Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkeslere günaydınlarrr.

sana da canum günaydın..yazılarını bekliyoruz..patrona selam söle..rahat bıraksın seni..öle çok iş vermesin.eve de erken göndersin.sen benim adımı ver.o halleder.laelaelaelaelae:mymeka:ensesine bir tokat geçiririm keratanın bir kusur işlerse söle bana hee...:mymeka:

ay sen beni öldüreceksn yaaa :roflol::roflol:

kız ölme ne yaparuk sensüz buralarda..küççüçük bebeğin var..töbe töbee..şimdi sen bana yine kızacaksın emme.benim oğlan uyumuşken ben midemi şöölee bir güzel sevindireyimm..mutlu olsun kerata..gerçi hiç mutsuz bir mide değil benimki..cokacimcoookyiyeli içelim güzelleşelim dimi kızlar..:içelim:

canan sen de avrupa yakacısın galiba he
burhan gibi hadi be hacıı yapıp duruyon :)
bende çok yaparım burhan taklidi arkadaşlar arasında bayılıyorum burhana :)))

duygucum :mymeka: buna politiklik demiyelimde :mymeka: eylül annelerinin çoğunun güzel olduğunu düşünüyor olmama bağlayalım hihoyyyt

mersi şeker ayy herkes beni esprili neşeli seçmiş tenk yu.Şeniz ama gerçek yaşantımda böyle olmadığım kesin burda neşeli oluyorum sanırım.alkisalkisalkis

geçmiş olsun halimecim bizim egede kabızlıktan çok çekti halada dönem dönem kabız oluyor. ben bazen fitil bazende duchalac kullanıyoruma.s.

canan sen de avrupa yakacısın galiba he
burhan gibi hadi be hacıı yapıp duruyon :)
bende çok yaparım burhan taklidi arkadaşlar arasında bayılıyorum burhana :)))

hee kı ben burhanın hastasıyım.ben onu daha önce dde çok severdim.bir demet tiyatroda gıcık bir zabıta rolundeydi.keşke avrupa yakasına girse diye düşünürken o da geldi.valla avrupa yakasını tek onun için izliyom.hareketleri, köylüce konuşömalrı ben çok güldüryor.delikafadulden

Bileğimizin ( yanı yorumumuzun ) hakkıylan efenım.. bidavadan değel bilisun sen... Teveccunuz benı sızler yarattınız.. :lepi: :roflol: :roflol: :jeyyar:

Dığerleri için teşkur ederım bebem yalnız en kucuk ıkımızız kendınıde yaz... lülülülülülü

Son düzenleme:
geçmiş olsun halimecim bizim egede kabızlıktan çok çekti halada dönem dönem kabız oluyor. ben bazen fitil bazende duchalac kullanıyoruma.s.

kız benimki de ishaldi eskiden benim sütümü sindirtemediği için.şimdi de oldu kabız.yani hergün mutlak kakasını yapıyor ama az az bir de böle bide lastik gibi bir şey çıkarıyor hee.bir de bu kaka makatının ağzını kırmızı yapıyor bayağıı..pişik oluyor galiba..kaka çok katı yani anlayacağınız.sabah sabah midenizi kaldırmak istemem emme bayanlar.siz de günün bir çok saatinde böle poklu şeylerle uğraşıyorsunuz.alıştınız artık diye söyledim.b
beni de fazla emmiyor artık kerata.bir de o küçüçük dişiyle bir ısırıyor bir de çekiştiriyor.tabii ben avaz avaz bağırınca da yüzüme bakıp sırıtyor mazoşist oğlum..artık öle lütfen emiyor.beni emmdiği zamnlar güzeldi peh.kaka çırt çırt gidiydii.sırnaşık şey

Ne moktan muhabbetler bunlar..

Ulen valla he gunun bı cok saatı veletlerın mokuyla ugrasıyoruz temızle Allah temızle... :roflol:

neden emmiyo ki acaba, aman ha dikkat et unutmasın senin memeyi. benimki unuttu varlığından bile haberi yok bezen emermi acaba diye uğraşıyorum, bakıp bakıp gülüo bu kadın napıo acaba diye.

neden emmiyo ki acaba, aman ha dikkat et unutmasın senin memeyi. benimki unuttu varlığından bile haberi yok bezen emermi acaba diye uğraşıyorum, bakıp bakıp gülüo bu kadın napıo acaba diye.

hiç mi emmiyo artık ayten ege ?
bende işyerinde sağmayı bıraktım , bırakmamam lazım biliyorum ama çok sıkıldım artık ya
denizde emmeye devam ediyo sabah ve akşam olmak üzere 2 kere ama süt nanay tabi bitti bitecek belki 1 ay daha idare eder sonra biter ....

ben daha önce koymuştum.kıvançın 2 ay falan öncesi..benim yaptığım hareketlere gülmeyin he yakarım hepinizi.şebek anneye gülen oğlu..artık en sonun da yeteer der gibi kameraya bakıyor.yeter bu kadar şebeklik demek istiyor..

Son düzenleme:
Günaydın herkese...
Eguşun kahvaltısını yaptırdık sıra bizde gitmeden bakayım dedim:)

Canancım çokk teşekkür ederim canımcıma.s. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet o anlama geliyor Gülsüm sende ne anlamlar çıkardın kız anaç işte bildiğimiz anaç annelerimize denirdelikafadulden
duygucum :mymeka: buna politiklik demiyelimde :mymeka: eylül annelerinin çoğunun güzel olduğunu düşünüyor olmama bağlayalım hihoyyyt

Ne vuruyon gııı tamam öyle olsun emme ben seni yinede en politik seçtim:1rolleyes:yerimsenibenAnladın sen onu

Gözdecim 41 kere maşallah Deniz paşaya çok tatlı olmuş:)Bende pınarın reklamını yapmıştım koyarım bir ara ama tabi benim annem yok sadece ikimizsenağlamaNe yapalım takdiri ilahi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…