- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.461
aytencim üzüldüm yaaabence de git izin alabilirsen anlarlar belki...
edacımçok güselsin ve zayıfsın bideşu göbeciklerimiz olmasadimii...
serapçım bakalım eşimle de konuşayım tam ona görekarar vericez bizde bende öle börtüböcek dert etmem zaten emeklerken de heryerigeziyolar böcek öle de bulur bulduktan sonra ya park yatakyada yere döşek valla şu an tekçözüm bunlar gözüküyor...
hicrancım hoşgeldin canım yaa....
duygucum bizim yerimize de tatil yap valla bu aralar ben çok daraldım zatenn...
kızlar geldim artık hepinizi fena özledim yaw kuzularda büyümüştür artık değişmiştir nerdeyse 2 aydır yokum kopmuştum sizden ama artukın geldim evimiz bitti şükür bir ara resimlerim oğlumuda koyam değişmişmi bakın:)) hepiniz iyisinizdir inş kocaman öptüm herkesi
yerde ben yatırıyorum arkadaşlar hemde birkaç aydır bişey de olmadı valla, ısıracak böcek sinek vs yerde de bulur yatakta da beşikte de ben sizler kadar hassas değilim bu konuda ve bir şey için ne kadar hassas davranıp üzerine düşersem onun başıma geleceğini düşünürüm herkes nerde isterse orda yatırmalı bence ben bebeğimin en rahat ettiği yerde yatırıyorum o da mutlu uyuyor bende
bende geldim, herkese merhaba, sizleri arsıra keyifle okuyorum ama sık sık bakamadım, burada yazıştığınızı bilmiyodum, beslenme bölümüne bakıyordum ben, dionysos uyardı beni allahtan.
kızım 9 aylık oldu bile. herşey iyi gidiyor, iştahda büyük 1 problem yok, idare ediyoruz diyelim. 9.300 kilo 71 cm boy, dün türkmaxda bebek doktoru prof 1 kadın vardı "anne olunca anladım" programında. izleyen var mı? çok güzel bilgiler verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?