- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.981
afiyet olsun duygucum valla insan o menülere dayanamıyo bi türlü,bende ne kadar yavaş kilo veriyorum öyle hergüm muntazam tartılıyorum 200-300gr.en fazla gidiyor normalmi sizce,epeyce azalttım yediklerimi ama gözümün önünde sürekli tatlılar uçuşuyormafoldumbenSağol canımopuyorumnanaktan
Kilodan bahsetmişiniz bende dün yediğim o devasal Burger King menüden sonra tabiki bugün 300 gram almışım
Ben tartıyı hep taş zeminde tutarım banyoda durur..Sabah kalktığımda aç karnına çıplak tartılırım her zaman...Onun için aldığım verdiğim doğru çıkar bugün aldığım 300 gram gibi yani offf offfbenneyaptımki
geçmiş olsun emelcim ben ateşi olduğu zaman yarımdan biraz fazla paranox fitil veriyorum hemen rahatlatıyor calpolu pek tercih etmiyorum geçmiş olsun merte inşallah hemence çıkarır dişlerinia.s.selam arkadaşlar,mert 2 gündür sanırım dişten dolayı huzursuz ve dünden beri 37.5 ve 38.5 derece arasında değişen ateşi var,normal vücut ısısı 36-37 civarı oluyodu..bacakları sıcak değil ama gövdesi ve başı ateşli..özellikle başı ve ense kısmı..dün ılık duşa soktuk,gece uykusu fena değil ama daha sık uyandı tabi..gece bacakları eli ayağıda sıcaktı..bide tam doymaya yakın kusuyor..doktora götürmek istemiyorum,orda pamuklu sularla düşürmeye çalışıyorlarmış ateşi,mertim vücuduna soğuk bişey değdiği an ağlıyor ki kolay kolay ağlamaz..dün gece ateşi 38.5 olunca sadece bezle yatırdım..önerilerinizi bekliyorum,ne yapayım,başına gelen anneler yazsın lütfen..calpol var ilaç olarak,ne kadarda bir vereyim,yarım ölçekmi vereyim,neyle yatırayım,başka neler yapayım??
kızlarr sonuÇlarr Çıktıı hamİŞŞ deĞİlİm İdrar testİİ yanlıŞŞ soınuÇÇ verdİİİ yanİİ..
Teşekkür ederim kızlar,mert ağız dolusu kustu ve uyudu,akşam belki doktora götürürüz.
kızlarr sonuÇlarr Çıktıı hamİŞŞ deĞİlİm İdrar testİİ yanlıŞŞ soınuÇÇ verdİİİ yanİİ..
herkese mrb ne zamandır giremiyodum arkadaşlar herkes iydir inşallah
bişey sorucam size cevaplarsanız sevinirim
ben aptamil 3 veriyorum 8 aydan itibaren yazıyo üzerinde ama devam sütü diyo sadece sütle beslenme yerine kullanılır diyo hani inek sütü sakıncalıya
aptamil 1 ve 2 devam mamasıydı şimdi kafam karıştı devam maması 2 verip süt yerinede devam sütü olan 3 numarayı mı vericem
anlatabilmişimdir umarım cevaplarsanız sevinirim
bende düzenli olarak sebamed pişik önleyici kullanıyorum,2 aydırda dalin pişik önleyici krem kullanıyorum,pişik olmadı..bazen kızarıklık oluyor,hametan sürüyorum geçiriyor..bu arada mert ishal olmuş,fitil koydum 5dk sonra kaka yaptı,ishal şeklinde,yine uyudu yawrum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?