- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.321
evet o anlama geliyor Gülsüm sende ne anlamlar çıkardın kız anaç işte bildiğimiz anaç annelerimize denirdelikafadulden
hiç mi emmiyo artık ayten ege ?
bende işyerinde sağmayı bıraktım , bırakmamam lazım biliyorum ama çok sıkıldım artık ya
denizde emmeye devam ediyo sabah ve akşam olmak üzere 2 kere ama süt nanay tabi bitti bitecek belki 1 ay daha idare eder sonra biter ....
Ne vuruyon gııı tamam öyle olsun emme ben seni yinede en politik seçtim:1rolleyes:yerimsenibenAnladın sen onu
anlamadım vallahi, ne politikliğimi gördün duygucum, ben politik olmayı sevmem de. konuyu bi açalım lütfen. sengözlerimebaksanab
jaded arkadşımız hep okuyor hiç yazmıyor.hiiç de mesajı falan yok baktım da..onu ensessüz arkadaşım seçtim.bir de gizemli arkadaşımız seçtim.acep ajan falan olabilirmi ki?:1ninca::1ninca:amnın kıslar kötü şeyler yazmayın heheheedelikafadulden
gözde, özde fıstıkkk, söle bakalım bu video nasıl yükleniyor. bende koyacağım kıskandım seni.
ahannda kavga çıkiii...hep canım cicim mi olacaz..hadi bakalım.siz kavga edin biz de seyredielim.şakkıdı..çıt çıt hemi de çekirdek çıtlatıyom..çok dalmayın he birbirinize kafa göz fazla girmeyin..bebeleriniz var sizin.ağlarlar yoksam..alkisalkisalkis
caniko tr tube a üye ol.
ordan yükleyebiliyorsun , 100 mb ye kadar olan videoları ...
denizin başka videosuda var h.sonu çekmiştim ama uzun buraya yükleyemedim , onun için de uğraşıyom bakimm becerirsem göndercem
Kız burda essek mı os.. yoo sana ıkıdır bısey yazıyok gormuyoonnn..klava: :roflol:
Kız burda essek mı os.. yoo sana ıkıdır bısey yazıyok gormuyoonnn..klava: :roflol:
ahannda kavga çıkiii...hep canım cicim mi olacaz..hadi bakalım.siz kavga edin biz de seyredielim.şakkıdı..çıt çıt hemi de çekirdek çıtlatıyom..çok dalmayın he birbirinize kafa göz fazla girmeyin..bebeleriniz var sizin.ağlarlar yoksam..alkisalkisalkis
Ne vuruyon gııı tamam öyle olsun emme ben seni yinede en politik seçtim:1rolleyes:yerimsenibenAnladın sen onu
anlamadım vallahi, ne politikliğimi gördün duygucum, ben politik olmayı sevmem de. konuyu bi açalım lütfen. sengözlerimebaksanab
yOK şekerim çok beklersin daha ben öyle benim için özel hatunlarla kavga etmem sıradan değil benim için ayten çünkü biz birbirimizin bütün özellerini biliriz...Hatta o benim sizin hiçbirinizin bilmediğiniz şeyleri bilir bende onun yerimsenibenDemi aytennnnahannda kavga çıkiii...hep canım cicim mi olacaz..hadi bakalım.siz kavga edin biz de seyredielim.şakkıdı..çıt çıt hemi de çekirdek çıtlatıyom..çok dalmayın he birbirinize kafa göz fazla girmeyin..bebeleriniz var sizin.ağlarlar yoksam..alkisalkisalkis
kız ne yazdınnn göremedim
geri ye baktım gene bulamadım
yaz gene bakemm yawrum
Gözde cok tatlı cıkmıs kız denızoo...
Bu arada seslerımızı benzettım hee :1shok:
nası goremedın anlamadım.. bı sayfa otede hıh.. :dilcikar::dilcikar:
naniknanik
bende sadece eve gidince emziriyorum bi ara emmedi birkaç gün bende bıraktı sanmıştım hatta yazmıştım size ama sanırım dişten yapmış onu şimdi çok şükür emiyo ama sağmıyorum çünkü bende sıkıldım bide sürekli göğüslerim yara oluyordu...şimdi böyle iyiyiz tabiiş eskisi gibi süt yookkhiç mi emmiyo artık ayten ege ?
bende işyerinde sağmayı bıraktım , bırakmamam lazım biliyorum ama çok sıkıldım artık ya
denizde emmeye devam ediyo sabah ve akşam olmak üzere 2 kere ama süt nanay tabi bitti bitecek belki 1 ay daha idare eder sonra biter ....
harikasınız harikaLogin | Facebook
ben daha önce koymuştum.kıvançın 2 ay falan öncesi..benim yaptığım hareketlere gülmeyin he yakarım hepinizi.şebek anneye gülen oğlu..artık en sonun da yeteer der gibi kameraya bakıyor.yeter bu kadar şebeklik demek istiyor..
Anca boyle seylerı gorursun zaten fırsatcu karu delikafadulden sana bırsey yazdık gomedın.. :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?