Doğum yapmış olan anneler buraya....

allah iyiliğinizi versin:)....
ama cidden bişi diyimmi bence eylül anneleri hakikaten hemgüzel,hem samimi...ben başka forumlara arada gözgezdiriyorum...ve farklı görüyorum...beni ne kefeye koyarsanız koyun,hatırlamanız yeter saolun...benim hayatımda cokfarklı bi pencere açtınız....binevi kader ortaklıgımız var uşakta,antalyada,ankara,izmir,istanbul,zonguldakda...henuz çogunuzu göremesemde gönül gözüyle gördüklerim bana-benim birsürü arkadaşım var-dedirtti....
allah sağlık ve huzurla ve hepbirlikte yaşamımızın dönüm noktaları olan evlatlarımızı,iyi günde,kötü günde bazen bi satır bazen kırk hatırla paylaşarak büyütebilmeyi nasip etsin....her eylül bizim için artık çok özel..ve artık eylül annelerinin hepside bizim için çok özel..BıZ ÖZELıZ..ÇÜNKı BıZ EYLÜL ANNELERıYıZ..............

a.s.a.s.

saliha hani anlaşmıştık ; en güzel, hımm ; en alımlı, en cazibeli, en sexi, en şüpper :roflol: beni seçecektin kaydirigubbakcemile3 aşk olsun :roflol:

:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun..ducolax şurup çok ıyı gelıyo hemen cıkartıyo..bide mamasına sızma zeytınyağı...olmadı armut püresi..bolca su içebildiği kadar..annesi sen bunların hepsini yapıyosundur belkı ama bende soylemesı...bide o kırmızı pütürler bana alerjıyı anımsattı..bizimalerjı hıkayemızde boyle kırmızı kaşıntısız az pütürlü kızarıklıkla başlamıştı..bize alerjı tanısı konuldu..size ne testı yapıldı..nelere bakıcaklar kanda..halimecim tekrar geçmiş olsun..iyi haberlerini beklıyoruz..

Canım geçmiş olsun bir yandan iş bir yanda kuzun artık seni az görüyoruz gerçekten..Allah yardımcın olsun ilk fırsatta sana uğrucam zatenyerimsenibenŞeniz
Oyyy canım benimm sende çok güzel iyi kapli ve sıcakkanlısın tatlışkomŞenizŞeniz

selam kızlar bu gün tubanın yarışması vardı bitti koşuşturma çk şükür ama istanbul çapında 5.oldular malesef ama güzeldi yinede çocuklar eğlendi yoruldu güldü heyecanlandı ve bitti şimdi 19 mayıs çalışmalarına devam edicekler kızım çok iyiydi onunla gurur duyuyorum

çok yorgunumm yemek faslı bittikten sonra sofrayı ancak topladım geç yedik bu akşam 9 da oturduk sofraya malesef tabii bu arada kardeşimde geldi aldıkları evi gene bir dolaşıp eksiklerine bakalım ölçüler alınsın diye aldılar beni 1 saat gittik geldik eve yarında 3 misafirim var hazırlık yapıcam ve sabahtanda göz doktoruma gidicem gözlerim ilerledi sanırım gözlüğümüde takmıyom uzun süredir ihmal etim numaramda artmıştır zatii gözlük bana iyi gelmiyordu gidemde değiştirem şunu neyse görüşmek üzere yarın akşama ancak gelirim herhalde öptüm herkesii

enler için hepinize teşekkürlerrr ben de yapmak istiyorum ama kolumu kaldıracak halim yok gidip kek yapmam lazım daha sabaha da poğaça yapacağım erken kalkıp tuba evde yarın izinli okul izin vermiş ona yarışmadan dolayı allahtan yardım eder bana sabah şöle etrafıdda toparlarım accık off çok işim var gelecek olanlar eski işyerimen arkadaşlarım samimiyiz onları göreceğim için seviniyorum bi taraftan ama bi taraftanda bugünün yorgunluğu üzerine nasıl yetiştiricem diye korkuyorum ceylinde bu akşam uyusa bari inşallah henüz ayakta zilli babası onu uyutmaya çalışırken yanında uyumuşşş =) zilli bakınıyor öle sağa sola oyuncaklarına bakyor ayıcığınıda çok seviyorr pijamalı ayıcığını hemde sanki uykuyu çok severmiş gibi =) görüşmek üzre byyyyyyyyyyyyyyy

selam kozlart uyumadan bi bakayım dedim..tunahanı kontrol edeyim dedim ensesi hep terler bu kez sırtına kadar su içinde kalmış mecbur komple üstünü değiştim tabii çok ağladı yavrum ama napim ya(akşam ateşi vardı biraz fitil vermiştim belki de o terletmiştir diye düşünüyorumiyiki de bakmışım atleti ıslaktı resmen...enler için teşekkürlerr bu arada...hicrancım kızını tevrik ediyorummm ne güsellll...

cnm biraz önce zeytinyağıyla hallettik işi.sağol cnm benim.
Canım geçmiş olsun bir yandan iş bir yanda kuzun artık seni az görüyoruz gerçekten..Allah yardımcın olsun ilk fırsatta sana uğrucam zatenyerimsenibenŞeniz

sağol cnm.beklerim en kısa zamanda.:1hug:

en güzel :emel,eda ve diğer eylül analarıalkisalkisalkis ve BEN
-tatlicadiarzu-
en hoşş: Umut ve BEN-tatlicadiarzu-
en fotojenik: umut ve BENlülülülülülü
hem en gizemli ve hem en samimi :Umut ( bazen hiç anlaşılmaz bazen de çok açık)sengözlerimebaksanab

en becerilki: Duygu ( maşşlh tek başına o tombiliyi büyüttü helal ), gülcüm,hicrancım
en tembel: bensenağlama

en cesur : gülsüm( hem karşı fikirleriyle hemde 2. hamilileliyle), müjdes

en sempatik.: Aytenim,Gülüm,Duygum,mervem .serapcıım ve BEN-tatlicadiarzu-

en azimli ( zayıflamada): Aytencim.:ve serapcım alkisalkisalkiscokacimcoook

en gezgin anne : aslı ve BEN-tatlicadiarzu-
en içten,en candan: emel,aslı,ayten ,ayşeserkan ,fatma,serap,halime,betül,umut,hicran,seren,selin,merve,gül,( akılma gelenler ama genelde hepinizi samimi buluyorum.herkes açık ve net bir şekilde kendini ifade ediyor) ve BEN-tatlicadiarzu-

en zengin : Umut un ailesi sositososito, seda( ben de hep zengin izlenimi yarattı nedense)
en fakir : herkesin gönlü zengin olduğundan bunu seçmedim.naniknanik

en yoğun :hicran,( 2 çocuklu anne ), duygu
en fotocu: hicran
en çok koca değiştiren : hicran delikafadulden..2. si maşşh..kızma gıı bana hee takıliim.alkisalkisalkis

en çıtır: betül ve merve
en araştırmacı :betül
en astrolog: betülalkisalkisalkis

en pimpirikli : emel,ben,seda

en bakımlı ( süslü) :eda,gül,duygu,tanger,gözde, BEN -tatlicadiarzu-:roflol:
en işçisin sen işci kal: derya,ayten,gözde,

en akıllı: serap,merve ve BEN-tatlicadiarzu-
en tatlı yüzlü,nurlu pürlü: serapcım.hihoyyyt ve BEN -tatlicadiarzu-

en zayıf: naime , ben :mymeka:laelaelaelaelaesırnaşık şey
en dölüü: ben ve emel ( depresyona girdik ya ondan )naniknanik

en yenilerimiz :bilen,ayşe ( nickini unuttum)( hani ben gidersem beni hatırlamzsınız bile demişti)
en mütavazi : BEN,BEN ,BEN:dilcikar:-tatlicadiarzu-sırnaşık şeylaelaelaelaelaeklava:

KIZLAR ŞU SATTE AKILMA GELENLER..YAZMADIKLARIM ALINMASIN.hepinizi çok seviyorum ok..a.s.
--------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
bende en unutulan anne olmuşum senağlama
naşkolsun

valla ben unutmadım..kız ben bunları yazarkene seni yazmıştım zat..ama ben gönderdiğimde beni unutmuşunuz yazmışsın.onu vallah ta billah ta yeni gördüm.yani sen yazdın diye yazmadım seni.zattii o yazını da görmemiştim..:mymeka:

delikafaduldenbütün güzel şeylere kendimi de koydum..kızlar gıçıık oldunuz mu? hehehehe..insan kendini beğenmezse çatlarmış..ben de çatlamamak için yazdım..sırnaşık şey.:roflol::tomato::tomato:

hayde kızlar iyi geceler..yarın evdeyim..konuşuruz kısmetse bol bol..hepiciğinizi öpüyom..daha sonra belki enlerimi değiştirebilirim.şimdilik aklıma gelenler bunlar..öpüldünüz canlarımm.

yok kız benim şikayetim ancak şu kadar

heriff beni deli etti yine.. klava:klava::roflol:

ama geçen sene boşanma noktasına gelip de herşeyi anlatmıştım... belki hatırlayanlar vardır... ama burada konuşmak bizim evliliğimizi kurtardı... yoksa hala lafımın arkasındayım kol kırılır yen içinde kalır...

niye kızdın ki :roflol:
anaç kötü birşey mi fisfisfis :sm_confused:

yaw benim bildiğim anaç yıllanmış ağaç, bi de yavru hayvan anlamında... e hayvan demicene göre herhalde yıllnmış anlamında söyledin gibi geldi... kendimi pek yaşlı hissttim... başka anlamı da mı var bi bakayım bakalım...

karşı fikir mi.... o kadar muhalefetmiyim ben yaaa... senağlamasenağlama
aslında çoğu mesajı da okumadan geçiyorum... hepsini okuyup cevap yazsam ne seçecektin acep beni... :roflol::roflol:

ayyy eda, anaç eski türkçede küçükken büyük anlayış gösteren kız
bi de analık anlamına geliyomuş... sen o anlamda mı söylemiştin yoksa...:1hug::1hug:

bak kıvırma doğruyu söyle...klava::roflol::roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:

saol canım benimŞeniz
düşündüğün içina.s.

fatma da yok hiç birinizde..ben avukatı olarakdan hesap soruyorum... -tatlicadiarzu-

bu arada gerçekten dün hiç gelmedi.. haberi olan var mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…