Doğum yapmış olan anneler buraya....

merci kızlarrr ben kaçıyom görüşürükkk bakalım nasıl gürültüm yapıyor bizim kızzzz bando yarışmasındaa :roflol: hadinn çüzzzzzzzzzzzz

bunlar da benim enlerim :teytey:

en fedakar anne : Ayten
en kocacı (aşık): Betül
en güzel anne : Eda ve Umut (ben gördüğümü söylüyorum valla :lepi: )
en neşeli anne : Canan, Seren
en yardımsever anne : Hicran
en becerikli anne : Saliha (mutfaktan çıkmıyor canım benim, hamarat arkadaşım Şeniz)
en duygusal anne : Emel (bana öyle geliyor :1hug:)
en kibar anne : Naime ve Selma
en güçlü anne : Duygu ve Umut (yardım edenleri olmamasına rağmen bebişlerinin herşeyine yetebilen anneler )
en açık sözlü anne : Gül ve Gülsüm
en hassas anne : Gülşah
en şanslı anne : Müjde ve Gülsüm ( ikinci bebekleri geliyo ne güzel :asigim: )
en sempatik anne : Duygu ve Gözde (resimlerinde öyle bir ışıkları var :1rolleyes:)
en tecrübeli anne : Hicran (ikinci bebişi olduğundan, hamişlikten bu yana tüm sorularımıza cevap verdi sağ olsun )
en içi dışı bir anne : Ayşe ve Derya
ve en tatlı anne : tüm eylül anneleri :lepi:
unuttuklarım vardır mutlaka, çok düşünemeden yazdım çünkü

Son düzenleyen: Moderatör:
Anaaa bana ne yazmısın kız Allah ıyılıgını versın merve, kaydirigubbakcemile3
Tesekkur ederım canım yorumun ıcın kocişni sevmeyen yok aramızda sanıyorum ama en cok benı gormusun demekkı..
:asigim: a.s.

kaydirigubbakcemile3 tabii canım hepimiz seviyoruz mutlaka da :asigim:
eşin hakkında negatif bir kelime yazdığını bile görmedim şu ana kadar .. hepimiz az çok kocişleri şikayet ediyoruz ama sen ı- ıh maşaAllah o nedenle seni yazdım alkisalkisalkis

Ben geldim pazara gittim oğlumu parka götürdüm salladım geldim:))
Offf valla 3 saattır bır fiil dolaşmışım bacaklarım koptu:a015:
Aytencim herkese mavi boncuk dağıtmış olsanda teşekkür ederim enlerin için sende benim en politik arkadaşım ol bari dermişim:roflol:
Mervecim sana teşekkür ederim düşünceler karşılıklı biliyorsun sende çok sempatik ve hoşsun..görmüş geçirmişin...
ayrıca özünde bir sözünde yapmacık ve görgüsüz değilsin teşekkürler canım:)
Benim enlerim zaten kendilerini biliyorlar sabahtan akşama sohbet koyu özellerimizde herşeyimizi paylaşıyoruz..Onlar kendilerini biliyorlar zatenyerimseniben

Evet canım sen dıyınce dusundum sımdı yazmadım sanırım doğru...
Birde Gulsum var kocasından hıc sıkayet yazmayan bak o da aklıma geldı.. :)
Mutlaka hepımızın tartısmaları anlasamamazlıkları oluyor ama ben genelde dısarı yansıtmıyorum ufak tefek seylerı..
Herkesın kendı tercıhı tabıkı.. :1rolleyes: Allah hepimizi eşlerinden çocuklarından yana mutlu etsın..

:1hug: alkisalkisalkis alkisalkisalkis

haklısın aslında dışarı yansıtmamak en iyisi..
ben de anneme bile anlatmam mesela, ama gelip burada yazınca içim rahatlıyo, deşarj oluyorum nedense kaydirigubbakcemile3 okumayacağını biliyorum ya ; her istediğimi yazabiliyorum rahatça, o nedenle sanırım :roflol:

Mrblar Kızlar ve hainn domdomlarr kka açılmışş bir sürü sayfa yazmışsınız..bende ara ara girmeye çalışıyordum ama olmuyordu...

a.s.

a.s.a.s. çok saol canım benim,içinin güzelliği baktığın şeylere yansıyor bence o yüzden öyle görüyorsun.....
Oy oyy Maşallah büşraya demek gel gel yapıyor..Bizim oğlanı görünce gel geli unutur herhaldekaydirigubbakcemile3

Bizimkiside arada yapıyor canım,bazen çok deli yatıyor..

a.s.

Bende enleri sayıyorum kendime göre:smiley-cool:

En esprili anne:Ayten,Gül

En paylaşımcı-yardımsever anne:Merve ,Betül,Gözde,Derya

En sessiz anne:Saliha

En pimpirikli anne:Seda

En içi dışı bir anne:Umut,Emel,Duygu

En iyimser anne:Merve

En anaç:Müjde ve Gülsüm

En neşeli anne:Ayten,hicran

En çıtır:Betül

En sempatik:Ayşe,Saliha,Emel,Gülşah,Merve

En karizma anne:Umut,Betül

En dobra:Umut,Duygu

En güzel Anne:Tüm eylül Anneleri

En şanslı bebek:Tüm eylül bebekleri

Son düzenleme:

:1hug:Şeniza.s.

a.s. a.s.

anaç mı... klava:klava:klava:

kocasından şikayet etmeyen ben mi...

sen beni geyikte heç görmedin herhal...:roflol::roflol:

olsun tabı canım herkesın kendı tercıhı dedıgım gıbı yazarak rahatlıyorsan yaz tabıı görmüyor hehe :)))

kocasından şikayet etmeyen ben mi...

sen beni geyikte heç görmedin herhal...:roflol::roflol:

yok valla geyıkte oyle bı yazına hıc raslamadım kız..

hem daha gecen burda yazmamısmıydın kol kırılır yen ıcınde kalır dıye dusunuyorum dıye.. diye diyee.. :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…