Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın kızlarra.s. ne güzel bu gün burası kalabalık
duygucum nasıl oldu ege maşallah resmıde çok hoş( bu arada şişme simitten bendede var aynısı ama türkiyede)
derya bende unutuyodum bı gece durmadı hiç uyumuyo ağlıyo ozaman aklıma geldi su vermek yoksa içimiyodu şimdi suluk elimde geziyorum resmen...
betülcüm insallah sınav sonuçların iyi gelir..
ayten yerim kıs ben senın o boncuğu maşallah yaaderya bide çengelköy boğaz içi tıp merkezinde savaş bey var hala ordaysa tek geçerim çok iyi bir dr ben orda çalışmıştım zeynepkamildeçocuk bölümünün klinik efiydi emekli oldu şimdi orda aklında bulunsun canım..
kızlar alpberk e dün gecede süt verdim gece rahat uyudu. meğer aç olduğu için sık sık uyanıyomuş yavrum şimdi tek sorunumuz babamızın kurduğu saat işe gitcek ya saat 7.45 kuruyo alpde salonda çalan saatın sesine uyanıyo bu gün çok sınır oldum yarın kurdurmayacam ya sinir ediyo o çalar saat benii...
klava:

egeler ah bu egeler alıp götürdüler beni valla maşallah maşallahhhh anneleri ben yicem bunları dayanamıyommm çok şekerler çok ballular ooyyyymevlüdecim aklımda olsun çengelköy de bakalım orası da uzak sayılmaz sonuçta...
duygucum o resimdeki çok güsel bişi nedir o öyle hiç görmedim daha önce yalan değil nerden aldın ne kadardır kullanışlı mı bizde alalım mı?

kızlar somon balığı nasıl pişirilir hiç pişireniniz var mı alıp tunahanıma pişirmek istiyorum...ama ben hayatımda hiç balık pişirmedim

derya kıs bende 2 tane var türkiye de ah ah hamileyken almıştım daha orda olsaydım san ayollardım kıs ne olcak ben çifder çifder almıştım kolluk sımıt vs... şimdi türkiye de eve bekliyoo püffff

kızlar somon balığı nasıl pişirilir hiç pişireniniz var mı alıp tunahanıma pişirmek istiyorum...ama ben hayatımda hiç balık pişirmedim

somon balığı bende aldım

balık fırında çok güzel oluyo
tam bebeklik yumuşacık oluyor

ama sadece ipeğe yapacağım zaman fırını açamam
haşlamayı düşünüyorum
bakalım tadı nasıl olacak

Deryacım;
Çok kullanışlı birşey bız yol ustunde denıze gıderken marketler vardır yaa onlardan tansaştada var aynısı..Ayakları suda kalıyor üstü kapalı olduğu için başıda gölgede kalıyor canım

derya ben de bilmiyorum ama eşim balık almış defalarca yıkadıktan sonra unlayıp kızarttım bende ı kitap var ondadaa alimiyyum folyaya sarıp fırında yada mikrodalgada 5 dk pişirin yazıyo canım sana tarifini yazarım....

derya ben yarın bunu yapıcam
balık olarak mezgit yazıyoo
1 tatlıkaşığı maydonoz ince kıyılmış
1 portakalın suyu
25 gr mısır gevreği
ceyar peyniri margarın
balıgı portakal suyu maydonoz peynir ve mısır gevreğiyle ile birlikte yağlanmış bir kaba koy üzerine margarın surve folyoya sararak fırında 180 derecede 20 dk mikrodalgada yüksek ısıda 4 dk pişir kılçıklarını ayıklayıp bütün mazemeyi püre yap

BEN BUNA BENZER BıŞEY YAPMIŞTIM ONDA MISIR GEVREĞı VE MAYDONOZ YOKTU ALP ÇOK SEVDı CANIM

çok süper bişeye benziyo duygu yaaa acaba burda nerde bulabilirim tansaşta yokki benim olduğum muhitte...ne kadara aldın canım....
mevlüdecim sağol canım benim düşünmen yeterli sende de mi aynısı var sennerden aldın?
serapçım kendim de yemek istiyorum dışarda yiyene kadar evde alıp yapayım diyorum somon basit dşiye biliyorum...şimdi yıkamak gerekiyor mu acaba fırına atrken limon sarımsak koyun felan diye okudum bi kaç yerde baakyım belki eşim bilir...

caniko ,
e bebek te var
tenteli simit ben de denize aldım bak bu
E-Bebek | Yaz&Deniz Ürünleri | Plaj Ürünleri | Bestway | Bestway Güneş Korumalı Baby Float

bak egeninki de benzeyen bu var ama bu biraz büyük gibi bizimkiler için
http://www.e-bebek.com/Bestway-Gunes-Korumali-Cocuk-Botu-ProdID92467.html

Son düzenleme:
Kızlar bıraz bebıslerın gelısımlerınden bahsedelım mı bebeklerın ayına gore ne durumda oldugunu soylese herkes nasıl olur ?

kızlar maymunuma bakar mısınız :)

Eklentiler

• $DSCF3379.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 24
  • $DSCF3381.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 24
  • $DSCF33831.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 27
uyyyy betüşümmmm iyiyem canım benimmm sen nasılsın?
ben tunahanı cmt.götürdüm kontrole 8500 gr.69 cm biraz minyon galiba:))))ama dr. normal dedi gelişimi çok güsel dediiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…