Doğum yapmış olan anneler buraya....

afiyet olsun duygucum valla insan o menülere dayanamıyo bi türlü,bende ne kadar yavaş kilo veriyorum öyle hergüm muntazam tartılıyorum 200-300gr.en fazla gidiyor normalmi sizce,epeyce azalttım yediklerimi ama gözümün önünde sürekli tatlılar uçuşuyormafoldumben
geçmiş olsun emelcim ben ateşi olduğu zaman yarımdan biraz fazla paranox fitil veriyorum hemen rahatlatıyor calpolu pek tercih etmiyorum geçmiş olsun merte inşallah hemence çıkarır dişlerinia.s.
kızlarr sonuÇlarr Çıktıı hamİŞŞ deĞİlİm İdrar testİİ yanlıŞŞ soınuÇÇ verdİİİ yanİİ..

iyi olmuş ayşecim kan testi yaptırman sonuçta doğru çıkıyo onlar hiç olmazsa için rahatlamışopuyorumnanaktan

güzel günler dilerim hepinizea.s.

emell canımmm cemrede 1 hafta önce yüksek atreş kusma ishal yasadıı dr gittik ilaçlarla şimdi daha iyi sükürr..

evet kızlar hamiş değilim dr mu aradaık öğrendik sonuçuu ama 10 daha gelmazse tekrar test yapalım dedii dr bakalımm artıkk..

teyzelerii yaa cemree çok ama çok kötü pişik oluyooo rtemen kabarıyoo kızımın altııı hatta alıştırma külodu giyindiriyom ara ara..olmadıı bezi değiştirecemm prima kullanıyozz iyi ama şimdiler pişik olduu huggisse geri dönecemm sanırımm..oda çok kalınn geliyoo ama bakalımm artıkk..
üff bi hastalık gidiyoo diğerii geliyooo valla ellemeye korkuyomm yavrumunn altını değiştirirkenn yaa...
bildiğiniz krem falan varsaaa bekliyomm söyleyinn okiş.

selam millet naberler ben evdeyim bugün çok işim var ev işinden başımı kaldıramıyom ceylini yıkadım yedirdim yatırdım bende size bakem dedim

slm kızlar
ancak bakabildim daha ortalığı bile toplayamadım bı kahvaltı yaptık eşim evde olunca geç kalkıyo malum işyapmakda zor oluyo o evdeyken yaptırmıyo gel otur yaparsın cocuk gibi hep yanında oturayım istiyooo
kızlar barbunyayı nasıl pişiriyosunuz netten baktım bi gece önceden ıslatın diyo yada haşlayın nasıl yapayım siz nasıl pişiriyosunuz....

ayşecim kuzenimin bebişide çok pişik oluyo denemediği krem kalmadı tek iyi gelen sey zeyin yagı arada sürer bu ara olmuyomuş çok şükür bide ben sudo krem kullanıyorum çok iyi hiç daha pişik olmadı alpberk normalde egzamaya falanda iyi geliyo yanlız ben mathercare den aldım eczanelerde varmı bilmem çünkü ingiltereden ithal ediliyo çok iyi bir krem 250 gr 17 ytl di ben aldığımda 9 aydır kullanıyorum çok iyi gerçekten tavsiye ederim.....

bende düzenli olarak sebamed pişik önleyici kullanıyorum,2 aydırda dalin pişik önleyici krem kullanıyorum,pişik olmadı..bazen kızarıklık oluyor,hametan sürüyorum geçiriyor..bu arada mert ishal olmuş,fitil koydum 5dk sonra kaka yaptı,ishal şeklinde,yine uyudu yawrum..

herkese mrb ne zamandır giremiyodum arkadaşlar herkes iydir inşallah
bişey sorucam size cevaplarsanız sevinirim
ben aptamil 3 veriyorum 8 aydan itibaren yazıyo üzerinde ama devam sütü diyo sadece sütle beslenme yerine kullanılır diyo hani inek sütü sakıncalıya
aptamil 1 ve 2 devam mamasıydı şimdi kafam karıştı devam maması 2 verip süt yerinede devam sütü olan 3 numarayı mı vericem
anlatabilmişimdir umarım cevaplarsanız sevinirim

canım hepsi devam sütü kafan karışmasın sen şimdi sadece aptamil 3 kullanacaksın.

dişmi geliyo acaba belirtiler onu gösterio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…