- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.921
Sağol Canımzemuszemusoh ohhh çok güzel ya
allah muhabbetinizi arttırsın kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk aytencim,haklısın güzelim nasılsa çalışıcak çocuğun daha ne emeklemeye niyeti var ne başka bişeye öyle yatıcı umarım büyüyünce öyle olmazdelikafadulden
hoşbulduk duygucum maşallah egeyede sanırım oda çıkarıyor dişlerini umarım hepside sorunsuz atlatırlar bu arada tatile gitmişsiniz çok güzel bi yermiş çok beğendim tatlım umarım güzel geçmiştir tatilinizopuyorumnanaktan
ayşecim daha önce benimde başıma gelmişti çok silikti gidip kan testi yaptırmıştım ama bişey çıkmamıştı kısa süre sonrada adet görmüştüm sende kısa süre içinde kan testi yaptır bence canıma.s.
canan ne kadar tatlı çıkmış kıvanç öyle maşallah nazardan korusun Rabbim
evevet canım ya ben 12 haftalık hamileyim ve ikili testimde down sen. yüksek çıktı ve karnımdan amiyosentez(karnımdan sıvı alınacak) yapılacakmış 8 temmuzda çok korkuyorum sen böyle bir problem yaşayan var mı ??????
Betül Allah sanada kolaylık versin eşin askere gidecekmiş..Sağsalim kavuşun inşallah..Rüyamda gördüm seni Allah hayıra çıkarsın...demek evi taşıcağına delaletmiş...
betüş eşin ne zaman gidiyo askere
bizimkide gidecek yaaa
12 ağustosta sanırım
evevet canım ya ben 12 haftalık hamileyim ve ikili testimde down sen. yüksek çıktı ve karnımdan amiyosentez(karnımdan sıvı alınacak) yapılacakmış 8 temmuzda çok korkuyorum sen böyle bir problem yaşayan var mı ??????
canan gıı facebook a resim koydum hiç yorum yapmamışsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?