- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.121
günaydın kızlarrr...ancak girebildim....dün ebnim doğum günümdü eşim güsel bir sürpriz yapmış ve bisürü arkadaşımı davet etmiş birden kapı üst üste çalmaya başladııı şaşırdım çok mutlu oldum:)eşim de kocaman bi pasta yaptırmış güseldi yaniii...tunahan da 20,30 da uyudu ama çok öksürüyo ya bu çocuk aynı babası üstünde hiçbişi tutmuyo hep açık 100 kere kalkıyom gec bi tunahan ı örtüom bi eşimi örtüyom çok yorgunum uykusuzum bu yüzden nöbetim çok benim de...
doğumgünün kutlu olsun deryacım ... ne güzel bi süpriz yapmış eşin insan ihtiyaç duyuyo böyle güzelliklere ...
deniz de gene öksürmeye başladı kafayı yiycem tam iyi oluyodu hafta sonu dışarı çıktık biraz rüzgar vardı ondan mıdır nedir başladı gene öhü öhüüü ben bu çocuğu hiç mi dışarı çıkartamıycam anlamadım ki...birazdan arıycam bakim doktorunu ne diycek ... tunahana da geçmiş olsun canım geçer inşallah öksürüğü ilerlemeden .
sağolun kızlar teşekkür ederiiimmmmhihoyyyt
gözdecim teşekkürlerrr...ya bende pazar günü çıkardım ama ağzını burnunu sardım valla anlamadım ki ya milllet ölee bi hırkayla çıkartır bişeycik olmaz bizimkiler hemen öksürüyolar yaa bende devam ederse bugün de öksürüğü dr.götürücem napimm...
Geçmiş olsun Gözdecim deniz kuzuma çok hassas bünyesi demek kıyamam ben yaabenneyaptımki
O millet benım iştekaydirigubbakcemile3Canım bende nasıl alıştırırsan öyle gidiyor..Ben hiç kalın alıştırmadım çünkü kalın alışında giyinmeye alışınca aniden açılıp bir rüzgarda hasta oluyorlar...
Koca kış şapka takmadık biz,atkı eldiven...Kafada kel..Yolda insanlar çevirip vah vahh falan diyorlardı kulağı hasta olcak şöyle olcak böyle olcak....Hele kayınvalidem kızım yapma etme kuşun kanadından kaparlar dedi ama çocuk bırak kanadı ne fırtınadan ne yağmurdan ne soğuktan çok şükür kapmadı...Allah nazardan saklasın...Ben onun için çok korumaya karşıyım..Ben ne giydiysem onada hep bir fazlasını giydirdim:)
Mesela çıplak şimdi ayakları çorap yokyerimseniben
ah duygucum yaa bu çocuk 6 ay hiç hasta olmadı , bende çok sakınmam annem yelek giydirir ben çıkartırım , evimiz hiç bi zaman çok sıcak olmadı zaten
sadece fazla dışarı çıkartamıyordum hava soğuk olduğu için izmir daha sıcaktır tabi sen daha erken başladın çıkartmaya , ama istanbulda bu sene ne yağmur ne soğuk eksik olmadı 2.sahile inişimiz ve deniz yine öksürüyor anlamadım ben bu oğlanı , anne sütü azaldı diye diyorum ama bilmiyorumyada gerçekten bişeylere alerjisi var polen falan çünkü ne ateş ne huysuzluk ne iştahsızlık sadece öksürüyor
selam kısslar..hazır site kullanılabilir haldeyken geçen buluşmanın dedikodularını yapiim:)..anacım edabi sülün..ince uzun bacaklar,bademgözler,pampıh gibi bi ten:)..merve sarışın..koca yeşil farları var bide:)ama ılk kapıdan gırdım merveyı mısafır cocuk sandım:))hem ufak tefek hemde daha çocuk gibi bişi...onların arasında kaldımmı kartoloz:)edanın evi ve aileside kıskandıracak cinsten..tatlı bi anane,kızkardeş hepberaber fokbalığı borişle özenli cici evinde yaşıyolar..ayaklarım eve gıtmek ıstemedi..ailemi özlemişim...eda kesınlıkle iyi kalpli ama haksızlık karşısında suskun kalıcak pasif bi kız deil..merve hakikaten hissettiğim gibi cinn..büşrada bu çağda gördüğüm en anneci kzu..boylebuluşmalarcok güzel oluyo kızlar..işallah yaza bi kafede buluşalım..tekrar teşşekkürler eda..emeğin ve içtenliğin için...
Günaydın
ben yine uykusuz bi gece geçirdim saat 6,30u zor ettik ve süper enerjik bi şekilde uyandık
çocuk uyumuyor yaaa,artık bıktııım,hergün eşimle kavga ediyoruz bu yüzden kaynana var yardımcı olsun biraz derseniz bizim odaya horlama sesi geliyor,bu kadın kalkıp işe gidecek gidip ben ilgilenim biraz demiyor...Ahhh anam canım anam gece gık dese uçar gelir alırdı,gece bile gezdirir oynatırdı.Oğlu da kendi gibi deviriyorlar,başlıyolar horlamaya dünya mı yanmış uyanmazlar...
Kocamdan soğudum yaaa:1no2:
selam kısslar..hazır site kullanılabilir haldeyken geçen buluşmanın dedikodularını yapiim:)..anacım edabi sülün..ince uzun bacaklar,bademgözler,pampıh gibi bi ten:)..merve sarışın..koca yeşil farları var bide:)ama ılk kapıdan gırdım merveyı mısafır cocuk sandım:))hem ufak tefek hemde daha çocuk gibi bişi...onların arasında kaldımmı kartoloz:)edanın evi ve aileside kıskandıracak cinsten..tatlı bi anane,kızkardeş hepberaber fokbalığı borişle özenli cici evinde yaşıyolar..ayaklarım eve gıtmek ıstemedi..ailemi özlemişim...eda kesınlıkle iyi kalpli ama haksızlık karşısında suskun kalıcak pasif bi kız deil..merve hakikaten hissettiğim gibi cinn..büşrada bu çağda gördüğüm en anneci kzu..boylebuluşmalarcok güzel oluyo kızlar..işallah yaza bi kafede buluşalım..tekrar teşşekkürler eda..emeğin ve içtenliğin için...
benim eşimde akşam 7 ye kadar çalışıyo okulda
birde yüksek lisans yapıyo eve gelincede gece 1 e 2 ye kadar ders çalışıyo
nerdeyse birbirtimizi göremiyoz o derece yani
geçen gün bi mektup yazdım 2 sayfa
ooo neler döktürdüm.
saolsun zaten bana hak veriyordu ama okuyunca dahada etkili oldu.
şimdi daha çok ilgilenmeye yardım etmeye çalışıyo
tatlıdil herşeyin çözümü şekerler
oyy maşallah Büşraya yerim ben onu Egede gel gel ege diyorrr ge ge ege diyor:roflol:herkese merhabalar hihoyyyt
site düzelmiş ama pek kimseler uğramamış fisfisfis
derya geçmiş doğum günün kutlu olsun...sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür nasip etsin Allah evladınla beraber
Umutcum teşekkür ederim güzel sözlerin için
sizinle tanıştığıma çok mutlu oldum gerçekten...umarım daimi olur arkadaşlığımız....
Edanın da dediği gibi sen de fazla tevazu gösteriyorsun kendin hakkında ...resimlerinden çok daha hoşsun..ismet kuzusu ;çok tatlı ve acaip sıcak kanlı .. şanslı, güzel bir ömür sürer inşAllah annesi.
Eda; gerçekten çok güzel bence de.. içi de dışı güzel maşaAllah :1rolleyes: bir ara sayfanın enlerini seçmiştik bir ara.. en güzel kategorisi Eda'nındır bence :lepi:
gerçi bizim kategoriler pek bi saçmaydı...yok en zengin falan :roflol:
aralık anneleri ne güzel yapmışlar bu konuyu..çok kıskandım sositososito
Bu arada kızlar, büşra gel gel yapmayı öğrendi.. uzun çabalarım sonunda tabii kaydirigubbakcemile3
gel gel deyince elini kıvırıyor sağa sola :sm_cool: çok komik ama çok şeker :CüvCüv:
Canım inşallah geçer eşin sinavı ve öğretmen olur Allah gönlüne göre versina.s.serapcım aynı dert bende de var.benim eşimde aslında matematikçi-ekonometrici..özel bir şirkette çalışıyor.ben de onun öğretmen olmasını çok istiyorum.o da şimdiş kpss ye çalışıyor.biliyorsun artık öğretmen olmak çok zor.çok çalışması gerk.90 üstü puan almaı gerek.o da işten eve gelinece ders çalışyor bu yüzden.ders bahenesine kıvançla çok az ilgileniyor.ben bu duruma çok sinir olsam da yeterki öğretmen olsun da diyorum.pek sesimi çıkarmıyorum.oğluşumla debelenip duruyorum ne yapayım.ikimiz de öğretmen olsak çok iyi olur.oğluşumuza rahat bakabiliriz.inş. olur.çok istiyorum yaa..
Ohhhh hoşgelmişiz
ya tek lüksümüz burası yaa,kapanınca valla sıkıntı basıyor.İnternete giriyom iki saat düşünüyorum nereye girsem diye.
Arkadaşlar Ayçanın uyku bozukluğunu dönemseldir demişiniz bi de sabır dilemişiniz çok sağolun da bu dönem ne zaman geçecek biz aralarda bazen izin yapsak da o da ayda 3 geceyi geçmez 8 aydır böyleyiz,yani benim çocuğum uyumaz anam uyumaz...senağlama
Büşra ya aferiiin,
Ayça da anne cici yapıyor ama ne cici yapmak,yanağımı seveceği yerde cırmalıyor cicisi öyle yani
ama olsun,canı isterse yapıyor ya olsun:icecream:
slm kızlarbişey sorcam sizin bebişler uyurken nasıl yatıyo bizim kı once saga yada sola dönuyodu şimdi yuz üsu yatıyo kaç defa duzeltıyorum gun içindede çok sık uyanıyo bakıyorum yuz üstu yatıyo ağzı kapanıyodamı kalkıyo dıye düşünmuyo değilim yatagına koyarken ağzından emziği alıyorum.. korkuyorum allah korusun birden nefes alamassa diye böle uyuyuyan bebek de bizim oğlanı gördum ben valla ne yapsam kı?
Ohhhh hoşgelmişiz
ya tek lüksümüz burası yaa,kapanınca valla sıkıntı basıyor.İnternete giriyom iki saat düşünüyorum nereye girsem diye.
Arkadaşlar Ayçanın uyku bozukluğunu dönemseldir demişiniz bi de sabır dilemişiniz çok sağolun da bu dönem ne zaman geçecek biz aralarda bazen izin yapsak da o da ayda 3 geceyi geçmez 8 aydır böyleyiz,yani benim çocuğum uyumaz anam uyumaz...senağlama
Büşra ya aferiiin,
Ayça da anne cici yapıyor ama ne cici yapmak,yanağımı seveceği yerde cırmalıyor cicisi öyle yani
ama olsun,canı isterse yapıyor ya olsun:icecream:
sağol canım egeye de maşaAllah..adını da söylüyor demek mavişime bak yaoyy maşallah Büşraya yerim ben onu Egede gel gel ege diyorrr ge ge ege diyor:roflol:
Aralık anneleri yapmış deyince bende baktım dediğin gibi Mervecim çok güzel yapmışlar bizde yapalım böylesi çok daha güzel olmuş yani..Çok zengin heee:roflol:Çok yaşa emi en zengin sen değilmiydin zaten niye şimdi taş koyuyon allah allah:dilcikar:Benim hatırladığım en zengin en herşeyi bilen en güzel en alımlı en en en sendin yaaaa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?