Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben sabah tartıda 57 idim alkisalkisalkis ama sanırım tartım bozuldu sonra çıktım 51 dim sonra çıktım 49 dum 1 er saniye arayla bu kadar çabuk kilo alını verilirmi :uhm:

Hehehe.... ne cabuk kılo alıp vermısın yav... :))
Benımde aynısı oldu sabah tartıda... ıkı tartılma arasında 5 kılo var dı... en son 3-4 defa daha tartılıp teyıt etmeye calıstım.. ama tartıyı koydnu zemınde cok farkedıyor..
her zaman aynı yerde olunca daha dogru oluyo.. egım olunca az yada cok cıkıyo bazen.. :bbo:

canan,derya,betül,seher,mevlüde,gülşah,duygu..çok saolun...allah razı olsun..ne kadar duyarlısınız...amin duygucum...senin içindeki o en büyük yanıgını bitmek bilmez anne özlemini iliklerimde hissedebılıyorum....hepimizin acıları,çıkmazları var..hiçbikere hayat bayramolmadı yada her nefes alışımız bayramdı gibi....nankörlük doğamızda var işte...ama ben bişi yapamamayı kabullenemıyorum..........yapıcam bişiler..evimi deiştiricem mobılyalarımı bılmıyorum ama bi kabuk deiştirme vaktım geldi..bu kabuk artık benı sıkıyo..geçici olarakta olsa bi mutluluk arayışı belkıde....eşim iyi saolsun ama bu gbı durumlarda ben realıst olmak durumundayımşimdi taşınacak durumda deılız dıyıp kestırıp atıyo..halbukı ben onun elını cebıne sokmasını ıstemedım ben karşilicam masrafları..ama o bu masrafları buna yapmak yerıne borçlarımız kapatmayı düşünür..kusurabakmasın kapik işlemez:)...şükürde sabırda biyere kadar...benı paramla sefil etmeyede hakkı yok..ben ödicem taşınmadır hertürlü masrafı..buna rağmen istemez..ama dediğimgibi sebebi borçları kapatsın..kasımpaşadan kopamicak sanırım...nedır yanı..evi boyatmak ısterım..kabul etmez..halbukı cebınden para cıkmicak pederin adamına yaptırıcam..adı ulu .ötü kuru...zor be yahuu..kafandanda atamassınkı cocuk var işte..ben elli kere boşardım şimdiye yoksa..

günaydın hayırlı cumalar duygucum çok güsel yazılar yazmışsın yinee....amin amin diyorum şimdi son cümlelerine de...
Sağol canımopuyorumnanaktan

Kilodan bahsetmişiniz bende dün yediğim o devasal Burger King menüden sonra tabiki bugün 300 gram almışım
Ben tartıyı hep taş zeminde tutarım banyoda durur..Sabah kalktığımda aç karnına çıplak tartılırım her zaman...Onun için aldığım verdiğim doğru çıkar bugün aldığım 300 gram gibi yani offf offfbenneyaptımki

Canım benim yaa döktürmüşün yineeekaydirigubbakcemile3
Heh şöyle neşen yerine gelmiş biraz sevindim...Evini taşımak sana çok iyi gelicektir eminim tedbiri mekanda ferahlık vardır demişler...Yeni ev yeni hayat yeni insanlar demek...Umarım eşini ikna edersinde taşınırsınız canımopuyorumnanaktan

umutcum belli çok daralmışsın ama insanoğlu nankör işte hep mutsuz olacağımız taraftan bakıyoruz olaylara halbuki elimizdekilerin kıymetini bilsek mutlu olacak sebeplerimizde çok fazla... hepimiz şehir içinde yaşıyoruz bunalıyoruz istanbul içinde şöyle ferah bir semt sayılıdır o tür yerlerde çoğumuzun bütçesini aşar ben mesela nişanlılık döneminde kiraya gidicem diye çok üzülüyordum kötüde olsa bir evim olsa derdim allaha şükürki aldık evimizi yetti noldu şimdide ev çok küçük ben büyük ev istiyorum diye dert yanıyorum insanların istekleri bitmez her zaman daha fazlasını isteriz. Bu sebepten çok düşünüpte üzme kendini allaha şükür sağlığımız yerinde herşey zamanla olur. a.s.

selam arkadaşlar,mert 2 gündür sanırım dişten dolayı huzursuz ve dünden beri 37.5 ve 38.5 derece arasında değişen ateşi var,normal vücut ısısı 36-37 civarı oluyodu..bacakları sıcak değil ama gövdesi ve başı ateşli..özellikle başı ve ense kısmı..dün ılık duşa soktuk,gece uykusu fena değil ama daha sık uyandı tabi..gece bacakları eli ayağıda sıcaktı..bide tam doymaya yakın kusuyor..doktora götürmek istemiyorum,orda pamuklu sularla düşürmeye çalışıyorlarmış ateşi,mertim vücuduna soğuk bişey değdiği an ağlıyor ki kolay kolay ağlamaz..dün gece ateşi 38.5 olunca sadece bezle yatırdım..önerilerinizi bekliyorum,ne yapayım,başına gelen anneler yazsın lütfen..calpol var ilaç olarak,ne kadarda bir vereyim,yarım ölçekmi vereyim,neyle yatırayım,başka neler yapayım??

canım geçmiş olsun iki hafta önce zeynepte öyle ateşlendi özellikle kafası ben sürekli banyoda ılık suyla yıkadım üstünede sadece çıt çıtlı badi giydirdim iyi geldi ama çok huysuzdu ağlıyordu uyumuyordu burnuda akıyordu daha sonrada doktora götürdüm doktor üst solun yolu enfeksiyonu dedi ilaç verdi. Canım sizinde ateşten başka şikayetiniz yoksa evde düşürmeye çalış geçmiş olsun mertime

canım calpol 4 saatte bir 1 çay kaşığı verebilrisin ateşini düşürmek için ılık duş iyi geliyo zaten onun dışında sirke kolonya falan kullanma. ılık bezle alnına mutlaka serinlet. geçmiş olsun canım benim.

Evet dogru tartılma seklı budur zaten... o zaman kılo takıbı cok daha guvenılır oluyor..
a.s

Canım gecmıs olsun... bızım dıs tecrubemız yok ama ates ıcın yapılacak seyler bellı.. ılık dus ve fıtıl en ıyı gelen sey zaten.. cok ınce gıydır.. tek kat hatta.. ceyranda bırakma ama.. bol bol su ıcır... basını serın tut.. sık sık suya sokabılırsın dusmedıgı takdırde, yada kol altı ve bas enseye ıslatabılırsın... fıtıl cok rahatlatır.. 4-5 saatte bır verılır ancak.. yınede daha ara ıle ver sen..

geçmiş olsun emel . mertcik de dişini çabucak çıkarır da iyileşir inşallah

iyi paylaşımlar arkadaşlar biz kapadokyaya gidiyoruzzz byyyyyy

Cumanız mÜbarek olsun hanımlar

kocası askerı gıdenlerı allah tez zamanda kavuŞtursun ınŞallah.
AyŞe senınde gÖzÜn aydın sanırım ıstıyosun zaten bebıŞ.

geçmiş olsun emel . mertcik de dişini çabucak çıkarır da iyileşir inşallah

iyi paylaşımlar arkadaşlar biz kapadokyaya gidiyoruzzz byyyyyy

Iyı yolculuklar canım ınsallah cok guzel gecer tatılınız.... keyıfle donersınız... :1hug: :a015:

Cumanız mÜbarek olsun hanımlar

kocası askerİ gİdenlerİ allah tez zamanda kavuŞtursun İnŞallah.
AyŞe senİnde gÖzÜn aydın sanırım İstİyosun zaten bebİŞ.

Tesekkur ederım canımm... amınn...
:Saruboceq: :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…