Doğum yapmış olan anneler buraya....

aynen betül eve gidince ev süpürüyorum bende akşamdan süpürüyorum ertesi gün için gene gün bitiminde tunahan uydutan sonra süpürüyorum yarına hazır olsun diye halıyı didikliyo velet:)

sorma betül dişim kırıldı gecen hafta durduk yerde o kadar kalsiyum eksikligim varki kendimin dısında 2 kisiyi besliyorum diye..artık serrayı kesmeyi dusunuyorum 9 ay emdi hic anne sütü alamayan bebeklerde var yanii..bazende bencillik gibi geliyo ama doktorda karnındaki bebek beslenemez diyo onuda dusunmeliyim dimii... bu konuda acil yardıma ihtiyacım varr .(

Kesınlıkle mujdecım
aman ya sen kendını bıtırırsın sonra.. tabıkı memeden kesmeyı kımse ıstemez ama mecbur olunan durumlarda var.. hem 12 haftalıksın dusunsene baskaları hamıle oldugunu ogrenınce kesıyor dırek.. bence kendıne ve karnındakı bebege de zarar verme.. tabı bu benım gorusum.. ama sonucta onunde bır kac ay daha var kı sen o bebegı tasıyacaksn.. ona da bırseyler vermen gerekıyor.. sonra onu da emzıreceksın bırde... bol bol beslen saglıklı sekılde dedıgım gıbı.. aman kendıne dıkkat et canım..
dıkkatlı ve saglıklı beslenırsen ucunuzde cok guzel saglıklı olursunuz hıc merak etme :)

MÜJDE neden hem kendıne hemde dolayısıyla her iki kuzuya bunu yapıyosun annesi...yeterınce emdi tabi maşallah 9 ay azmı...bence biranönce memeden kes serrayı..psikolojınıde artık yıpratma canım...
DUYGU bazen bukadar zormu dıyorum..kendi cennetimi kurabılmek..benıde cok yoruyo buyukşehir..ne suyumuz su ne havamız hava..adım atsam dışarı şehrın kiri üstüme yağıyo..bu kadar zor olmamalı..ben bu hayatı ha bugun ha yarın dıye geçiştirerekde kaçırmaktan korkar oldum..ne varşimdi eşim tayin istese istediği yere çıkar tayini..vegitsek.....bi sahil kasabasına...yok beni artk buyukcekmece tarafıda paklamicak...adalarda yaşamak için çok para lazım.......odazor...gidelim buralardan...................

BETÜL hayırlısı...annenlere gitmen en iyisi...senin içinde büyük bi deişim olcak..yorma kendini yıpratma..su akaryolunu bulur..pekçok şey olucağına varır..sen kendine bak....

Tünaydın

serra çok güzel bir bebek maşallah
sen daha önce resim koymadın mı ben mi hatrlamıyorum
erkek anneleri bakın bir güzel melek daha opuyorumnanaktan

ayy kızlarrr nasıl mutlu olsum anlatamam moralim bozuktu yerine geldi
aşkım bana vazoda bir demet kırmızı gül göndermiş :asigim:
özel bir günde değil Şeniz

müjde bebeğin çok tatlıymış canım ya hiç görmemiştim sanırım

naimecim çok şanslısın nerden icap etti acaba

oyyy müjdecim çok tatlıymış serracık maşallah gülen yüzüne bak Allahım soldurmasın...bence de müjde artık kesmelisin sütü yeteri kadar almış zaten annesi üzülme için rahat olsun bence bu konuda...karnındakini ve kendini de düşünmen lazım sonuçta...ah umut yaa bende gitmk istiyorum....biz didimden felan ev almayı düşünüyoruz ilerleyen zamanlarda oralar uygun hem de güsel...hayalim benim de küçük bir tatil kasabasında yaşamak en çok da kaş da yaşamak istiyorum ama oralarda çok pahalı....duygucum siz tatile nereye gitmiştiniz?ay biz hala karar veremedikkk

ay mujde ne tatlıymıs serracık oyle kırk bın kere masallahh

umut yıpratma yok tabıkı ama ınsan onun stresını yasıyor ıste.. hele askere gıdısın ılk gunlerı cok koyuyormus ınsana sonradan alısılıyormus tabı de ozlem harıc.. sag salım gıdıp gelmesı tek duam...
sabır edecegız tabıkı... donusu guzel, sag salım olsun, yenı guzellıklere sebep olsun dıye dua edıyorum...

Bundan sonra dualarla daha cok beraber olacagım o da kesın.. Allah butun bekleyenlere guzel kavusmalar nasıp etsın..

müjde bebeğin çok tatlıymış canım ya hiç görmemiştim sanırım

naimecim çok şanslısın nerden icap etti acaba

naimecim valla helal olsun eşine hayırdır bizim bilmediğimiz bişiler mi var yoksaaazemuszemus

ayy bende anlamadım ama çok memnun oldum acaba diyorum anneler gününde bişey almamıştı o eksiğini mi kapatıyor diyorum. a.s

merhaba kızlar epeydir giremedim daha da bir hafta giremem herhalde

hasta olan bebişlerimize allah şifa versin de iyileşsinler

yeni incileri gelenlere de hayırlı olsun darısı başımıza

kaynanalar çekiştirilmiş durun ben de azıcık çekiştireyim. geçenlerde eline bi muz almış utkuya soruyor sen bundan yedin mi hiç herhalde dedim ama kabız yapıyo fazla veremiyorum. az sonra aynı soruyu kiraza sordu bundan yedin mi yedi dedim hem de çok seviyo ben de sürekli veriyorum. neyse onları da yedirdi bi de oğluma marul vermişler alın elinden boğazına falan takılır dedim yok bişey olmaz dediler derken bir parça marul kopardı ve boğazına takıldı çocuk başladı öğürüp kusmaya zaten kusan bi bebek kırk takla atarak yedirdiğim butün yemeği kustu ben de üzüldüm. sanki eş...k başı mı konuşuyo. demi yani.bi de çocuğa demezmi seni gidi kötü boğaz bi marulu yiyemedin. koca bi marulu sen ol da yut bakalım bütünce.ayy neyse önceleri hiç sorunumuz yoktu çocuk olunca işler değişiyor

günaydın kızlarr
naime kıs ne güzel ohhhh tebrik ederim eşini hoş bi jest yapmış.....
müjde maşallah serra ya
derya canım bende park yatağın üst kısmını kaldırcam bu gun alpberk iyice kalkıyo.....
kızlar alpberk bugun daha iyi havada güzel kahvaltı yapıp dışarı çıkıcaz....

kız müjde maşallah pek bi datlı serra.

ben de oğluma kız bakıyodum boyu boyuna huyu huyuna bi kız arıyoruz .serranın boyu kilosu nasıl :roflol::roflol::roflol:

Tesekkur ederiz teyzeleri .) serrayi gorenler kardeside boyle guzel olsun diyolar benim aklimdan aman saglikli olsunda once benzemesi kusur kalsin diye geciyo ,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…