Doğum yapmış olan anneler buraya....

umut canım inan bende senle aynı şeyleri yaşıyorum belki şuan yaşam koşullarımız yaşadığımız yerler birbirinden çok farklı ama yaşadığımız hayatlar birbirine benzer,4 yıldır evliyim bende ailemden uzaktayım yavrumu tek başıma büyütüyorum eşimin ha varlığı ha yokluğu,ailem varlıklı bende daha önce sahip olduğum çoğu şeyden mahrumum sonuçta evlendim ve ailemden hiçbir beklentim yok,yıllardır eşime destek olmak için ordan oraya gezdim hayatımda yaşayamam oturamam dediğim yerlerde yaşadım hatta bi ara canıma tak etti kendimi öldürmek bile istedim ama hiçbiri çözüm değil,daha pazar günü eşimle şiddetli şekilde kavga ettik ben baygınlıklar geçirdim boşanma kararı aldık ama sadece evladımızı düşündüğümüzden yeniden birbirimize bi şans verdik,bütün gün evdeyim ne bi arkadaş ne dost kimsem yok Allah tan başka yavrum için herşeye katlanıyorum ama biliyorumki bugünlerde geçecek kendini bırakma bi yavrun var onun için güçlü ol,sorun ne bilmiyorum ama sana belki destek olur diye bunları yazmak istedim umarım herşey gönlünce olur

Amiiiinn canımmmmm.... :Saruboceq:

Sızınde incileriniz hayırlı olsun... bızde tık yok sıftah bıle yapmadık... kaydirigubbakcemile3

benimki anasına çekmiş heralde betüşüm bende öyle hızlı çıkarmışım,sizinkilerinde bi zamanı vardır umarım kolayca çıkıverir aslanın incileride,çok sağol tatlımopuyorumnanaktan

Tesekkur ederım amıın ınsallahh ınsallahh... :Saruboceq: hayrolsun nasıl gordun acaba merak ettım :)

Elinde bir sürü poşetle yürüyordun baya baya ama eşya dolu elin hava baya kapalıydı yağmur havası gibi yalnızdın yanında kimse yoktu en enteresanıda aynı rüyada annemide gördüm uzun zamandır görmüyordum:çok üzgünüm:...Allah hayıra çıkarsın..
betüş eşin ne zaman gidiyo askere
bizimkide gidecek yaaa
12 ağustosta sanırım

Serabım sizinde hayırlı ugurlu olsun Allah sağsalim kavuştursun canım...
Umutcum sen çok cesaretli ve kendinle barışık bir insansın bunları yazdığına inanamıyorum...
Hayatta sevdiklerinin yanında olmasından daha değerli hiç birşey olmadığını biliyormusun???
Keşke benim annem şuan yanımda olsa da senin o evinin penceresinden görünen gecekondularda yaşasam...
Senin o aynı şartlarla yaşıyorlar yada daha iyi dediğin insanların evinde neler oluyor sen biliyormusun??
Evde yaşanan hayatlar hiçte uzaktan göründüğü gibi değil canım içerde ne yangınlar ne fırtınalar kopuyor...
Dünya tatlısı kar topu gibi bir oğlun var eli ayağı düzgün sağlığı yerinde...Annen baban sağlıklı eşin ona keza başında 3 5 te olsa çalışıyor garanti bir işi var..Her akşam evine geliyor..O evde yalnız başına değilsin..Allahına şükretmen için bunlar yeter artar bile..
Ama seni çok iyi anlıyorum isyanlarını,yakarışlarını..Bunların yanında neden oda olmasın neden daha iyi bir semtte daha iyi şartlarla yaşamayım diyorsun demi...
İnsanız hep isteriz neler neler isteriz ama hangimizin her istediği olurki..
Hiç birimizin...
Benimde hayattan istediğim bir çok şey var ama inan artık hiçbiri için üzülmüyorum çünkü ben oğlumu annemin beni 22 yaşında bana en çok ihtiyacı olduğu zamanda hiçbirşeyini görmeden bırakıp gitmek istemiyorum...
Sende kendine iyi bak Umut..Kendin için değilsede evladın için..Daha neler görcez...Dur bakalım..Yolun enbaşındayız..Sevdiklerinin yanında olması seni mutlu etsin canım..Hayatta bundan daha büyük hiç bir mutluluk olamaz...
iyi geceler...

teşekkür ederim canım

ne güzel yazmışsın duygucum öpüyorum seni canım

canım arkadaşım beterin beteride var çok şükür ki bi oğlun var sabah yatagından kaltığında gözünün içine bakan bir çift göz minik bir kalp...
umutcun varlıktan yokluğa gitmek çok zor bak en kolay örnek benim türkiyede herşey elimin altındaydı burda ise aradığım hiçbirşeyi bulamıyorum...
çıkıp dolaşacak bı yer yok..
oğluma alacağım bir oyuncak düşün oyuncakçı bile yok
işin en kötüsü
dün oğlum düştü burnu kanıyoo ve ben dr bile götüremedim....
neden biliyomusun bi araba bulamadık eşimle taksi bile bulamadık kendi paramızla rezıl olduk...
tanıdığım kımse yok eşimden başka hiç kimse.....
haftada bir aynı bunalımı yaşıyorummm....
ama çok şükür allaha eşimle oğlumla mutluyum.....
çok şükür allaha hersabah kalktığımda oğlumun gülümsemesini görüyorum bende kendimi böle avutuyorum elimdekiyle oğlumla eşimle mutlu oluyorum....
sende güçlü bir kadınsın en azından oğlun için güçlü olmalısınnn......

duygucum yazını çok beğendim..
buarada daha öncede sormuştum eczacı derya nerelerde girmiyo değilmi hiç yoksa ben mi göremiyorum...
ayşecim hadi hayırlısı olsun canım yanılma payı çok az oluyo çift çizgide reglinde 3 gün geçmiş..

teşekkür ederim canım

ne güzel yazmışsın duygucum öpüyorum seni canım
a.s.opuyorumnanaktan

Sağol Canım..Derya İzmirde,dün görüşcektikde olmadı geç kaldık..Bugünde benim işlerim var erken bitirirsem arıcam görşcez çünkü hafta sonu dönüyor ama bakalım inşallah görüşürüz

Gunaydınlaarr, Cumamız mubarek olsun...

Umut, ara ara ınsana basan depresıf durumlardan yasıyrosun sanırım..
Bu hepımıze oluyor senı anlıyorum.. aslında sen sahıp oldugun herseye sukredıp sabır eden bır ınsansın ama bazı seyler dolup tasmana neden oluyor sanırım..

Kendını bırakma, mutsuz olmak ıcın cok sebep var...gercekten dıger arkadaslarında da dedıgı gıbı.. evet hayatta maddıyat cok onemlı.. ama hersey onunlada bıtmıyor..
saglık, huzur, sevgı, mutluluk maddıyatla bıtmıyor.. ne zengınler var ama huzur yok yuvada..
bunların hepsını sen tabıkı bılıyorsun.. sadece hatırlatmaya calısıyoruz..
Şükür nımetı bereketı artırır.. sen sukret sabır et.. ınsallah Allah gonlune gore olanları verır..
Isyan bır ıse yaramıyor.. sadece ınsanı cıkılmaz yollara sokmus gıbı hıssettıyor o kadar...
Bak hepımızın bır evladı var.. oğulları var.. benım esımın aılesı de bır gecekonduda oturuyor.. ama onlara bı apartman daıresı vereyım desen ıstemezler.. istemıyrlarda zaten o kadar soyluyoruz..
o hayatı benımsemısler o hayatı sevıyorlar o rahatlıga kendı halındelıge alısmıslar kopamıyorlar ...ama bak anası bır evlat dogurmus.. sımdı ondan yana yuzu guluyor çok şükür..
bızım evlatlarımızında daha gorecek gunu var Allahın ıznıyle.. bızım ıcın belkıde cok guzel seylere sebep olacaklar..
Zaman.. bıraz sabır ve sukur.. herseyın ılacıdır Allahın ıznıyle...

Aa cok ılgınc geldı ya hayrolsun ınsallah... evet esya tasıyacagız cıdden... anneni de gormussun ne guzel...

daha bu ıkıncı olucak canım o yuzden bılmıyorum ama eger bugun yarın olursam duzenlı olmusum sayılcak :) sadece 4-5 gun erken oluyo... bakalım..

ben dila 3 aylıkken oldum, 4 aylıkken olmadı, 5 aylıkken dr ilaç verdi onunla oldum, 4-5 gün geç oldu(ama patlama gibiydi çok fazlaydı) ama kilo kaybım hızlandı :)
inşallah bundan sonra düzenli olur.

canım benim takma kafana böyle şeyleri, taktılça işin içinden çıkamazsın. bende çok düşündüm çok yıprattım kendimi maddi anlamda, evelendim bütün altınlarımı sattım borç ödemek için çok üzüldüm neden böyle oldu diyee, sonraa bekarlığımda birikmişim vardı onuda tükettim, bir süre onada üzüldüm, sonraa kira vermeyelim diye 2 yıl eşimin teyzesinin evinde oturuduım hiç bir eşyam sığmadı odalar kutu gibi, evin toplamı 70 m2 bende çok mutsuz oldum taktım isyan ettim üzüldüm, ama ne oluyor sonuçta eline geçiyor kocamannnnnnn bi mutsuzluk, şimdi çok şükür bunların hiçbirini düşünmüyorum anasını satayım diyorum borcum varsa varrr zengin değilsem değilim herşey zamanla olur olur gider, eşim yanımda bebeğim sağlıklı çok şükür aç değilizzzz, cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz, bütün meyveleri sebzeleri bulup yiyebiliyoruzzz sabah kalktığımızda derin bir nefes alabiliyoruzzz şükretmemiz gereken o kadar çokkkkkkkkkk şey varki......

Karnımda bı agrı var halam gelıcek sanırım.. mirmirmirmir tartıda da 800 gr fazla cıktım zatı... :s

ben sabah tartıda 57 idim alkisalkisalkis ama sanırım tartım bozuldu sonra çıktım 51 dim sonra çıktım 49 dum 1 er saniye arayla bu kadar çabuk kilo alını verilirmi :uhm:

Umutcum sen çok cesaretli ve kendinle barışık bir insansın bunları yazdığına inanamıyorum...
Hayatta sevdiklerinin yanında olmasından daha değerli hiç birşey olmadığını biliyormusun???
Keşke benim annem şuan yanımda olsa da senin o evinin penceresinden görünen gecekondularda yaşasam...
Senin o aynı şartlarla yaşıyorlar yada daha iyi dediğin insanların evinde neler oluyor sen biliyormusun??
Evde yaşanan hayatlar hiçte uzaktan göründüğü gibi değil canım içerde ne yangınlar ne fırtınalar kopuyor...
Dünya tatlısı kar topu gibi bir oğlun var eli ayağı düzgün sağlığı yerinde...Annen baban sağlıklı eşin ona keza başında 3 5 te olsa çalışıyor garanti bir işi var..Her akşam evine geliyor..O evde yalnız başına değilsin..Allahına şükretmen için bunlar yeter artar bile..
Ama seni çok iyi anlıyorum isyanlarını,yakarışlarını..Bunların yanında neden oda olmasın neden daha iyi bir semtte daha iyi şartlarla yaşamayım diyorsun demi...
İnsanız hep isteriz neler neler isteriz ama hangimizin her istediği olurki..
Hiç birimizin...
Benimde hayattan istediğim bir çok şey var ama inan artık hiçbiri için üzülmüyorum çünkü ben oğlumu annemin beni 22 yaşında bana en çok ihtiyacı olduğu zamanda hiçbirşeyini görmeden bırakıp gitmek istemiyorum...
Sende kendine iyi bak Umut..Kendin için değilsede evladın için..Daha neler görcez...Dur bakalım..Yolun enbaşındayız..Sevdiklerinin yanında olması seni mutlu etsin canım..Hayatta bundan daha büyük hiç bir mutluluk olamaz...
iyi geceler...
[/QUOTE]

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…