Doğum yapmış olan anneler buraya....

Biz biraz dışarı çıkıyoruz kızlar..Allah nasip ederse pazartesi Kuşadasına gidicez tam belli değil ama %60 gidicez...Bir kaç eksik var almam gereken...Akşama görüşürüz...Hepinizi öpüyorum...

duygucum evet canımattım kara suyunu barbunyanın...
resminde çok hoş baktıkca bakası geliyo insanın....
kıs sen yeni gelmedin mi tatilden doyamadın galiba tatilin tadına genemi gidiyon nisbet yapar gibiii....

selam kızlar.....nasılsınız?sizleri çok özledim....geçmişi okuyamadım zaten hepsini okuyamam ....çok uzun zaman oldu girmeyeli...
duygu kısss çok hoşsun...bi de görseydim seni :))))aramadın dün ya...iyi misin şimdi?
herkesi öpüyorum...

Selam güzel hatunlar yeni geldim daha biraz alışveriş yaptım cotonda %50 indirim var bilginize sunulur bir kaç tane body t shırt falan aldımzemuszemus
duygucum evet canımattım kara suyunu barbunyanın...
resminde çok hoş baktıkca bakası geliyo insanın....
kıs sen yeni gelmedin mi tatilden doyamadın galiba tatilin tadına genemi gidiyon nisbet yapar gibiii....

Sağol şeker :)
Yok kız ne nispet yapcam bir hafta girmezsem merak etmeyin diye dedimkaydirigubbakcemile3Tatile doyulurmu anacım ama bu sefer yazlığa gitcez yani otele falan değil daha kesin değil bakalımyerimseniben
Deryacım saat 3 teydi randevum biliyorsun ama baya uzadı benden öncekı randevular geciktiği için ben geç girdim çıkmam saat 16.30 u buldu..Yine geç oldu anlıcagın valla biliyorsun ben çok ıstedım gorusmek ama bır turlu erken haber verıpte arkadaşını çağırmadın:mymeka:Çok şükür iyiyim canım bir sorun yok anlatırım...
oo bizim kız gelin olmuş
a.s.
duygucum süpersin maaşallah
kız gene mi gidiyosun sen tatileee

Sağol canımcım yazlığa gitme ihtimalimiz var yani otel falan değil canım ama birşey var beklediğimiz onun sonucuna göre gidicez inşallahopuyorumnanaktan

Bende unutmuşum Deniz paşanın resimlerini gördüm yazmayı unuttum bayıldım bayıldım yakışıklı kuzuma canım benim öp benim yerimea.s.

herkese merhaba.bende uzun zamandır girmiyordum.umarım herkes iyidir.

bende gittim bugün kendime bikini aldım.birazcık göbüş var ama napalım artıkın.emir'e de geçenlerde almıştım mayo.
birde denize gitsek artık.

Emelcimm canım hayırdır küstükmük hiç cevap yazmıyorsun bana msnde de yazmamıştın burdada yazmamışsın güzelim mafoldumben
Maşallah Mert'ime bayılıyorum yaa güleç yüzlü güzel gözlü minik paşaya
Mevlüde maşallah ogluşa nede güzel yermiş makarnayı

tünaydın..iyi pazarlar...
derya halime aslı tekar hogeldiniz..ama daha sık gelseniz...boşnak yavrusu,minik audrey ile 8dişli canavar nasıllar:)..deryacım ben duru ya audrey diyorum..audrey hepbornun miniği...büyünce ona benzicek bence..onun gibi zarif bi kız olucak..öngörülerim kuvvetlidir:)...

dün gece eşimle ilkkez başbaşa gezmeye gittik..kadıkoye gıdebıldık eve yakın dıye...barlar sokağına gıttık..ben dizginleri koparmış at gibiydim...hoplamak zıplamak ıstıyodum..bulduk dandirik biyer..otur otur çalmadı güzel bişi pek oynayamadım...ben 2 bira içtim..eşim kendınınkının yarısınıda bana verdı:)o hele hayatta oynamaz etmez..içkide pek sevmez..valla hiiç eski enerjılerım zevklerım kalmamış..hemen sarhoş oldum bugunede kafam kazan gibi...ooo eskıden 3 5 8 içerdik..gecede bikaç yere gider sabah kahvaltısını eder gelırdık eve..hey gidi gençlik:)bugıbı zevklerın yerını sukunet arayışı dogal ortamlar ve iç huzuru almış bende.....boyle olmasıda daha hayırlı tabi:)

umutcum ohh ne güzel sekerim eşinle baş başa dışarı çıkmışsınız keske bizde beikez çıksak ipleri koparsak ne iyi olur ama bu suan mumkun değil....
zaman geçtikce yaş onyediyi geçtikten sonra malesef o delilik kalmıyo insanda yerini ongunluk dediğimiz o sakınlik iç huzur alıyoo ama hep genç kalsak ne güzel olur hep dagıtdak bişeyleriii...............

hoşbulduk canım.keşke daha sık gelebilsem ama olmuyor artık.iş hayatı ve ev hayatı birde çocuk olunca insan bazı şeylere fırsat bulamıyor gerçekten.benim kuzucukta emeklemeye çalışıyor.merhaba dediğimizde elini uzatıp merhaba yapıyor.canı isteğinde bay bay yapmaya başladı.hala dişimiz çıkmadı.cuma günü sağlık ocağına gittik.71 cm ve 9.280 olmuş beyimiz.

umarım senin kuzucukta iyidir.avatarında pek güzel çıkmış canım benim.benim yerime öpüver annesi onu.:1hug:

saol halimecim..sağlık olsun tabi yaa..kolaymı..maşallah suphanallah paşa olmuş yavru..bızım kılomuz bıraz az ama başka sıkıntımız yok şükür allaha...

mevlidecim 17den sonramı:)benım aklım başıma 30dan sonra geldı..jeton anca düştüü bazı meselelerde ..baskıyla büyüdük...hayatı guya erken ama aslında geç kavrayabıldık..anne babalar korumacı olucam derken cocuklarının gercek yaşamla bağlarını koparmamalı..çünki o kopulan bağlar başka aşırılıklara,isyanlara sebep olabılıyo...hele bozuk bı aıle düzeni....ben umarım hiçbirini yavruma yaşatmam...insanoglu bı duzen kurmuş..o duzene yaşadıgımız iklim ve geçmiş şartlarıyla uyuma zorlanıyoruz..ben nıkahımda cok ağladım:)okadar buyuk bı baskı oluşturmuştuki evlılık sorumlulugu bende ya bıgun aıleme cevreme rezıl olursam yapamaz ayrılırsam gibi kuruntularla kendıme zehr etmiştim...ama anladımkı bu hayatta su akıyo yolunu buluyo işte...yoksa misal bugun senın cezayırde yaşadıklarını on sene once bı falcı soylese güler geçerdin heralde:)

Selam kızlar kimsecikler yok:)Biz bugün evdeyiz malum hazırlık yapıyorum..Yarın gidiceğimiz kesinleşti...Sabah erken çıkarız sanırım..Şimdilik kaç gün kalcağımız belli değil..Valla huzur geldi yine ızmir sıcağından kaçıp sayfiyeye gitceğim için...
Umutcum ne kadar güzel yapmışınız ohh sefan olsun Allah içine sindirsin bizde öyle birşey yapmayalı çok uzun zaman oldu..En son sinemaya gıttık bır kac saat dÖnduk..Egesiz birşey yapmamız imkansız gibi..Çünkü malesef benim oğluma bakcak kimse yok..
Halimecim hoşgeldin nasılsın emircik nasıl maşallah kuzuya kocam olmuş:)Kilosuda boyuda süper...
Egede yıkandı çorbasını içti şimdi örümcekte elinde kumandayla sürekli kanal değiştiriyor sonra eşim elinden alıp tekrar açıyor daha yerine gitmeden tekrar değiştiriyor:roflol:Eliden alınıncada ağlıyor artık beyfendi...
Dün vapura bindik birde açık kısmında oturduk taze taze fotomuzu koyalım hemen

Son düzenleme:
duygu kıss maşallah ya şunun tombiş ayaklarından bi ısır yaa yerim ben onuu
valla unutcum deseler di inanmazdım.....
evlilik çok büyük bir sorumluluk bizdeliler de bile bile sokmuşuz elimizi taşın altına yaşıyoruzz
ama olsun eşimide oğlumuda çok seviyorummm iyikide eşimle evlenmişimm canım kocacımmmm....

bu gün bı rehavet bastı içimi bı sıkıntılardayım evde yapacak işim yok türkiyede hafta sonu internette de kımse yok annemler arkadaşlar dışarda kk ye de uğrayan olmuyoo bende çıkıp gezmek istiyorum ama hergün aynı cadde çıkasım yok söle gitsem bira bi sahile ne bilim bi cafe ye oğlumla takılsak yemek yesek güneş enerjisini üstümüze versee eve döndüğümüzde ışık saçsak ma nerdeeee...
eşim çalışıyo bu gün burda haftanın 2. günü mecburperşembeyi bekliycez ama o gunde değişik bişey olacagını sanmıyorum çok sıkıldım burdan offfffffffffffffffff

aman maşallah duygucum ne kadar büyümüş ege...
kız kilosu boyu kaç maşallah maşallah çok şaşırdım...
ay mustiyle ikisini yanyana getirsek musti ufacık kalır egenin yanında... kaydirigubbakcemile3hiç kilo almıyo bizimki ya...

musti artık emeklemeyi bıraktı kanapenin, yatakların kenarında yürümeye başladı...
ellerini de bırakıp yürümeye çalışıyor ama pat düşüyor yere...:roflol:
gece saat 3 te yatağın parmaklıklarına tutunmuş zıplıyor...
allahım öldüm gülmekten gece..:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…