Doğum yapmış olan anneler buraya....

mevlüdecim bizimki o kadar deli yatmıyor genelde... ama özellikle gece uykusuna geçmeye çalışırken, dümdüz yatırdığım çocuk, ayak ucuna kadar çeviriyor kendini kaydirigubbakcemile3 en son yamuk yumuk bi vaziyette dalmış oluyor ama yüz üstü bırakmıyorum hiç..ne olur ne olmaz Allah korusun :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:

canan hanım'a bakın delikafadulden
sen evinin dibindeki buluşmaya katılma, sonra da bi dahaki buluşmaya katılım çok olsun de alkisalkisalkis ohh ne ala :roflol: naniknanik

Yok yok sen yanlış hatırlıyon başkasıyla karıştırıyon beni:roflol:

Deryacım nice mutlu yaşlara sevdiklerinle girmeni dilerim canım ne güzel süpriz yapmış eşin değişiklik olmuştur Allah içine sindirsin canıma.s.

Geçmiş olsun Gözdecim deniz kuzuma çok hassas bünyesi demek kıyamam ben yaabenneyaptımki
teşekkürler arkadaşlarrrhihoyyyt
O millet benım iştekaydirigubbakcemile3Canım bende nasıl alıştırırsan öyle gidiyor..Ben hiç kalın alıştırmadım çünkü kalın alışında giyinmeye alışınca aniden açılıp bir rüzgarda hasta oluyorlar...
Koca kış şapka takmadık biz,atkı eldiven...Kafada kel..Yolda insanlar çevirip vah vahh falan diyorlardı kulağı hasta olcak şöyle olcak böyle olcak....Hele kayınvalidem kızım yapma etme kuşun kanadından kaparlar dedi ama çocuk bırak kanadı ne fırtınadan ne yağmurdan ne soğuktan çok şükür kapmadı...Allah nazardan saklasın...Ben onun için çok korumaya karşıyım..Ben ne giydiysem onada hep bir fazlasını giydirdim:)
Mesela çıplak şimdi ayakları çorap yokyerimseniben
[/QUOTE]
canım bende biz ne giyiyosak bi fazlasını giydiriyorum hala ama dışarı çıkarken ağzını burnunu güsel sararım çünkü istanbulun havasına belli olmuyor ki napim dün geçmiş öksürüğü çok şükür yoksa dr.gidecektik.gözdecim belki alerjiktir bizimkiler çünkü polen mevsimi bu havada bebekler hemen herşeyden nem kapıyolar...inşallah deniz de iyi olmuştur

günaydın kızlarrr ,
deniz daha iyi ilaçlarını tekrar kullanmaya başladık , cumaya kadar kullanıp tekrar konuşcaz doktoruyla ama iyi gibi dün fazla öksürmedi.
maaşallah bütün bebişkolara nası hareketlernmeye başladılar ...hergün yeni bişeyler yapıyolar.
deniz bayadır gel gel , bay bay yapıyo
çağırınca kollarını uzatıp sana doğru geliyor ,ağzıyla püff yapıyo , öpücük gibi bişey yapıyo bunu da dün çıkardı , yüzüne yastığı yada ellerini kapatıp cee yapıyor...bu en bayıldığı oyun :)
bu arada emekleme yuvarlanma çabalarımız hiç yok :) sadece kanguru gibi zıplıyo kollarından tutunca 2 adım atıyo sonra zıplamaya başlıyo :)
bakalım yürüteç aldım netten bugün yarın gelir herhalde ,belki zıplamaktan vazgeçer :)

Geçmişler olsun Gözdecim iyi olduguna sevındım kuzunun bıran once gecer ınsallah..
Egede hiç emeklemiyor..Zaten nefret edıyor emeklemekten yaaa cocuk emekleme pozısyonuna yatınca 10 dakıka sonra aglamaya baslıyor..Emeklemıcek galıba koca popolu zaten kaldıramıyorki popoyu:roflol:

ben de iki dakika yere yorgan serip yatırıyorum bazen yatmamak için nasıl direniyo sonra reklam açıyorum bırakıyorum sağa sola yuvarlanıp duruyor tabii sıkılınca hemen mızıklanıyo...gözdeee püüfff yaparken sanki öpücük yaparmış gibi üflüyo falan ddimiii ya bayılıyorum o hareketlerinee yaa bide bağırıyo öyle yaparkenn ayyy bak ösledim şimdi:1no2:maşallah bunlara yaa duygucum egenin videosu harikaydı bu arada ya face deki

günaydın kızlar a.s.bu gun erkenciyim bundan sonra erken kalkmaya karar verdım. hoş erken kalkıncada gun bitmıyo ama eşim gittikten sonra uyumayacagım karar verdım. sabah kalktım ortalgı topladım. alpberkde birazdan kalkar 9 :30 kadar bekliycem uyanmassa yavaş yavaş kaldırcam çunku gunduz uykusu sasıyo geç kalkınca da bu gün denıycem bakalm belkı duzene sokarım...
bu arada bebişlerın emeklemediğinden bahsedilmiş dr gittiğimizde neden hala emeklemıyo diye sor duk oda bize dedikı bazı bebekler bu donemde diş çıkarmaya odaklanır o donemde bı duraklama olur bizimkı üst dişlerı çıkarıyo ya ona odaklanmış demekki sıpa..
deryacım bende yere yorgan serıp yatırıyorum sağa sola donuyu yuvarlanıyo tek izlediği sey reklam reklamlarda hersey duruyo onun için yemek yıyosa eger reklam çıkarsa yemıyo bende oyuzden pek baktırmıorum tv ye ama nekadar engelleyebilirim orası tartışılır az buyusun dınlemez benı.......

herkeslere selamlar
benimde bileğim çok ağrıyo kıslar, egeyi kaldırıp indirmekten kemikte oynama oldu sanırım.

deraycım geçmiş doğum günüm mübarek olsun.

mevlüdecim benimkide öyle deli gibi uyuyor bazen yüzüstü buluyorum bende her baktığımda artık onlarda uykunun yayılmanın tadına vardı bence.

gözdecim senin tostos maşallah keçi sütündenmidir nedir çok akıllı bizimkilerden hep bir adım önde giidiyo. ege gülmek nedir bilmezken seninki kahkaha atıyodu kuzum benim

duygu facebook ta bende gördüm videoyu bayıldım yaaa tontiş büyümüşte alemlere akmaya başlamış. sende pek güzel olmuşun siyah mı saçların bece en çok sana yakışan
siyah.

Egede hiç emeklemiyor..Zaten nefret edıyor emeklemekten yaaa cocuk emekleme pozısyonuna yatınca 10 dakıka sonra aglamaya baslıyor..Emeklemıcek galıba koca popolu zaten kaldıramıyorki popoyu:roflol:

:roflol: kaldıramıyolar valla bizimki de öyle duygucum..emekleme pozisyonuna getirince çıldırıyor dönemezse
biraz da şöyle düşünüyorum ben; kimisi 3-4 aylık bebeği atıyo yere ; yuvarlansın, dönsün.. çocuk ne yapsın mecbur hareket ediyo :roflol:
ona keza 3-4 aylıkken desteksiz oturtmaya başlıyorlar..oturmayı öğreniyo mecbur çocuk..sonra çocuk önden gidiyor oluyor ...
halbuki bizimkiler gibi olanlar biraz da alışmadıklarından bence..mesela ; ben hala yere fazla atmıyorum... n'apalım direk yürüsün bizimki de :sm_cool: inşAllah sağlıkla yürürler de gerisi önemli değil. :Saruboceq:

Geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine ağırlaştı tosunlar artıkın:)
Evet saçlarımı koyulaştırdım yine koyu kahve yaptım ama daha koyu duruyor şimdilik akıcak zamanla bende beğendim sağol canımkaydirigubbakcemile5

evet canım aynen bende hiç koymuyordum geçenlerde Gül le konustukta oda koymazsan tabı hareket etmez koltukta oturarak dedikaydirigubbakcemile3Şimdi biraz koyuyorum ama bu seferde kendı ıstemıyor zatenbenneyaptımkiDirek yürürsünler koca totolularkaydirigubbakcemile3

ceylin dıgıturkten ekrandaki blıklara bakıp bethowen dişnlerlen uymuş ben pc başındaydım tabii bi baktım uyumuş bakarmısınız köpeği ve ayısına da sıkısıkı sarılmış yavruşum

Eklentiler

• $IMG_5747.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…