Doğum yapmış olan anneler buraya....

hain domdomlar ha kaydirigubbakcemile3
evet canım valla bizim kızın dili tutuldu borayı görünce kaydirigubbakcemile3 korktu mu hipnoz etkisi mi yarattı sizinkiler bilemiyorum artık ... normalde çok gevezedir mesela, sizde pek sesi çıkmadı yavrucağın :CüvCüv:
enlerde yazdıkların için teşekkürler a.s.
aslında en güzel evet tüm eylül annelerii gerçekten..ama ben de gördüğüm güzelleri saydım :sm_cool: :hooray:

:roflol:çıkmaz tabii bora öyle bir korkuttu ki kizıkaydirigubbakcemile...
büyük bir ihtimal borayı tekrar gördüğünde gel geli değilde git giti öğrenir şok etkisiyle kaydirigubbakcemile3

anaç mı... klava:klava:klava:

evt anaç :uhm: niye bir kadının anaç olması kötü bir şeymi

anam ben geldim kimsecikler yok gene.neyse kendi kendime konuşur giderim artıkın.artık çok fazla giremiyorum arkadaşlar.emirciğimden hiçbişeye fırsat bulamıyorum.malesef kaka problemimiz var.p.tesi günü hastaneye gittik.tahlil yapılmıştı.yanakları pütür pütür ve kırmızıydı.bi ilaç verdi dr.bakalım.10 gün sonra tekrar gidicez.kaka problemimiz içinde lavman verdi.çocuğum akşama anca yapabildi lavmanla.düşünün artık.2 gündür yine yok.benden şimdilik bu kadar.

umarım sizinde keyifler yerindedir.şimdilik kendinize iyi bakın.

Şeniz
canım benim güzel arkadasım sen de becerikli değilmisin sanki
benim en lerimde sen samimi ve paylaşımcısın iyi niyetlisin tatlım teşekkür ederim Şenizbelki birazdan bende yazrım o en leriialkisalkisalkis

kızz edaaa ben mii sessizimm lülülülülülü allah emiii kızz yook ben çılgının tekiyimdrdelikafadulden
öle sessiz değilim ama burda biraz sessiz takılıyom benneyaptımkio da kafam bozuksa yanii ayy alem kızz senii çok şekersin yaaa sarı kız:hooray:Şeniz

he bide sempatik yazmışınn oyy canımsın:)))

Son düzenleme:

hanii kızzz ben nerdeyiim bari en alıngan:çok üzgünüm: yaz banada unut benii bakalıımmm klava:klava:
yazdım bunuu kenaraa:mymeka::dilcikar:

benim en lerim eheem ehemmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
en fedakar:bütün anneler çünkü hepimiz zaman zaman uykusuz kalıyoruz.ve daha nelerr..
en hassas:emelcimm:1hug:
en dobra:gül
en sempatik:canan,seren,edasositososito
en güzel:eda,duygu,emel..alınmayın gıı hepimizlülülülülülü
en sabırlı:hicran,seda,umut..ya tabi hepimiz anne olmakla sabırlıyızda tabii:):1hug:
en çıtır anne:gülsümkaydirigubbakcemile2
en paylaşımcı:betül,merve,duygua.s.
en içi dışı bir:emel,nuray,ayşe
en neşeli:canan,seren,hicran ayten:sm_cool::sm_cool:
en iyimser:merve,eda,aslı:hooray:
en karizma:umut
en cesaretli:müjde,gülsümkaydirigubbakcemile5
en aşık: da betül müüşşş:asigim:naniknanik
en büyük::enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis
en akıllı bebeler:eylül bebeleri:roflol::lepi::lepi:
unuttuğum çokkk yaww şakkıdı

hanii kızzz ben nerdeyiim bari en alıngan:çok üzgünüm: yaz banada unut benii bakalıımmm klava:klava:
yazdım bunuu kenaraa:mymeka::dilcikar:

Ay datlum dedım ya muhakkak unutmusumdur kusura bendekı 80 yasındakı nıne kafası unutkanım..:roflol:
Sen Enlerde En samımı ve sıcak kanlıda yer alıyorsun bebem bırde neselııı hihoyyyt duzelteyım.. bızde en cok ıkon kullanan olabılır demı... kaydirigubbakcemile3 Şeniz

a.s.a.s.

saliha hani anlaşmıştık ; en güzel, hımm ; en alımlı, en cazibeli, en sexi, en şüpper :roflol: beni seçecektin kaydirigubbakcemile3 aşk olsun :roflol:

saliha hani anlaşmıştık ; en güzel, hımm ; en alımlı, en cazibeli, en sexi, en şüpper :roflol: beni seçecektin kaydirigubbakcemile3 aşk olsun :roflol:
kaydirigubbakcemile3
aaa hayy allah unutmuşum gııı tüühh naniknaniken favorim :1rolleyes:
en sexi mervee en tatlı merve enn harika mervee en süpeerrr merviş enn cici anne merve en akıllı merve en özel merve herşeyin en çoğunu isteyen yine merveelaelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…