Doğum yapmış olan anneler buraya....

korkma canım bizde geçirdik 6. hastalık
dediğin gibi 2 gün sebepsiz ateş oldu
sonra kızarıklıklar oldu 2 gündede geçti
ilaç filan kullanılmıyo zaten.
kızarıklıklar yarın hafiflemezse götürürsün doktora
korkacak bişey yok üzülme

Arkadaşlar,az evvel eşim geldi,birlikte bebeklerimizin mezarına gittik.Bu arada araba ile giderken kulaklarım uğuldadı ve biraz da midem bulandı..gerçi bir iki gündür bulantım var ama kusacak durumda değilim..şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum ya..belki psikolojiktir diyorum ama arabada da devam edince bu bulantı,bir üstüne kulak uğuldaması olunca size de sorayım dedim..sonuçta her hamilelik birbirinden farklı olabiliyor..belki benzer şeyi yaşayan vardır diye...:sm_confused:

sanki beni araba tutmuş gibi hissettim..daha önceki hamileliğimde böyle bir şey hissedip hissetmediğimi hatırlayamadım açıkçası...:sm_confused:benneyaptımki

bademcim bende mide bulantısı olurdu ama kusmadım hiç senin gibi hamile olabilirsin canım

Badem hadi hayırlısı diyorum önce
canım,bende daha günüm geçip de test yapmadan kasıklarımda yani yumurtalıklarımda bir çekiilme batma hissi olmuştu kulak uğuldaması olmadı ama mide bulantısı da belirti olabilir.

iyi geceler hanımlarrr. Allah rahatlık versin tatlı rüyalar. Umutcum maşallah tosuna çok güzel çıkmış o gözlerde nazar boncugu maşallah.
Sehercim sende ogluşunla çok güzel çıkmışsınız maşallah.

günaydınlar..malesef 6 askerimiz şehit....bu haberle güne başladım..ağlıyorum tutamıyorum kendımı..bigünallah nasıp ederse benım oglumda asker olucak..ben boyle bi ortam devam ettikçe nasıl uyku uyicam o askerdeyken...
bademcim..güzel kardeşim..psikolojık yardım alıyormusun...tümsağlık sorunlarını hallettıkten sonra hamişliği düşünsen....doğurmaklada anne olunmuyo bademcim..rabbim tüm istiyenlere versin ama önemli olan sevgiyle emekle büyütebilmek...bencehamiş olabilirsin arkadaşım..kulak çınlamasıda tansıyonla alakalı olabılır ve kan basıncı olayları hamişliği çağrıştırdı bende..benim burnumdan şarıl şarıl kan gelmişti ki ömrümde burnum kanamaz..hakkında hayırlısı neyse o olsun..allah kalbinin muradını versin
..

naime biz geçirmedik ama anlattıkların yaşıyan arkadaşlarınkinii doğruluyo...ateşi var dıyosun..isiliğede benziyo yada ismetin mısal kalın bi etiket felan varsa hemen kabarır..öyle bişi deil ama sanırım..

offff bende gazete okuyorum şu münevver cinayetiii Allahım ne korkunç işkenceden zevk almışlar ya diri diri kafasını kesmişler Allahım ne korkunç bu ülkede evlat yetiştirmek ne kadar zorr

kızlar ya 6 tane askerimiz daha mı şehit olmuş ben çok kötü oluyorum bu haberlere. tv falan seyretmiyorum o yüzden allahım ne zaman bitecek bu terör senağlama

ya arkadaşlar benim oğlum eline aldığı herşeyi aşağı atıyo nerde olursa olsun şimdi de saati yatağından atmaya çalışıyo sanki boyu yetecekmiş gibi tepiyo yuvarlanıyo bu ne yaaa ne demek istiyo tanımaya çalışıyo diyecem atınca nasıl tanıyacak

canım benimkide atıyo sonra yüzüme bakıyor geri alıp eline vereyim diye kaydirigubbakcemile3

cevap 2 kere olmuş sildim

naimecim geçmiş olsun bu hastalık hakkında bi bilgim yok malesef

sağolun kızlar
bir rahatsızlığı yok gibi ama kırmızı kabarcıklar çoğalınca ne olabilir diye merak ettim
biraz daha azaldı gibi bugün
olmadı yine gidicez doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…