- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.361
delikafaduldenayten betül bialemsiniz heee:):)
gözdecim bende çok takarımhatta bazen diyorumki benim kadar takan varmıdır armış demek kiiikafamçokkarıştıaslıcım teşekkürederiz teyzesi resimleribeğendiğin içiinnn bu arada sosisliyi ayten yemiş ben değil ben yesembi tane ile doymam kiiisırnaşık şey
sehercimhoşgeldinnn
deryacım canım benimde kafam karıştı şimdi bak biz bide pamuk gibiyiz hemen kızarırız o zaman ya cildi çok hassas birde.
bugünde okulda arkadaşlar konuşuyordu şampuanlarda içindeki etken maddelerinde etta diye bir madde varsa kanserojen içeriyormuş dalin şampuanda varmış ben johns baby kullanıyorum baktım öyle birşey yazmıyor ama.
canım başınız sagolsun. evt hayat ne kadar kısa ve herşey boş çok haklısın deryacım inan hiçbirşey için üzülmeye insanları kırmaya degmez canım gül gibi geçinip gitmemiz herşeye şükretmemiz gerekirken bizler bazen herşeye birşeyler bulmayı başarıyoruz.KIZLAR şimdihaber aldımmm çokkötüyüm lisede felsefe hocam vefat etmiş anjio olmuştu 40 yaşında bayan halagörüşüyoduk her zaman arkadaşımız gibiydi çok üzgünümmmçookkkksenağlamasigaradan hala vazgeçmemişti anjio olmasına rağmennnn oooffff Allahım ikigençkızı var onlara sabır versin ailesine sabır versinn....ben nasıl uyku uyurumşimdi eşimde uyuyor haberi yok o da tanıyoreskiden çalıştığı yere gelirdi hepp eşinden ayrıydı çok uzun zaman önce ayrılmışlar..
seher hoşgeldin canım.hoşbulduk deryacım
resimler süperrrrrrrrr.o banyo fotosu hele çıbalak tunahan
seher hoşgeldin şeker neler yaptın nasıl geçti vakitler anlat bakem
derya canım başın sağolsun
dahada gençmiş
çok üzüldüm allah rahmet eylesin
aynen öle aslıcım kimseyi kırmamaya çalışıcam bundan sonra...zaten özen gösteriyodum ama artık daha dikkatli olucam
oh oh iyi seher gezdin stres attın
bende memlekete gidicem
denizimiz filan yok küçükde bi şehir (uşak) ama dört gözle bekliyom gitmeyi
KIZLAR şimdihaber aldımmm çokkötüyüm lisede felsefe hocam vefat etmiş anjio olmuştu 40 yaşında bayan halagörüşüyoduk her zaman arkadaşımız gibiydi çok üzgünümmmçookkkksenağlamasigaradan hala vazgeçmemişti anjio olmasına rağmennnn oooffff Allahım ikigençkızı var onlara sabır versin ailesine sabır versinn....ben nasıl uyku uyurumşimdi eşimde uyuyor haberi yok o da tanıyoreskiden çalıştığı yere gelirdi hepp eşinden ayrıydı çok uzun zaman önce ayrılmışlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?