E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.141
kızlar yaz buluşması yapalım dedik ya..bu buluşma çok yaz ortaları olmasın.ben haziran 19 da sinop a gidecem.1-1,5 ay falan kalacam.bebeğimle şölee bir dinlenecem.deniz,güneş , akşam gezmeler...ohhh...tabii eşim ancak 15 gün bizimle kalacak.sonra gelecek ist.a çünkü çalışıyor.amanın herif beni unutmasa barii..eve başka birilerini atmaz dimi.yok atmaz ...atamaz.valla kırarım kafasınıklava::mymeka: ..yok benim eşim öle şeyler yapmaz.nede olsa laz kafalı kafamçokkarıştı ..akıl ermez öle şeylere.ben malımı bilirim..:jeyyar:laelaelaelaelae....bir dahaki buluşmaya da çok katılmak istiyorum.şölee güzelcenek toplanalım bir yerlerde..ayy çok güzel olur.yalnız artık katılım lütfen fazla olsun..şimdiden ayarlasın herkeşler kendinei he ona göre..:enbuyukkk:
GÜNAYDIN :hooray:
sağol teyzesi..Ayçaya da maşaAllah..
anne cici diyor demek ya ne şeker oluyordur kim bilir :CüvCüv:
sağol canım egeye de maşaAllah..adını da söylüyor demek mavişime bak yayerim onu cokacimcoook
alkisalkisalkis yok duygucum sen yanlış hatırlamışsın enlerin eni olarak seni seçmiştik biz alkisalkisalkis alkisalkisalkis Şeniz
gülcüm canım allah yardımcın olsun zor bir durum yaa.....
deryacım nıce senelere canım allah uzun ömürler versin...
canım çok sağolll
aynen bizde de sadece öksürük oluyor yaaah duygucum yaa bu çocuk 6 ay hiç hasta olmadı , bende çok sakınmam annem yelek giydirir ben çıkartırım , evimiz hiç bi zaman çok sıcak olmadı zaten
sadece fazla dışarı çıkartamıyordum hava soğuk olduğu için izmir daha sıcaktır tabi sen daha erken başladın çıkartmaya , ama istanbulda bu sene ne yağmur ne soğuk eksik olmadı 2.sahile inişimiz ve deniz yine öksürüyor anlamadım ben bu oğlanı , anne sütü azaldı diye diyorum ama bilmiyorumyada gerçekten bişeylere alerjisi var polen falan çünkü ne ateş ne huysuzluk ne iştahsızlık sadece öksürüyor
Merhabalar Kızlarr gözdecim geçmiş olsun kuzuna böyle böyle büyüyecekler maaalesef,Allah beterinden korusun...
Canım benimm güzel sözlerin için çok saol... asıl ben size teşekkür ederim değer verip evime geldiğiniz için..Aslında saatlerce oturup sohbet etmek isterdim sizlerle bebişler fırsat vermediki..
Bize bol keseden dağıtıyorsun övgüleri ama kendine o kadar haksızlık ediyorsun ki kızlar şişkoyum benden geçmiş vs..yazılarına aldanamazlar artık..
Tam bir afet kızlar hiçbir fazlalığı yokk tam bir kadın,oturması konuşması her bi şeyi dişi...
Burda harem muhabbeti geçmiştii hakkaten haremin başı olurdu hem aklıyla hem dişiliğiyle..Keşke evler yakın olsa walla her hafta görüşmek isterim sizlerle..
ayyy tam tahmin ettiğim gibisiniz demek ki inşallah bi dahaki buluşmaya gelemeyenler olarak bizlerde gelebilirizzz
Deryacım doğum günün kutlu olsun.Sevdiklerinle nice nice seneleree..Eşimle aynı gün doğmuşsunuz...
Deryacım sİteye ancak gİrebİldİm doĞum gÜnÜn kutlu olsun canım nİce yıllara saĞlıkla huzurla tÜm sevdİklerİnle İnŞallah
ay maşallah bunlara yaa tunahan da elini yüzünün yanına getirip gel gel yapıyo uykudan uyanıyo sanki ıslık öttürür gibi sesler çıakrtıyo ağzını düdük yapıyooo:roflol:Allahım hepsinin güsel günlerini göstersin bize bunların hepsi şimdi tam yemelik çıtır çıtırherkese merhabalar hihoyyyt
site düzelmiş ama pek kimseler uğramamış fisfisfis
derya geçmiş doğum günün kutlu olsun...sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür nasip etsin Allah evladınla beraber
teşekkkürlerrr kızlarrr hepinizi öpüyorummm:1hug:
Umutcum teşekkür ederim güzel sözlerin için
sizinle tanıştığıma çok mutlu oldum gerçekten...umarım daimi olur arkadaşlığımız....
Edanın da dediği gibi sen de fazla tevazu gösteriyorsun kendin hakkında ...resimlerinden çok daha hoşsun..ismet kuzusu ;çok tatlı ve acaip sıcak kanlı .. şanslı, güzel bir ömür sürer inşAllah annesi.
Eda; gerçekten çok güzel bence de.. içi de dışı güzel maşaAllah :1rolleyes: bir ara sayfanın enlerini seçmiştik bir ara.. en güzel kategorisi Eda'nındır bence :lepi:
gerçi bizim kategoriler pek bi saçmaydı...yok en zengin falan :roflol:
aralık anneleri ne güzel yapmışlar bu konuyu..çok kıskandım sositososito
Bu arada kızlar, büşra gel gel yapmayı öğrendi.. uzun çabalarım sonunda tabii kaydirigubbakcemile3
gel gel deyince elini kıvırıyor sağa sola :sm_cool: çok komik ama çok şeker :CüvCüv:
günaydın kızlarrr ,
deniz daha iyi ilaçlarını tekrar kullanmaya başladık , cumaya kadar kullanıp tekrar konuşcaz doktoruyla ama iyi gibi dün fazla öksürmedi.
maaşallah bütün bebişkolara nası hareketlernmeye başladılar ...hergün yeni bişeyler yapıyolar.
deniz bayadır gel gel , bay bay yapıyo
çağırınca kollarını uzatıp sana doğru geliyor ,ağzıyla püff yapıyo , öpücük gibi bişey yapıyo bunu da dün çıkardı , yüzüne yastığı yada ellerini kapatıp cee yapıyor...bu en bayıldığı oyun :)
bu arada emekleme yuvarlanma çabalarımız hiç yok :) sadece kanguru gibi zıplıyo kollarından tutunca 2 adım atıyo sonra zıplamaya başlıyo :)
bakalım yürüteç aldım netten bugün yarın gelir herhalde ,belki zıplamaktan vazgeçer :)
Egede hiç emeklemiyor..Zaten nefret edıyor emeklemekten yaaa cocuk emekleme pozısyonuna yatınca 10 dakıka sonra aglamaya baslıyor..Emeklemıcek galıba koca popolu zaten kaldıramıyorki popoyu:roflol:
Geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine ağırlaştı tosunlar artıkın:)herkeslere selamlar
benimde bileğim çok ağrıyo kıslar, egeyi kaldırıp indirmekten kemikte oynama oldu sanırım.
deraycım geçmiş doğum günüm mübarek olsun.
mevlüdecim benimkide öyle deli gibi uyuyor bazen yüzüstü buluyorum bende her baktığımda artık onlarda uykunun yayılmanın tadına vardı bence.
gözdecim senin tostos maşallah keçi sütündenmidir nedir çok akıllı bizimkilerden hep bir adım önde giidiyo. ege gülmek nedir bilmezken seninki kahkaha atıyodu kuzum benim
duygu facebook ta bende gördüm videoyu bayıldım yaaa tontiş büyümüşte alemlere akmaya başlamış. sende pek güzel olmuşun siyah mı saçların bece en çok sana yakışan siyah.
:roflol: kaldıramıyolar valla bizimki de öyle duygucum..emekleme pozisyonuna getirince çıldırıyor dönemezse
biraz da şöyle düşünüyorum ben; kimisi 3-4 aylık bebeği atıyo yere ; yuvarlansın, dönsün.. çocuk ne yapsın mecbur hareket ediyo :roflol:
ona keza 3-4 aylıkken desteksiz oturtmaya başlıyorlar..oturmayı öğreniyo mecbur çocuk..sonra çocuk önden gidiyor oluyor ...
halbuki bizimkiler gibi olanlar biraz da alışmadıklarından bence..mesela ; ben hala yere fazla atmıyorum... n'apalım direk yürüsün bizimki de :sm_cool: inşAllah sağlıkla yürürler de gerisi önemli değil. :Saruboceq:
betül bencede yapalımmm enleri pek güzeldi.
Enler guzeldı bı daha yapalım merve -tatlicadiarzu- benımkıler hazır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?