Doğum yapmış olan anneler buraya....

ayy gözde senin oğlsana hastayım ya..kızım olsaydı valla verirdim .. >))) çok tatlı çıkmış hoppalsa da yaww..

sen bitanede kız yap canım bekleriz biz hem arada biraz yaş farkı olsun daha iyi olur .
kıvanç zaten ortada senden çıkacak kız da güzel olur kesin o yüsden bekleyebiliriz biraz :))))

en paylaşımcı----- hicran, merve, fatma:1hug:

en espirili----hicran, Betül

en kibar-----Merve, Naime,Rabiya:1hug:

en kırılgan-----Emel

en geveze----- hicran, ayten (bi sürü mesaj yazmışlar)

en sessiz-----Merve, Gözde, Naime,Rabiya, karçiçek(adını unuttum), gnydn64(adını unuttum..)

en sabırlı------------Fatma(zira bana bi çok şeyi bıkmadan usanmadan anlatır sağolsun... )

en gezgin-------aslı

en panik--------seda

en pinpirikli----------- seda

en sevecen-------------merve, fatma

en duygusal-----------------Emel

en dikkatli----------hicran(hiç bir mesasjı atlamıyo hepsine cevap yazıyo)

en tecrübeli-----------hicran, Şule

en genç-------Betül

en becerikli------------------ hicran(gece yarısı pasta börek yapıyo)))

en düşüncesiz--------------yine hicran(yaptığı pasta böreği buraya koyup canımızı çektiriyo))

en yardımsever-------------merve, Fatma, Betül

en hamarat---------------hicran(pasta börek konusu yine)(amma içime oturmuş görüyomusun hicran):roflol::roflol:

en kendi halinde--------------karçiçek(kimseye karıştığını görmedim):1hug:

en eski--------------Umut(zira mesajlarını okurken osmanlıca sözlük bulunduruyorum yanımda... :roflol::roflol:))

en zengin-------------Betül((9329 Anladın sen onu))):roflol::roflol::roflol:repi bol olan...

en güzel-------------eda((çoookkkk beğendim resmini....)) tabi benim kadar değel....:roflol::roflol:

en doğurgan-------ben ben ben :roflol::roflol::roflol: (müjde gibisi varda 40ı çıkar çıkmaz yok yeryüzünde....)))):roflol::roflol:

Aklıma geldikçe eklemeler yaparım...

Son düzenleyen: Moderatör:
maşallah gözdecim ya ne güzel zıplıyo öyle....:roflol:yalnız saçlara üzülüyom ben hala...:çok üzgünüm:

hehe en mütavaziyi yazmamışsın gülsüm.emme galiba umut oni demek istemiş.yani ben öle anladım.))) en mütavazi:ben ben ben

hehe en mütavaziyi yazmamışsın gülsüm.emme galiba umut oni demek istemiş.yani ben öle anladım.))) en mütavazi:ben ben ben

yok canım nevi şahsına münhasır
senden bitane daha yok demek , kimseye benzemez kendi gibidir demek falan fıstık :)
ama sen gene de gönüllerin en mütavazisisin :))))

baktım anlamına an nevi şahsına münhasır başka bir şeymiş..en kendisi gibi olan, başkasına benzemeyen..wışşşşşşşşşşşşş....

:uhm:umutcum yaww yazdıklarının türkçelerini de bir zahmet yazıver be güzelim be.hacii bizi uğraştırma google larda..:uhm:

sağol canım , uzuyo saçları ne yapalım artık ,alıştı benim gözüm
2 aya falan eski haline gelir herhalde :)

valla ben denizin bu halini çok beğendim.kuş gibi olmuş.daha bir tatlı bebek olmuş sankimm..belki benim oğluşum kel olduğundan bana daha sugar geldi ( şeker türkçe)..alkisalkisalkis

günaydınlar ...gözdecim reklam filminiz çoooookkkkk güseeeelll olmuşşşşş bayıldıma.s.ve zıpzıptaki hali harika bende cırcır böcüğü gibi boyna konuşurum tunahanla çok hoşuna gider..coşmuş denizim coşmuşşşş maşallahhh

valla ben denizin bu halini çok beğendim.kuş gibi olmuş.daha bir tatlı bebek olmuş sankimm..belki benim oğluşum kel olduğundan bana daha sugar geldi ( şeker türkçe)..alkisalkisalkis

bu halide çok tatlı canım...
ben daha önceden belirtmiştim....yanlış anlaşılma olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…