Doğum yapmış olan anneler buraya....

yok canım 15 gündür hiç anne sütü almadı. sağıncada 20 30 cc ancak çıkıyor.

Ne vuruyon gııı tamam öyle olsun emme ben seni yinede en politik seçtim:1rolleyes:yerimsenibenAnladın sen onu

anlamadım vallahi, ne politikliğimi gördün duygucum, ben politik olmayı sevmem de. konuyu bi açalım lütfen. sengözlerimebaksanab

ahannda kavga çıkiii...hep canım cicim mi olacaz..hadi bakalım.siz kavga edin biz de seyredielim.şakkıdı..çıt çıt hemi de çekirdek çıtlatıyom..çok dalmayın he birbirinize kafa göz fazla girmeyin..bebeleriniz var sizin.ağlarlar yoksam..alkisalkisalkis

jaded arkadşımız hep okuyor hiç yazmıyor.hiiç de mesajı falan yok baktım da..onu ensessüz arkadaşım seçtim.bir de gizemli arkadaşımız seçtim.acep ajan falan olabilirmi ki?:1ninca::1ninca:amnın kıslar kötü şeyler yazmayın heheheedelikafadulden

psikopata bağladı biri yine... :roflol:

gözde, özde fıstıkkk, söle bakalım bu video nasıl yükleniyor. bende koyacağım kıskandım seni.

caniko tr tube a üye ol.
ordan yükleyebiliyorsun , 100 mb ye kadar olan videoları ...
denizin başka videosuda var h.sonu çekmiştim ama uzun buraya yükleyemedim , onun için de uğraşıyom bakimm becerirsem göndercem

ne demek istiyosun sen len :mymeka::mymeka: :roflol:

Son düzenleme:
caniko tr tube a üye ol.
ordan yükleyebiliyorsun , 100 mb ye kadar olan videoları ...
denizin başka videosuda var h.sonu çekmiştim ama uzun buraya yükleyemedim , onun için de uğraşıyom bakimm becerirsem göndercem

Kız burda essek mı os.. yoo sana ıkıdır bısey yazıyok gormuyoonnn.. klava: :roflol:

Anca boyle seylerı gorursun zaten fırsatcu karu delikafadulden sana bırsey yazdık gomedın.. :dilcikar:

Herkese mavi boncuk dağıtıyon diye açıklamıştım zaten şekerim sende öyle düşünüyorum dedin bende tamam dedim zaten ne kızıyon yaa aytenciiiimmmmm
sen espirik yapınca biz alınıyozmuşakkıdıbuda benim düşüncem allah allahhh
yOK şekerim çok beklersin daha ben öyle benim için özel hatunlarla kavga etmem sıradan değil benim için ayten çünkü biz birbirimizin bütün özellerini biliriz...Hatta o benim sizin hiçbirinizin bilmediğiniz şeyleri bilir bende onun yerimsenibenDemi aytennnn klava:artı biz büyüklerimize karşı saygılıyızdır:))

yakışıklı denzioyu ben pınarın asıl reklamında ki bebeğe benzetiyorum bebeğin kırmızı giydiği resim karesinde aynı denizo :1rolleyes:

nası goremedın anlamadım.. bı sayfa otede hıh.. :dilcikar::dilcikar:

naniknanik

he bunu gördüm canikom cevap yazacaktım ...
bende bişey sordun da atladım sandım ...
çok teşekkür ederiz .... bi video neyin gönder de senin sesini de duyalım bakalım
bana kendi sesim komik geliyo dışardan dinleyince bir de burda biraz şebeklik yapmışım denize :))

bende sadece eve gidince emziriyorum bi ara emmedi birkaç gün bende bıraktı sanmıştım hatta yazmıştım size ama sanırım dişten yapmış onu şimdi çok şükür emiyo ama sağmıyorum çünkü bende sıkıldım bide sürekli göğüslerim yara oluyordu...şimdi böyle iyiyiz tabiiş eskisi gibi süt yookk
harikasınız harika bende yapıcam kıskandımmmmmsırnaşık şey

Anca boyle seylerı gorursun zaten fırsatcu karu delikafadulden sana bırsey yazdık gomedın.. :dilcikar:

ne kavga ediyonuz beeeeklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…