- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.901
valla ben ilaç falan kullanmadım hiçç.. yarın dr gidiyom kan testindee çıkar zaten kesinn sonuçç allah hayırlısını versinn artıkk diyecek bişey yok
adetim 3 gün geçtii canımm
bu arada belirti falan hissetmiyomm yaa sadece kasık ağrısı ve halsizlikk var.
hoşbulduk aytencim,haklısın güzelim nasılsa çalışıcak çocuğun daha ne emeklemeye niyeti var ne başka bişeye öyle yatıcı umarım büyüyünce öyle olmazdelikafaduldengülşah sonunda kavuştuk hoş geldin canımmmi varsın seninkide rahat olsun canım yaaaa allah sağlık versinde nasıl olsa büyünce habire çalışacak.
hoşbulduk duygucum maşallah egeyede sanırım oda çıkarıyor dişlerini umarım hepside sorunsuz atlatırlar bu arada tatile gitmişsiniz çok güzel bi yermiş çok beğendim tatlım umarım güzel geçmiştir tatilinizopuyorumnanaktanSelam Kızlar biz Kipadadık yeni geldik,tatile gitmeden önce aldığımız baston arabadan memnun kalmadık Joker den almıştık bugün gidip chicco nun bastonu ile değiştirdik..Ege Bey içinde rahat görünüyor şimdilik ama bakalım:)
Kötü yönü araba 15 kg ya kadar taşıyormuşdelikafaduldenÇok uzun kullanırmıyız bilmem:)))
Şimdide Deryadan haber bekliyorum(eczacı) buluşçaz inşallah geç kalmazsazemuszemus
Kapadokyada süper canım benim içinde gez balonada binerdim ben orda olsamkaydirigubbakcemile3
Güle güle kullanın canım iyimiş fiyati gerçekten...
Gülşahcım hoşgeldın canım hayırlı olsun dişleriniz:)Umarım iyisinizdir...Çok zor gerçekten aynı şeyleri bizde yaşıyoruz Allah dermansız dert vermesinde..
kaydirigubbakcemile3Aynen oyle bende tatilden 1 kilo falan aldım geldim ama Allahtan verdim:))2 3 kilocuk veremiyom yaaabenneyaptımki
Hazır kipaya gitmişken bu hafta 2.kez Burger king whooper götürdüm vallacokacimcoook
kızlar slm nasılsınız Şİmdİ gebelİk testİ yaptımm ama 2 Çİzgİİ Çok Çok Çok aÇık bellİ oluyo saĞlık ocagına gİttİm 3 ebeye danıŞtım evet bellİ oluyoo hamİŞÖ olabİlİrsİn dedİ ama 1 hafta falan geÇsİn dedİler yİnede...
Sonra eve gelİrken baŞka marka test aldım onda Çıkamdıı ama dİĞerİ bellİ yanİİ off aklım karıstıı bİ kaÇ gÜn sonra tekrar yaparım artıkk fİkrİ olan paylaŞırsa sevİnİrİmm
[
Şimdi akşamları gülmeyin ama biz eşimle çift kale antrede maç yapıyoruz topladelikafadulden
Egeyide örümceğe koyuyoruz bize bakıyor acayip eğleniyor izlerken kan ter içinde kalıyoruz ama benim bir topa vuruşum var görseniz eşim bir yerlerini tutmaktan sakatlanmamak için her seferinde gol oluyor:roflol:Yazık o atarken canımı yakcak diye yavaş atıyor her seferinde yeniliyorr:teytey:
Bir hasta, hastanede...
Tüm ailesi bekleme odasında doktorlardan haber bekliyor. Yorgun ve umutsuz bakışlı bir doktor çıkıyor:
“Tek yaşam şansı var oda beyin nakli. Böyle bir ameliyatı ilk olarak deneyeceğiz, tabii masraflar hastanın ailesine ait.” diyor.
Aile, şaşkın, yorgun, çaresiz... Aralarından biri:
“Peki ama fiyat nedir?” diyor.
“Değişir” diyor cerrah. “5000 € erkek beyni kullanırsak, 200 € kadın beyni kullanırsak.”
Uzun bir sessizlik çöker. Beyler gülmemeye çalışırlar. Hanımlarla göz göze gelmekten kaçarlar. Ama aralarından biri merakını yenemez:
“Peki doktor bu fiyat farkının nedeni nedir?” diye sorar.
Cerrah gülümser:
“Eh tabi, aynı arabalar gibi… kadın beyinleri ucuz oluyor akıllarını çok kullandıkları için. Kullanılmış akıl, kullanılmış beyin. Erkek beyni hiç kullanılmamış sıfır km araba gibi pahalı oluyor.”
(ZEKİ BİR KADINA İLETMEYİ UNUTMAYIN!)
Hikâyenin ortasında gülümseyen beylere selâm. =)))
Hikâyenin sonunda gülümseyen kadınlar... hepinize sevgiler... =))))))))))
betülcüm eşin askere gidiyormuş canım galiba Allah kavuştursun canım..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisayy kızlarrr nasıl mutlu olsum anlatamam moralim bozuktu yerine geldi
aşkım bana vazoda bir demet kırmızı gül göndermiş :asigim:
özel bir günde değil Şeniz
kızlar slm nasılsınız Şİmdİ gebelİk testİ yaptımm ama 2 Çİzgİİ Çok Çok Çok aÇık bellİ oluyo saĞlık ocagına gİttİm 3 ebeye danıŞtım evet bellİ oluyoo hamİŞÖ olabİlİrsİn dedİ ama 1 hafta falan geÇsİn dedİler yİnede...
Sonra eve gelİrken baŞka marka test aldım onda Çıkamdıı ama dİĞerİ bellİ yanİİ off aklım karıstıı bİ kaÇ gÜn sonra tekrar yaparım artıkk fİkrİ olan paylaŞırsa sevİnİrİmm
merhaba arnızda down senduromu ile ilgili problem yaşamış olan var mı? yada bu konu hakkında bilgisi olan veya ikili test ile ilgili ???????
evevet canım ya ben 12 haftalık hamileyim ve ikili testimde down sen. yüksek çıktı ve karnımdan amiyosentez(karnımdan sıvı alınacak) yapılacakmış 8 temmuzda çok korkuyorum sen böyle bir problem yaşayan var mı ??????
sağol birtanem ya gerçekten içimi rahatlattın ALLAH razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?