- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.161
Teşekkür ederiz kızlarr,mertin keyfi yerinde gibi görünsede biraz yaramaz bi çocuk oldu artık çocukmu desek bebekmi..bir yaşından sonra çocuk diycez galiba..ikinci dişimizde geliyor,herhalde hepsi bir araya gelince huzursuzluğundan yaramazlık yapıyo olabilir,mert bana karşı hala çok soğuk,kendi halinde..herkeze gidiyor..beni görünce sevinmiyor ..bakmıyor bile..napıyım ben annelik görevimi yapayımda..sırf anne duygusunu yaşamk için ikinci bebeği düşünüyorum valla yaşadıüım tek yaşadığım tatlı bi bebek sevme duygusu ama analık duygusunu hiç yaşatmadı mert bana..brn onu çok seviyorum ama ne biliyimanne olduğumu hissedemedim..belki ilerde olur..şimdi diyeceksinizki ya saçmalama falan ama görenler anlıyor görmeden anlamassınız..babaya ilgili kafasını omzuna göğsüne yaslıyo bana hiç yaslamadı daha,her dokunduğumda ittiriyo,isterse 10 saat görmesin görünce bakmıyo bile..e tabi birazda yapısı..
doktor emzirmem için 9 ay vermişti,romatizmalarımdanda rahatım yok,emzirmeyi kesmekte istemiyorum ,gerçi doğru dürüst emmiyo günde 2 kez..bilsem tedaviyle iyi olucam hemen keserim daha verimli olurum merte,ama ilaçların yan etkilerinin ağırlığını biliyorum başlamak bile istemiyorum..ama hastalığın ilerlememesi açısından mecburum,parmaklarımda biraz şekil bozuklukları oldu çünkü..
ASLIII NİYE KÜSEYİMM,NİYE ARAMADIN MERAK ETTİNDE.......
ben hiç kucağa alıştırmadım,sallamayada,hep emzirdim yatırdım,uyuyacağı zamanda attım beşiğine verdim emziğini ağzına hep kendi uyudu,yani onunla kucakta yada sallayarak,pışpışlayarak çok vakit geçirmedim ondan olabilir,onunla ilgilenmemei oyalamamı gerekecek gaz sorunu,huysuzluk vs..olmadı..aynı odadada yatmadık doğduğundan beri tabi arada istisnalar hariç,9 ayda 5 gün tyatmışımdır..
betuuulll msg gondermistim sana baksan ya bi
kızlarrrr
denizimin dişi çıkmışşş
ay çok fena oldum kuzum benim yavrum hiç huzursuzluk da yapmadı akıllı kuzum benim
merakla bekliyorum akşamı hemen eve gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?