Doğum yapmış olan anneler buraya....

saol halimecim..sağlık olsun tabi yaa..kolaymı..maşallah suphanallah paşa olmuş yavru..bızım kılomuz bıraz az ama başka sıkıntımız yok şükür allaha...

aman sağlıklı olsunlarda canım başka ne isteriz ki.

Sağolun arkadaşlar:)Büyüdüler maşallah kocaman oldular ben bile bakınca bazen inanamıyorum ne kadar geliştiklerine...Allah okula başladıkları,evlendikleri günleri göstersin inşallah...

Ege maşallah çok boğazlı canım sütümde yarıyor herhalde ondan biraz iri kıyım..Her bebek farklı işte önemli olan sağlıklı olmaları gerisi önemli değil:1hug:a.s.

Selam kızlar herkese;
nasıl gidiyo görüşmeyeli.Bizim hala dişler çıkmadı. ama çok şımarmaya başladık. bi babaanne bi ben derken çocuk da şaşaırdı.
Kızlar ben tavuk ve kıyma verdim ama balık daha vermedim. ayıklamaktan da fazla anlamam. Ne alsam nasıl versem bana tarif versenize?

canım ben dilim somon almıştım ipek e
suda haşladım sonra kılçıklarını çıkardım çatalla ezip yedirdim.

istersen soğan havuç vb ile haşlayıp çorba gibi de yapabilirsin
balığı temizlemeyi bilmiyosan somon al temizlemene gerek kalmaz
yıkarsın temizlersin
yada marketten iri balıklardan alırsan orda temizliyorlar

Canım bende mezgit aldım pınarın...Metrodan aldım ama tansaştada görmüştüm..Hiç kılçık yok beyaz et..İki kere verdim azar azar...
duygucum maşallah egeme
dergi kapağı gibi olmuş resim
nazar değmesin

Sağol Serapcım canım benim opuyorumnanaktan

Ege maşallah çok boğazlı canım sütümde yarıyor herhalde ondan biraz iri kıyım..Her bebek farklı işte önemli olan sağlıklı olmaları gerisi önemli değil:1hug:a.s.

maşallah canım... nazar değmesin iştahınız kaçmasın inşallah..

musti hiç yemiyo, gündüz uykusu da yok ve aşırı derecede hareketli...
doğumda en kilolu musti doğmuştu halbuki aramızda ama 9 aydır daha ikiye katlayamadı kilosunu...
dr bu hareketine göre normal dedi ama...evet sağlığı yerinde olsunda çok şükür ilerde alır inşallah..

Kızlar,biliyorsunuz mert 2 gün önce ateşlenmişti,dünden beri iyiydi fakat bugün yüzünde ve vücudunda kırmızı sivilce gibi kızarıklıklar oluştu,doktora götürdük,kızamıkçık olmuş,keyfi yerinde..tedavisi yokmuş..bi kaç güne kadar geçermiş..hoşçakalınnn

emelcimçok geçmiş olsun kendiliğinden geçecekseçok şükürdiyelim..kılzarbebelerimizin hepsine bayıldımmevlüdegözde duygu emel ne oğluşlar doğurmuşuz be maşallah...Allah anzarlardan saklasın...bi okudumdünü bugünü şimdi yatar iyi geceler herkse....

8 dişli canavar biziz sanırımsengözlerimebaksanab sorma teyzesi hemde ne canavar heryerimi ısırıklarına boguyor yalıyor yutuyor resmen beni. ohh umutcum ne güzel yapmışsınız valla degişiklik olmuştur. bizde eşimle birşeyler yapmayalı uzun zaman oldu daha bir o kadar uzun zamanda ne dışarıya çıkarız nede degişik birşeyler yapabilecegimizi sanmıyorum amannn aramızda pek iyi oldugu söylenemez neyse. bende tatile girdigim gibi memlekete gidiyorum zaten. ogluşada burda bakacak kimsemizde yok. umutcum ben artık daha sık gelmeye çalışıyorum ama bu haftayıda atlattıkmı haftaya daha çok gelirim tabi ogluşum iizin verdigi sürece.
halimecim maşallah kuzuya çok iyiymiş boyuda kilosuda.

Emelcim ya yazımı yine görmedin yada gerçekten bana küstün bilmiyorum artık. Mert'imize tekrar çok geçmiş olsun Allah saglık sıhhat versin gerisi boş.kendinize çok iyi bakın.

Duygucum canım şimdiden hayırlı yolculuklar iyi tatiller. minik kuzu pek güzel çıkmış büyümüşte küçülmüş sanki. turistler gibi çıkmış maşallah

arkadaşlar birde sizlere birşey sormak istiyorum bugün bir tanıdıgım ve çok zaman öncede kız kardeşim Ozan Ege'ye geceleri yemek yeme alışkanlıgını bıraktıgım deliksiz uyku uyaması gerektigini söylemişlerdi. bugünki tanıdıgımda mide ve bagırsakları dinlenir çocugun bizim drumuz söylemişti sizinki söylemedimi falan dedi. alıştırman zor olur bir hafta zorluk çekersin ama gece yatarken iyi yedirirsin gecede kalkmamayı alıştırırsan iyi olur dedi sizin düşüncelerinizi alabilirmiyim bu konu hakkında. opuyorumnanaktan

Canım egede cok hareketlı ve uyku cok az uyuyor mesela 5 dakıka once yattı ve gece en az 3 4 kere uyanıp 7 de kalkar...Ama ıste o hareketede iyi yedıgı ıcın yarıyor sanırım..Allah herkese benım oglum gıbı yıyen cocuk versın umarım hep boyle gıder..egede tam tersı 3100 gram dogmustu ama sonradan tosuncuk oldu:)).Allah hepsıne saglık sıhat versın inşallah...

Emelcım gecmıs olsun kendı kendıne gecıyormus demek cok sevındım en kısa zamanda ıyıleşsin kuzucuk...

Canım benım cok sagol butun bebıslerımız cok guzel 41 kere maşallah hepsıne...

Aslıcım cok sagol umarım guzel gecer yarın sabah erkenden yola cıkıyoruz..Orda ınternet olmucak sanırım kac gun kalcagımız henuz bellı degıl..Sizlerı özlücem..
Hepiniz kendinize ve bebıslere cok ıyı bakın Allaha emanet olun...Sevgıler...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

duygucum öncelikle maşallah egeye çok tatlı çıkmış ve iyi tatiller dilerim umarım geziniz güzel geçer..
emelcim çok geçmiş olsun merte umarım en kısa zamanda atlatır..
aslıcım ben hep gece uyumadan önce yedirip öyle yatırıyorum maşallah oğluma gece 2 defa falan kalkar bence güzel bi yöntem sende dene...
ay milletin çocuğu emekliyo yürücek nerdeyse benimki hala emeklemeye niyetli değil bu çocuğun rahatlığı öldürüyo beni..
herkese iyi geceler..

günaydın kızlar

gece çok uyandık gene, ege son bir haftadır çok uyanıyo yatağından alıyorum pıipışlıyorum kollarımda sallıyorum tekrar yatırıryorum, ağrır bi yeri olsaa uyumazz sanırım. valla hi bende çok uyandığım için hiç uyumamış gibi oluyorummm, kaç aydan sonra deliksiz uyur acaba bebekler.
birde sizler kaç saate bir besliyosunuzzz mesela mamayı kaç kere veriyosunuzzz, çorbayı hergünmü veriosunuz kaç öğün? birde gündüz kaç kere ve kaçar saat uyuyor, gece kaçta yatıp kaçta kalkıyosunuz.

geçmiş olsun canım. bizde bu hafta böbrek ultrasonu çektiricez bakalım inşallah düzelme vardır.

somon dip balığı değilmi kıss bide çok yağlı bi balık bence ağır gelir. dimi gıııı gülllllllllllll.:mymeka:

günaydınlarr....
aytencim tunahan 8,30-9,00 gibi uyur çok nadir 10,00 kalır...bazen 7-8 gbi çorba yediririm iyice doyururum karnını sonra uyuturken de emziririm uyur gece de bir kere mutlaka uyanır emziririm uyumaya devam eder...sabah da 7,00 de kalkıyo zaten o saatte kalkması lazım babannesine gittiği için...acaba iyice doymuyor mu karnı egenin ondan uyanıyor olabilir..tunahan da bazen beşik dar mı geliyo ne ben yanıma alınca susuyor ancak uyanınca illa yanında olucam bazen de böle yapıyor

Gunaydınlar hepıcımızee...

Duygu sıze ıyı yolculuklar, ıyı tatıller umarım cok guzel gecer..

Ayten canım bızım de cok sık kalkıyodu gece... ben gece yatmadan once sabaha kadar emzırıyorum bırde sabah son uyanısında...
Gunduz normal ogunlerını yıyor.. corbayı hergun verıyorum.. bazen corbadan zıyade yemek yedırdıgım de oluyor...
gunde 2 yorulduysa 3 defa uyur... gece bu ara cok sık kalkıyo bızımkıde... onceden daha duzenlıydı otomatık 3 saatte uyanır emer devam ederdı... dun aksam karyolasını salona getırdık... soktuk tekrar kurduk kapıdan da gecmedı.. karyolasında uyuttum ılk defa bı gece.. gece 3 saatte bır kalktı emdı uyudu tekrar.. o da cok rahat ettı bızde.. bırde cok ınce gıydırdım uzerınıde ınce orttum.. ustunu ne zaman ınce gıydırır ve az ortersem o gece rahat uyuyor artık bunu daha ıyı anladım..
onu da Kadır beyın (dr ) dedıklerınden ogrendım de yaptım... cocugu serın tutunca daıma rahat edıyor.. ben zaten sarıp sarmalamadım hıc bı zaman ama ınce ıkı cıtcıtlı gıydırıyordum tek cıtcıtlı gıydırdım kısa kollu altınada ıncecık donu corapta yoktu rahat rahat uyudu ohh bee...
bakalım dıger gecelerde oyle olur ıns... bırde beraber yattıgımızda ayagına elımız bıle deyse bızımkı rahat edemıyor beyfendı... ustunu ortunce ılle acacak uykuya dalamıyo yoksa... cıns o konuda anasına cekmıs :)) beden sıcaklıgımızdan bunalıyodu heralde...

canlarım ben gece uyumadan 150 cc mama içiriyorum sonraa gecede 2 kere 120 lik falan içiriyorum, üzerinide çok ince örtüyoum antalyaa çok sıcakladı çünkü ben çorabı giydirmiyorum artık. inşallah düzene girer de uykumu alırım böyle çalışmak çok zor oluyorr yaa.

bende artık çorap hiç giydirmiyorum geceleri...bi çıtçıtlı atlet bide kısa kollu ve nce pijama giydiriyorum üstünü bende dün ince örttüm mışıl mışıl uyudu ama bizimki karyolasında yatmayı sevmiyor işte katyolasını yatak odasına almıştık bizde betülcüm orda yatıyor ne zamandır ama öyle ters yatıyorki sanki duvara tırmanacak uykusunda o yüzden korkuyorum ytak yapıcam işte yere valla napim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…