- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.461
İyi akşamlar Arkadaşlar..Umarım hasta bebişimiz yoktur İnşallah..
Hepinizin ilgisine,duasına çok teşekkür ederimm, çok şükür atlattık hastalığımızı serum yemeden..
Çok yıprandı kuzum ama bunada binlerce şükürlerr olsun...
Geçmişe bir göz atayımm..
Görüşür arkadaşlarr
slm iyi akşamlarr
cemre şuanda iyi ama ateşleniyo sürekliii
ben giremiyomm telefonu olan arkadaşlarla görüşüyom ancakk herkesi öptüm
iyi geceler..
Kızlar berbat durumdayım tatilin neşeini yaşamadan kabusa döndü herşey..Ege dün gece 40 derece ateşle yandı..Üstten diş geliyor doktora gittik kulaktada hafif enfeksiyon başlamış geçen seferde diş çıkarken olmuştu.Çıldırmamak elde değil..Geçen haftada olmuştu ama 38.5 falandı en fazla..Bu sefer 40 lardaydı..2 değişik doktora gittik ikiside yapılcak hiç birşey yok ilaçla düşürülcek dedi..Bütün gece sabaha kadar banyodaydık uyuyor ateşi ölçüyoruz 40 uyurken kaldırıp banyoya giriyoruz..Şuanda 38.7 civarında gidiyor..Kulak dişten yaparmış suprax kullanıyoruz birde calpol..Arada paranox fitil atıyorum bu fitil kaç saatte atılıyor??3 kere dedi doktor günde.Daha fazla kullanan varmı?Allahım sen yardım et ne dişmiş ömrümü yedi...
selamlar...........
duygu çok geçmiş olsun..ama bizim dr bu diş çıkarma işlerinde resmen saçmasapan işler olur gibi bi ibare kullanmıştı....sizinkidebu karmaşalardan biri....yüksek ateşini fitille hep kontrol altında tutmaktan başka yapıcak bişi yok heralde....allah başka sıkıntı vermesin tez atlatın işallah.
edacım..gül yüzün gülsün artık..dediğin gibi önüme düşüverir ne hikmetse:)benki körün değneğine takılıp düşmüş bi insanım..okadar dikkatsizim ama...neysee...serap ne akıllı:)teşekkürler serapçım aynen dediğin gibi yapıcam...kim naparsa kendine yapar..ama bi ara bakıcam o kazım kartalın mavi donuna:))).....
test sonucumuz çıktı..ismetin ne süt,et,yumurta,muz alerjisi yok..ama bu ismetalerjık bı bebek demek deil......bu kan testıyle alerjı cıkmıyomuş sananlar yanılır..benden oncekı hastası 4 aylıktı..et ve süt alerjısı aynen tespit etmiş profumuz..kendiside benım gibi solak ve ana tarafından hemşerim...hemen bi muhabbet etiim tabii:)bana iyi haberler vermiş bu aydınlık yüzlü hocamızla..ve GÖZDECİM bu hayra vesile oldugun için allahta sana hayırlar nasip etsin................
damla krem verdi..bir ay kullanıcaz..evde sigara,toz yok..sonra bakıcak.....bizden bukadar....hasta yavrulara tez şifalar olsun..berbat bi trafık vardı..çok yoruldum..
Egenin suratı kıpkırmız mayın tarlası gibi bütün vücudu ne kadar tuhaf oldu yavrum yaa bembeyaz pamuk gibi teni kırmızı kırmızı benekler dolu ateş bitti bu başladı
6.hastalık geçirenler kaç günde geçiyor bu benekler
kızlar bugün ipoşu kontrole götürdük
ordan sonrada biraz alışveriş yaptık
wenice diye bi marka var çocuk bebek kıyafetleri
çok güzel kıyafetler aldık
2 elbise
2 alt üst takım
2 tayt
bir badi
bir üst
hepsi 60 lira hemde çok kaliteli ve güzel
aklınızda bulunsun
size uzakmı yakınmı bilemiyorum istanbulda olan arkadaşlar ikitellide ünlü markaların
outletleri var bu wenicenin mağazasıda orda yolunuz düşerse uğrayın bugün %50 indirim vardı
ipoş
10kilo900gr olmuş boyuda 74cm
doktor çok beğendi biraz iri olcek herhalde
dikkat et çok yedirme evde kalır dediopuyorumnanaktan
cemre kilo verdii
ayy yaa kmseler bana yazmıyoo yada görmüyolarrr zaten gelemiyomm unutuldukkk sanırımm
Bende bugün vereyim bari sebzeylemi karıştırıyorsun canım?Şimdi haşladığım patates ve kabaktan biraz var akşam onun birlikte vereyimmi?
Bence aç olmasını bekle canım iyice acıkınca mecburen yicektir..Bence diğer danınoyu sımdı verme doyurmasın karnını onlarla..
Kızlar birşey sorcam sabah kahvaltı öğlen çorba yada sebze verdıkten sonra akşam tekrarmı bu tarz bırşey verıyorsunuz yoksa muhallebımı?
Yanı buyukler nasıl 3 ana öğün beslenıyorsa bebıslerede artık bu şeklide alıştırmak gerekıyormu?
Mesela öğlen çorba verdık akşamda tavuk sebze neyse o tarz bırsey vermeye başladım ben ama siz napıyorsunuz?
güle güle kullanın canım bende biliyom orayı ama yolum düşermi bilmem bizimde buralarda var mağzalar ama geçen gün bende 85 tl harcadım ama
1 şort lu ikili takım aldım
1 penye yelek aldım
1 dantelli don aldım kızıma fırfırlı mırfırlı
3 kısa kollu bady aldım
3 çorap
1 emzik
3 askılı bady aldım
1 de tişört aldım bebeçocuk mağzasından beylikdüzünden ama outletler daha ekonomik oluyor tabii
merve kocişi geleli beri görünmüyo
balayındalar mı nezemuszemus
kızlar bu arada alp artık tam olarak dizlerının üzerine kalkıyo tam emekleme pozısyonu alıyo beklıyo az düşüyo sanırım bı kaç gune emekleyecek o zamanı düşünemıyorum bizim tv sehbası tam onun boyuna göre alp berk ın kıyafetlerıde salondakı komidinde hepsini döker dağıtır şimdiden pirizlere gidiyo hemen kapattım allahtan bide her odaya 4 tane piriz koymuşlar ya arapların kafası başka seye çalışmaz ama buna çalışmış apat kapat bitmiyooo
Oh masallah tuna beyee....uyyyy betüşümmmm iyiyem canım benimmm sen nasılsın?
ben tunahanı cmt.götürdüm kontrole 8500 gr.69 cm biraz minyon galiba:))))ama dr. normal dedi gelişimi çok güsel dediiii
masallah canım cok guzel.. bende emekleyen bebeklere bayılırım ama bızımkının emeklemeye hıc nıyetı yok.. odanınn bı ucundan bı ucune turlayıp duruyor ama komando gıbı surunerek :roflol: bırde merakı ayakta durmak..valla çok iyi olur betülcum
mesal alp berk diğer bebeklere karşı duyarlı onlar ağladığında oda ağlıyo
benım yaptıklarımı tekrarlıyo nasılmı gel gel yapıyorum by by yapıyorum bi oyuncagı var onun parçalarını ceviriyorum oda bunların aynısını yapıyo
tam olarak desteksiz oturamıyo ama bikaç güne onuda halleder
parmaklarını oynattığının farkında çünkü eline bakıyo süreklı parmaklarıyla tutmaya çalışıyoo eşim eve geldiğinde onunla oynamak ıstıyo nasıl çırpınıyo heyecanlanıyo görmeniz lazım
az az yemeklerdende yemeye başladı parçalı küçük küçük parçalı sekılde yıyo
şu an 4 dişi var
emekleme pozisyonu alıyo ama daha tam emekliyemıyo
gördüğü seylere gülüyo mesela reklamlara tepkı veriyoo daha önce izlediği reklamı anlıyomuşcasına heyecanlanıyo gülüyo tepki veriyoo..
şimdilik bunlar geldi aklıma canım ....
masallah canım evet bızım dr da demıstı 6 dan sonra sorun olmadıkca yasına kadar gelmenıze gerek yok dıye..betüşcüm biz cumartesi gittik kontrole
ipoş 8.5 aylık
kilo 10900 boy 74 baş çevresi44
dişlerimiz daha çıkmadı
emeklemiyo ama oturarak baya ilerliyo
dönüyor
ayakta bastırınca 5 saniye kadar durabiliyo tabi herzaman değil
doktor beğendi çok sağlıklı dedi
1 yaşına kadar önemli bi sorun olmazsa gelmeyebilirsiniz dedi.
Dönürüm özledım senı nassın ne alemdesın ? Şenizselam millet kimseler yok gene bende dışardaydım yeni geldim eve sabahtan kızın okulunda toplantı vardı oraya gittim ordan alışverişe vs derken bu saat oldu ceylini yedirdim uyuttum şimdi evle ilgilenicem inşallah herkes iyidir arada gelip gidip geçmişi okurum
betüşcüm biz cumartesi gittik kontrole
ipoş 8.5 aylık
kilo 10900 boy 74 baş çevresi44
dişlerimiz daha çıkmadı
emeklemiyo ama oturarak baya ilerliyo
dönüyor
ayakta bastırınca 5 saniye kadar durabiliyo tabi herzaman değil
doktor beğendi çok sağlıklı dedi
1 yaşına kadar önemli bi sorun olmazsa gelmeyebilirsiniz dedi.
oooohhh maşallah maşallah yesin içsinde bol bol boy kilo olsun sağlıkla inşallah
herkese selamlar...
dün biz çok büyük kaza atlattık...
musti saniyeler içerisinde yürüteciyle merdivenlerden düştü...
nasıl oldu ne zaman gitti oraya anlamadık...
hemen apar topar acile götürdük...
rontgen ve tomografi çekildi 1 saat de gözlemlediler çok şükür bişeyi yokmuş..
Allahım ama öldük öldük geldik... çok zormuş evladının biyerinin incinmesi...
saatlerce ağladım, sabaha kadar başında bekledim...
aklım almıyor biz böyle gözlerinin içine bakarken o anne denilen yaratık 6 yaşındaki oğluna nasıl kıydı...
günlerdir ağlıyorum bir anne bunu nasıl yapar diye... offf off rabbim kimseye evlat acısı göstermesin...
hiç bir meleğini de canilerin elinde bırakmasın inşallah...
gülsümcümcanım çok geçmişolsun ay nasıldüştü yaaaAllahımkorusun verilmişsadakası varmış...serapçım sağol canım amabende minyonum bir altmış kız boyum:):)umutçum bende kıyaslamayı hiç sevmem hiç dekıyaslamam zaten bakıyorumnette de benimki normal sınırlarda ne en üst ne en alt ortada böle olması daha iyi..erkek ya biraz uzun olsun istiyom iştee:):):)olmasa da fark etmez gülen yüzü yeterhiçsoldurmasın Yarabbim hiçbi bebeğimizin...dün gittiğimizdr.dan memnun kaldımçok methediyolardı dedikleri kadar varmış en sonunda yakınımda bidr.buldum çok şükür...dedi ki herşeyi ayrı ayrı verin peynirinipekmezini hiç karıştırmayın..kabak haslayın azıcık ezin çatalla üzerine yoğurt ve azıcık zeytinyağ katın yedişrin mesela dedi dün yaptım bayıla bayıla yedi bugünde bahçeden topladığımızkirazları götürdü peşine mantı yedirdi annem kırkbir kere maşallah oğluma seçici bi bebek değil sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?