Doğum yapmış olan anneler buraya....

valla ben ilaç falan kullanmadım hiçç.. yarın dr gidiyom kan testindee çıkar zaten kesinn sonuçç allah hayırlısını versinn artıkk diyecek bişey yok
adetim 3 gün geçtii canımm

bu arada belirti falan hissetmiyomm yaa sadece kasık ağrısı ve halsizlikk var.

Aaa bı hamısımız daha mı olduuu.... su ıs kesınlessın de ona gore kutlayalım :))

Tek cızgının yanlıslık payı var ama cıft cızgınnn yok dıye bılıyorum.. cunku arastırmıstım bı kere o ıkıncı cızgının cıkması ıcın ıdrarında gebelık hormonuna aıt salgılar olması gerekıyormus..
o ıkıncı cızgıyı olusturan o hormon.. o hormon olmadıgı takdırde o cızgı belırgınlesmezmıs..

Ama bılmıyorum her zaman bı ıhtımal olabılır... hayırlısı canım sımdıden tebrık ederıımm... :1hug:

Canan yakıyorsunuz ortalıgı... yemısın yemısın ıyı olmusun artık ele avuca gelır olmusun ama daha yersen bılmıyorum yanııı.... :icecream:

gülşah sonunda kavuştuk hoş geldin canımmmi varsın seninkide rahat olsun canım yaaaa allah sağlık versinde nasıl olsa büyünce habire çalışacak.
hoşbulduk aytencim,haklısın güzelim nasılsa çalışıcak çocuğun daha ne emeklemeye niyeti var ne başka bişeye öyle yatıcı umarım büyüyünce öyle olmazdelikafadulden
hoşbulduk duygucum maşallah egeyede sanırım oda çıkarıyor dişlerini umarım hepside sorunsuz atlatırlar bu arada tatile gitmişsiniz çok güzel bi yermiş çok beğendim tatlım umarım güzel geçmiştir tatilinizopuyorumnanaktan

ayşecim daha önce benimde başıma gelmişti çok silikti gidip kan testi yaptırmıştım ama bişey çıkmamıştı kısa süre sonrada adet görmüştüm sende kısa süre içinde kan testi yaptır bence canıma.s.

canan ne kadar tatlı çıkmış kıvanç öyle maşallah nazardan korusun Rabbim

oh ohhh çok güzel ya
allah muhabbetinizi arttırsın kaydirigubbakcemile3

mucuksssskaydirigubbakcemile3

merhaba arnızda down senduromu ile ilgili problem yaşamış olan var mı? yada bu konu hakkında bilgisi olan veya ikili test ile ilgili ???????

büyük ihtimal hamişsin kızz :1shok:
hayırlısı olur inşallah canım

ecelove canım
benim bir arkadaşımın testlerinde problem çıkmıştı
ama allaha şükür bebek şimdi 1.5 yaşında çok sağlıklı
allaha emenet bişeyn olmaz inşallah canım

evevet canım ya ben 12 haftalık hamileyim ve ikili testimde down sen. yüksek çıktı ve karnımdan amiyosentez(karnımdan sıvı alınacak) yapılacakmış 8 temmuzda çok korkuyorum sen böyle bir problem yaşayan var mı ??????

korkma canım yaaa
o testler kesin olmuyo
dediğim gibi benim arkadaşın senin gibi oldu
çocuk maşallah çok sağlıklı
kendini üzme bebişde etkilenir
bol bol dua et
inşallah sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…