Doğum yapmış olan anneler buraya....

Selam Kızlar şuan size Kuşadasından yazıyorum:)Eşimle birlikte şehir merkezine indik faturalarımız vardı onları ödemek için birde eşimin iş yaptığı şirkete bir rapor göndermesi gerekiyordu bende fırsattan istifade hemen yazayım dedim size..ıki gündür denize gittik eguş bol bol yüzdü bu sefer su baya ısınmış artık ama 50+ kremle bile elma şekeri gibi kızardı yanaklar.ben zaten ilk tatilde arap bacı olmuştum hepten karardımkaydirigubbakcemile3bugun denize gitmedik hem dinlenelim hem işlerimizi halledelim diye..Buranın turist pazarını gezdik şimdide çarşıya giricez...Bu hafta burdayız sanırım pazar gunune kadar kesınde gerısını bılmıyorum.)Aman zaten eve gıtmeyı ısteyen kim:))Tatil olsun hep hayat...Umarım herkes iyidir bebişlerde...Kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum..Sevgiler:))

Tünaydınn Arkadaşlar....

Yere yatırmak çok hoşuma gitmedi açıkçası..
Allah korusun böcek çıksa vs...sokması daha kolay...
Walla böcek bizde yok dmeeyin çıkıyor eninde sonunda..

yerde ben yatırıyorum arkadaşlar hemde birkaç aydır bişey de olmadı valla, ısıracak böcek sinek vs yerde de bulur yatakta da beşikte de ben sizler kadar hassas değilim bu konuda ve bir şey için ne kadar hassas davranıp üzerine düşersem onun başıma geleceğini düşünürüm herkes nerde isterse orda yatırmalı bence ben bebeğimin en rahat ettiği yerde yatırıyorum o da mutlu uyuyor bende

kabaklar farketmez bence naimecim..kabak kabaktır yani....eksik olma canım benim amin cümlemizden...

eda su perisi gibisin..maşallah suphanallah..zaten sülün gibi bi kızdın..spor ben hiç yapamam ama plates yapıpta sıkılaşmayanı görmedim..

Çilek Odası bak canım nevresim takımı burda da var..
Eminönündende bir nevresim tak. daha almıştımm içinden onunda pedleri çıktı..

evet canım aklıma geldı yalnız ondada tepeden bakmadan ıcerısını goremıyorsun ya o var... yada cocuk dısarıyı goremıyor... bakalım bı cozum bulcaz olmazsa mecbur... CADIARZU

Zor zor bu ulkede ılgenen bulmak zor.. duyarlılıgın cok guzel ama boşa gıtmesı hepten yazık... bulursunuz ıns...
Kızlar hava almak için çıkmıştıkk 2 gün önce,nasıl kilo vermişim değilmi:)) ama şu göbek yokmuu elimle tutuyorumm 10 cm ileri çekilebiliyoo spora gidip memnun kalan varmı aramızda?

süper olmussun canım.. sıkılasmak ıcın kesınlıkle platesı onerırım.. bak evdesın her sabah tv8 de saat 10.20 de baslıyo yapabılırsın bence hemde bedava.. :))

anneeyyy.... ne kedıymıs bee ... benneyaptımki

slm.kızlar umarım herkesler iyidir,bende eşimi bekliyorum gelsin oğlanı bırakıp pazara çıkıcam cmt.si kısmetse annem gelecek belki annemle gitmeyide düşünüyorum çok bunaldım burdan zaten eşimin bu 2 ay işleri çok yoğun bizimlede ilgilenemeyecek bende o yüzden gidicem inşallah,aşırı sıcak benim evde oğlan üşütmesin diye klimayıda açmıyorum ancak o uyuduğu zaman bütün gün güneş içeride çok sıkıcı

inanmıyorum yaa
gene mi geldi
ve tekrar aldılar eve hemde köpek ısırmış kediyi ...
en iyisini yaparsın canım izin al gönderme egeyi , belki anlarlar yanlış yaptıklarını

Umut yazılarını zevkle takip ediyorum valla gurme olmasına gerek yok ama somonun ızgarası süper oluyor en azından fırınlayıp vermeyi deneyebilirdin inş..yer sağlıkla oğluşum yiyo çok şükür

selamlar kızlar nasılsınız inşallah herşey yolundadır bu ara dediğim gibi yoğunum gelemiyorum kk ya ama aklım sizde kalbim sizinle unutmayın beni emiii şimdi akşam yemeği hazırlıyom bi selam çakayım dedim kardeşim gelecek eşiyle akşama kızın yemeğini yediriyor kociş bende kendimi bi hatırlatayım dedim

unutulurmusun canım benımmm... kolay gelsın..
opuyorumnanaktan

başka çözüm bulamazsan yapabilirsin bencede
dediğin gibi çok dönüyolar
bizimkide park yatakta yatıyo şimdilik odasına geçirmedik
ama çok dönüyo park yatak dar geliyo artık
yuvarlanıyo resmen
sanırım buna ihtiyaç duyuyorlar
alanı geniş olursa yuvarlana yuvarlana istediği gibi yatar

oooooooooooohhhhhhh bak keyfine güzelim yan gel yat sahildeeeealkisalkisalkis

allah bağışlasın canım bebişini korkma sorun olmaz bende alkol ile temizliyordum göbişini ve bizim 9.gün düştü banyo yaptırdıktan sonra hemde ama bir gazlı bez ile üzerini sarmıştık biz kıyafete sürülmesin yapışmasın acır demişti dr

aytencim üzüldüm yaaabence de git izin alabilirsen anlarlar belki...
edacımçok güselsin ve zayıfsın bideşu göbeciklerimiz olmasadimii...
serapçım bakalım eşimle de konuşayım tam ona görekarar vericez bizde bende öle börtüböcek dert etmem zaten emeklerken de heryerigeziyolar böcek öle de bulur bulduktan sonra ya park yatakyada yere döşek valla şu an tekçözüm bunlar gözüküyor...
hicrancım hoşgeldin canım yaa....
duygucum bizim yerimize de tatil yap valla bu aralar ben çok daraldım zatenn...

merhabalarrr.
Edacım çok güzel çıkmışsın canım benimm valla ne güzel zayıfçacıksınız göbeklerde gider dert etmeyin canlarım.
benimde yarın misafirim gelecek ev sahibim hazırlık yapıyorum ogluşum uyududa. çok yorgunum uykum varr..
Aytencim bencede canım izini dene bakalım belki verir patronun.hem sende dinlenmiş ogluşunla iyice vakit geçirmiş olursunuz.
Duyguşumm canım benim ohh ne güzel yapıyorsun bizim yerimizede girin denize,tatilin keyfini çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…