Doğum yapmış olan anneler buraya....

Birde kıyma alıyorum mesela 120 130 gram geldı 5 e boldum mısket kofte kadar.E buzlukta sonucta haftada 2 kere verınce 2 hafta kalıyor bir sakınca yok o zaman demi?

çok şükür canım geçmişler olsun tekrara.s.

slm iyi akşamlarr

cemre şuanda iyi ama ateşleniyo sürekliii
ben giremiyomm telefonu olan arkadaşlarla görüşüyom ancakk herkesi öptüm
iyi geceler..

canım yaaa geçmiş olsun havalar sıcakladı cam pencereler açılıyor çocuklar terliyor hasta oluyor işte dikkatli olmak lazım ceylinde devamlı terliyor hab,re üstünü değişiyom inşallah hasta olmaz oda

Egenin suratı kıpkırmız mayın tarlası gibi bütün vücudu ne kadar tuhaf oldu yavrum yaa bembeyaz pamuk gibi teni kırmızı kırmızı benekler dolu ateş bitti bu başladı
6.hastalık geçirenler kaç günde geçiyor bu benekler

hay allah yaaa canım yavrum yaa büyümekte ne zor şey her gelişim bir sorunla başlayıp devam ediyor allah hayırlısıyla hafif atlatmak nasip etsin bizim dişler daha cee demedi bize bakalım bizim nasıl olcek el devamlı ağzında salyalar akıp duruyor ama diş miş yok hala

hadi gözün aydın canım inşallah kremle damla ile geçer bizde krem ve damla kullanıyoruz ama hala kızarıklıklarımız oluyor arada inşallah atlatırız şu devreyi

güle güle kullanın canım bende biliyom orayı ama yolum düşermi bilmem bizimde buralarda var mağzalar ama geçen gün bende 85 tl harcadım ama
1 şort lu ikili takım aldım
1 penye yelek aldım
1 dantelli don aldım kızıma fırfırlı mırfırlı
3 kısa kollu bady aldım
3 çorap
1 emzik
3 askılı bady aldım
1 de tişört aldım bebeçocuk mağzasından beylikdüzünden ama outletler daha ekonomik oluyor tabii

cemre kilo verdii
ayy yaa kmseler bana yazmıyoo yada görmüyolarrr zaten gelemiyomm unutuldukkk sanırımm

niye kilo verdi kız yemiyormu çokmu hareketli acep yaa ayaklandıklarında zayıflayacaklar malum ama henüz ayaklandı sayılmazlar gerçi ceylin habire yakamıza yapışıp ayağa kalkıyor ayakta kalmaya bayılıyor ama adım atmak yokkk
hem nedemek unutmak bacım aaa kimseler görmemiştir belkim mesjı

duygucum ben balığı ilk basta sade verdım şimdi yanında sebze veriyorum en son portakallı peynirli pişirmiştim neysekı yıyo beni yormuyo minik kuşum.
kıymayıda senın yaptıgın gıbı yapıyorum 100-150 gr alıyorum kuçuk kuçuk koyuyorum dolaba yemege gelince
sabah kahvaltı arada meyve yada emziriyorum öğlen sebze püre yada az sulu ilkındı yogurt aksamada çorba veriyorum yatarkende süt veriyorum yeni başladım süte
bazen öğlen çorba aksama sebze yemeği varsa pilav yada makarna az bişey verıyorum ben böle ayarlıyorum canım et veya tavuk sebze sıne yada çorbasına katıyorum...

güle güle giysin canım
çok iyi almışsın

duygu dün aksam sölemek ayıp hındı kavurma yapmıştım çok yumusak olmustu alp berk i yanımıza koyduk önune tabakla koydum azda parçaladım.. kendı minik parmaklarıyla yedi canım...

hadi bakalım inşallah emekler ama zor zamanlar budefada peşinden ayrılamıyorsun emekleyince hem istiyoruz hemde yerinde durmuyorlar diye kızıyoruz sonra kaydirigubbakcemile3 ceylininde hiiiç niyeti yok hala biz direkt yrüyeceğiz galibaaa

uyyyy betüşümmmm iyiyem canım benimmm sen nasılsın?
ben tunahanı cmt.götürdüm kontrole 8500 gr.69 cm biraz minyon galiba:))))ama dr. normal dedi gelişimi çok güsel dediiii
Oh masallah tuna beyee....
Canım yalnız gelısım derken kılo boydan zıyade emekleme dıs yurume :) yeme içme mıcma :roflol: ları kastettımm... onlarıda suleyıver olumu.. kaydirigubbakcemile3

masallah canım cok guzel.. bende emekleyen bebeklere bayılırım ama bızımkının emeklemeye hıc nıyetı yok.. odanınn bı ucundan bı ucune turlayıp duruyor ama komando gıbı surunerek :roflol: bırde merakı ayakta durmak..
cevremdekıler hep emeklemeden yurucek heralde dıyor ama eccuk emeklesın yav ben cok ıstıyorum totosu bı o yana bı bu yana.. kaydirigubbakcemile3

masallah canım evet bızım dr da demıstı 6 dan sonra sorun olmadıkca yasına kadar gelmenıze gerek yok dıye..
Dönürüm özledım senı nassın ne alemdesın ? Şeniz

maşallah canım gayet iyi demekki baksana dr 1 yaşına kadar gelmeyın demiş dr ne güzel...

:1shok::1shok::1shok: canım yaaa çok geçmiş olsun allah korumuş yavrunu valla nasıl oluyor işte nekadar dikkat etsk bir anlık bişii üzme canım kendini bak bişii yokmuş işte gerçi üzme deke te nedemekse artık annesin üzülürsün tabii ama çok şükür bişii yokmuş aşllaha şükürler olsun rabbim hepimizin yavrularını kazalardan belalardan kem gözlerden korusun canım benim

o diğer mesele benide altst etti anlayamıyorum bende anlayamıyorum rabbim herşeyi bilir ama böleleri ana baba olmayı haketmiyor yaaa

inşallah herşeyi yer seçmez hiçbizaman rahat olur öle valla ben büyük kızımdan çokkk çektim halada hep seçer herşeyi yemez ceylin öle olmaz inşallah şimdilik oda seçmiyor gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…