmaya çalıştığımız için iki gözü iki çeşme katıla katıla ağladı..Artık fıtık olcak dedim vazgeçtim aldım gece 1 e kadar oturdu bizle..En sonda memede yarım saat emerek uyudu...Allah yardımcımız olsun ggerçekten çok zor..Umarım en kısa zamanda düzelirler canım...

Deryacım nice mutlu yaşlara sevdiklerinle girmeni dilerim canım ne güzel süpriz yapmış eşin değişiklik olmuştur Allah içine sindirsin canıma.s.
Geçmiş olsun Gözdecim deniz kuzuma çok hassas bünyesi demek kıyamam ben yaabenneyaptımki
O millet benım iştekaydirigubbakcemile3Canım bende nasıl alıştırırsan öyle gidiyor..Ben hiç kalın alıştırmadım çünkü kalın alışında giyinmeye alışınca aniden açılıp bir rüzgarda hasta oluyorlar...
Koca kış şapka takmadık biz,atkı eldiven...Kafada kel..Yolda insanlar çevirip vah vahh falan diyorlardı kulağı hasta olcak şöyle olcak böyle olcak....Hele kayınvalidem kızım yapma etme kuşun kanadından kaparlar dedi ama çocuk bırak kanadı ne fırtınadan ne yağmurdan ne soğuktan çok şükür kapmadı...Allah nazardan saklasın...Ben onun için çok korumaya karşıyım..Ben ne giydiysem onada hep bir fazlasını giydirdim:)
Mesela çıplak şimdi ayakları çorap yokyerimseniben

gülcüm canım allah yardımcın olsun zor bir durum yaa.....
deryacım nıce senelere canım allah uzun ömürler versin...
kızlar hasta bebiş varsa geçmiş olsun sitedekı hatadan dolayı geçmişi okuyamadım açılmıypo sayfa lar hata diyo..
bu gun eşimin işi azmış dışarı çıkıcaz alışverişe oğluşuma bişeyler alıcaz... belkı alpberk e uyku tulumu alırım yazlık.. gece üstünu çok açıyo ama bende zaten çok örmuyorum çokta giydırmıyorum. annem hep derdı erkek çocuk sıcak sevmez bende zaten kat kat hiç giydirmedım burdada sanslıyım havalar çok sıcak yazlıkları gıyıyoruz alpde kısalarını giyiyo arada ama genede esiyooo....

ah duygucum yaa bu çocuk 6 ay hiç hasta olmadı , bende çok sakınmam annem yelek giydirir ben çıkartırım , evimiz hiç bi zaman çok sıcak olmadı zaten
sadece fazla dışarı çıkartamıyordum hava soğuk olduğu için izmir daha sıcaktır tabi sen daha erken başladın çıkartmaya , ama istanbulda bu sene ne yağmur ne soğuk eksik olmadı 2.sahile inişimiz ve deniz yine öksürüyor anlamadım ben bu oğlanı , anne sütü azaldı diye diyorum ama bilmiyorum yada gerçekten bişeylere alerjisi var polen falan çünkü ne ateş ne huysuzluk ne iştahsızlık sadece öksürüyor

Gözdecim belkı dediğin gibi alerjısı vardır...Ben egeyı ocak subat marttada dısarı cıkardım pıknıgede gıttım sahılede cıktım..Hatta Ege 3 gunluktu sahıle cıktıgındakaydirigubbakcemile3İzmirde kışın tabı ıstanbul kadar olamaz ama kuru soğuğuyla meşhurdur..sende cok sarıp sarmalamıyorsan muhtemelen alerjık olabılır dedıgın gıbı...Geçmiş olsun canımcımŞeniz

selam kısslar..hazır site kullanılabilir haldeyken geçen buluşmanın dedikodularını yapiim:)..anacım edabi sülün..ince uzun bacaklar,bademgözler,pampıh gibi bi ten:)..merve sarışın..koca yeşil farları var bide:)ama ılk kapıdan gırdım merveyı mısafır cocuk sandım:))hem ufak tefek hemde daha çocuk gibi bişi...onların arasında kaldımmı kartoloz:)edanın evi ve aileside kıskandıracak cinsten..tatlı bi anane,kızkardeş hepberaber fokbalığı borişle özenli cici evinde yaşıyolar..ayaklarım eve gıtmek ıstemedi..ailemi özlemişim...eda kesınlıkle iyi kalpli ama haksızlık karşısında suskun kalıcak pasif bi kız deil..merve hakikaten hissettiğim gibi cinn..büşrada bu çağda gördüğüm en anneci kzu..boylebuluşmalarcok güzel oluyo kızlar..işallah yaza bi kafede buluşalım..tekrar teşşekkürler eda..emeğin ve içtenliğin için...

Merhabalar Kızlarr gözdecim geçmiş olsun kuzuna böyle böyle büyüyecekler maaalesef,Allah beterinden korusun...

Canım benimm güzel sözlerin için çok saol... asıl ben size teşekkür ederim değer verip evime geldiğiniz için..Aslında saatlerce oturup sohbet etmek isterdim sizlerle bebişler fırsat vermediki..
Bize bol keseden dağıtıyorsun övgüleri ama kendine o kadar haksızlık ediyorsun ki kızlar şişkoyum benden geçmiş vs..yazılarına aldanamazlar artık..
Tam bir afet kızlar hiçbir fazlalığı yokk tam bir kadın,oturması konuşması her bi şeyi dişi...
Burda harem muhabbeti geçmiştii hakkaten haremin başı olurdu hem aklıyla hem dişiliğiyle..Keşke evler yakın olsa walla her hafta görüşmek isterim sizlerle..

Canım dönem dönem olur sıkma canını,seni sinir ettiği için şimdi her hareketi batıyordur gözüne, sabırlı olSen haklıyken haksız pozisyona düşersin eğer birden bire patlarsın..
Otur konuş eşinle anlat derdini sen yazmıştın buraya eşinle ilgili söylemeden olmuyor illa yönlendireceksin diye..

Deryacım doğum günün kutlu olsun.Sevdiklerinle nice nice seneleree..Eşimle aynı gün doğmuşsunuz...

herkese merhabalar hihoyyyt
site düzelmiş ama pek kimseler uğramamış fisfisfis
derya geçmiş doğum günün kutlu olsun...sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür nasip etsin Allah evladınla beraber

Umutcum teşekkür ederim güzel sözlerin için
sizinle tanıştığıma çok mutlu oldum gerçekten...umarım daimi olur arkadaşlığımız....
Edanın da dediği gibi sen de fazla tevazu gösteriyorsun kendin hakkında ...resimlerinden çok daha hoşsun..ismet kuzusu ;çok tatlı ve acaip sıcak kanlı .. şanslı, güzel bir ömür sürer inşAllah annesi.
Eda; gerçekten çok güzel bence de.. içi de dışı güzel maşaAllah :1rolleyes: bir ara sayfanın enlerini seçmiştik bir ara.. en güzel kategorisi Eda'nındır bence :lepi:
gerçi bizim kategoriler pek bi saçmaydı...yok en zengin falan :roflol:
aralık anneleri ne güzel yapmışlar bu konuyu..çok kıskandım sositososito

Bu arada kızlar, büşra gel gel yapmayı öğrendi.. uzun çabalarım sonunda tabii kaydirigubbakcemile3
gel gel deyince elini kıvırıyor sağa sola :sm_cool: çok komik ama çok şeker :CüvCüv:

site düzelmiş kızlar ben de geldim. hava çok güzeldıdışarı çıktık git gide ısınıyoda yarın hafta sonu eşim evde cumada eşimın kuzenı eşi ve bir aylık bebeklerı pikniğe gidicez.insallah güzel olur havada güzel..

serapcım aynı dert bende de var.benim eşimde aslında matematikçi-ekonometrici..özel bir şirkette çalışıyor.ben de onun öğretmen olmasını çok istiyorum.o da şimdiş kpss ye çalışıyor.biliyorsun artık öğretmen olmak çok zor.çok çalışması gerk.90 üstü puan almaı gerek.o da işten eve gelinece ders çalışyor bu yüzden.ders bahenesine kıvançla çok az ilgileniyor.ben bu duruma çok sinir olsam da yeterki öğretmen olsun da diyorum.pek sesimi çıkarmıyorum.oğluşumla debelenip duruyorum ne yapayım.ikimiz de öğretmen olsak çok iyi olur.oğluşumuza rahat bakabiliriz.inş. olur.çok istiyorum yaa..

kızlar yaz buluşması yapalım dedik ya..bu buluşma çok yaz ortaları olmasın.ben haziran 19 da sinop a gidecem.1-1,5 ay falan kalacam.bebeğimle şölee bir dinlenecem.deniz,güneş , akşam gezmeler...ohhh...tabii eşim ancak 15 gün bizimle kalacak.sonra gelecek ist.a çünkü çalışıyor.amanın herif beni unutmasa barii..eve başka birilerini atmaz dimi.yok atmaz ...atamaz.valla kırarım kafasını klava::mymeka: ..yok benim eşim öle şeyler yapmaz.nede olsa laz kafalı kafamçokkarıştı ..akıl ermez öle şeylere.ben malımı bilirim..:jeyyar:laelaelaelaelae....bir dahaki buluşmaya da çok katılmak istiyorum.şölee güzelcenek toplanalım bir yerlerde..ayy çok güzel olur.yalnız artık katılım lütfen fazla olsun..şimdiden ayarlasın herkeşler kendinei he ona göre..:enbuyukkk:

Ohhhh hoşgelmişiz
ya tek lüksümüz burası yaa,kapanınca valla sıkıntı basıyor.ınternete giriyom iki saat düşünüyorum nereye girsem diye.

Arkadaşlar Ayçanın uyku bozukluğunu dönemseldir demişiniz bi de sabır dilemişiniz çok sağolun da bu dönem ne zaman geçecek biz aralarda bazen izin yapsak da o da ayda 3 geceyi geçmez 8 aydır böyleyiz,yani benim çocuğum uyumaz anam uyumaz...senağlama

Büşra ya aferiiin,
Ayça da anne cici yapıyor ama ne cici yapmak,yanağımı seveceği yerde cırmalıyor cicisi öyle yani
ama olsun,canı isterse yapıyor ya olsun:icecream:

slm kızlar
bişey sorcam sizin bebişler uyurken nasıl yatıyo bizim kı once saga yada sola dönuyodu şimdi yuz üsu yatıyo kaç defa duzeltıyorum gun içindede çok sık uyanıyo bakıyorum yuz üstu yatıyo ağzı kapanıyodamı kalkıyo dıye düşünmuyo değilim yatagına koyarken ağzından emziği alıyorum.. korkuyorum allah korusun birden nefes alamassa diye böle uyuyuyan bebek de bizim oğlanı gördum ben valla ne yapsam kı?

Son düzenleme:
Günaydınlarrr güzel annişlerrr:)
Bugün saati sabah 7 ye kurdum ve Ege Beyi kaptığım gibi bütün evin perdelerini açtım tv yi açtım çizgi film buldum,yüzünü yıkadımkaydirigubbakcemile3Sonrada koydum yürütece:)
şu saat itibariyle uykusuzluktan bayılmak üzere ama daha uyumadı bakalım..Gece kaçta yatcak görcez.Dün gece 1 e dogru yattı 7 de kalktı:roflol:

oyy maşallah Büşraya yerim ben onu Egede gel gel ege diyorrr ge ge ege diyor:roflol:
Aralık anneleri yapmış deyince bende baktım dediğin gibi Mervecim çok güzel yapmışlar bizde yapalım böylesi çok daha güzel olmuş yani..Çok zengin heee:roflol:Çok yaşa emi en zengin sen değilmiydin zaten niye şimdi taş koyuyon allah allah:dilcikar:Benim hatırladığım en zengin en herşeyi bilen en güzel en alımlı en en en sendin yaaaa:roflol:

Canım inşallah geçer eşin sinavı ve öğretmen olur Allah gönlüne göre versina.s.

İnşallah bugünlerde geçicek canım sabretcez:1hug:
Bizimkide yapıyor bazen onu canım çok huzursuz yatıor bir sağa bir sola o kafa hiç durmuyor uyurken takla ata ata gidiyor en son gömüyor kafayı yastığa kalıyor bende tedirgin oluyorum bazen senin gibibenneyaptımki

GÜNAYDIN :hooray:

sağol teyzesi..Ayçaya da maşaAllah..
anne cici diyor demek ya ne şeker oluyordur kim bilir :CüvCüv:

sağol canım egeye de maşaAllah..adını da söylüyor demek mavişime bak ya yerim onu cokacimcoook

alkisalkisalkis yok duygucum sen yanlış hatırlamışsın enlerin eni olarak seni seçmiştik biz alkisalkisalkis alkisalkisalkis Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…