- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.301
herkeslere günaydınlarrr.
ay sen beni öldüreceksn yaaa :roflol::roflol:
Ben geldim pazara gittim oğlumu parka götürdüm salladım geldim:))
Offf valla 3 saattır bır fiil dolaşmışım bacaklarım koptu:a015:
Aytencim herkese mavi boncuk dağıtmış olsanda teşekkür ederim enlerin için sende benim en politik arkadaşım ol bari dermişim:roflol:
Mervecim sana teşekkür ederim düşünceler karşılıklı biliyorsun sende çok sempatik ve hoşsun..görmüş geçirmişin...
ayrıca özünde bir sözünde yapmacık ve görgüsüz değilsin teşekkürler canım:)
Benim enlerim zaten kendilerini biliyorlar sabahtan akşama sohbet koyu özellerimizde herşeyimizi paylaşıyoruz..Onlar kendilerini biliyorlar zatenyerimseniben
Mrblar Kızlar ve hainn domdomlarr kka açılmışş bir sürü sayfa yazmışsınız..bende ara ara girmeye çalışıyordum ama olmuyordu...
a.s.
a.s.a.s. çok saol canım benim,içinin güzelliği baktığın şeylere yansıyor bence o yüzden öyle görüyorsun.....
Oy oyy Maşallah büşraya demek gel gel yapıyor..Bizim oğlanı görünce gel geli unutur herhaldekaydirigubbakcemile3
Bizimkiside arada yapıyor canım,bazen çok deli yatıyor..
a.s.
Bende enleri sayıyorum kendime göre:smiley-cool:
En esprili anne:Ayten,Gül
En paylaşımcı-yardımsever anne:Merve ,Betül,Gözde,Derya
En sessiz anne:Saliha
En pimpirikli anne:Seda
En içi dışı bir anne:Umut,Emel,Duygu
En iyimser anne:Merve
En anaç:Müjde ve Gülsüm
En neşeli anne:Ayten,hicran
En çıtır:Betül
En sempatik:Ayşe,Saliha,Emel,Gülşah,Merve
En karizma anne:Umut,Betül
En dobra:Umut,Duygu
En güzel Anne:Tüm eylül Anneleri
En şanslı bebek:Tüm eylül bebekleri
anam ben geldim kimsecikler yok gene.neyse kendi kendime konuşur giderim artıkın.artık çok fazla giremiyorum arkadaşlar.emirciğimden hiçbişeye fırsat bulamıyorum.malesef kaka problemimiz var.p.tesi günü hastaneye gittik.tahlil yapılmıştı.yanakları pütür pütür ve kırmızıydı.bi ilaç verdi dr.bakalım.10 gün sonra tekrar gidicez.kaka problemimiz içinde lavman verdi.çocuğum akşama anca yapabildi lavmanla.düşünün artık.2 gündür yine yok.benden şimdilik bu kadar.
umarım sizinde keyifler yerindedir.şimdilik kendinize iyi bakın.
selam bayanlar bende geldi aranıza:)
canan sen de avrupa yakacısın galiba he
burhan gibi hadi be hacıı yapıp duruyon :)
bende çok yaparım burhan taklidi arkadaşlar arasında bayılıyorum burhana :)))
en paylaşımcı----- hicran, merve, fatma:1hug:
en espirili----hicran, Betül
en kibar-----Merve, Naime,Rabiya:1hug:
en kırılgan-----Emel
en geveze----- hicran, ayten (bi sürü mesaj yazmışlar)
en sessiz-----Merve, Gözde, Naime,Rabiya, karçiçek(adını unuttum), gnydn64(adını unuttum..)
en sabırlı------------Fatma(zira bana bi çok şeyi bıkmadan usanmadan anlatır sağolsun... )
en gezgin-------aslı
en panik--------seda
en pinpirikli----------- seda
en sevecen-------------merve, fatma
en duygusal-----------------Emel
en dikkatli----------hicran(hiç bir mesasjı atlamıyo hepsine cevap yazıyo)
en tecrübeli-----------hicran, Şule
en küçük-------Betül
en becerikli------------------ hicran(gece yarısı pasta börek yapıyo)))
en düşüncesiz--------------yine hicran(yaptığı pasta böreği buraya koyup canımızı çektiriyo))
en yardımsever-------------merve, Fatma, Betül
en hamarat---------------hicran(pasta börek konusu yine)(amma içime oturmuş görüyomusun hicran):roflol::roflol:
en kendi halinde--------------karçiçek(kimseye karıştığını görmedim):1hug:
en eski--------------Umut(zira mesajlarını okurken osmanlıca sözlük bulunduruyorum yanımda... :roflol::roflol:))
en zengin-------------Betül((9329 Anladın sen onu))):roflol::roflol::roflol: repi bol olan...
en güzel-------------eda((çoookkkk beğendim resmini....)) tabi benim kadar değel....:roflol::roflol:
en doğurgan-------ben ben ben :roflol::roflol::roflol: (müjde gibisi varda 40ı çıkar çıkmaz yok yeryüzünde....)))):roflol::roflol:
Aklıma geldikçe eklemeler yaparım...
geçmiş olsun halimecim bizim egede kabızlıktan çok çekti halada dönem dönem kabız oluyor. ben bazen fitil bazende duchalac kullanıyoruma.s.
kız benimki de ishaldi eskiden benim sütümü sindirtemediği için.şimdi de oldu kabız.yani hergün mutlak kakasını yapıyor ama az az bir de böle bide lastik gibi bir şey çıkarıyor hee.bir de bu kaka makatının ağzını kırmızı yapıyor bayağıı..pişik oluyor galiba..kaka çok katı yani anlayacağınız.sabah sabah midenizi kaldırmak istemem emme bayanlar.siz de günün bir çok saatinde böle poklu şeylerle uğraşıyorsunuz.alıştınız artık diye söyledim.b
beni de fazla emmiyor artık kerata.bir de o küçüçük dişiyle bir ısırıyor bir de çekiştiriyor.tabii ben avaz avaz bağırınca da yüzüme bakıp sırıtyor mazoşist oğlum..artık öle lütfen emiyor.beni emmdiği zamnlar güzeldi peh.kaka çırt çırt gidiydii.sırnaşık şey
Bacım sımdı anladım rep dyorsun sen.. :jeyyar:
Dİğerleri için teşkur ederım bebem yalnız en kucuk ıkımızız kendınıde yaz... lülülülülülü
kız benimki de ishaldi eskiden benim sütümü sindirtemediği için.şimdi de oldu kabız.yani hergün mutlak kakasını yapıyor ama az az bir de böle bide lastik gibi bir şey çıkarıyor hee.bir de bu kaka makatının ağzını kırmızı yapıyor bayağıı..pişik oluyor galiba..kaka çok katı yani anlayacağınız.sabah sabah midenizi kaldırmak istemem emme bayanlar.siz de günün bir çok saatinde böle poklu şeylerle uğraşıyorsunuz.alıştınız artık diye söyledim.b
beni de fazla emmiyor artık kerata.bir de o küçüçük dişiyle bir ısırıyor bir de çekiştiriyor.tabii ben avaz avaz bağırınca da yüzüme bakıp sırıtyor mazoşist oğlum..artık öle lütfen emiyor.beni emmdiği zamnlar güzeldi peh.kaka çırt çırt gidiydii.sırnaşık şey
benim içim yaşlanmış.. kendimi 70imde gibi hissediyom...
neden emmiyo ki acaba, aman ha dikkat et unutmasın senin memeyi. benimki unuttu varlığından bile haberi yok bezen emermi acaba diye uğraşıyorum, bakıp bakıp gülüo bu kadın napıo acaba diye.
Canancım çokk teşekkür ederim canımcıma.s.en güzel :emel,eda ve diğer eylül analarıalkisalkisalkis ve BEN
-tatlicadiarzu-
en hoşş: Umut ve BEN-
en fotojenik: umut ve BEN
hem en gizemli ve hem en samimi :Umut ( bazen hiç anlaşılmaz bazen de çok açık)sengözlerimebaksanab
en becerilki: Duygu ( maşşlh tek başına o tombiliyi büyüttü helal ), gülcüm,hicrancım
en tembel: bensenağlama
en cesur : gülsüm( hem karşı fikirleriyle hemde 2. hamilileliyle), müjdes
en sempatik.: Aytenim,Gülüm,Duygum,mervem .serapcıım ve BEN-t
en azimli ( zayıflamada): Aytencim.:ve serapcım
en gezgin anne : aslı ve BEN-tatlicadiarzu-
en içten,en candan: emel,aslı,ayten ,ayşeserkan ,fatma,serap,halime,betül,umut,hicran,seren,selin,merve,gül,( akılma gelenler ama genelde hepinizi samimi buluyorum.herkes açık ve net bir şekilde kendini ifade ediyor) ve BEN-tatlicadiarzu-
en zengin : Umut un ailesi sositososito, seda( ben de hep zengin izlenimi yarattı nedense)
en fakir : herkesin gönlü zengin olduğundan bunu seçmedim.naniknanik
en yoğun :hicran,( 2 çocuklu anne ), duygu
en fotocu: hicran
en çok koca değiştiren : hicran delikafadulden..2. si maşşh..kızma gıı bana hee takıliim.alkisalkisalkis
en çıtır: betül ve merve
en araştırmacı :betül
en astrolog: betülalkisalkisalkis
en pimpirikli : emel,ben,seda
en bakımlı ( süslü) :eda,gül,duygu,tanger,gözde, BEN -tatlicadiarzu-:roflol:
en işçisin sen işci kal: derya,ayten,gözde,
en akıllı: serap,merve ve BEN-tatlicadiarzu-
en tatlı yüzlü,nurlu pürlü: serapcım.hihoyyyt ve BEN -tatlicadiarzu-
en zayıf: naime , ben :mymeka:laelaelaelaelaesırnaşık şey
en dölüü: ben ve emel ( depresyona girdik ya ondan )naniknanik
en yenilerimiz :bilen,ayşe ( nickini unuttum)( hani ben gidersem beni hatırlamzsınız bile demişti)
en mütavazi : BEN,BEN ,BEN:dilcikar:-tatlicadiarzu-sırnaşık şeylaelaelaelaelaeklava:
KIZLAR ŞU SATTE AKILMA GELENLER..YAZMADIKLARIM ALINMASIN.hepinizi çok seviyorum ok..a.s.
--------------------------------------------------------------------------------
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafaduldenbütün güzel şeylere kendimi de koydum..kızlar gıçıık oldunuz mu? hehehehe..insan kendini beğenmezse çatlarmış..ben de çatlamamak için yazdım..sırnaşık şey.:roflol::tomato::tomato:
ayyy eda, anaç eski türkçede küçükken büyük anlayış gösteren kız
bi de analık anlamına geliyomuş... sen o anlamda mı söylemiştin yoksa...:1hug::1hug:
bak kıvırma doğruyu söyle...klava::roflol::roflol:
duygucum :mymeka: buna politiklik demiyelimde :mymeka: eylül annelerinin çoğunun güzel olduğunu düşünüyor olmama bağlayalım hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?