- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.881
ayy tam ohh uyudu şöle bir bakayım dedim.10 dk. sonra uyandı tilki..yawww..içerden sesleniyor bana..yazdırmıyor ki birşey.yemeğini yedirdim.tavuklu pirinçli ve azıcık teryağlı ve azıcık tuzlu bir tarhana yapmışım ki benim bile canım istedi.öle güzel olmuş ki.normalde tarhanayı hiç sevmem ama bu tarhana çok güzelmiş herhalde..anamın eline sağlık. ))..koca bir kase içine biraz da ekmek doğradım ufacık ufacık şapur şupr yedi..maşşlh daha versem yiyodu.ağzını 1 mee.uzaktan açıyor ver ver diye ellerini açıp kapıyor yaa velet..allh sizinkilere de benim oğlanın iştahını versin diyeyyim..)))cokacimcoook....
benimkinin alt iki dişi tam çıktı.üst dişler de çıkıyor.uçları çıktı ama tamamlanmadı daha..üst yanlar da çok şişmiş ha çıktı ha çıkacak..gel babası, çak , merhaba ( deyince elini uzatıp veriyor), ışık ve çiçek nerde diyince oralara bakıyor,bye bye yapıyor..kıvanç nerde deyince eliyle kendini gösteriyor ( tabi kendine öle vuruyorki göğsü acımıyor mu acep ), anne baba nerde deyince yine kendini gösteriyor salako oğlum benim...bunları öğretmek için bayağı uğraştım..canı isterse hepsini çok güzel yapıyor...
benim haberler böle işte..
hicrancım okullar kapanınca biz sinop a gidecez.ailem orda ..eşimle 15 gün kalacaz..sonra o istanbula gelecek.ben 1 ay falan devam kalıcam orda..sıcakta burda ne yapayıom kıvançla..orda güneş, deniz,gezmeler varkene ben ist..sıcakta ne yapacam..eşim de işte olacak zaten..babası da özler oğlunu ama ne yapayım...)) bu sene otele tatile gidemiyoz çünkü ev araba borcu ödüyoz..daha önceki yıllar eşimin patranu tatile gönderiyordu bizi.istediğimiz otele..bu sene krizi bahene etti...:1no2:..olsun memeleketimi çok seviyorum ben.orası da tatil yeri..hem de akrabalarım da orda..
böle iştee...kaydirigubbakcemile5
aaahhh aahh duygucum ne güzel oluyor bu tatiller .biz de geçen sene alanya da bera otele gitmiştik. karnım burnumda güneşlenmiştim
yarın da kapadokyaya gidiyoz kısmetse bu seneki tatilimiz de bu kadar olceeeekkhihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar huggıes mayo bebek bezini bim den 10 liraya aldım haberiniz olsun..deniz için haırlıklarımız tamamlandı:)zemuszemus
uzun bi aradan sonra merhabaa.s.opuyorumnanaktan
hep yazmak istiyorum ama oğlandan doğru düzgün vakit bulamıyorumki geleyim,umarımki herkesler iyidir özelliklede bebişler,benimde oğluşun dişleri çıkıyo işte üstte 4 tane oldu alttada 2 tane var şimdilik ama epeyce bi eziyet çektik çıkana kadar Allah hepimize kolaylıklar versin:1hug:
delikafaduldenyavru balina bunlaarr....analaı da ana balina..ban şiştim bu aralar..ye babam ye ..ye kürküm ye..delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
duygucum oğlum keltoş.. saçı yok..ama benim böle hoşuma gidiyor..oyuncak bebek sanıyor dışarda herkes
......
ayyy bu keltoşu evirip çevirip ısıracaksın yaaaaaaaaa
kızlar slm nasılsınız Şİmdİ gebelİk testİ yaptımm ama 2 Çİzgİİ Çok Çok Çok aÇık bellİ oluyo saĞlık ocagına gİttİm 3 ebeye danıŞtım evet bellİ oluyoo hamİŞÖ olabİlİrsİn dedİ ama 1 hafta falan geÇsİn dedİler yİnede...
Sonra eve gelİrken baŞka marka test aldım onda Çıkamdıı ama dİĞerİ bellİ yanİİ off aklım karıstıı bİ kaÇ gÜn sonra tekrar yaparım artıkk fİkrİ olan paylaŞırsa sevİnİrİmm
kızlar slm nasılsınız Şİmdİ gebelİk testİ yaptımm ama 2 Çİzgİİ Çok Çok Çok aÇık bellİ oluyo saĞlık ocagına gİttİm 3 ebeye danıŞtım evet bellİ oluyoo hamİŞÖ olabİlİrsİn dedİ ama 1 hafta falan geÇsİn dedİler yİnede...
Sonra eve gelİrken baŞka marka test aldım onda Çıkamdıı ama dİĞerİ bellİ yanİİ off aklım karıstıı bİ kaÇ gÜn sonra tekrar yaparım artıkk fİkrİ olan paylaŞırsa sevİnİrİmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?