- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.481
Gunaydın arkadaslar..
Çok sukur sınavlardan da kurtuldum sonuclarda guzeldir umarım..
Bu havalardan mı ben anlamadım gıttı bebeklerımız ne kadar cok ateslenıyor..
Aslanda dun aksama dogru cok ateslendı fıskırma kusmalarından oldu yıne fıtıl verıp banyo yaptırdık.. sabah yıne vardı bır daha fıtıl verdık sımdı ıyı oynuyor cok sukur..
Usutme desek nerde oluyo anlamadım kı usutucek bırsey de yapmadık.. kus kanadından yel alır derler artık heralde en ufak bırseyden alıyor bunyesı zayıf bı cocuk da degıl ama olunca oluyor ıste..
Allah dermansız dert vermesın..
tesekur ederım canım cok sukur gectı artık rahatladım :)
tesekkur ederım, insallah daha ıyı olmustur ege ?
Kızlar herkese günaydınlarrrrrr......
Hava kapalı bizim burada. Yağacak gibi. Tam uyku havası ama , biz işe başladık. Uff ne kötü ya. Ben daha tatile gidecektim yav....
Neyse iş yerinde bakamıyom kızlar. Halen deneme de ve bi kızın yanında oturtulduğum için şimdilik. KIz da internete girmek yasak falan dyo. Tabii kimse yokken ben bakıyom yine. Akşam da fırsat olmuyo , eşim bu aralar bişeyler yapıyo bilgisayarda yedekleme falan.
Duygucum canım çok geçmiş olsun egeye. Neden ateşi yüksekti, diş mi dediler.
Bu arada kızlar bizim hala dişimiz çıkması , çok beyazladı, huysuzluğu var, calgel diye bi jel sürüyom arada rahatlıyo... Yavvv çok geç olmadı mı ? normalmi. Doktor ne kadar geç çıkarsa o kadadr iyi demiş. Dişler genetik annebabadan gelirmiş.%30 bizim bakmamız olurmuş. anneme de sormadım hiç ben ne zaaman çıkarmışım, bi sorayım bakayım.
Hasta bbekleri olan varsa herkese geçmiş olsun arkadaşlar.
Ben bu arada işe alışmaya ve bebeğimi kayınvalidem şu ara baktığı için sabretmeye çalışıyorum. Ama Allaha şükür kızım da uslu uslu duruyormuş. Kendi kendine mızıldasa da uyuyormuş .Şu ishalini de atlattık Allaha şükür. Keşke rotayı vurdursaydım dedim ama içimden hep. Bu ara tüm akrabalarda bi ishal kusma salgını var. Dikkat edin arkadaşlar.
İşten 7de çıkıyorum bu arada, servis çok bekliyo, o yüzden eşim alıyo akşamları. Kızı al ymek ye derken 9 oluyo , sonra uyutmaya başlıyorum mama, meme derken 9.30-10.30 uyutuyorum. Bende sızıyorum , çok yoruluyorum. Çok geç çıkılıuyor bakalım ne yapacaz..
15 gün sonra annem gelecek kızıma bakmaya. İple çekiyom o zamanı, daha rahat hissdecem çünkü kendimi...
Zaman bulursam yazacam yine. Herkese bol güneşli iyi günler... Tabi hava kapalı olsa da sizin havanız güzel olsun :)
hadi hayırlısı betülcim inşallah sobnuçlar istediğin gibi olur geçersin hepsinden canım
aslana da geçmiş olsun canım havalardan dır çocuklar alışma devresi yaşıyor normal bunlar bende dikkat ediyorum ama nekadar edersen et bişekilde bünyeleri narin olduğundan en ufak rüzgardan nem kapıyorlar işte
Bende facebook kullanmayanlar için tatilden bir fotğrafını koyayım Eguş yüzerken kendi başınakaydirigubbakcemile3
http:///3499/egetatilde050.jpg[/IMG
Kızlar bıraz bebıslerın gelısımlerınden bahsedelım mı bebeklerın ayına gore ne durumda oldugunu soylese herkes nasıl olur ?
Oh masallah tuna beyee....
Canım yalnız gelısım derken kılo boydan zıyade emekleme dıs yurume :) yeme içme mıcma :roflol: ları kastettımm... onlarıda suleyıver olumu.. kaydirigubbakcemile3
masallah canım cok guzel.. bende emekleyen bebeklere bayılırım ama bızımkının emeklemeye hıc nıyetı yok.. odanınn bı ucundan bı ucune turlayıp duruyor ama komando gıbı surunerek :roflol: bırde merakı ayakta durmak..
cevremdekıler hep emeklemeden yurucek heralde dıyor ama eccuk emeklesın yav ben cok ıstıyorum totosu bı o yana bı bu yana.. kaydirigubbakcemile3
masallah canım evet bızım dr da demıstı 6 dan sonra sorun olmadıkca yasına kadar gelmenıze gerek yok dıye..
Dönürüm özledım senı nassın ne alemdesın ? Şeniz
anam çok datlu bu yaaa yüzermişte ay çok güzel o simisi yaww bunun bende alıcam kızıma öleee ama havuz sıkıntı yapmadımı çocuğa kızzz klor falan yanii
:1hug:a.s.Gül hayr olsun canimbenim...yok henüz boşamıyorum kocayı:)
Serap buğulamada suyla pişiriyosun..borcama koyup balıgın çeşidine göre su ve malzeme koyup fırına attınmı buğulama oluyo..çok hafif oluyo..suyuda çorba gibi oluyo...
Duygucum eksik olma..bencede verebilirsin dondurulmuş balığı..bende buralarda taze bulamazsam hazır alıcam...hazırda haşlanmış sebzende varmış..bal olsun...
Hicran işallah arkadaşım..1yaşına gelsinler bakalım neolucak.....valla ben et,yumurta kızarsada artık veriyorum prof ver dedi ...bunlar temel besinler dedi..et süt yumurta..alerjı netleşmedıkce kısıtlama yapılamaz dedi...napim...ılkkez ikigündür sabah verecek bişi buluyorum..olupta yıyememek olmayıpta yıyememekten kötü sanırım....allah olmayanlara da versin..
ben ceylini yazmıştım galiba ama söliim gene biz geçen hafta gittik dr 9.500 gr 73,5 cm canım
Benım Aslancıkta,
Henuz hıc dıs cıkarmadı yasını bulacaz heralde.. :)
Kılosu boyu masallah cok guzel gıdıyor. babamıza nazı cok gecıyor..
kendısı aksamları cok kucakta gezdırdıgı ıcın onu gorur gormez baslıyor nazlanmaya... (askere gıdınce cok ozleyecek babasını oglum oof off senağlama )
uzun sure desteksız oturuyor.. yattıgı yerden oturma pozisyonuna gecmeye calısıyor bu ara sureklı..
uyandıgınde ılk yaptıgı sey oturmaya calısmak. bı kalkısı var bı anda gorceksınız gozler fal tası bı gayret guya kalkıp gıdecek.. :roflol:
ayak uzerınde durmayı cok sevıyor.. emeklemeye hıc nıyetı yok.. benneyaptımki komando mısalı odanın her yanında gezıyor.. (evın cogu yerı parke halı pek yok :sm_confused: )
reklamlara cok duyarlı kımı zaman uykusundan bıle kafayı kaldırıp bakıyo sonra gerı yatıyo cok guluyoruz :roflol:
babasını bazı sabahlar yolcularken kapıyı ardından kapatınca kısa surelı aglamaklı oluyor.. bunu yenı yapmaya basladı..
alkıs yaptırmaya calısıyorum.. elımı açıp çak deyınce çakmaya baslıyor sureklı...
alkıs ı kendım yaptırıyorum ama alıstırıcam bıraz daha zaman... :roflol:
Kızlar mrb nasılsınız.Benim oğlumda 9.ayının içinde hala dişini çıkarmadı.Emeklemeye başladı şimdi tutunarak kalkıyo.ama yürüyemiyo tabi çok hareketli napçam bilmiyorum.
ben ceylini yazmıştım galiba ama söliim gene biz geçen hafta gittik dr 9.500 gr 73,5 cm canım
hicran canım çok iyi almışsın
fiyatlar okadar uygun mu türkiyede
annemde alp berk e bişiler almış fiyatları çok iyi geldi banada
güle güle gıysın bıcırık resimlerini koyarsın artık cicileriylee...
Benım Aslancıkta,
Henuz hıc dıs cıkarmadı yasını bulacaz heralde.. :)
Kılosu boyu masallah cok guzel gıdıyor. babamıza nazı cok gecıyor..
kendısı aksamları cok kucakta gezdırdıgı ıcın onu gorur gormez baslıyor nazlanmaya... (askere gıdınce cok ozleyecek babasını oglum oof off senağlama )
uzun sure desteksız oturuyor.. yattıgı yerden oturma pozisyonuna gecmeye calısıyor bu ara sureklı..
uyandıgınde ılk yaptıgı sey oturmaya calısmak. bı kalkısı var bı anda gorceksınız gozler fal tası bı gayret guya kalkıp gıdecek.. :roflol:
ayak uzerınde durmayı cok sevıyor.. emeklemeye hıc nıyetı yok.. benneyaptımki komando mısalı odanın her yanında gezıyor.. (evın cogu yerı parke halı pek yok :sm_confused: )
reklamlara cok duyarlı kımı zaman uykusundan bıle kafayı kaldırıp bakıyo sonra gerı yatıyo cok guluyoruz :roflol:
babasını bazı sabahlar yolcularken kapıyı ardından kapatınca kısa surelı aglamaklı oluyor.. bunu yenı yapmaya basladı..
alkıs yaptırmaya calısıyorum.. elımı açıp çak deyınce çakmaya baslıyor sureklı...
alkıs ı kendım yaptırıyorum ama alıstırıcam bıraz daha zaman... :roflol:
oh oh maşallah kuzulara
derya kuzusu bunlar gel vatadaş gellllkaydirigubbakcemile2
Evet canım haklısınn, tesekkur ederız..
Bu arada sen gecmısten gelıyon heralde yıne bellı... bırazdan gunumuze gelınce az oncekı yazımı gorusun.. kaydirigubbakcemile3
Ben Aslana bı corba yedıreyım yapıp gelicem gari.. kaydirigubbakcemile3
bizdede diş yok emeklemek tok ama bize tutunup ayağa kalkıyor öle duruyor yorulana kadar ceylinim bide ağzı pek kalabalık tek tük kelimeler sölüyor gerci ama çoğunu anlamıyoruz maşallah pek te akılıı yavru kuşum valla anasına çekmişl herhalde kaydirigubbakcemile3
reklamlara bizde bayılıyoruz özellikle mama saatlerinde imdadıma koşuyor reklamlar abim şuan bi cd hazırlıyor reklam cd si emek saatlerinde zap zap uğraşmiim kumanda ile diye bebek reklamlarını kaydedecekmiş 3-5 tane bebekleri görünce yediğini unutuyor zillim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?