- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.121
duygucum evet canımattım kara suyunu barbunyanın...
resminde çok hoş baktıkca bakası geliyo insanın....
kıs sen yeni gelmedin mi tatilden doyamadın galiba tatilin tadına genemi gidiyon nisbet yapar gibiii....
selam kızlar.....nasılsınız?sizleri çok özledim....geçmişi okuyamadım zaten hepsini okuyamam ....çok uzun zaman oldu girmeyeli...
duygu kısss çok hoşsun...bi de görseydim seni :))))aramadın dün ya...iyi misin şimdi?
herkesi öpüyorum...
a.s.oo bizim kız gelin olmuş
duygucum süpersin maaşallah
kız gene mi gidiyosun sen tatileee
umutcum ohh ne güzel sekerim eşinle baş başa dışarı çıkmışsınız keske bizde beikez çıksak ipleri koparsak ne iyi olur ama bu suan mumkun değil....tünaydın..iyi pazarlar...
derya halime aslı tekar hogeldiniz..ama daha sık gelseniz...boşnak yavrusu,minik audrey ile 8dişli canavar nasıllar:)..deryacım ben duru ya audrey diyorum..audrey hepbornun miniği...büyünce ona benzicek bence..onun gibi zarif bi kız olucak..öngörülerim kuvvetlidir:)...
dün gece eşimle ilkkez başbaşa gezmeye gittik..kadıkoye gıdebıldık eve yakın dıye...barlar sokağına gıttık..ben dizginleri koparmış at gibiydim...hoplamak zıplamak ıstıyodum..bulduk dandirik biyer..otur otur çalmadı güzel bişi pek oynayamadım...ben 2 bira içtim..eşim kendınınkının yarısınıda bana verdı:)o hele hayatta oynamaz etmez..içkide pek sevmez..valla hiiç eski enerjılerım zevklerım kalmamış..hemen sarhoş oldum bugunede kafam kazan gibi...ooo eskıden 3 5 8 içerdik..gecede bikaç yere gider sabah kahvaltısını eder gelırdık eve..hey gidi gençlik:)bugıbı zevklerın yerını sukunet arayışı dogal ortamlar ve iç huzuru almış bende.....boyle olmasıda daha hayırlı tabi:)
tünaydın..iyi pazarlar...
derya halime aslı tekar hogeldiniz..ama daha sık gelseniz...boşnak yavrusu,minik audrey ile 8dişli canavar nasıllar:)..deryacım ben duru ya audrey diyorum..audrey hepbornun miniği...büyünce ona benzicek bence..onun gibi zarif bi kız olucak..öngörülerim kuvvetlidir:)...
dün gece eşimle ilkkez başbaşa gezmeye gittik..kadıkoye gıdebıldık eve yakın dıye...barlar sokağına gıttık..ben dizginleri koparmış at gibiydim...hoplamak zıplamak ıstıyodum..bulduk dandirik biyer..otur otur çalmadı güzel bişi pek oynayamadım...ben 2 bira içtim..eşim kendınınkının yarısınıda bana verdı:)o hele hayatta oynamaz etmez..içkide pek sevmez..valla hiiç eski enerjılerım zevklerım kalmamış..hemen sarhoş oldum bugunede kafam kazan gibi...ooo eskıden 3 5 8 içerdik..gecede bikaç yere gider sabah kahvaltısını eder gelırdık eve..hey gidi gençlik:)bugıbı zevklerın yerını sukunet arayışı dogal ortamlar ve iç huzuru almış bende.....boyle olmasıda daha hayırlı tabi:)
iyiyim bende halimecım malum bebişlerle gunumüz geçiyoo valla gün geçtıkçe hareketlenıyolar buraya fırsat kalmıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?