- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.841
MÜJDE neden hem kendıne hemde dolayısıyla her iki kuzuya bunu yapıyosun annesi...yeterınce emdi tabi maşallah 9 ay azmı...bence biranönce memeden kes serrayı..psikolojınıde artık yıpratma canım...
DUYGU bazen bukadar zormu dıyorum..kendi cennetimi kurabılmek..benıde cok yoruyo buyukşehir..ne suyumuz su ne havamız hava..adım atsam dışarı şehrın kiri üstüme yağıyo..bu kadar zor olmamalı..ben bu hayatı ha bugun ha yarın dıye geçiştirerekde kaçırmaktan korkar oldum..ne varşimdi eşim tayin istese istediği yere çıkar tayini..vegitsek.....bi sahil kasabasına...yok beni artk buyukcekmece tarafıda paklamicak...adalarda yaşamak için çok para lazım.......odazor...gidelim buralardan...................
BETÜL hayırlısı...annenlere gitmen en iyisi...senin içinde büyük bi deişim olcak..yorma kendini yıpratma..su akaryolunu bulur..pekçok şey olucağına varır..sen kendine bak....
oyyy müjdecim çok tatlıymış serracık maşallah gülen yüzüne bak Allahım soldurmasın...bence de müjde artık kesmelisin sütü yeteri kadar almış zaten annesi üzülme için rahat olsun bence bu konuda...karnındakini ve kendini de düşünmen lazım sonuçta...ah umut yaa bende gitmk istiyorum....biz didimden felan ev almayı düşünüyoruz ilerleyen zamanlarda oralar uygun hem de güsel...hayalim benim de küçük bir tatil kasabasında yaşamak en çok da kaş da yaşamak istiyorum ama oralarda çok pahalı....duygucum siz tatile nereye gitmiştiniz?ay biz hala karar veremedikkk
kızlar e bebekten mail geldi şimdi yıkanabilir bebek bezi satışına başlamışlar
çok güselmiş duygucum fiyatları da iyi...bakalım neye karar vereceğiz didim de arkadaşım var illa buraya gelin diyor oofff çok kararsızımmm...hem rahatsızlık vermek istemiyorum hem de rahatsız olmak istemiyorum gerçi onun da bebeği var ve çok eski güvendiğim samimi arkadaşım ama ne bilim...
aaaahhhh duyguuuu keşke hep tatil yapıyor olsak ya da değil mi?
ay duygucum yaa ne güzel tatil resimleriniz vardı.facebookta gördüm..hele senin balığın daha doğrusu maşşlh balinan nasıl güzel çıkmış ölee..haziran sonunda ikiz kardeşim de gümüldereye gidecek..denizi nasıl güzel mi? temiz ve sıcak mı? belki seneye biz de oralara gideriz..
http://www.kadinlarkulubu.com/ozder...rezervasyon-otelleri-club-grand-efe-otel.html
Deryacım kaldıgımız otel bu işte KK de varmış:))
sorma betül dişim kırıldı gecen hafta durduk yerde o kadar kalsiyum eksikligim varki kendimin dısında 2 kisiyi besliyorum diye..artık serrayı kesmeyi dusunuyorum 9 ay emdi hic anne sütü alamayan bebeklerde var yanii..bazende bencillik gibi geliyo ama doktorda karnındaki bebek beslenemez diyo onuda dusunmeliyim dimii... bu konuda acil yardıma ihtiyacım varr .(
Yeşil çayı denıyormusun canım ?
Ikı gundur gunde ıkı cay fıncanı ıcıyorum vallahı ıstahımı kapadı..
Ayrıca metabolızmada hızlandırıyormus.. tabı sayılmaz bı cok faydasıda var..
bu sayfaya bı gözat ıstersen..
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-destegi-urunler/170024-yesil-cay-mucizesi.html
selam kısllar..özlediniz mi bakayım beni..uzun süredir girememdim.işlerim bitti sayılır.ama sadece okul işleri de kalsa..siz de bilyorsunuz bebişlerinin bakımı iyice zorlaştı.çok oyun istiyorlar.yalnız kalmak pek istemiyorlar.benimk ki bir çığlıklar atıyor ama nasıl..kulaklarımın zarları patlayacak sanıyorum..son sesi ile çığlıklar yaaa...sonrasında tabii vücudumdaki bütün sinir hücrelerimi ayrı ayrı hissediyorum..hepsini ayağa kaldırıyor velet..
sizlerle sohbeti özledim valla.ama insan uzaklaştıkça iyice uzak kalıyor.inş. artık bol bol girebilirim.daha önceki yazdıklarınızı okuyamayacağım ..kusura bakmayın..önemli birşey ler varsa bir zahmet söyleyeverin daaaaa...
eeeee napıyorsunuz bakalım kısslar..mucuk sizlere..
uzun bi aradan sonra merhabaa.s.opuyorumnanaktan
hep yazmak istiyorum ama oğlandan doğru düzgün vakit bulamıyorumki geleyim,umarımki herkesler iyidir özelliklede bebişler,benimde oğluşun dişleri çıkıyo işte üstte 4 tane oldu alttada 2 tane var şimdilik ama epeyce bi eziyet çektik çıkana kadar Allah hepimize kolaylıklar versin:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?