- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.421
egeler ah bu egeler alıp götürdüler beni valla maşallah maşallahhhh anneleri ben yicem bunları dayanamıyommm çok şekerler çok ballular ooyyyymevlüdecim aklımda olsun çengelköy de bakalım orası da uzak sayılmaz sonuçta...
duygucum o resimdeki çok güsel bişi nedir o öyle hiç görmedim daha önce yalan değil nerden aldın ne kadardır kullanışlı mı bizde alalım mı?
kızlar somon balığı nasıl pişirilir hiç pişireniniz var mı alıp tunahanıma pişirmek istiyorum...ama ben hayatımda hiç balık pişirmedim
çok süper bişeye benziyo duygu yaaa acaba burda nerde bulabilirim tansaşta yokki benim olduğum muhitte...ne kadara aldın canım....
mevlüdecim sağol canım benim düşünmen yeterli sende de mi aynısı var sennerden aldın?
serapçım kendim de yemek istiyorum dışarda yiyene kadar evde alıp yapayım diyorum somon basit dşiye biliyorum...şimdi yıkamak gerekiyor mu acaba fırına atrken limon sarımsak koyun felan diye okudum bi kaç yerde baakyım belki eşim bilir...
gözde valla google gibisin ayten doğru diyo sağol canımmm::))
uyyyy betüşümmmm iyiyem canım benimmm sen nasılsın?
ben tunahanı cmt.götürdüm kontrole 8500 gr.69 cm biraz minyon galiba:))))ama dr. normal dedi gelişimi çok güsel dediiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?