Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın herkesee....mevlüdecim geçmiş olsun tekrar ya işte olacağı var oluyor kaşla göz arasında...dün gece eşimin böbrek sancısı tuttu hadi acile götürdüler ben gidemedim tabii tunahanımı bırakamadım Allahtan iğne vurmuşlar iyiydi geldi ama gene de telef olduk yani...tunahan da beşikte uykusunda tırmanıyo beşiğe valla...çok korkuyorum bizimki babası gibi çok deli yatıyo aramıza alyom bazen ayakucumuzda kafası ayakları da başucumuza dönmüş nasıl başarıyo anlamıyorum şaşırdım kaldım yaaa...valla yer yatağı almayı düşünüyorum kayınvalidem yerde yatak hazırlamış ona kadın güvenip biyere yatıramıyor düşer diye böle çözüm bulmuş kendince iyi de etmiş nasıl bi ayatk alsam düşünüyom

geçmiş olsun canım, egede öyle deli gibi yatıyorr bana çekmiş çok kıpır kıpır uyurken bende korkuyorum yatağa tutunup kalkıyo başını eyse düşecek allah korusun benim kayınvalidemde yer yatağı yapmış; sende sünger bişey alabilrisin kalınlarından.

Son düzenleme:

Bızım karyola yere ck yakın ya canım o konuda rahat edıyoruz aramıza alınca.. ama o zaman da bız yatamıyoruz rahat rahat.. ben normalde cok savruk yatarım ama put gıbı kesılmek zorunda kalıyorum aramıza alınca o zaman da her yerım agrıyo ıste.. :bbo:

Odasına ayrı koymaya da baslamadık daha zaten tasınıcaz 20 gunden bıle az kaldı.. karyolayı yenı kullanıcaz artık gectıgımız evde... o zaman hep ayrı yatırıcam..

artık karyolalarında yatmaları çok sakıncalı valla ayten be hiç deli yatmam bu da babasına çekmiş işte kıs sen yanında yatırma ezersin Allah korusun

ben bayadır ayrı yatırıyorum ama gene bizim odamızda karyolası önceden hep yanımda yatırıyordum ama dediğin gibi put gibi yatmak zor oluyor...normal bi yatak atıvereyim yere diyorum rahat rahat yatsın zaten şimdi yaz...bu arada neyle yatırıyosunuz artık bebeişleri ben bi atlet bide kısa kollu zıbın giydiriyorum bide ince pijama çorap felan yok ama dün gece gene terlemişti sabah suratı ateş gibiydi ateşi var sandım çok şükür sıcaklamış sadece

günaydın...
miniminiannişş hoşgelldiiin....
kaynanalar çekiştirilmiş..iyi edilmişş:)...benimki dünya iyisi..ama cahil taraflarıda yok deil işte..dörtbaşı mahmur olsa adı kaynana olmazdı..allah kötülerin kalbine iyilik versin nediyim..
dün bizi sıcak çarptı resmen..bi hava alsın dıye cıkarmaya calısıyorum artık..hem bende daralcan psikolojısınden cıkiimdiye..ama kasımpaşanın tozu pisi ustumuze yağıyo resmen..vallacok bunaldım alıp başımı gıtcemde nereye...
AYŞE adet dönemindesin sanırım..herkez cevaplamış yazılanlara bakmadınmı..üzme bizi arkadaşım..burda küslük iki paragraf sürer anca..

EDA canımbenim..teşekkür ederim güzel yazılarına..dediğin gibi kadından para bekleyenlerde var..tabikii biz çekmezdik o durumda...eşinin memleketı hele artık hepten bunaltıcıdır yolda cok yorar sanırım edacım..siz uzatın ayağınızı yan gelin yatın..varsın o gelsin..bu yaz artık allahtan bi mani olmassa tüm eylül anneleri güzel sakin bi tatilii fazlasıyla hakettiler....
BETÜL yolculuk nereye nereye taşınıyosunuz...ben eskısı kadar gıremedıgımden o detayı kaçırdım...

dedim ya resmen sıcak çarptı..bidebi hapşırık tuttu ismeti..alerjık bünye alameti farikaları sanırım...üst dişlerimiz kabarık,alt arkalar acayıp kabarık....az uyur olduk hepten..bu sabah yıne 6da kalktık..nekadar gec yatarsam yatıriim hocayla kalkıyoo ..hava istanbulda bugun tam uyku havası....yani benim için genelde bi uyku havası var:)...ama serin ve yağışlı cok severimm...arabayla ağaçlı bi yolda loren makkenıt yada enstrumantal müzik eşiliğinde felan gezicen....oohooh..çam kokusu bide..bi evim olursa bahçeli mutlakaçam ağacım olucak 5 10 tane..hepsine bi isim vericem..maviçamda olsun...olsun be olsun..hayal kurmak kaçç kuruş...nekadar cok istersem okadar olucağına inanırım...

ben parkyatagınn orta bölümünü filesini iptal ettim..baya derin de yatıyo..ama bende karyola istiyorum..e bu bebekler bu karyolalara tırmanabılıyolarsa nerde güvenlik..nerde rahatlık anlamadım...derin bi karyola almalı..benımkınınde kıçı başı oynak anası kılıklı:)..parkyatak hakketen tam vur kır at modeli bişi ama rahat işte..şık deil ama kesınlıkle..parkyatagın kendı sert bi şiltesi var onun ustune süngerden parkyatak yatagı nı atıyorum en alttada babaannenin yün yatağı var...salon zaten yerlerdöşek gibi...heyreri kapladım yorganla pikeyle..dan dun kafa atıyo,kendını bırden arkaya fırlatıyo..denyo denyo işleri var ..anası kılıklı:)

sagol cnim ya serra cok ustume dustu halada emziriyorum ya cok yorgunluk tabi... Bebekte 12 haftalik oldu ikili testimiz var pzt gunu
ay canım ya senın kendıne cok ıyı bakman lazım guzel beslenıyormusun ?
Aman cok dıkkat et... bol bol meyve ye sut ıc her gun, suyunu bol ıcın.. sebze et yemeklerı kendını hıc ac bırakma emı... ozellıkle su ve sut ıc bol bol..

artık karyolalarında yatmaları çok sakıncalı valla ayten be hiç deli yatmam bu da babasına çekmiş işte kıs sen yanında yatırma ezersin Allah korusun

karyolanın ayarı yokmu canım ? parmaklıkları yukselmıyor mu..

benımkı de cok terlıyor halbukı cok ınce gıydırıyorum... ama havalar ıyıce sıcakladı demek tek kata dusurmek gerekıyor.. ustune dok ınce penye pike ortuyorum o da karnına kadar..

Umut askerlık var ya canım... bu evı bosaltıcaz... esyalrın bır kısmı depoya bır kısmı oturucacagımız eve...
Sonrada orda 1-1,5 ay gıbı takılıp dogru amasya ya anamın yanına.. ordan da esım askeree...... (

betülcüm yok benim ki yükselen karyoladan değil o yüzden zor iş yani babam almştı karyolasını kendi kafasına göre almış adamcağız ne bilsin anlamaz ki bende bişi dememiştim o zaman...umutçum yine vurdun hayallerin dibine ahhh ahhhh

Iyiyim cnim sen nasilsin nasil oldu disleriniz? Serranin 5 disi vardi 2 Daha geliyo fenayiz

Maşallah Serraya:)Bizimde 3.dişimiz teyzesi üstten daha iyişimdi ama dediğin gibi fena oluyor insan..Allah kolaylık versin sanada canım...
İzmirde aynı kapalı bunaltıcı bir hava sıcakta değil serinde...Tam ortada..Ama buhranlı hava...Ben sevmem hep hüzünlendirir beni..Bana hep güneş olsun yaz kış sıcacık aydınlık güneş..Başka birşey istemem ben..
İnşallah hayallerin gerçek olsun adın gibi Umut dünyası bu dünya...Yaşadığmız sürece ruhumuzun bir köşesinde yer ayırmamız gereken tek şey umutlarımız..Bende hep hayaller kurarım..Mesela daha dün İzmirden bir sahil kasabasına taşındığımı denize sıfır bir evim var..Oğlum kumlarda oynuyor ben şemsiyenin altında gazetemi okuyorum dergimi okuyorum...Sonra birlikte denize griryoruz saatlerce suyla oynuyoruz...İşte benimde en büyük hayalim bu büyük şehir beni yoruyor...

Ya camasırlar bırıkmıs bıraz onları yıkamam lazım posta posta... bırazda temızlık yapayım..
Anam hergun ev supuruyorum yıne yetmıyor ben anlamadım.. Aslan da parkelerın uzerınde gezıyor artık bı tane kıl tuy gorsem sınır oluyorum yınemı dıye :))
hergun ev supurenlere oohoo ben ugrasamam oyle derdım ama ugrasılıyor mecbur bu kucuk veletler olunca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…