Doğum yapmış olan anneler buraya....

hicran canım çok iyi almışsın
fiyatlar okadar uygun mu türkiyede
annemde alp berk e bişiler almış fiyatları çok iyi geldi banada
güle güle gıysın bıcırık resimlerini koyarsın artık cicileriylee...

hadi hayırlısı betülcim inşallah sobnuçlar istediğin gibi olur geçersin hepsinden canım
aslana da geçmiş olsun canım havalardan dır çocuklar alışma devresi yaşıyor normal bunlar bende dikkat ediyorum ama nekadar edersen et bişekilde bünyeleri narin olduğundan en ufak rüzgardan nem kapıyorlar işte

ooooooooo kaçak hanum nasılsınız yawwww hoşgelmişsinnn
ama ayıp ama sana nasıl yasak konulur yawww kaydirigubbakcemile3

Benım Aslancıkta,
Henuz hıc dıs cıkarmadı yasını bulacaz heralde.. :)
Kılosu boyu masallah cok guzel gıdıyor. babamıza nazı cok gecıyor..
kendısı aksamları cok kucakta gezdırdıgı ıcın onu gorur gormez baslıyor nazlanmaya... (askere gıdınce cok ozleyecek babasını oglum oof off senağlama )
uzun sure desteksız oturuyor.. yattıgı yerden oturma pozisyonuna gecmeye calısıyor bu ara sureklı..
uyandıgınde ılk yaptıgı sey oturmaya calısmak. bı kalkısı var bı anda gorceksınız gozler fal tası bı gayret guya kalkıp gıdecek.. :roflol:
ayak uzerınde durmayı cok sevıyor.. emeklemeye hıc nıyetı yok.. benneyaptımki komando mısalı odanın her yanında gezıyor.. (evın cogu yerı parke halı pek yok :sm_confused: )
reklamlara cok duyarlı kımı zaman uykusundan bıle kafayı kaldırıp bakıyo sonra gerı yatıyo cok guluyoruz :roflol:
babasını bazı sabahlar yolcularken kapıyı ardından kapatınca kısa surelı aglamaklı oluyor.. bunu yenı yapmaya basladı..
alkıs yaptırmaya calısıyorum.. elımı açıp çak deyınce çakmaya baslıyor sureklı...
alkıs ı kendım yaptırıyorum ama alıstırıcam bıraz daha zaman...
:roflol:

Son düzenleme:

Evet canım haklısınn, tesekkur ederız..
Bu arada sen gecmısten gelıyon heralde yıne bellı... bırazdan gunumuze gelınce az oncekı yazımı gorusun.. kaydirigubbakcemile3

Ben Aslana bı corba yedıreyım yapıp gelicem gari.. kaydirigubbakcemile3

Kızlar mrb nasılsınız.Benim oğlumda 9.ayının içinde hala dişini çıkarmadı.Emeklemeye başladı şimdi tutunarak kalkıyo.ama yürüyemiyo tabi çok hareketli napçam bilmiyorum.

Gül hayr olsun canimbenim...yok henüz boşamıyorum kocayı:)
Serap buğulamada suyla pişiriyosun..borcama koyup balıgın çeşidine göre su ve malzeme koyup fırına attınmı buğulama oluyo..çok hafif oluyo..suyuda çorba gibi oluyo...
Duygucum eksik olma..bencede verebilirsin dondurulmuş balığı..bende buralarda taze bulamazsam hazır alıcam...hazırda haşlanmış sebzende varmış..bal olsun...
Hicran işallah arkadaşım..1yaşına gelsinler bakalım neolucak.....valla ben et,yumurta kızarsada artık veriyorum prof ver dedi ...bunlar temel besinler dedi..et süt yumurta..alerjı netleşmedıkce kısıtlama yapılamaz dedi...napim...ılkkez ikigündür sabah verecek bişi buluyorum..olupta yıyememek olmayıpta yıyememekten kötü sanırım....allah olmayanlara da versin..

Kızlar hepinizi çok özledim ya doğumdan sonra giremedim vallahi.Herkesin bebişi nasıl büyümüş öyle öpüyorum onları kocaman koptum iyice kadınlar kulübünden işler çok yoğun hiç sormayın kib.

iyiyim be canım nasıl oliim işte koşturuyoz ölee yaz geldi artıkk dışardayık hep anamlardaydım hafta sonu yarın kardeşimin okuma bayramı var oraya gidicez akşam üstü bir komşumuzun sünnet mevlütü var bu tarz şeyler işte sabahları yürüyüşe çıkıyom hergün komşumla kızla akşam ediyoz işte

anam çok datlu bu yaaa yüzermişte ay çok güzel o simisi yaww bunun bende alıcam kızıma öleee ama havuz sıkıntı yapmadımı çocuğa kızzz klor falan yanii

Havuza sadece sımıtın ıcınde bacakları girdi teyzesi sonra hemende duş aldı kafasını hiç sokmadım canımkaydirigubbakcemile2 :1hug:a.s.
ben ceylini yazmıştım galiba ama söliim gene biz geçen hafta gittik dr 9.500 gr 73,5 cm canım

Kızlar mrb nasılsınız.Benim oğlumda 9.ayının içinde hala dişini çıkarmadı.Emeklemeye başladı şimdi tutunarak kalkıyo.ama yürüyemiyo tabi çok hareketli napçam bilmiyorum.

ben ceylini yazmıştım galiba ama söliim gene biz geçen hafta gittik dr 9.500 gr 73,5 cm canım

oh oh maşallah kuzulara
derya kuzusu bunlar gel vatadaş gellllkaydirigubbakcemile2

heryerde indirim var canım %50-60 lara kadar iniyor işki paran olsun herşey ucuz şuanda valla bende 2-3 parça aldım işte ama ihtiyacımız var daha heleki şimdi günde 3-4 defa üst değişiyoruz kıyafet dayanmıyor 2 parça şey içinde makina açmak istemiyom onedenle alıcam birkaç bişi daha mecbur zaten heray küçülüyor kıyafetler az biraz büyükçe alıyom ama idare edemiyoz işte resimleri çeker koyarım mutlaka haa bide salopet almıştım pembe onu sölemeyi unutmuşum

bizdede diş yok emeklemek tok ama bize tutunup ayağa kalkıyor öle duruyor yorulana kadar ceylinim bide ağzı pek kalabalık tek tük kelimeler sölüyor gerci ama çoğunu anlamıyoruz maşallah pek te akılıı yavru kuşum valla anasına çekmişl herhalde kaydirigubbakcemile3

reklamlara bizde bayılıyoruz özellikle mama saatlerinde imdadıma koşuyor reklamlar abim şuan bi cd hazırlıyor reklam cd si emek saatlerinde zap zap uğraşmiim kumanda ile diye bebek reklamlarını kaydedecekmiş 3-5 tane bebekleri görünce yediğini unutuyor zillim

Tunahanımın maşallah yemesi içmesi çok güsel herbişeyi yiyor diyebilirim...emeklemiyor ama çabalıyor yuvarlanıp duruyor bazen sıkılıyor bağırıyor ya da dikkatini üzerine tplamak istiyor ondan da olabilir çok çakallar bunlar...yatakta yüzkere dönüyor üstünü açıyor uyanınca direk kafasını kaldırıyor betüş senin dediğin gibi ben ıh yapıyo hemen oğlum uyandın mı diye sesleniyom güülüp duruyor aman uykudan kalkınca pek datlu oluyolar...babasını görmeden uyumuyor babasının gelme saatine yakın kapı zili çalarsa hemen radarlarını açıyor zıplamaya başlıyor aaa baba mı gelmiş acaba diyorum kapıya gidiyoruz bi açıyoruz babasının elini yüzünü yıkamasına bile fırsat vermiyor resmen al beni dior yaaa:)yicem ben bunları yicemmm ba ba ba ba diyor birde babasını görünce sabaha karşı ortamıza alıyorum emziriyorum doyduktan sonra beni bırakıp babasına dönüyo ba ba diyo tabii bizimki eriyip bitiyoo hemen uyanıveriyo biz kalk desek kalkmaz ama:)son olarak bay bay yap diyorum elini, açıyo karşıya doğru...kayınvalidem öğretmiş bez poşetinin üzerinde bebek var bebek nerde diyo kayınvalide o da yürüteçle koşuveriyo pakete doğru

geldim bacım geldim valla işim vardı ama geçmiş bi daldım çıkamadım zaten baya atladığım var bu defa kendimi tutamadım okuyu verdim hepiciğini hızla geçtim bende çorbasını koyucam kızın şimcik ocağa düdüklüde pişiricem ama geciktik çünkii

He bak konusma olayını yazmayı unutmusum.. :)
Bayılarak,sureklı, ozel bı ıtınayle soyledıgı tek kelıme Hadi, Hadi, Hadi... :sm_confused:
yalnız bu da fatıh urek ın sarkısı gıbı oldu hee.. :roflol: ama sureklı hadi dermı bı cocuk yaa...
Arada agzından anne cıkıyor sankı ama bılınclı degıl tabı.. uyumadan once nınnı soyluyo kendı kendıne..
Aglarken sokranıyo.. cenesı dusuk bıraz.. ama o hadı demesıne bayılıyoruz... kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…