Doğum yapmış olan anneler buraya....

zeynepçim mother care de indirim olduğunu sçlemişti betül 15 liraya almıştı bende nmuya aldım 20 liraya

tamam canım sağol bakarım bende
fırsat olmuyor ki bir yere gidip bakayım akşam çık eve git h.içi olmuyor haftasonu temizlikle misafirle uğraş hiç olmuyor daha çok yoruluyorsun off bu aralar depresifim heralde yapacak çok şey var ama zaman yok yoruldummm mafoldumben

Tünaydınn Arkadaşlar....

Umutcumm benimde içime sinmedi dolapta tutmak mamaları,buzdolabında tutuyorum bayağıdır...Çünkü evlerimiz markettende sıcak oluyor çünkü...

Betül canım bizimkisinin yatak örtüsünse yanlarına asmak için pedler var 3 tarafında onlardan alabilirsin hem görüntüsüde çok hoş duruyor...

Naime çok geçmiş olsun,bir daha yaşamazsınız inşallah...

Yere yatırmak çok hoşuma gitmedi açıkçası..
Allah korusun böcek çıksa vs...sokması daha kolay...
Walla böcek bizde yok dmeeyin çıkıyor eninde sonunda..

Bu arada borişimin bazen elleri ayakları buz gibi oluyorr sizdede oluyormu?
Ayrıca biz hala emeklemiyoruz tembelizz bayağı...öyle konuşmamaızda yok...
Sadece kimo deyincee kapıya doğru bakıyor:) çok misafirperver olacağız herhalde yada ultraprima sokak çocuğukaydirigubbakcemile3

Birde geçmişi okumaya çalışıyorum bazen okuyamıyorumm Merveyi göremedimm,girmiyomu?

ultraprima sokak çocugumu:))...böcek olmazmı illaki maleseff....ama ben halıya çarşaf serip koyuyorum yere..emeklesın artık dıye...hem soguk cekmez artık yerlerde parke sanıyorum ama bılemyorum iştee...

[.................[/url] bak canım nevresim takımı burda da var..
Eminönündende bir nevresim tak. daha almıştımm içinden onunda pedleri çıktı..

Son düzenleme:
ultraprima sokak çocugumu:))...böcek olmazmı illaki maleseff....ama ben halıya çarşaf serip koyuyorum yere..emeklesın artık dıye...hem soguk cekmez artık yerlerde parke sanıyorum ama bılemyorum iştee...

Gündüzleri bende koyuyorumm oynasın diye ama gece yatıyor yaa sokması daha kolay gibi karanlık hem birde uyku halinde çok kıpırdamıyorlar...

o meczup kız için sosyal hızmetlerle görüştüm..benı beyoğlu emnıyetıne yonlendırler..onlarla görüştüm cocuk büro amirliğine yönlendırler..cocuk bürosunun elınde ekıp kalmamış 155 polısımdata yonlendırdıler..onlar bı ekıp gonderıcek artık cocugu almaya..indım aşşaa taksıdurağındakı abılerle görüştüm..polıslere bılgı versınler cocugu bulalım da götürsünler dıye yok be abla bulamassın onu oyle kafasına göre gezıyo dedıler..eh bırınız görunce emnıyete göturun yada bana haber verın ben götırım dedım..bakalım artık ..ama gerçekten ilgili mercii bulmak daha dogrusu gercekten ılgılenen bulmak zor....

tabi gece ne oldugu mechul..gece yerde yatırılmaz bencede..ananesındeki beşiği ufak geldı artık dıye yerde yatırdık karıncamı yurudu örümcekmı ısırdı bılemedık kızarmıştı bikeresınde.....yerde olmaz gece...deryacım bukadar atla deve deil al bi yuksek korkuluklu karyola gıtsın bebecocuk ta netten bıle sipariş verebılırsın..eyup modasan mı ne orda ucuza siparişlede yapıyolar..

ABıSıS kardeş hiç meraklanma..bızımkı 14ncu gunde düşmüştü..20 gundebıledüşen var..mıkrop kapmadıgı sürece hüçbişicik olmaz..korkmuyosan bebeğini yıkayabılırısın bıle...güle güle büyüt işallah..

ıŞte umutÇum verılen sonuÇlar hep bu oluyor ne yazık kı ılgısız alakasız bır mılletız...baŞka Ülkelerde ınsanlara ne kadar deĞer verıyolar bızım Ülkemız de ancak dıŞardan gelene deĞer verıyor maalesef..

Canım ellerin dert görmesin,sen vazifeni yerine getirdin yaa,duyarsız kalmadınn..
İnşallah bulurlar kızı,sürekli aynı muhitteyse görürler eninde sonunda...
Boriş kalktı mamasını yedireyimm bb

teşekkür ederim arkadaşilara.s.

saol edacım...duyarsız kalmıyoruz ama neblim işte.. bişi yapamamak koyuyo ınsana..

bugun somon aldım ama karadenız somonuymuş...çorbasını yaptımkılcıklarını ayıklayıp didikledim..taze bıber sogan patates havuc koydum...nefret ettii:) zar zor bıkac kaşık yedı..allahtan evde hazır havuc püresi vardı suyunu ona katıştırıp ekemek ufaladım azcık yedi....işallah ızgara falan yapınca severde yer ...ay neblimm yaaa..gurmemi olacak anlamadımki..tam adamına düştü yavrum:)

ABİSİS şimdi gördüm yazını bizimde 10. gün düşmüştü ve k vitamini yapılmıştı zannedersem...
İsmet Yılmaz haklı canımm hiçte güzel olmuyo ben içirmeye çalımıştımda dediğin gibi 4-5 kaşık:) Şimdide kabak yemeği yaptımm onu yediriyorum tuzsuz ıyyy

sağol edacım.
bazen zeynebinde elleri ve ayakları çok soğuk oluyor bende ısıtmaya çalışıyorum ama bir rahatsızlığını görmedim sadece soğuk oluyor

Kızlar hava almak için çıkmıştıkk 2 gün önce,nasıl kilo vermişim değilmi:)) ama şu göbek yokmuu elimle tutuyorumm 10 cm ileri çekilebiliyoo spora gidip memnun kalan varmı aramızda?

................][/url]

Son düzenleme:

kabak yemeğini siz hangi kabaktan yapıyorsunuz cahilliğime verin pazarda yemeklik diye satılan küçük tamda yuvarlak değil ama kabaklar var koyu yeşil renkli kabukları var tanesi 1,5 tl sanırım bundan mı yapıyorsunuz.

Canım ince uzun olanından alıyorum onla hiç yapmadımm..niye o kadar pahalı ki?

Saol Naimecimm,aynen iştah yokk..Kilo vermek istemiyorum aslında çünkü ellerim ayaklarım zaten zayıf...Burda abimin eşi başladı çok yakın evimize aydada 50 ytl uygun geldi bana! bakalım o memnun kalırsa bende başlarımm..
Ben çıkıyorumm grşz arkadaşlarr..
Bu arada kimseden ses çıkmamış merve için...arayayımm bakalımm neler yapıyolar ana kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…