Doğum yapmış olan anneler buraya....

valla çok iyi olur betülcum
mesal alp berk diğer bebeklere karşı duyarlı onlar ağladığında oda ağlıyo
benım yaptıklarımı tekrarlıyo nasılmı gel gel yapıyorum by by yapıyorum bi oyuncagı var onun parçalarını ceviriyorum oda bunların aynısını yapıyo
tam olarak desteksiz oturamıyo ama bikaç güne onuda halleder
parmaklarını oynattığının farkında çünkü eline bakıyo süreklı parmaklarıyla tutmaya çalışıyoo eşim eve geldiğinde onunla oynamak ıstıyo nasıl çırpınıyo heyecanlanıyo görmeniz lazım
az az yemeklerdende yemeye başladı parçalı küçük küçük parçalı sekılde yıyo
şu an 4 dişi var
emekleme pozisyonu alıyo ama daha tam emekliyemıyo
gördüğü seylere gülüyo mesela reklamlara tepkı veriyoo daha önce izlediği reklamı anlıyomuşcasına heyecanlanıyo gülüyo tepki veriyoo..
şimdilik bunlar geldi aklıma canım ....

derya alp berk de en son 8 kıloydu 10 gün önce götürmuştumboyuda 71 di sanırım unuttum bi bakım karnesıne yemıyo buara sıcak diş derken bıde hareketlendi sorma 10 gün sonra kontrolumuz bakalım almış mı kılo bu arda canım bende bi bebek mazasından almıştım karsıda şimdi tam hatırlamıyorum yerini 15 ytl di ben aldığımda hatta 2 sertane aldım uygun geldi diye e bebekte falan vardır bakmak lazım canım ...

günaydın..gözlerimden yaşlar geldi gülmekten...DUYGU BU NE YAA..allahım nazarlardan korusun..trilyon kere maşallah küçük paşama yaaa..plaj güzeli resmen..beyazfok bu..offff..tam teşhizatlıyız bide:))...sorana bibuçuk yaşında felan deseydin duygucum..zaten yutarlardı merak atme:)sabah sabah gözümüzü şenlendirdin..allahda sizi şenlendirsin..bidahaki dişlere sıkıntısız ateşsiz ferahlıkla kavuşun işallah...
Deyacım dediğin gibi bi hafta bile farkedıyo yavrularda....hiç merak etme süperr badem oğlann..maşallah suphanallah..
Ayten aplaa çekmişin beyaz pantollarıı gezersin 53 kıloo:)anacım daha zayıflama ..bebeğin arabası kadar bişiysin zatii:)
dün babaanemize buyukçekmeceye gittik..hava soguktu işallah üşütmedik...babaanne ev tereyağı ve peynırı yapmış ismete..bugun azcık peynırve ılkez bi yumurtanın 6da birini felan verdim..bayat ekmek ve mamayla harmanlayıp..yedi yavrum..kızarsada takmicam artık..kızara bozara yicek..yicekde büyicekk işallah:)ama bu ev yapımı şeylerde daha ağır olabılıyo..GÖZDECıMM bu konu hakkında ne düşünüyosun ..neredeyse bi keçiyi evde besleyıp ellerinle denıze yediricen:)herşeyi evden kendın hazırlayan biri olaraktan...bide forumumuzun google ı :)
bendenız yorgunum..bu zayıflma ılacı bıde sanırım benım iştahımı açtı:)hava yaza dönmedi yorgunluk moralsizlık derken bende kılo alcam sanırım..ay bunaldım bu hücre gibi apartman daırelerınden..bu sabah ismet sırılsıklam terlemiş yatakta kendıylecebelleşmekten e tabıkı 6.30 gbi uyanmış ama ben mortt resmen..algılıyorum sesini ama uyanamıyorum..7.45 gbi anca kalkabıldım...bu kronık yorgunlugu atmam gerek..babaannesınde dün bı uyumuşum 4 saat..gündüz hayatta uyumam..ama bakan biri oldugunu bilmenın rahatlıgı ıle temız hava birleşince bende kayışlar koptu:)....tatile gidicem bananee yaa...

DERYA somonda dip balığı sanırım....ama bilmıyorum ben henuz balık pişrmedim..bu hafta kısmetse...varsa taze mezgit ilk aklıma mezgitçorbaası yapmak geldi..valla pişirlmesine gelince ne güzeli ızgara olur ama istersen bugulamada yapabilirsin...minnacık defne yaprağı bugulamaya koyabılırsın ..yağ koymana gerek yok zaten cok yağlı bi balık...

Umut keyfin yerinde aman sevindimvereliniortak
ben seni gördüm rüyamda ağlıyordun gene kocandan yana sıkıntıdaydın sanırım.Hayırdır inşallah.Arayacaktım bi foruma gireyim dedim.

Ben acayip yoğunum 1 haftadır teyzemler annanem bende,hafta sonu düğünümüz vardı oradaydık,kınaydı,nikahtı,düğündü ,yatak kur,yatak topla,masa hazırla derken koştur koştur 2 kilo vermişim zemuszemus
Bugünde ıskenderundan arkadaşlarımız gelecek valla,teyzemlerde burda çakıştılar.Ama olsun yalnızlıktan daha iyi ben halimden memnunum.Özlemişim teyzemleri de arkadaşlarımı da.
Beni soran olmuş mu bakamadım ama soran da sağolsun sormayanda valla özledim burayı da aklıma geliyor bizim bebişler napıyordur acaba diye Ayçoş iyi bi de alışsın istiyorum kalabalığa insana bu aralar keyfi yerinde bisiklette aldık kızıma,resim koyacaktım ama sorun var galiba koyamadım...

Hepinizi kocamannnnn öpüyorumopuyorumnanaktan.Beni özleyin anacııım mmm.....

Deryacım bunu denize giderken yol üstünde bile bulursun canım metro migros hepsinde satılıyor şimdi..15 20 ytl civarında en alasını bulursun canım:)

Ayy bu kuzular cok guzel cıkmıs masallahhh ıkı egeye de...

Ayten bu arada ıncelmısın gız... :jeyyar:
a.s.

Sağol teyzesi aynı ırktan bunlar arnavut yavruları işte ısmet kuzusu gibikaydirigubbakcemile3bende Umutcum nerde görsün kuzumu diye bekliyordum:)
Bende 1 kilo almışım valla sinir oldum..Şimdi ENDER SARAÇ bey yasemin çayı diye tutturdu her sene birşey bulur tadı iğrenç yaa tattım oteldeyken çiçek yermiş gibi hissettim kendimi deli gibi idrar söktürüyomuş sözde:)

Bende daha hiç balık vermedim somon alsammı acaba diyorum?
bugün havuç patates kabak birde ince bulgur buharda haşladım 2 kaşıkta yoğurt koydum az tuz ,zeytinyağı yedi maşallah 3 gündür kaşık görünce ağlamaya başlıyordu

Duyguuuuu plajda slip mayolu erkeklerden çok gıcık alırım ama bu küçük erkeke bayıldııııımmmmm

çooook tatlııı,minik plaj sapığııı beni taciz etsin noluuuurrrr
:roflol:

Kızlar dondurulmuş balık versek olurmu sizce?Buzlukta mezgit var kılçıksız pınarın tadıda çok güzel ama ben vermedimCADIARZU

Duyguuuuu plajda slip mayolu erkeklerden çok gıcık alırım ama bu küçük erkeke bayıldııııımmmmm

çooook tatlııı,minik plaj sapığııı beni taciz etsin noluuuurrrr
:roflol:

:roflolelüüüü çocuğa şort gıydırcek değilim herhalde:dilcikar:
Senin gelip memeni tutsunda gör gününüdelikafadulden

memişimi tutsuuun
karşıma geçip pipiisiyle oynasııınnnn,yerim onu bennn
sırnaşık şey

memişimi tutsuuun
karşıma geçip pipiisiyle oynasııınnnn,yerim onu bennn
sırnaşık şey

allahımmm yaa tövbe tövbee şimdi sana bir foto gönderirdim abdesin kaçardelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
olur bence canım
kendi sütümüzü de buzluğa koyup sonra veriyoduk
bişi olmaz bence

ama taze almadık yani bu iglo gibi donmuş aldık olurmuki vereyim o zaman yaacokacimcoook

Kızlar dondurulmuş balık versek olurmu sizce?Buzlukta mezgit var kılçıksız pınarın tadıda çok güzel ama ben vermedimCADIARZU

duygucum olur bencede ben öle yapıyorum çunku balıgı sabah erkenden almak lazım yoksa kalmıyo eşim alıyo bende yıkadım güzelce yıkadım 1 er tane olarak sardım koydum buzluga hem bize hem ona yapıyorum ama çok uzun süre tutmuyorum
kızlar kızlar sabahtan beri deliricem alp berk daha hiç bişey yemedı ne kahvaltı yapıyo ne emıyo aç dururmu bu saate kadar bi çocuk en son az once bakkaldan 2 tane danino aldım çilekli birini yedi diğerinı vermedım versem mı yaa hiç bir lokma dahı bişey sokmuyo denemedığım bişey kalmadı keke peynır muz pekmez sebze artık pes ettım bıraz beklım bakım belkı yerr....

Kızlar bıraz bebıslerın gelısımlerınden bahsedelım mı bebeklerın ayına gore ne durumda oldugunu soylese herkes nasıl olur ?

betüşcüm biz cumartesi gittik kontrole
ipoş 8.5 aylık
kilo 10900 boy 74 baş çevresi44
dişlerimiz daha çıkmadı
emeklemiyo ama oturarak baya ilerliyo
dönüyor
ayakta bastırınca 5 saniye kadar durabiliyo tabi herzaman değil
doktor beğendi çok sağlıklı dedi
1 yaşına kadar önemli bi sorun olmazsa gelmeyebilirsiniz dedi.

ben balığı fırında çok seviyom
buğulama nasıl yapılıyo canım
hiç buğulama yapmadım

selam millet kimseler yok gene bende dışardaydım yeni geldim eve sabahtan kızın okulunda toplantı vardı oraya gittim ordan alışverişe vs derken bu saat oldu ceylini yedirdim uyuttum şimdi evle ilgilenicem inşallah herkes iyidir arada gelip gidip geçmişi okurum

Bende bugün vereyim bari sebzeylemi karıştırıyorsun canım?Şimdi haşladığım patates ve kabaktan biraz var akşam onun birlikte vereyimmi?
Bence aç olmasını bekle canım iyice acıkınca mecburen yicektir..Bence diğer danınoyu sımdı verme doyurmasın karnını onlarla..
Kızlar birşey sorcam sabah kahvaltı öğlen çorba yada sebze verdıkten sonra akşam tekrarmı bu tarz bırşey verıyorsunuz yoksa muhallebımı?
Yanı buyukler nasıl 3 ana öğün beslenıyorsa bebıslerede artık bu şeklide alıştırmak gerekıyormu?
Mesela öğlen çorba verdık akşamda tavuk sebze neyse o tarz bırsey vermeye başladım ben ama siz napıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…