Doğum yapmış olan anneler buraya....

kız canan ne diyim duana amiiiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ne bi metre öteden ağzını açması dudaklarını aralasa ordan tepecem kaşığı.

bizim de iki dişimiz çıktı gerisi yok.benim oğlan da saçları çekmeye bayılıyo (kendinin yok da), birşeyleri tekmelemek(en çok da kaşığı) hobileri arasında, alkış yapıyo ,akşama kadar baba dede aga hakkı za tıs gibi sesleri bağıra çağıra söylüyor. baba nerde diyince kapıya bakıyor ,mama yiyelim diyince yüzünü buruşturuyor, elini havaya kaldırıp birşeyler diyor anlayamıyorum diye kızıp kendini sıkıyo çığlık atıyo. emekleme gayreti yok. onun elinden tutup akşama kadar gezdirecen bel mi dayanır buna eğil eğil zaten bit kadarcık miniş. ahanda benimkinin yaptıkları da bu kadar.

Selam Kızlar biz Kipadadık yeni geldik,tatile gitmeden önce aldığımız baston arabadan memnun kalmadık Joker den almıştık bugün gidip chicco nun bastonu ile değiştirdik..Ege Bey içinde rahat görünüyor şimdilik ama bakalım:)
Kötü yönü araba 15 kg ya kadar taşıyormuşdelikafaduldenÇok uzun kullanırmıyız bilmem:)))
Şimdide Deryadan haber bekliyorum(eczacı) buluşçaz inşallah geç kalmazsazemuszemus

Kapadokyada süper canım benim içinde gez balonada binerdim ben orda olsamkaydirigubbakcemile3
kızlar huggıes mayo bebek bezini bim den 10 liraya aldım haberiniz olsun..deniz için haırlıklarımız tamamlandı:)zemuszemus

Güle güle kullanın canım iyimiş fiyati gerçekten...
Gülşahcım hoşgeldın canım hayırlı olsun dişleriniz:)Umarım iyisinizdir...Çok zor gerçekten aynı şeyleri bizde yaşıyoruz Allah dermansız dert vermesinde..
delikafadulden yavru balina bunlaarr....analaı da ana balina..ban şiştim bu aralar..ye babam ye ..ye kürküm ye..delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3Aynen oyle bende tatilden 1 kilo falan aldım geldim ama Allahtan verdim:))2 3 kilocuk veremiyom yaaabenneyaptımki
Hazır kipaya gitmişken bu hafta 2.kez Burger king whooper götürdüm vallacokacimcoook

Maşallah Kıvanç tosbasına da güzel annesinede :)Kız Canan bunun saçlarını kestiriyonmu sen sanki kazıtmış gibi duruyor yoksa yokmu saçkaydirigubbakcemile3

canan maşallah kuzuya

kııııızzz o cıbalak bacaklarından bi kere ısırıver benim yerimedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ayyy bu keltoşu evirip çevirip ısıracaksın yaaaaaaaaa

kıss valla ben de öle yapıyorum..nasıl ısrıyom anlatamam.çocukta ne yapsın..acı çekmek yerine zevk almaya bakıyor...gülüyor, çok mutlu oluyor..yuğuruyorum hamur gibi onu..annesinden çok çekeceği var benim oğlanınn.

kızlar slm nasılsınız Şımdı gebelık testı yaptımm ama 2 Çızgıı Çok Çok Çok aÇık bellı oluyo saĞlık ocagına gıttım 3 ebeye danıŞtım evet bellı oluyoo hamıŞÖ olabılırsın dedı ama 1 hafta falan geÇsın dedıler yınede...
Sonra eve gelırken baŞka marka test aldım onda Çıkamdıı ama dıĞerı bellı yanıı off aklım karıstıı bı kaÇ gÜn sonra tekrar yaparım artıkk fıkrı olan paylaŞırsa sevınırımm

ayaşecim bilemedim ben de bazen hafif çizgi ile de oluyor diyorlar ama sen 2. yi yapmışsın olmamaış..ne bilim hayırlısı mı diyeyeim..yoksa inş. yoktur mu diyeyeim bilemedim..allh hakkında en iyisini versin..:1hug:

AYY YAA BıLMıYOMM ASLINDA BEN ıSTıYOMM AMA YıNE HAYIRLISI OLSUNN.

BENCE YOKK AMA ıLK Kı POZıTıF OLUNCA SÜPELENDıMM BAKALIMM HENÜZ ADET OLMADIMM VE 3 GÜN GEÇTıı BıR KAÇ GÜN DAHA geçsinn yaa kan yada idrar testi yaparm artık

canım kaç gün gecikti reglin. bildiğim kadarıyla 10 gün gecikince belli oluyor. ama yine de çift çizgi biliyorsun hamilelik işareti. bazen hormon ilacı kullanınca da çift çizgi çıkabiliyormuş

aaaaaaaaaaaaaaaaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis çok sevindim kıssss allah hayırlısını versin ne güzelll vallaa maddi imkanınız varsa şimdi aralarında 18 ay olacak tebrik ederim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…