- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.261
benim en lerim eheem ehemmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
en fedakar:bütün anneler çünkü hepimiz zaman zaman uykusuz kalıyoruz.ve daha nelerr..
en hassas:emelcimm:1hug:
en dobra:gül
en sempatik:canan,seren,edasositososito
en güzel:eda,duygu,emel..alınmayın gıı hepimizlülülülülülü
en sabırlı:hicran,seda,umut..ya tabi hepimiz anne olmakla sabırlıyızda tabii:):1hug:
en çıtır anne:gülsümkaydirigubbakcemile2
en paylaşımcı:betül,merve,duygua.s.
en içi dışı bir:emel,nuray,ayşe
en neşeli:canan,seren,hicran ayten:sm_cool::sm_cool:
en iyimser:merve,eda,aslı:hooray:
en karizma:umut
en cesaretli:müjde,gülsümkaydirigubbakcemile5
en aşık: da betül müüşşş:asigim:naniknanik
en büyük::enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis
en akıllı bebeler:eylül bebeleri:roflol::lepi::lepi:
unuttuğum çokkk yaww şakkıdı
saliha hani anlaşmıştık ; en güzel, hımm ; en alımlı, en cazibeli, en sexi, en şüpper :roflol: beni seçecektin kaydirigubbakcemile3 aşk olsun :roflol:
anam ben geldim kimsecikler yok gene.neyse kendi kendime konuşur giderim artıkın.artık çok fazla giremiyorum arkadaşlar.emirciğimden hiçbişeye fırsat bulamıyorum.malesef kaka problemimiz var.p.tesi günü hastaneye gittik.tahlil yapılmıştı.yanakları pütür pütür ve kırmızıydı.bi ilaç verdi dr.bakalım.10 gün sonra tekrar gidicez.kaka problemimiz içinde lavman verdi.çocuğum akşama anca yapabildi lavmanla.düşünün artık.2 gündür yine yok.benden şimdilik bu kadar.
umarım sizinde keyifler yerindedir.şimdilik kendinize iyi bakın.
anam ben geldim kimsecikler yok gene.neyse kendi kendime konuşur giderim artıkın.artık çok fazla giremiyorum arkadaşlar.emirciğimden hiçbişeye fırsat bulamıyorum.malesef kaka problemimiz var.p.tesi günü hastaneye gittik.tahlil yapılmıştı.yanakları pütür pütür ve kırmızıydı.bi ilaç verdi dr.bakalım.10 gün sonra tekrar gidicez.kaka problemimiz içinde lavman verdi.çocuğum akşama anca yapabildi lavmanla.düşünün artık.2 gündür yine yok.benden şimdilik bu kadar.
umarım sizinde keyifler yerindedir.şimdilik kendinize iyi bakın.
benim en lerim eheem ehemmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
en fedakar:bütün anneler çünkü hepimiz zaman zaman uykusuz kalıyoruz.ve daha nelerr..
en hassas:emelcimm:1hug:
en dobra:gül
en sempatik:canan,seren,edasositososito
en güzel:eda,duygu,emel..alınmayın gıı hepimizlülülülülülü
en sabırlı:hicran,seda,umut..ya tabi hepimiz anne olmakla sabırlıyızda tabii:):1hug:
en çıtır anne:gülsümkaydirigubbakcemile2
en paylaşımcı:betül,merve,duygua.s.
en içi dışı bir:emel,nuray,ayşe
en neşeli:canan,seren,hicran ayten:sm_cool::sm_cool:
en iyimser:merve,eda,aslı:hooray:
en karizma:umut
en cesaretli:müjde,gülsümkaydirigubbakcemile5
en aşık: da betül müüşşş:asigim:naniknanik
en büyük::enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis
en akıllı bebeler:eylül bebeleri:roflol::lepi::lepi:
unuttuğum çokkk yaww şakkıdı
geçmiş olsun..ducolax şurup çok ıyı gelıyo hemen cıkartıyo..bide mamasına sızma zeytınyağı...olmadı armut püresi..bolca su içebildiği kadar..annesi sen bunların hepsini yapıyosundur belkı ama bende soylemesı...bide o kırmızı pütürler bana alerjıyı anımsattı..bizimalerjı hıkayemızde boyle kırmızı kaşıntısız az pütürlü kızarıklıkla başlamıştı..bize alerjı tanısı konuldu..size ne testı yapıldı..nelere bakıcaklar kanda..halimecim tekrar geçmiş olsun..iyi haberlerini beklıyoruz..
Canım geçmiş olsun bir yandan iş bir yanda kuzun artık seni az görüyoruz gerçekten..Allah yardımcın olsun ilk fırsatta sana uğrucam zatenyerimsenibenŞeniz
sağol cnm.beklerim en kısa zamanda.:1hug:
bende en unutulan anne olmuşum senağlama
naşkolsun
olsun tabı canım herkesın kendı tercıhı dedıgım gıbı yazarak rahatlıyorsan yaz tabıı görmüyor hehe :)))
yok valla geyıkte oyle bı yazına hıc raslamadım kız..
hem daha gecen burda yazmamısmıydın kol kırılır yen ıcınde kalır dıye dusunuyorum dıye.. diye diyee.. :roflol::roflol:
niye kızdın ki :roflol:
anaç kötü birşey mi fisfisfis :sm_confused:
:roflol:çıkmaz tabii bora öyle bir korkuttu ki kizıkaydirigubbakcemile...
büyük bir ihtimal borayı tekrar gördüğünde gel geli değilde git giti öğrenir şok etkisiyle kaydirigubbakcemile3
evt anaç :uhm: niye bir kadının anaç olması kötü bir şeymi
en güzel :emel,eda ve diğer eylül analarıalkisalkisalkis ve BEN
-tatlicadiarzu-
en hoşş: Umut ve BEN-tatlicadiarzu-
en fotojenik: umut ve BENlülülülülülü
hem en gizemli ve hem en samimi :Umut ( bazen hiç anlaşılmaz bazen de çok açık)sengözlerimebaksanab
en becerilki: Duygu ( maşşlh tek başına o tombiliyi büyüttü helal ), gülcüm,hicrancım
en tembel: bensenağlama
en cesur : gülsüm( hem karşı fikirleriyle hemde 2. hamilileliyle), müjdes
en sempatik.: Aytenim,Gülüm,Duygum,mervem .serapcıım ve BEN-tatlicadiarzu-
en azimli ( zayıflamada): Aytencim.:ve serapcım alkisalkisalkiscokacimcoook
en gezgin anne : aslı ve BEN-tatlicadiarzu-
en içten,en candan: emel,aslı,ayten ,ayşeserkan ,fatma,serap,halime,betül,umut,hicran,seren,selin,merve,gül,( akılma gelenler ama genelde hepinizi samimi buluyorum.herkes açık ve net bir şekilde kendini ifade ediyor) ve BEN-tatlicadiarzu-
en zengin : Umut un ailesi sositososito, seda( ben de hep zengin izlenimi yarattı nedense)
en fakir : herkesin gönlü zengin olduğundan bunu seçmedim.naniknanik
en yoğun :hicran,( 2 çocuklu anne ), duygu
en fotocu: hicran
en çok koca değiştiren : hicran delikafadulden..2. si maşşh..kızma gıı bana hee takıliim.alkisalkisalkis
en çıtır: betül ve merve
en araştırmacı :betül
en astrolog: betülalkisalkisalkis
en pimpirikli : emel,ben,seda
en bakımlı ( süslü) :eda,gül,duygu,tanger,gözde, BEN -tatlicadiarzu-:roflol:
en işçisin sen işci kal: derya,ayten,gözde,
en akıllı: serap,merve ve BEN-tatlicadiarzu-
en tatlı yüzlü,nurlu pürlü: serapcım.hihoyyyt ve BEN -tatlicadiarzu-
en zayıf: naime , ben :mymeka:laelaelaelaelaesırnaşık şey
en dölüü: ben ve emel ( depresyona girdik ya ondan )naniknanik
en yenilerimiz :bilen,ayşe ( nickini unuttum)( hani ben gidersem beni hatırlamzsınız bile demişti)
en mütavazi : BEN,BEN ,BEN:dilcikar:-tatlicadiarzu-sırnaşık şeylaelaelaelaelaeklava:
KIZLAR ŞU SATTE AKILMA GELENLER..YAZMADIKLARIM ALINMASIN.hepinizi çok seviyorum ok..a.s.
--------------------------------------------------------------------------------
en güzel :emel,eda ve diğer eylül analarıalkisalkisalkis ve BEN
-tatlicadiarzu-
en hoşş: Umut ve BEN-tatlicadiarzu-
en fotojenik: umut ve BENlülülülülülü
hem en gizemli ve hem en samimi :Umut ( bazen hiç anlaşılmaz bazen de çok açık)sengözlerimebaksanab
en becerilki: Duygu ( maşşlh tek başına o tombiliyi büyüttü helal ), gülcüm,hicrancım
en tembel: bensenağlama
en cesur : gülsüm( hem karşı fikirleriyle hemde 2. hamilileliyle), müjdes
en sempatik.: Aytenim,Gülüm,Duygum,mervem .serapcıım ve BEN-tatlicadiarzu-
en azimli ( zayıflamada): Aytencim.:ve serapcım alkisalkisalkiscokacimcoook
en gezgin anne : aslı ve BEN-tatlicadiarzu-
en içten,en candan: emel,aslı,ayten ,ayşeserkan ,fatma,serap,halime,betül,umut,hicran,seren,selin,merve,gül,( akılma gelenler ama genelde hepinizi samimi buluyorum.herkes açık ve net bir şekilde kendini ifade ediyor) ve BEN-tatlicadiarzu-
en zengin : Umut un ailesi sositososito, seda( ben de hep zengin izlenimi yarattı nedense)
en fakir : herkesin gönlü zengin olduğundan bunu seçmedim.naniknanik
en yoğun :hicran,( 2 çocuklu anne ), duygu
en fotocu: hicran
en çok koca değiştiren : hicran delikafadulden..2. si maşşh..kızma gıı bana hee takıliim.alkisalkisalkis
en çıtır: betül ve merve
en araştırmacı :betül
en astrolog: betülalkisalkisalkis
en pimpirikli : emel,ben,seda
en bakımlı ( süslü) :eda,gül,duygu,tanger,gözde, BEN -tatlicadiarzu-:roflol:
en işçisin sen işci kal: derya,ayten,gözde,
en akıllı: serap,merve ve BEN-tatlicadiarzu-
en tatlı yüzlü,nurlu pürlü: serapcım.hihoyyyt ve BEN -tatlicadiarzu-
en zayıf: naime , ben :mymeka:laelaelaelaelaesırnaşık şey
en dölüü: ben ve emel ( depresyona girdik ya ondan )naniknanik
en yenilerimiz :bilen,ayşe ( nickini unuttum)( hani ben gidersem beni hatırlamzsınız bile demişti)
en mütavazi : BEN,BEN ,BEN:dilcikar:-tatlicadiarzu-sırnaşık şeylaelaelaelaelaeklava:
KIZLAR ŞU SATTE AKILMA GELENLER..YAZMADIKLARIM ALINMASIN.hepinizi çok seviyorum ok..a.s.
--------------------------------------------------------------------------------
valla ben unutmadım..kız ben bunları yazarkene seni yazmıştım zat..ama ben gönderdiğimde beni unutmuşunuz yazmışsın.onu vallah ta billah ta yeni gördüm.yani sen yazdın diye yazmadım seni.zattii o yazını da görmemiştim..:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?