- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.801
Ben sana küstüm Fatma Hanım ondan yazmıyorum:dilcikar:
küsmez benim arkidişim hallettik biz zemuszemus zemuszemus
hehehe ıyımıs ayten)
günaydın herkesee....mevlüdecim geçmiş olsun tekrar ya işte olacağı var oluyor kaşla göz arasında...dün gece eşimin böbrek sancısı tuttu hadi acile götürdüler ben gidemedim tabii tunahanımı bırakamadım Allahtan iğne vurmuşlar iyiydi geldi ama gene de telef olduk yani...tunahan da beşikte uykusunda tırmanıyo beşiğe valla...çok korkuyorum bizimki babası gibi çok deli yatıyo aramıza alyom bazen ayakucumuzda kafası ayakları da başucumuza dönmüş nasıl başarıyo anlamıyorum şaşırdım kaldım yaaa...valla yer yatağı almayı düşünüyorum kayınvalidem yerde yatak hazırlamış ona kadın güvenip biyere yatıramıyor düşer diye böle çözüm bulmuş kendince iyi de etmiş nasıl bi ayatk alsam düşünüyom
günaydın herkesee....mevlüdecim geçmiş olsun tekrar ya işte olacağı var oluyor kaşla göz arasında...dün gece eşimin böbrek sancısı tuttu hadi acile götürdüler ben gidemedim tabii tunahanımı bırakamadım Allahtan iğne vurmuşlar iyiydi geldi ama gene de telef olduk yani...tunahan da beşikte uykusunda tırmanıyo beşiğe valla...çok korkuyorum bizimki babası gibi çok deli yatıyo aramıza alyom bazen ayakucumuzda kafası ayakları da başucumuza dönmüş nasıl başarıyo anlamıyorum şaşırdım kaldım yaaa...valla yer yatağı almayı düşünüyorum kayınvalidem yerde yatak hazırlamış ona kadın güvenip biyere yatıramıyor düşer diye böle çözüm bulmuş kendince iyi de etmiş nasıl bi ayatk alsam düşünüyom
Mujde bız ıyıyız cok sukur sen nasılsın bıdıklar nasıl ?
Müjde hoşgeldin canım nasılsın?Bebiş nasıl?
ay canım ya senın kendıne cok ıyı bakman lazım guzel beslenıyormusun ?sagol cnim ya serra cok ustume dustu halada emziriyorum ya cok yorgunluk tabi... Bebekte 12 haftalik oldu ikili testimiz var pzt gunu
artık karyolalarında yatmaları çok sakıncalı valla ayten be hiç deli yatmam bu da babasına çekmiş işte kıs sen yanında yatırma ezersin Allah korusun
ben bayadır ayrı yatırıyorum ama gene bizim odamızda karyolası önceden hep yanımda yatırıyordum ama dediğin gibi put gibi yatmak zor oluyor...normal bi yatak atıvereyim yere diyorum rahat rahat yatsın zaten şimdi yaz...bu arada neyle yatırıyosunuz artık bebeişleri ben bi atlet bide kısa kollu zıbın giydiriyorum bide ince pijama çorap felan yok ama dün gece gene terlemişti sabah suratı ateş gibiydi ateşi var sandım çok şükür sıcaklamış sadece
Iyiyim cnim sen nasilsin nasil oldu disleriniz? Serranin 5 disi vardi 2 Daha geliyo fenayiz
günaydın...
miniminiannişş hoşgelldiiin....
kaynanalar çekiştirilmiş..iyi edilmişş:)...benimki dünya iyisi..ama cahil taraflarıda yok deil işte..dörtbaşı mahmur olsa adı kaynana olmazdı..allah kötülerin kalbine iyilik versin nediyim..
dün bizi sıcak çarptı resmen..bi hava alsın dıye cıkarmaya calısıyorum artık..hem bende daralcan psikolojısınden cıkiimdiye..ama kasımpaşanın tozu pisi ustumuze yağıyo resmen..vallacok bunaldım alıp başımı gıtcemde nereye...
AYŞE adet dönemindesin sanırım..herkez cevaplamış yazılanlara bakmadınmı..üzme bizi arkadaşım..burda küslük iki paragraf sürer anca..
EDA canımbenim..teşekkür ederim güzel yazılarına..dediğin gibi kadından para bekleyenlerde var..tabikii biz çekmezdik o durumda...eşinin memleketı hele artık hepten bunaltıcıdır yolda cok yorar sanırım edacım..siz uzatın ayağınızı yan gelin yatın..varsın o gelsin..bu yaz artık allahtan bi mani olmassa tüm eylül anneleri güzel sakin bi tatilii fazlasıyla hakettiler....
BETÜL yolculuk nereye nereye taşınıyosunuz...ben eskısı kadar gıremedıgımden o detayı kaçırdım...
dedim ya resmen sıcak çarptı..bidebi hapşırık tuttu ismeti..alerjık bünye alameti farikaları sanırım...üst dişlerimiz kabarık,alt arkalar acayıp kabarık....az uyur olduk hepten..bu sabah yıne 6da kalktık..nekadar gec yatarsam yatıriim hocayla kalkıyoo ..hava istanbulda bugun tam uyku havası....yani benim için genelde bi uyku havası var:)...ama serin ve yağışlı cok severimm...arabayla ağaçlı bi yolda loren makkenıt yada enstrumantal müzik eşiliğinde felan gezicen....oohooh..çam kokusu bide..bi evim olursa bahçeli mutlakaçam ağacım olucak 5 10 tane..hepsine bi isim vericem..maviçamda olsun...olsun be olsun..hayal kurmak kaçç kuruş...nekadar cok istersem okadar olucağına inanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?