- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.961
ben sabah tartıda 57 idim alkisalkisalkis ama sanırım tartım bozuldu sonra çıktım 51 dim sonra çıktım 49 dum 1 er saniye arayla bu kadar çabuk kilo alını verilirmi :uhm:
Sağol canımopuyorumnanaktangünaydın hayırlı cumalar duygucum çok güsel yazılar yazmışsın yinee....amin amin diyorum şimdi son cümlelerine de...
canan,derya,betül,seher,mevlüde,gülşah,duygu..çok saolun...allah razı olsun..ne kadar duyarlısınız...amin duygucum...senin içindeki o en büyük yanıgını bitmek bilmez anne özlemini iliklerimde hissedebılıyorum....hepimizin acıları,çıkmazları var..hiçbikere hayat bayramolmadı yada her nefes alışımız bayramdı gibi....nankörlük doğamızda var işte...ama ben bişi yapamamayı kabullenemıyorum..........yapıcam bişiler..evimi deiştiricem mobılyalarımı bılmıyorum ama bi kabuk deiştirme vaktım geldi..bu kabuk artık benı sıkıyo..geçici olarakta olsa bi mutluluk arayışı belkıde....eşim iyi saolsun ama bu gbı durumlarda ben realıst olmak durumundayımşimdi taşınacak durumda deılız dıyıp kestırıp atıyo..halbukı ben onun elını cebıne sokmasını ıstemedım ben karşilicam masrafları..ama o bu masrafları buna yapmak yerıne borçlarımız kapatmayı düşünür..kusurabakmasın kapik işlemez:)...şükürde sabırda biyere kadar...benı paramla sefil etmeyede hakkı yok..ben ödicem taşınmadır hertürlü masrafı..buna rağmen istemez..ama dediğimgibi sebebi borçları kapatsın..kasımpaşadan kopamicak sanırım...nedır yanı..evi boyatmak ısterım..kabul etmez..halbukı cebınden para cıkmicak pederin adamına yaptırıcam..adı ulu .ötü kuru...zor be yahuu..kafandanda atamassınkı cocuk var işte..ben elli kere boşardım şimdiye yoksa..
selam arkadaşlar.....................
çok mutsuzum..........ve patladım..bi iki saat önce yemek yerken döküldü lokmalarım ağzımdan gözyaşlarım eşliğinde.............
acıyla barışmak demişsin duygucum...ben istemiyorum.....acının hediyeleride başına çalınsın..istemıyorum artık acı.............zaten ölüm ve ayrılık yeteri kadar acıtmıyomu...................bir ayrılık bir yoksulluk bir ölüm.......
etrafımdaki herkez evlendıkten sonra ya öncekı şartlarına denk yada daha iyi yaşıyolar........ben hariç....hadi bu bişi deil enayiyiyim diyelim..ki lükslükler umrumda deil..ama burda yaşıyamıyorum...bu mınnacık evin daracık pencerelerınden göremıyorum gökyüzünü ..göremıyorum bi ışık derme çatma üstüste gecekondu bozması bınalardan..........yürüyemıyorum tozundan sokaklarının.......kirinden tiksiniyorum..yapamıyorum artık..............hergun aynı senaryoyu oynamaktan usandım..hergün bi diken bedenimde..hiç gevşemedi bedenim..bi huzura ermedim............................ben yapamıyorum....yaşama sevincim kalmadı..............yeter artık..bende ölümlüyüm lanetolsun..nefes almak istiyorum.....ben gidiyorum.
selam arkadaşlar,mert 2 gündür sanırım dişten dolayı huzursuz ve dünden beri 37.5 ve 38.5 derece arasında değişen ateşi var,normal vücut ısısı 36-37 civarı oluyodu..bacakları sıcak değil ama gövdesi ve başı ateşli..özellikle başı ve ense kısmı..dün ılık duşa soktuk,gece uykusu fena değil ama daha sık uyandı tabi..gece bacakları eli ayağıda sıcaktı..bide tam doymaya yakın kusuyor..doktora götürmek istemiyorum,orda pamuklu sularla düşürmeye çalışıyorlarmış ateşi,mertim vücuduna soğuk bişey değdiği an ağlıyor ki kolay kolay ağlamaz..dün gece ateşi 38.5 olunca sadece bezle yatırdım..önerilerinizi bekliyorum,ne yapayım,başına gelen anneler yazsın lütfen..calpol var ilaç olarak,ne kadarda bir vereyim,yarım ölçekmi vereyim,neyle yatırayım,başka neler yapayım??
selam arkadaşlar,mert 2 gündür sanırım dişten dolayı huzursuz ve dünden beri 37.5 ve 38.5 derece arasında değişen ateşi var,normal vücut ısısı 36-37 civarı oluyodu..bacakları sıcak değil ama gövdesi ve başı ateşli..özellikle başı ve ense kısmı..dün ılık duşa soktuk,gece uykusu fena değil ama daha sık uyandı tabi..gece bacakları eli ayağıda sıcaktı..bide tam doymaya yakın kusuyor..doktora götürmek istemiyorum,orda pamuklu sularla düşürmeye çalışıyorlarmış ateşi,mertim vücuduna soğuk bişey değdiği an ağlıyor ki kolay kolay ağlamaz..dün gece ateşi 38.5 olunca sadece bezle yatırdım..önerilerinizi bekliyorum,ne yapayım,başına gelen anneler yazsın lütfen..calpol var ilaç olarak,ne kadarda bir vereyim,yarım ölçekmi vereyim,neyle yatırayım,başka neler yapayım??
Sağol canımopuyorumnanaktan
Kilodan bahsetmişiniz bende dün yediğim o devasal Burger King menüden sonra tabiki bugün 300 gram almışım
Ben tartıyı hep taş zeminde tutarım banyoda durur..Sabah kalktığımda aç karnına çıplak tartılırım her zaman...Onun için aldığım verdiğim doğru çıkar bugün aldığım 300 gram gibi yani offf offfbenneyaptımki
geçmiş olsun emel . mertcik de dişini çabucak çıkarır da iyileşir inşallah
iyi paylaşımlar arkadaşlar biz kapadokyaya gidiyoruzzz byyyyyy
Cumanız mÜbarek olsun hanımlar
kocası askerİ gİdenlerİ allah tez zamanda kavuŞtursun İnŞallah.
AyŞe senİnde gÖzÜn aydın sanırım İstİyosun zaten bebİŞ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?