Doğum yapmış olan anneler buraya....

oh ohhh çok güzel ya
allah muhabbetinizi arttırsın kaydirigubbakcemile3
Sağol Canımzemuszemus
Gülşahcım sağol evet çok güzeldi tatil ama arkasından Egenin dişleri sağolsun hepsini unutturdu ama onlar iyi olsunda ne olursa olsun demiopuyorumnanaktan
Merhaba canım..Çok yakın zamanda burayada üye olan bir arkadaşım yaşadı aynı şeyi..Senin gibi yüksek çıktı sonucu ama amniyosentez sonucunda çok şükür bir şey çıkmadı merak etme canım korkulcak birşey yok kendini sakın sıkma hem kendine hem bebişe zarar verme görceksin bak Allahın izniyle birşey çıkmıcak güzel haberlerini bekliyoruz...

Ayşecim çift çizgide yanılma payı az diye biliyorum ama yinede kesin sonuç kanda çıkar hayırlısı olsun diyelim canım hakkınızdaopuyorumnanaktan

Çok güzel bir yazı paylaşmak istedim...Başımıza gelen herşeyin aslında hakkımızda hayırlısı olduğunu...

Acının Gizlediği Armağan

Bir gün okyanusta yol alan bir gemi kaza geçirerek battı. Gemiden sağ kurtulan adamı, dalgalar küçük, ıssız bir adaya kadar sürükledi.

Adam ilk günler kendisini kurtarmasını için Allah'a yakardı ve yardım bulurum umuduyla ufka baktı. Ama ne gelen oldu, ne giden…

Daha sonra rüzgârdan, yağmurdan ve zararlı hayvanlardan korunmak için ağaç dallarından ve yapraklardan bir kulübe yaptı. Sahilde bulduğu, gemiden arta kalan konserve, pusula gibi eşyaları bu kulübeye koydu.

Günler hep aynı şekilde geçiyordu. Balık avlıyor, pişirip yiyor ve ufku gözlüyor, kendisini kurtarması için Allah'a dua ediyordu. Bir gün tatlı su getirmek için yürüyüşe çıkmıştı, geri döndüğünde kulübesinin alevler içinde yandığını gördü. Duman, dans ede ede göğe yükseliyordu. Başına gelebilecek en kötü şeydi bu.

Keder ve öfke içinde donakaldı. Şimdi bu ıssız adada, başını sokabileceği bir kulübe bile kalmamıştı. "Allah'ım, bunu bana nasıl yapabildin?" diye feryat etti. O geceyi keder ve üzüntü içinde geçirdi. O kadar dua ettiği halde, başına bu olay geldiği için sitemler etti.

Ertesi sabah erken saatlerde, adaya yaklaşmakta olan bir geminin düdük sesiyle uyandı!
Bitkin adam kendisini kurtaranlara sordu;
"Benim burada olduğumu nasıl anladınız?"
Cevap onu hem şaşırttı, hem de utandırdı:
"Dumanla verdiğiniz işareti gördük!"
Canımızı sıkan, gözyaşlarımızı inci gibi döküveren olaylar sessiz bir kurtuluş çağrısı, bir mutluluk davetiyesi belki de… ılk bakışta dayanılmaz gelen acı anlar, sonrasında kalbimizi kuş gibi hafifleten, ruhumuzu ısıtan tatlı tecrübelere dönüşüyor. Aydınlıkta seçemeyeceğimiz bir ışık, karanlık basınca fenerimiz oluyor. Keyfimiz yerindeyken burun kıvırdığımız tavsiyeler, yaslı anlarımızda imdadımıza yetişiyor. ıyilik hallerinde sırt çevirdiklerimiz, zor anlarda sırtımızı dayadıklarımız oluyor.

Hikâyede yanan kulübenin dumanıyla kurtuluş umudunun yeşermesi gibi, yaşamımızdaki kırık dökükler, yıkıntı ve ziyanlar, kayıp ve yenilgiler yenilenmenin, yeniden doğuşun tohumlarını ekiyor aslında…

Acı, derinlerinde gizlenen tatlı hediyelerle dolu. Yapmamız gereken, acıyla barışıp onu çözümlemek, gizlediği armağanı kalbimize buyur etmek…

Betül Allah sanada kolaylık versin eşin askere gidecekmiş..Sağsalim kavuşun inşallah..Rüyamda gördüm seni Allah hayıra çıkarsın...demek evi taşıcağına delaletmiş...

selam arkadaşlar.....................
çok mutsuzum..........ve patladım..bi iki saat önce yemek yerken döküldü lokmalarım ağzımdan gözyaşlarım eşliğinde.............

acıyla barışmak demişsin duygucum...ben istemiyorum.....acının hediyeleride başına çalınsın..istemıyorum artık acı.............zaten ölüm ve ayrılık yeteri kadar acıtmıyomu...................bir ayrılık bir yoksulluk bir ölüm.......

etrafımdaki herkez evlendıkten sonra ya öncekı şartlarına denk yada daha iyi yaşıyolar........ben hariç....hadi bu bişi deil enayiyiyim diyelim..ki lükslükler umrumda deil..ama burda yaşıyamıyorum...bu mınnacık evin daracık pencerelerınden göremıyorum gökyüzünü ..göremıyorum bi ışık derme çatma üstüste gecekondu bozması bınalardan..........yürüyemıyorum tozundan sokaklarının.......kirinden tiksiniyorum..yapamıyorum artık..............hergun aynı senaryoyu oynamaktan usandım..hergün bi diken bedenimde..hiç gevşemedi bedenim..bi huzura ermedim............................ben yapamıyorum....yaşama sevincim kalmadı..............yeter artık..bende ölümlüyüm lanetolsun..nefes almak istiyorum.....ben gidiyorum.

umutcum sıkma kendini bu kadar burdan oturup ahkam kesmesi kolay biliyorum ama canım senden daha zor durumda olanları da düşün. şükret. hastane kapısında umutsuz olan bi hastayı da bekliyor olabilirdin. ya da bi mezar başında ağlıyor da olabilirdin allah korusun.

bak rabbim sana ismetmi gönderdi yaşama sevinci işte o.

az önce ben de sinir krizi geçiriyordum utkuya kızıyordum üçüncü kez kustuğu için ağladı dayanamadım aldım kucağıma göğsümde uyuyakaldı yavrum sonra da içim yandı ona kızdığım için. .eşim sordu değiştirilecek birşey olsa değiştirirmiydin diye ne olursa olsundu değiştirmezdim o benim yaşama sevincim

kimsecikler yooooooook herkes kurtları mı izliyo ne gelen olursa iyi geceler öpüldünüzz kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım korkma .birkaç tanıdığım varçtestler çok yüksek çıkmış ama çocukları şimdi kocaman olmuş hem de çok akıllı...bir arkadaşımın 1/250 çıkmış hamileyken..ama kızı 10 yaşında.maşşlh akıllı yetenekli de bir kızz..sapa sağlam..sen canını sıkıp bebeğini de üzme..allah büyüktür..dua et ..birşey çıkmaz...:teselli:

canan gıı facebook a resim koydum hiç yorum yapmamışsınnn

gıız ayten ben ne zamandır doğru dürüst internete girmiyordum..hemi de baktım görmedim ki senin fotoları...görsem boş geçmezdim..hem senin doğru dürüst fotoların da yok.çek te koy şöle çeşit çeşit..ben de yapayım yorumlar..vereliniortak

umutçummmnereye gittin yaaacanımseherdoğru sölemişbak herşeyin dahakötüsüolabilir beterin beteri vardır.halimizeşükretmeliyiz...bazen bende isyan edecek gibioluyorumneden çalışmak zorundayım neden bende herkes gibi bebeğimin yanında olamıyorum diye...amasonra düşünüyorum daha zordurumdaolanlar var şükret kiismet var canın kanın herşeyin emin ol birşeylerzamanla daha iyiolacak sen yeterki Allahtan istemesinibil canımhadiii bizi deüzme böle konuşarak...

canancım res,imler çokhoşama en çok başörtülü olana bayıldım ben...maşallahhhh ne güsel yiyormuşAllah nazardan saklasın...mevlüdecim çok güselbir yazıydı duygucumseninkide öle yaşamdan alınacak çok ders var...

umutçum ya ne oldu..ben uzun süredir giremedeğim için bilgim yok pek fazla..eşinle aranız mı açık..yoksa yaşadığın yer mi sorun? anladığım kadarıyla hepsi üst üste gelmiş..iyice bunalmışssın.artık yeter diyorsun.off yaşam zor geliyor bazen insana..bu sadece senin için değil bir çoğumuz için geçerli oluyor canım yaa..allhım tez zamnda işlerinizi yoluna koysun...zaten istanbul başlıbaşına çilekeş bir yer..umarım tayin işleriniz falan olur da bu taraflara gelirsiniz.ben buralrda nefes aldığımı anladım..düşünüyorum da eskiden istanbulun göbeğinde insan,bina araba vb..yığınlarının aralarında ne kadar zaman kaybetmişim.tesadüfen tayinim büyükçekmeceye çıktı da buraları tanıdım..

umarım eşinin tayini buralara çıkar da yeni bir başlangıç yaparsınız..birbirinize zaman ayırıp bolca gezersiniz...hem de sana yakın bir arkadaşın olmuş olur...umutcum sen psikiyatr a gidecektin..gittin mi? bazı zamnlar da yardım almak gerçekten gerekebiliyor..zaman zamn üstesinden kalkamadağımız problemler bizi yıldırabiliyor..iyi geleceğini düşünüyorum.dikkat et kendine...tatlı oğlunu da düşün canım..nolur gevşe biraz..sakin olmaya çalış...hayırlı geceler canım..öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…