Doğum yapmış olan anneler buraya....

ceylinin ay ay gelişim cd sini hazrılıyom kızlar hem baştan beri en güzel fotolarıyla ayrı bir video cd hemde her ay 3 resimlik foto videosu heraya ait 3 ayrı resim yanii çok güzel olacakkk müzik falanda ekliyom altına

Adam gıbı kategoriler koyuyom..

En neselı ve ıcten; Hıcran, Seren, Gül

En cesaretlı; Gulsum ( yuru kız arkandayık) :hooray:

En yardımsever ; Hıcran, Merve, Eda, Ayten, Derya

En cool; Umut, Gözde, Gül ( daha onceden buraya secılmek ıstemıs onu buradan opuyorum efenım Şeniz :roflol:)

En olgun ama cıtır; Ayten :jeyyar:

En Alımlı ve Naif; Umut, Eda, Emel

En arastırmacı; Eda, Merve

En cok soru soran; Eda :roflol: Şeniz

En candan, ıcı dısında ve samimi; Gül, Seren, Canan, Hıcran,Ayten

En olgun; Derya (eczacı derya :)

En dürüst; Gül ( Bazen soledıklerın pat dıye enseden gecırsede bıze :roflol: yınede durustlugunun gozunu seveyım ıcten pazarlıga tercıh ederım. sengözlerimebaksanab) alkisalkisalkis

En temız kalplı; Nuray, Emel, Derya, Naime, Mevlude

En datluu; bebelerimiiiizz... Şeniz

ışte aklıma gelenler bu gadder.... süprizzzzz Unuttugum vardır muhakak kusura kalman.. :a015:

Son düzenleme:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Olsun canım onlar Aralık anaları biz Eylül analarıyık.. sengözlerimebaksanab

anam kızlar canım cigara istedüüü sigaram yohkkk apartman görevlisi izinliymiş bugün güvenlik yerimden ayrılamam dedüü kociş evde yokkk gidip alamıyom da kız uyuyor hele uzatın ordan biriniz paketinizi:roflol:delikafadulden

ay yanına bide türk kayfesi değmeyin keyfime balkonada çıkar denizim uzaktan uzaktan görünüyor ona bakarımmm ne kadar görülebilirse artıkk birazda hayal güzü çalışıır tamam işte:roflol:

Anam benım sevdıgım cıgara da bıttı evde ama baska var onları sevmıyom hangısını ısten winston var marlboro var dönürüm..

kociş gelcek ama 1 saate kadar çıkıcam tubanın yarışması varya bugün kocişin işi vardı dışarda halletti saat 5 te bizim kızın okuluna sıra gelcek ona yetişmemiz lazımm kadıköydeymiş hemde ceylinle nasıl olcek bilmiyom ama artıkk bakıcez duruma olmadı ben giricem kociş arabada beklicek

Anam benım sevdıgım cıgara da bıttı evde ama baska var onları sevmıyom hangısını ısten winston var marlboro var dönürüm..

ben wınston içiyom bacımm eskiden parlıament içerdim ama son 4 yıldır wınstonn içiyom son 4 derken 1 yıl içmedim tabii ceylin 4 aylıkken sütüm gidince başladım içmeye gene
ama sabahtan beri hiç içmedim aklımada gelmemişti hiç sigaranın bittiğinide unutmuşum deseydim eşime alırdı
şu merette insanın aklına takılınca fena oluyor bee neysee kocişi aradım gelirken getirecekk

evvettttttttttttttt misler gibi türk kayfemde hazırrr nescafe fincanında bol köpüklü tek şekerliiii ohhhhh sefam olsun
bie cigaram olsaaaaaaaaaaa:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…