Doğum yapmış olan anneler buraya....

Emel,MEvlüde,Aytoş, naber şekerler
ben uğraşıyom notlarımı verdim,teyzemleri yolladım
hala misafirim var ama,ıskenderundan arkadaşlar gelmişti bu aralar da onlar ben de kalıyor
allah eksik etmesin ama yatılı misafir çok zor.

iyiyiz gülcüm sen nasılsın ohh maşallah misafirlerin çokmuş evet canım bilirim bizim evden misafir eksik olmazdı bide benim annemde çalışıyodu ne kadar zor oluyor valla çalışan kişiyede o evde yaşayanlarada zor oluyo oyüzden ben biyerde uzun süre yatılı kalmam annem dışında ordada misafir sayılmam....

kızlar sebamed cihicco dalin popolin zeytin yağ bunlarıı hep kullandım ve hepsinden de varr ama olmuyoo geçmiyooo............
gül nasılsınn gı slm sızzzzzzzz bacımmm

İyi akşamlar kızlar bizim dışarda işlerimiz vardı hallettik geldik..Kimsecikler kalmamış..Bugün komple bütün yazlıklarımızı döktüm kışlıklar kalktı...
Gelinliğimi çıkardım hurçlardan giydim tam oldu çok mutlu oldum vallazemuszemus
Hala gelinlik kilomdayım sefam olsun dedim fotomuda çektim 2009 gelininin fotosunu koyarım sonra:))

bide kardeşim misafir gelince kovacakmısın der eşim ya 3 ay yada 5 ay misafirlik olurmu diyorum ben bi ara burda bi iş varddı kaynım gelicekti eşiyle bizde misafir olcaklardı artık bir senemı olur daha fazlamı bilinmezz
ben kabul etmedim allahtan işde olmadıı....
misafirlikde biyere kadar dimi ama şekerrr....

benim tartı hiç şaşmıyo valla
arada biraz eksik tartsada moral olsa kaydirigubbakcemile2

Ayşe pişik mi var?
geçen ayça da olmuştu doktor viral gibi dedi geçmedi ne kullandıysam
tyrosid diye bi merhem kullandık 7 gün boyunca o geçirdi canım onu bi dene.
basit pişik değil demkki

oooo duygucum ne güzel resmını koyda görelim.....
bende bıraz çalısıp şu göbeğimi eritsem benımde gelinliğim olur heralde yazın gidince bende deneyeyim bakım olurmu acaba
olur sanıyorum aaaaaaaaaaaaaaa

geçmiş olsun canım benim
dolven de çok iyi geliyo şeker

gül,canım,bu sıpa pcnın nerersıne bastıysa,msnimi bile bulamıyorum ekranın tipi kaydı,zaten msnde dondu,kusura bakma ne olur..en son yazdığınıda göremedim,öptüm seni..

serapcım senin eşinde mi askere gidecek hayırlısıyla gider döner inşallah

evet canım ya
çabucak geçer inşallah
biz ne yapsak eşimle birlikte yaparız
bensiz saçını kestirmeye bile gitmez
okulumuz da aynı
nerdeyse 7 - 24 birlikteyiz
hayatımıda çok kolaylaştırır saolsun çok yardımcı olur
çok fazla sevemediğim bir şehirde mustimsiz olmak senağlama
yokluğuna nasıl alışırım bilmem

Hemen yükledim koyuyorum yüzümü saymazsanız vücudum aynı sayılır:)))Yüzüm uykusuzluktan ve yorgunluktan göçmüş durumda
Tabir birde hiç makyaj yok-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Kuzumda görsün gelinlikle anasını dedim ama o sadece tülleriyle ilgilendi sonrada tuhaf tuhaf bana baktıkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
eee hadi bugece nikah tazelersiniz artık duygucumkaydirigubbakcemile2

maşallah yaaa
ben ancak 2 gelinliği birleştirirsen sığabilirim
üfff tam20 kilo fazlam var evlilik kilomun üstüne

Duygu süper olmus :)) esınde damatlıgı gıyse ortanızda ege bır resım cok hoş olurduu demı :))
yada egeye de kucuk damatlık.. bende ıkı dakkada senaryo yazdım hee :)))

yalnız ısın komık tarafı gelınlıkl kıloma 5 kg var ama sımdı gıysem benımkı yıne olur cunku arkadann ıple baglamalı.. :roflol:

eee hadi bugece nikah tazelersiniz artık duygucumkaydirigubbakcemile2

maşallah yaaa
ben ancak 2 gelinliği birleştirirsen sığabilirim
üfff tam20 kilo fazlam var evlilik kilomun üstüne
Tazeledik dermişimdelikafaduldenSağol canım:)

Duygu süper olmus :)) esınde damatlıgı gıyse ortanızda ege bır resım cok hoş olurduu demı :))
yada egeye de kucuk damatlık.. bende ıkı dakkada senaryo yazdım hee :)))

Sağol canım ya ama eşiminkide aynı hurçtaydı buruş buruş tabiki:)Ama dediğin gibi birgün şöyle güzel bir makyaj yapıp giyinip yapsak süper olurduzemuszemus

yalnız ısın komık tarafı gelınlıkl kıloma 5 kg var ama sımdı gıysem benımkı yıne olur cunku arkadann ıple baglamalı.. :roflol:

Aaa o zaman kesin olur benimki korse gibi kopçalı:)
Ama sen düğünde acayip zayıf duruyorsun Betül daha öncede demiştim galiba 50 lili kilolar gibi yani..
Ben 5 kilo daha zayıfım ama normal durdu demekki doğum çok şey alıp götürüyor esneklik olarak vücuttanbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…