Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam KIZLARRR bu haftam gene yoğun geçti dünde annemlerdeydik tubanın okulu yoktu dün küçükçekmece sahilde dolaştık dün hep hava aldık ailecek hatta sllecek desek yeridir kardeşlerim eşleri annem babam derken kalabalık dolaştık ceylin çok mutluydu gözleri fıldır fıldırdı kalabalığa bakıp çocuklara bakınıp devamlı bişiiler söleniyordu evdeyiz nihayet kızı okula gönderdim ben kahvaltı ettim ceylini yedirdim yatırdım size bi selam çakayım dedim eee nasılsınızz

Evet canım büyükşehir hem maddi hem manevi yıpratmadan başka birşey değil..Oğlumunda bu yaşadıklarımı yaşamasını istemiyorum..Şua Türkiyede kayıp 635 tane çocuk varmış...Sabah tvde söyledi..%80 de büyükşehirde...
Ben çocuğum yürümeye başlayınca bir parka gidince kalp çarpıntısıyla oynatmak istemiyorum..
Tabiki takdiri ilahi Allah saklasın olacağı varsa heryerde olur ama..Ben bankada çalışırken ortaca ya görevli gitmiştim yeni şube açılıyordu..Orda insanların arabasının üstünde anahtarını bırakıp indiğini görünce şok oldum sordum bir müşteriye abi dedim napıyosunuz ya çalınırsa?Dediki burda herkes birbirini bilir bir kere yeltendiler araba çalmaya o da içimizden değil hastanelik oldu linç ettik dedi..Ben başka ülkede yaşarmış gibi dinledim adamı..Bende öyle bir yerde yaşamak istiyorum işte...

Canım biz gümüldüre gittik çok güzeldi otelimiz boştu birde çok güzel bir odada kaldık manzarası süperdi:)

Müjdecim ben resmi kaçırdım ama eminim pek tatlıdır kuzucukzemuszemus

çok güselmiş duygucum fiyatları da iyi...bakalım neye karar vereceğiz didim de arkadaşım var illa buraya gelin diyor oofff çok kararsızımmm...hem rahatsızlık vermek istemiyorum hem de rahatsız olmak istemiyorum gerçi onun da bebeği var ve çok eski güvendiğim samimi arkadaşım ama ne bilim...

selam kısllar..özlediniz mi bakayım beni..uzun süredir girememdim.işlerim bitti sayılır.ama sadece okul işleri de kalsa..siz de bilyorsunuz bebişlerinin bakımı iyice zorlaştı.çok oyun istiyorlar.yalnız kalmak pek istemiyorlar.benimk ki bir çığlıklar atıyor ama nasıl..kulaklarımın zarları patlayacak sanıyorum..son sesi ile çığlıklar yaaa...sonrasında tabii vücudumdaki bütün sinir hücrelerimi ayrı ayrı hissediyorum..hepsini ayağa kaldırıyor velet..
sizlerle sohbeti özledim valla.ama insan uzaklaştıkça iyice uzak kalıyor.inş. artık bol bol girebilirim.daha önceki yazdıklarınızı okuyamayacağım ..kusura bakmayın..önemli birşey ler varsa bir zahmet söyleyeverin daaaaa...
eeeee napıyorsunuz bakalım kısslar..mucuk sizlere..

ay duygucum yaa ne güzel tatil resimleriniz vardı.facebookta gördüm..hele senin balığın daha doğrusu maşşlh balinan nasıl güzel çıkmış ölee..haziran sonunda ikiz kardeşim de gümüldereye gidecek..denizi nasıl güzel mi? temiz ve sıcak mı? belki seneye biz de oralara gideriz..

Evet canım fiyatlarda iyi kaliteside...Çok samimi arkadaşınsa olabilir tabi ama ilk tatiliniz oğlunla başbaşada olabilir benceyerimseniben
aaaahhhh duyguuuu keşke hep tatil yapıyor olsak ya da değil mi?

Ahhh ahhh ne güzel olur demi yemek hazır yatak hazır:)))Süper olur süperzemuszemus

sağol canım ama biz gittiğimizde daha su sıcaklığı 16 17 dereceydi biz girdik tabide ege ayaklarını soktuk o kadar..Bize göre bile soğuktu benimki bol bol güneşlendikaydirigubbakcemile3Bunlar minik balinalar boy boy ama seninkinden bir boy küçük balina kilosu itibariylekaydirigubbakcemile341 kere maşallah tosunlarımıza:))

geçmiş olsun canım sağlıksız ve eksik vitamin alımı böle şeylere yol açıyor işte dikkat et kendine serra artık yeterli sütü almıştır canım hamiş olmasan neyse ama bencede kes artık emzirmeyi canım bence de

yeşil çay müthiş bişii ben eskiden beri severim içerim hep ama şimdi zayıflama amacı ile başladım bu ara gene sabah akşam bir fincan içiyorum bende

uzun bi aradan sonra merhabaa.s.opuyorumnanaktan
hep yazmak istiyorum ama oğlandan doğru düzgün vakit bulamıyorumki geleyim,umarımki herkesler iyidir özelliklede bebişler,benimde oğluşun dişleri çıkıyo işte üstte 4 tane oldu alttada 2 tane var şimdilik ama epeyce bi eziyet çektik çıkana kadar Allah hepimize kolaylıklar versin:1hug:

hoş geldin canancım nasılsın e tatilinde yaklaştı artık napıcen bakem sen bu tatilde

çocular artık iyice zorlaştı evet ceylinbde bana efes aldırmıyor birde kızması var sinirden çığlıklar atıyor kızdığında dün yeğenim elinden oyuncağını aldı oda 3 yaşında anam ceylin buna bir sürü laf söle söle ağzında laf tükenmedi birde elini havaya kaldırmış öle konuşuyor kendi dilinde birden saçına bi yapıştı kızcağızın elinden zor kurtardıkk:roflol:

ohh hadi gözünüz aydın valla çok sıkıntılı dönem oluyor dişlerin çıkması bizimkiler daha görünmedi ama ceylin sıkıntının doruğunda yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…