- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.001
Hehehe.... ne cabuk kılo alıp vermısın yav... :))
Benımde aynısı oldu sabah tartıda... ıkı tartılma arasında 5 kılo var dı... en son 3-4 defa daha tartılıp teyıt etmeye calıstım.. ama tartıyı koydnu zemınde cok farkedıyor..
her zaman aynı yerde olunca daha dogru oluyo.. egım olunca az yada cok cıkıyo bazen.. :bbo:
İyi akşamlar kızlar bizim dışarda işlerimiz vardı hallettik geldik..Kimsecikler kalmamış..Bugün komple bütün yazlıklarımızı döktüm kışlıklar kalktı...
Gelinliğimi çıkardım hurçlardan giydim tam oldu çok mutlu oldum vallazemuszemus
Hala gelinlik kilomdayım sefam olsun dedim fotomuda çektim 2009 gelininin fotosunu koyarım sonra:))
selam arkadaşlar,mert 2 gündür sanırım dişten dolayı huzursuz ve dünden beri 37.5 ve 38.5 derece arasında değişen ateşi var,normal vücut ısısı 36-37 civarı oluyodu..bacakları sıcak değil ama gövdesi ve başı ateşli..özellikle başı ve ense kısmı..dün ılık duşa soktuk,gece uykusu fena değil ama daha sık uyandı tabi..gece bacakları eli ayağıda sıcaktı..bide tam doymaya yakın kusuyor..doktora götürmek istemiyorum,orda pamuklu sularla düşürmeye çalışıyorlarmış ateşi,mertim vücuduna soğuk bişey değdiği an ağlıyor ki kolay kolay ağlamaz..dün gece ateşi 38.5 olunca sadece bezle yatırdım..önerilerinizi bekliyorum,ne yapayım,başına gelen anneler yazsın lütfen..calpol var ilaç olarak,ne kadarda bir vereyim,yarım ölçekmi vereyim,neyle yatırayım,başka neler yapayım??
serapcım senin eşinde mi askere gidecek hayırlısıyla gider döner inşallah
ayşecim sebamed pişik kremi kullan canım anında geçiriyo ben çöok memnunum azıcık kızarıkta sürüyom hiçbişeyi kalmıyo
Tazeledik dermişimdelikafaduldenSağol canım:)eee hadi bugece nikah tazelersiniz artık duygucumkaydirigubbakcemile2
maşallah yaaa
ben ancak 2 gelinliği birleştirirsen sığabilirim
üfff tam20 kilo fazlam var evlilik kilomun üstüne
Duygu süper olmus :)) esınde damatlıgı gıyse ortanızda ege bır resım cok hoş olurduu demı :))
yada egeye de kucuk damatlık.. bende ıkı dakkada senaryo yazdım hee :)))
yalnız ısın komık tarafı gelınlıkl kıloma 5 kg var ama sımdı gıysem benımkı yıne olur cunku arkadann ıple baglamalı.. :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?