- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.441
çok süper bişeye benziyo duygu yaaa acaba burda nerde bulabilirim tansaşta yokki benim olduğum muhitte...ne kadara aldın canım....
mevlüdecim sağol canım benim düşünmen yeterli sende de mi aynısı var sennerden aldın?
serapçım kendim de yemek istiyorum dışarda yiyene kadar evde alıp yapayım diyorum somon basit dşiye biliyorum...şimdi yıkamak gerekiyor mu acaba fırına atrken limon sarımsak koyun felan diye okudum bi kaç yerde baakyım belki eşim bilir...
a.s.Ayy bu kuzular cok guzel cıkmıs masallahhh ıkı egeye de...
Ayten bu arada ıncelmısın gız... :jeyyar:
günaydın..gözlerimden yaşlar geldi gülmekten...DUYGU BU NE YAA..allahım nazarlardan korusun..trilyon kere maşallah küçük paşama yaaa..plaj güzeli resmen..beyazfok bu..offff..tam teşhizatlıyız bide:))...sorana bibuçuk yaşında felan deseydin duygucum..zaten yutarlardı merak atme:)sabah sabah gözümüzü şenlendirdin..allahda sizi şenlendirsin..bidahaki dişlere sıkıntısız ateşsiz ferahlıkla kavuşun işallah...
Deyacım dediğin gibi bi hafta bile farkedıyo yavrularda....hiç merak etme süperr badem oğlann..maşallah suphanallah..
Ayten aplaa çekmişin beyaz pantollarıı gezersin 53 kıloo:)anacım daha zayıflama ..bebeğin arabası kadar bişiysin zatii:)
dün babaanemize buyukçekmeceye gittik..hava soguktu işallah üşütmedik...babaanne ev tereyağı ve peynırı yapmış ismete..bugun azcık peynırve ılkez bi yumurtanın 6da birini felan verdim..bayat ekmek ve mamayla harmanlayıp..yedi yavrum..kızarsada takmicam artık..kızara bozara yicek..yicekde büyicekk işallah:)ama bu ev yapımı şeylerde daha ağır olabılıyo..GÖZDECıMM bu konu hakkında ne düşünüyosun ..neredeyse bi keçiyi evde besleyıp ellerinle denıze yediricen:)herşeyi evden kendın hazırlayan biri olaraktan...bide forumumuzun google ı :)
bendenız yorgunum..bu zayıflma ılacı bıde sanırım benım iştahımı açtı:)hava yaza dönmedi yorgunluk moralsizlık derken bende kılo alcam sanırım..ay bunaldım bu hücre gibi apartman daırelerınden..bu sabah ismet sırılsıklam terlemiş yatakta kendıylecebelleşmekten e tabıkı 6.30 gbi uyanmış ama ben mortt resmen..algılıyorum sesini ama uyanamıyorum..7.45 gbi anca kalkabıldım...bu kronık yorgunlugu atmam gerek..babaannesınde dün bı uyumuşum 4 saat..gündüz hayatta uyumam..ama bakan biri oldugunu bilmenın rahatlıgı ıle temız hava birleşince bende kayışlar koptu:)....tatile gidicem bananee yaa...
Duyguuuuu plajda slip mayolu erkeklerden çok gıcık alırım ama bu küçük erkeke bayıldııııımmmmm
çooook tatlııı,minik plaj sapığııı beni taciz etsin noluuuurrrr:roflol:
Kızlar dondurulmuş balık versek olurmu sizce?Buzlukta mezgit var kılçıksız pınarın tadıda çok güzel ama ben vermedimCADIARZU
memişimi tutsuuun
karşıma geçip pipiisiyle oynasııınnnn,yerim onu bennnsırnaşık şey
olur bence canım
kendi sütümüzü de buzluğa koyup sonra veriyoduk
bişi olmaz bence
Kızlar dondurulmuş balık versek olurmu sizce?Buzlukta mezgit var kılçıksız pınarın tadıda çok güzel ama ben vermedimCADIARZU
Kızlar bıraz bebıslerın gelısımlerınden bahsedelım mı bebeklerın ayına gore ne durumda oldugunu soylese herkes nasıl olur ?
DERYA somonda dip balığı sanırım....ama bilmıyorum ben henuz balık pişrmedim..bu hafta kısmetse...varsa taze mezgit ilk aklıma mezgitçorbaası yapmak geldi..valla pişirlmesine gelince ne güzeli ızgara olur ama istersen bugulamada yapabilirsin...minnacık defne yaprağı bugulamaya koyabılırsın ..yağ koymana gerek yok zaten cok yağlı bi balık...
duygucum olur bencede ben öle yapıyorum çunku balıgı sabah erkenden almak lazım yoksa kalmıyo eşim alıyo bende yıkadım güzelce yıkadım 1 er tane olarak sardım koydum buzluga hem bize hem ona yapıyorum ama çok uzun süre tutmuyorum
kızlar kızlar sabahtan beri deliricem alp berk daha hiç bişey yemedı ne kahvaltı yapıyo ne emıyo aç dururmu bu saate kadar bi çocuk en son az once bakkaldan 2 tane danino aldım çilekli birini yedi diğerinı vermedım versem mı yaa hiç bir lokma dahı bişey sokmuyo denemedığım bişey kalmadı keke peynır muz pekmez sebze artık pes ettım bıraz beklım bakım belkı yerr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?