Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar geldim artık hepinizi fena özledim yaw kuzularda büyümüştür artık değişmiştir nerdeyse 2 aydır yokum kopmuştum sizden ama artukın geldim evimiz bitti şükür bir ara resimlerim oğlumuda koyam değişmişmi bakın:)) hepiniz iyisinizdir inş kocaman öptüm herkesi

sağol canımmm opuyorumnanaktan

hoş geldin canımm inşallah herşey yolundadır koy resimleri görelimmm

tüm güzel sözleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar...

Kesinliklee fatmacım..zaten burdaki hiç kimse şu şunu dedi yapayımm bari demez...
Herhalde herkes kendi istediğini yapacaktır...
Bilgiler, düşünceler, ihtimaller paylaşılırr uyar uymaz karar bizim..

Gunaydınlar..

Ayse gordum senı canım nerelerdesin dun aradım tel kapalıydı..?

Arzu tekrar hoşgeldın canım aramıza ozlettın kendınıı... :)

arzu arzuuu hoşgeldiiinnnn...

rotavirüse ilişkin belediyeden şahsıma gönderilen cevap

Su ve Rotavirus‏
Kimden: Şahin Özaydın (Su Kalite Kontrol Müdürü) (SOZAYDIN@iski.gov.tr)
Gönderme tarihi: 09 Haziran 2009 Salı 1528
Kime: 'umutcoruh@windowslive.com' (umutcoruh@windowslive.com)

Sayın Umut Çoruh;

ıstanbul halkına günlük ortalama iki milyon metreküp su verilmektedir.Verilen şebeke suyu günlük olarak 350-400 numune alınarak kontrol edilmekte ve sonuçları İSKİ - İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi adresinde yayınlanmaktadır.

ınsani tüketim amaçlı sular hakkındaki yönetmelik parametreleri sağlanmaktadır.Ayrıca mikrobiyolojik faaliyetleri önlemek amacı ile ön ozonlama ve klor gazı ile dezenfeksiyon sağlanarak bakteri ve virusların üremesi engellenmektedir.Bu yüzden ondört milyon kişiye verilen sudan kaynaklı herhangi bir hastalık veya salgın hastalık oluşmamıştır.Aynı virus suda olabileceği gibi diğer yiyecek ve içeçeklerden de kaynaklanabilir (özellikle dondurulmuş gıdalar)

Bilgilerinize rica ederim.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarrrrr

betüşümm telefon bozuktuu 2 gündürrr.... dün akşam halletti eşlimm allaha şükürr telefonuma kavuştummmm

ee ne var ne yok... bu arada cemrede hala diş yokk fakatt emeklemeye başladıı ben nere o peşimde maşallah

özellikle dondurulmuş gıdalar demekki bundan sonra mecbur kalmadıkça kullanmıcak olduklarımızdan....

tekrar gunaydın...ismedo akşamustu 5.30 gibi uyudu ..sabah 7de uyandı:)..süper valla keşkem hep boyle olsa..ama dişetleri fena kabarmış..bugun baya huysuz başladık gune..babası aldı gitti şimdi bankaya kadar..o arada bende muge anlıya bakıyorum...
alışverişe cıkmam lazım aslında..tşirt terlik almam lazım...beyoğlu terkos pasajından tşirt işini halledebilirim tavsıye ederım..3 5 lıraya tarz tşirtler bulmak mumkun...ucuzdur dıye lcw den felan alıyoruz hemde taksıtlı dıye ama bi tşirte 10 15 lıra verıyoruz..ya gercekten kalıtelı bişi almalı yada en ucuzunu parçalayıncaya kadar giy gitsin....terlik işinide nişantaşına havale edıımm bari....bgun evde durmasam ıyı olcekk sıkıldım yaa:)

bende geldim, herkese merhaba, sizleri arsıra keyifle okuyorum ama sık sık bakamadım, burada yazıştığınızı bilmiyodum, beslenme bölümüne bakıyordum ben, dionysos uyardı beni allahtan.
kızım 9 aylık oldu bile. herşey iyi gidiyor, iştahda büyük 1 problem yok, idare ediyoruz diyelim. 9.300 kilo 71 cm boy, dün türkmaxda bebek doktoru prof 1 kadın vardı "anne olunca anladım" programında. izleyen var mı? çok güzel bilgiler verdi.

günaydın kıslar..nasılsınız.?ben de kıvançı uyuttum şimdi.kahvaltı falan yapıcam..
umutcum valla negüzel maşşlh bayağı uyumuş..aralarda kalktı mı hiiçç? kıvanç ta artık 8-9 gibi uyuyor.sabah ta 6.30-7.30 gibi kalkıyor.gece de bazen 1-3 değişerek kalkıyor ..belli olmuyor..valla ben geceleri kalktığı zamn ya emziriyorum ya da emziğini ağzına verip kucağımda sallıyorum uyuyor..dün gece kalktı salla anam salla yok uyumuyor çocuk..uykusu var ama uyumuyor..sonra biberon maması yaptım..uzun süredir biberonla mama vermemiştim.60 cc ya içeer ya içmez diye yaptım..2sn. de bitirdi.üstüne bir 60 cc daha götürdü.bitirince de daha istiyor gibi yaptı..40 lık yaptım içmedi..sonra uyudu mışıl mışıl..toplam 4 dişimiz var.diğerleri de yolda..ama hep başında biri olsun istiyor.yoksa mızmızlanıyor velet
bir de anasının memelerini yara yaptı..ısırırken çekiştiryor bi de gözümün içine bakıp sırıtoyor velet yaa..ama nasıl canım yanıyor..içimden diyorum ki ahan da şimdi meme ucum kopacak.koptuğu birşey değil boğazına kaçaacak..))))..gülsem mi ağladsam mı yaa. sadist evlat..kötükedihüsokötükedihüso
artık bayağı bayağı dediklerimi anlıyor..tabii işine geldiklerini..))
böle işte velet uyanmadan kahvaltımı yapayım..cokacimcoook

öğleden sonra çok büyük bir villası olan bir öğrrtmen arkadaşa gidecez diğer öğr. arkadaşlarla..eğlenceli geçiyor..bahçe keyfi falan yapırouz.umarım sizn de gününüz güzel geçer..mucukkkk...güzel anne ve bebeişlerine..zemuszemus

Son düzenleme:

kıss gel armıza sen de katıl..hadi bakalım anlat kendini..yaş, boy pos,iş güç, amn ne bilim işte akılına ne gelirse bahset bize..biz<ler meraklı melahatlarızdır.resimlerini koyuver..görelim..vereliniortak..hadiihacii..hadi be hacii..bizi meraklandırma be haçiii..laelaelaelaelaesositososito:uhm::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…