Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese iyi geceler artık girmeyecegimm..
herkesi öptümm. bebişleride öpünn benim içinn allaha emanet olunn byssss

Ayşecim neden girmicen yaa yapma gözünü seveyim ne güzel sohbet ediyoruz gitme konuşalımbenneyaptımkiAynı şeyler hepimize oluyor ara sıra bende kaç kere yazıp cevap alamadım oldu senin gibi bir çok arkadaşımızda yaşadı aynı şeyi...Gözden kaçıyor bazen canım yaaa(

günaydın arkadaşlar alp berk bu gun erkenci yaklaşık 3 saatır uyukusu var uykuya dalamadı yeni uyudu burda da saat 7:30 malum bu gün haftasonu bende gidip uyuyayım bari kocişimle tekrar görüşürüz kızlarrr

Gunaydınlar herkese.... alkisalkisalkis

Ayse alınmıs yaa canım gelmemezlık yapma lutfen bak burda hepımzın yazılarının araya kaynadıgı oluyor sana ozel degıl kı canım olur mu oyle sey.. a.s.
Neyse bırazdan görüşürük senınle...
Çok üzgünüm çoook

Günaydınlar:)
En geç ben yatıp en erken ben kalkıyorum sanırım yaa:))
Sabah 7.30 da kalktık,sporumuzu yaptık kahvaltımızı yaptık yabancı damatı seyrediyoruz 10.kez:)))
Ayşe çok alınmış yazıştık..Bizlere kırılmış siniri geçene kadar gelmem diyor ama en kısa zamanda gelir inşallah
Bekliyoruz seni Ayşecim...

gunaydın kızlarr nasılsınız???? bebekler iyidir umarım hasta olanlara acil gecmis olsun diyorum simdiden..gerci gecmisi okuyamadım .... serra sabah 7 de kalktı vede hala uykusu var bi turlu uyumuyo gerci..deliricemm..

Yabancı damatı aynen bu kacıncı ızleyısım bılmıyorum... :roflol:
Ama sımdı kı okudugu sarkı cok guzel yaa... senı alırsa firtuna dayanamam yoklugunaaa.....
:asigim:

Evet yaaa ama her seferinde insan aynı zevkle izliyor bu diziyi hepsi birbirinden iyi oyuncuların...
Şarkıya gerçekten güzel..
Dünde ayrılırlerken bıraksanda elimi sevgin bana yeter çaldı yaa yerle bir oldum ben

slm kızlar

geçmişi okuyamadım ayşecim ya boşver neden üzülüyorsun sen yaz cevap veren de olur vermeyende cevap verenle muhabbetine devam edersin canım ben de dün akşam yazmıştım kimse görmemiş boşver canım sen yaz yine de

Bir hasta, hastanede...

Tüm ailesi bekleme odasında doktorlardan haber bekliyor. Yorgun ve umutsuz bakışlı bir doktor çıkıyor:

“Tek yaşam şansı var oda beyin nakli. Böyle bir ameliyatı ilk olarak deneyeceğiz, tabii masraflar hastanın ailesine ait.” diyor.

Aile, şaşkın, yorgun, çaresiz... Aralarından biri:

“Peki ama fiyat nedir?” diyor.

“Değişir” diyor cerrah. “5000 € erkek beyni kullanırsak, 200 € kadın beyni kullanırsak.”

Uzun bir sessizlik çöker. Beyler gülmemeye çalışırlar. Hanımlarla göz göze gelmekten kaçarlar. Ama aralarından biri merakını yenemez:

“Peki doktor bu fiyat farkının nedeni nedir?” diye sorar.

Cerrah gülümser:

“Eh tabi, aynı arabalar gibi… kadın beyinleri ucuz oluyor akıllarını çok kullandıkları için. Kullanılmış akıl, kullanılmış beyin. Erkek beyni hiç kullanılmamış sıfır km araba gibi pahalı oluyor.”

(ZEKı BıR KADINA ıLETMEYı UNUTMAYIN!)

Hikâyenin ortasında gülümseyen beylere selâm. =)))

Hikâyenin sonunda gülümseyen kadınlar... hepinize sevgiler... =))))))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…