- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.421
zeynepçim mother care de indirim olduğunu sçlemişti betül 15 liraya almıştı bende nmuya aldım 20 liraya
ultraprima sokak çocugumu:))...böcek olmazmı illaki maleseff....ama ben halıya çarşaf serip koyuyorum yere..emeklesın artık dıye...hem soguk cekmez artık yerlerde parke sanıyorum ama bılemyorum iştee...
o meczup kız için sosyal hızmetlerle görüştüm..benı beyoğlu emnıyetıne yonlendırler..onlarla görüştüm cocuk büro amirliğine yönlendırler..cocuk bürosunun elınde ekıp kalmamış 155 polısımdata yonlendırdıler..onlar bı ekıp gonderıcek artık cocugu almaya..indım aşşaa taksıdurağındakı abılerle görüştüm..polıslere bılgı versınler cocugu bulalım da götürsünler dıye yok be abla bulamassın onu oyle kafasına göre gezıyo dedıler..eh bırınız görunce emnıyete göturun yada bana haber verın ben götırım dedım..bakalım artık ..ama gerçekten ilgili mercii bulmak daha dogrusu gercekten ılgılenen bulmak zor....
ABİSİS kardeş hiç meraklanma..bızımkı 14ncu gunde düşmüştü..20 gundebıledüşen var..mıkrop kapmadıgı sürece hüçbişicik olmaz..korkmuyosan bebeğini yıkayabılırısın bıle...güle güle büyüt işallah..
allah bağışlasın canım yakında düşer göbeği merak edilecek bir durum yok bence benim kızımın 1 haftada düştü göbeği kızımın göbeğide az az kanıyordu bu durum biraz uzun sürdü doktor bizede alkolle pansuman yapmamızı söylemişti zamanla düzeldi. Ben göbeği düşmeden banyo yaptırmamıştım banyo yaptırınca göbeği geç düşer derler.
Tünaydınn Arkadaşlar....
Umutcumm benimde içime sinmedi dolapta tutmak mamaları,buzdolabında tutuyorum bayağıdır...Çünkü evlerimiz markettende sıcak oluyor çünkü...
Betül canım bizimkisinin yatak örtüsünse yanlarına asmak için pedler var 3 tarafında onlardan alabilirsin hem görüntüsüde çok hoş duruyor...
Naime çok geçmiş olsun,bir daha yaşamazsınız inşallah...
Yere yatırmak çok hoşuma gitmedi açıkçası..
Allah korusun böcek çıksa vs...sokması daha kolay...
Walla böcek bizde yok dmeeyin çıkıyor eninde sonunda..
Bu arada borişimin bazen elleri ayakları buz gibi oluyorr sizdede oluyormu?
Ayrıca biz hala emeklemiyoruz tembelizz bayağı...öyle konuşmamaızda yok...
Sadece kimo deyincee kapıya doğru bakıyor:) çok misafirperver olacağız herhalde yada ultraprima sokak çocuğukaydirigubbakcemile3
Birde geçmişi okumaya çalışıyorum bazen okuyamıyorumm Merveyi göremedimm,girmiyomu?
ABİSİS şimdi gördüm yazını bizimde 10. gün düşmüştü ve k vitamini yapılmıştı zannedersem...
İsmet Yılmaz haklı canımm hiçte güzel olmuyo ben içirmeye çalımıştımda dediğin gibi 4-5 kaşık:) Şimdide kabak yemeği yaptımm onu yediriyorum tuzsuz ıyyy
kabak yemeğini siz hangi kabaktan yapıyorsunuz cahilliğime verin pazarda yemeklik diye satılan küçük tamda yuvarlak değil ama kabaklar var koyu yeşil renkli kabukları var tanesi 1,5 tl sanırım bundan mı yapıyorsunuz.
Kızlar hava almak için çıkmıştıkk 2 gün önce,nasıl kilo vermişim değilmi:)) ama şu göbek yokmuu elimle tutuyorumm 10 cm ileri çekilebiliyoo spora gidip memnun kalan varmı aramızda?
edacım evet zayıflamışsın ama şu göbekler hepimizin sorunu çareside spor heralde bende henüz spor falan yapmış değilim ama şu aralar hiç iştahım yok düzgün yemek yemediğim için zayıfladım ama göbek var biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?