- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.181
hicran sen nerden video ekliyodun
Adam gıbı kategoriler koyuyom..
En neselı ve ıcten; Hıcran, Seren, Gül
En cesaretlı; Gulsum ( yuru kız arkandayık) :hooray:
En yardımsever ; Hıcran, Merve, Eda, Ayten, Derya
En cool; Umut, Gözde, Gül ( daha onceden buraya secılmek ıstemıs onu buradan opuyorum efenım Şeniz :roflol:)
En olgun ama cıtır; Ayten :jeyyar:
En guzellerı; Emel, Eda
En Alımlı ve Naif; Umut, Eda, Emel
En arastırmacı; Eda, Merve
En cok soru soran; Eda :roflol: Şeniz
En candan, ıcı dısında ve samimi; Gül, Seren, Canan, Hıcran,Ayten
En olgun; Derya (eczacı derya :)
En dürüst; Gül ( Bazen soledıklerın pat dıye enseden gecırsede bıze :roflol: yınede durustlugunun gozunu seveyım ıcten pazarlıga tercıh ederım. sengözlerimebaksanab) alkisalkisalkis
En temız kalplı; Nuray, Emel, Derya, Naime, Mevlude
En datluu; bebelerimiiiizz... Şeniz
İşte aklıma gelenler bu gadder.... süprizzzzz Unuttugum vardır muhakak kusura kalman.. :a015:
Hicrancım maşaAllah ceylineoyuncaklarıyla oynarken mi uyumuş :CüvCüv:
Betül boşver enleri delikafadulden aralık anaları, klavye başından da anlaşılabilecek özellikleri belirtmişler kategori olarak..bizimki gibi göreceli ve hiçbir zaman bilinemeyecek kategorileri değil kaydirigubbakcemile3
ama orada konuyu açan kız çok uğraşmış valla ellerine sağlık..ben bile takip ettim okudum :smiley-cool: gizli gizli :roflol:
hicrancım bende de yok olsaa verirdım ?
Turk gayfesı yapcam bırazdan kendume bıraz buyukce fıncanda hupletıcem canım cektı...
anam kızlar canım cigara istedüüü sigaram yohkkk apartman görevlisi izinliymiş bugün güvenlik yerimden ayrılamam dedüü kociş evde yokkk gidip alamıyom da kız uyuyor hele uzatın ordan biriniz paketinizi:roflol:delikafadulden
Anam benım sevdıgım cıgara da bıttı evde ama baska var onları sevmıyom hangısını ısten winston var marlboro var dönürüm..
uyyyy al kıs murattı içersennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?