- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.941
selam arkadaşlar.....................
çok mutsuzum..........ve patladım..bi iki saat önce yemek yerken döküldü lokmalarım ağzımdan gözyaşlarım eşliğinde.............
acıyla barışmak demişsin duygucum...ben istemiyorum.....acının hediyeleride başına çalınsın..istemıyorum artık acı.............zaten ölüm ve ayrılık yeteri kadar acıtmıyomu...................bir ayrılık bir yoksulluk bir ölüm.......
etrafımdaki herkez evlendıkten sonra ya öncekı şartlarına denk yada daha iyi yaşıyolar........ben hariç....hadi bu bişi deil enayiyiyim diyelim..ki lükslükler umrumda deil..ama burda yaşıyamıyorum...bu mınnacık evin daracık pencerelerınden göremıyorum gökyüzünü ..göremıyorum bi ışık derme çatma üstüste gecekondu bozması bınalardan..........yürüyemıyorum tozundan sokaklarının.......kirinden tiksiniyorum..yapamıyorum artık..............hergun aynı senaryoyu oynamaktan usandım..hergün bi diken bedenimde..hiç gevşemedi bedenim..bi huzura ermedim............................ben yapamıyorum....yaşama sevincim kalmadı..............yeter artık..bende ölümlüyüm lanetolsun..nefes almak istiyorum.....ben gidiyorum.
Amiiiinn canımmmmm.... :Saruboceq:
Sızınde incileriniz hayırlı olsun... bızde tık yok sıftah bıle yapmadık... kaydirigubbakcemile3
Tesekkur ederım amıın ınsallahh ınsallahh... :Saruboceq: hayrolsun nasıl gordun acaba merak ettım :)
betüş eşin ne zaman gidiyo askere
bizimkide gidecek yaaa
12 ağustosta sanırım
çok mutsuzum..........ve patladım..bi iki saat önce yemek yerken döküldü lokmalarım ağzımdan gözyaşlarım eşliğinde.............
acıyla barışmak demişsin duygucum...ben istemiyorum.....acının hediyeleride başına çalınsın..istemıyorum artık acı.............zaten ölüm ve ayrılık yeteri kadar acıtmıyomu...................bir ayrılık bir yoksulluk bir ölüm.......
etrafımdaki herkez evlendıkten sonra ya öncekı şartlarına denk yada daha iyi yaşıyolar........ben hariç....hadi bu bişi deil enayiyiyim diyelim..ki lükslükler umrumda deil..ama burda yaşıyamıyorum...bu mınnacık evin daracık pencerelerınden göremıyorum gökyüzünü ..göremıyorum bi ışık derme çatma üstüste gecekondu bozması bınalardan..........yürüyemıyorum tozundan sokaklarının.......kirinden tiksiniyorum..yapamıyorum artık..............hergun aynı senaryoyu oynamaktan usandım..hergün bi diken bedenimde..hiç gevşemedi bedenim..bi huzura ermedim............................ben yapamıyorum....yaşama sevincim kalmadı..............yeter artık..bende ölümlüyüm lanetolsun..nefes almak istiyorum.....ben gidiyorum.
Elinde bir sürü poşetle yürüyordun baya baya ama eşya dolu elin hava baya kapalıydı yağmur havası gibi yalnızdın yanında kimse yoktu en enteresanıda aynı rüyada annemide gördüm uzun zamandır görmüyordum:çok üzgünüm:...Allah hayıra çıkarsın..
Serabım sizinde hayırlı ugurlu olsun Allah sağsalim kavuştursun canım...
Umutcum sen çok cesaretli ve kendinle barışık bir insansın bunları yazdığına inanamıyorum...
Hayatta sevdiklerinin yanında olmasından daha değerli hiç birşey olmadığını biliyormusun???
Keşke benim annem şuan yanımda olsa da senin o evinin penceresinden görünen gecekondularda yaşasam...
Senin o aynı şartlarla yaşıyorlar yada daha iyi dediğin insanların evinde neler oluyor sen biliyormusun??
Evde yaşanan hayatlar hiçte uzaktan göründüğü gibi değil canım içerde ne yangınlar ne fırtınalar kopuyor...
Dünya tatlısı kar topu gibi bir oğlun var eli ayağı düzgün sağlığı yerinde...Annen baban sağlıklı eşin ona keza başında 3 5 te olsa çalışıyor garanti bir işi var..Her akşam evine geliyor..O evde yalnız başına değilsin..Allahına şükretmen için bunlar yeter artar bile..
Ama seni çok iyi anlıyorum isyanlarını,yakarışlarını..Bunların yanında neden oda olmasın neden daha iyi bir semtte daha iyi şartlarla yaşamayım diyorsun demi...
İnsanız hep isteriz neler neler isteriz ama hangimizin her istediği olurki..
Hiç birimizin...
Benimde hayattan istediğim bir çok şey var ama inan artık hiçbiri için üzülmüyorum çünkü ben oğlumu annemin beni 22 yaşında bana en çok ihtiyacı olduğu zamanda hiçbirşeyini görmeden bırakıp gitmek istemiyorum...
Sende kendine iyi bak Umut..Kendin için değilsede evladın için..Daha neler görcez...Dur bakalım..Yolun enbaşındayız..Sevdiklerinin yanında olması seni mutlu etsin canım..Hayatta bundan daha büyük hiç bir mutluluk olamaz...
iyi geceler...
a.s.opuyorumnanaktanteşekkür ederim canım
ne güzel yazmışsın duygucum öpüyorum seni canım
duygucum yazını çok beğendim..
buarada daha öncede sormuştum eczacı derya nerelerde girmiyo değilmi hiç yoksa ben mi göremiyorum...
ayşecim hadi hayırlısı olsun canım yanılma payı çok az oluyo çift çizgide reglinde 3 gün geçmiş..
Elinde bir sürü poşetle yürüyordun baya baya ama eşya dolu elin hava baya kapalıydı yağmur havası gibi yalnızdın yanında kimse yoktu en enteresanıda aynı rüyada annemide gördüm uzun zamandır görmüyordum:çok üzgünüm:...Allah hayıra çıkarsın..
Karnımda bı agrı var halam gelıcek sanırım.. mirmirmirmir tartıda da 800 gr fazla cıktım zatı... :s
canım ya reglin düzenli oluyor mu? Ben de epey gecikme oluyo,
her ay 2-3 test yapıyorum:)
daha bu ıkıncı olucak canım o yuzden bılmıyorum ama eger bugun yarın olursam duzenlı olmusum sayılcak :) sadece 4-5 gun erken oluyo... bakalım..
Karnımda bı agrı var halam gelıcek sanırım.. mirmirmirmir tartıda da 800 gr fazla cıktım zatı... :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?