- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.441
Canım ince uzun olanından alıyorum onla hiç yapmadımm..niye o kadar pahalı ki?
bende bilmediğim için onlardan almadım neden pahalı bilmiyorum yemeklik kabak yazıyor.
HAZİRAN
Balık: Mercan, levrek, barbunya, tekir, pavurya, ıstakoz.
Sebze: Enginar, taze patates, taze fasulye, bakla (ayın ortasına kadar), bezelye, kabak, sivribiber, domates, salatalık, kuzu ıspanak, semizotu, rezene, marul,üzüm yaprağı, taze soğan, tazesarımsak, dereotu, dolmalık biber, çalı fasulyesi.
Meyve: Kiraz, yeşil erik, malta eriği, kayısı, şeftali, dut.
Bu ay sofranızdan eksik etmeyin:
Kısa ömürlü dut ve kirazı bu ayda bol bol tüketin. Her ikisi de zengin vitamin ve mineral kaynağı.
Tünaydınn Arkadaşlar....
Yere yatırmak çok hoşuma gitmedi açıkçası..
Allah korusun böcek çıksa vs...sokması daha kolay...
Walla böcek bizde yok dmeeyin çıkıyor eninde sonunda..
tabi gece ne oldugu mechul..gece yerde yatırılmaz bencede..ananesındeki beşiği ufak geldı artık dıye yerde yatırdık karıncamı yurudu örümcekmı ısırdı bılemedık kızarmıştı bikeresınde.....yerde olmaz gece...deryacım bukadar atla deve deil al bi yuksek korkuluklu karyola gıtsın bebecocuk ta netten bıle sipariş verebılırsın..eyup modasan mı ne orda ucuza siparişlede yapıyolar..
bende bilmediğim için onlardan almadım neden pahalı bilmiyorum yemeklik kabak yazıyor.
HAZİRAN
Balık: Mercan, levrek, barbunya, tekir, pavurya, ıstakoz.
Sebze: Enginar, taze patates, taze fasulye, bakla (ayın ortasına kadar), bezelye, kabak, sivribiber, domates, salatalık, kuzu ıspanak, semizotu, rezene, marul,üzüm yaprağı, taze soğan, tazesarımsak, dereotu, dolmalık biber, çalı fasulyesi.
Meyve: Kiraz, yeşil erik, malta eriği, kayısı, şeftali, dut.
Bu ay sofranızdan eksik etmeyin:
Kısa ömürlü dut ve kirazı bu ayda bol bol tüketin. Her ikisi de zengin vitamin ve mineral kaynağı.
bilgiler için sağol canım bizim .dut ve kiraz ağacımız var bahçemizde dut henüz yemedi ama kiraz yiyor hem de çok severek
Çilek Odası bak canım nevresim takımı burda da var..
Eminönündende bir nevresim tak. daha almıştımm içinden onunda pedleri çıktı..
Zor zor bu ulkede ılgenen bulmak zor.. duyarlılıgın cok guzel ama boşa gıtmesı hepten yazık... bulursunuz ıns...o meczup kız için sosyal hızmetlerle görüştüm..benı beyoğlu emnıyetıne yonlendırler..onlarla görüştüm cocuk büro amirliğine yönlendırler..cocuk bürosunun elınde ekıp kalmamış 155 polısımdata yonlendırdıler..onlar bı ekıp gonderıcek artık cocugu almaya..indım aşşaa taksıdurağındakı abılerle görüştüm..polıslere bılgı versınler cocugu bulalım da götürsünler dıye yok be abla bulamassın onu oyle kafasına göre gezıyo dedıler..eh bırınız görunce emnıyete göturun yada bana haber verın ben götırım dedım..bakalım artık ..ama gerçekten ilgili mercii bulmak daha dogrusu gercekten ılgılenen bulmak zor....
Kızlar hava almak için çıkmıştıkk 2 gün önce,nasıl kilo vermişim değilmi:)) ama şu göbek yokmuu elimle tutuyorumm 10 cm ileri çekilebiliyoo spora gidip memnun kalan varmı aramızda?
kedi gene geri geldi bu seferde verdikleri yerde evden kaçmış kıçını köpek ısırmış halde geri geldi, göndermedim bugün işyerindende öğlene kadar izin aldım 3 te geldim işee şimdide patronu bekliyorum 1 hafta izin iztiycem annemin yanına gidicem. :a015:
kedi gene geri geldi bu seferde verdikleri yerde evden kaçmış kıçını köpek ısırmış halde geri geldi, göndermedim bugün işyerindende öğlene kadar izin aldım 3 te geldim işee şimdide patronu bekliyorum 1 hafta izin iztiycem annemin yanına gidicem. :a015:
saol edacım...duyarsız kalmıyoruz ama neblim işte.. bişi yapamamak koyuyo ınsana..
bugun somon aldım ama karadenız somonuymuş...çorbasını yaptımkılcıklarını ayıklayıp didikledim..taze bıber sogan patates havuc koydum...nefret ettii:) zar zor bıkac kaşık yedı..allahtan evde hazır havuc püresi vardı suyunu ona katıştırıp ekemek ufaladım azcık yedi....işallah ızgara falan yapınca severde yer ...ay neblimm yaaa..gurmemi olacak anlamadımki..tam adamına düştü yavrum:)
selamlar kızlar nasılsınız inşallah herşey yolundadır bu ara dediğim gibi yoğunum gelemiyorum kk ya ama aklım sizde kalbim sizinle unutmayın beni emiii şimdi akşam yemeği hazırlıyom bi selam çakayım dedim kardeşim gelecek eşiyle akşama kızın yemeğini yediriyor kociş bende kendimi bi hatırlatayım dedim
betülcüm bu söylediğin mantıklı geldi eve gidince bi deneyeyim bakalım olacak mı?sonuçta destek alıp kalkıyor ayağa...valla son olarak aklımdan koca bir döşeği yere koyup yatırmak geçiyor..yuvarlansın dursun ay çok ters yatıyo ya öyle böle değil valla
unutulurmusun canım benımmm... kolay gelsın..opuyorumnanaktan
Selam Kızlar şuan size Kuşadasından yazıyorum:)Eşimle birlikte şehir merkezine indik faturalarımız vardı onları ödemek için birde eşimin iş yaptığı şirkete bir rapor göndermesi gerekiyordu bende fırsattan istifade hemen yazayım dedim size..İki gündür denize gittik eguş bol bol yüzdü bu sefer su baya ısınmış artık ama 50+ kremle bile elma şekeri gibi kızardı yanaklar.ben zaten ilk tatilde arap bacı olmuştum hepten karardımkaydirigubbakcemile3bugun denize gitmedik hem dinlenelim hem işlerimizi halledelim diye..Buranın turist pazarını gezdik şimdide çarşıya giricez...Bu hafta burdayız sanırım pazar gunune kadar kesınde gerısını bılmıyorum.)Aman zaten eve gıtmeyı ısteyen kim:))Tatil olsun hep hayat...Umarım herkes iyidir bebişlerde...Kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum..Sevgiler:))
Kızlar hava almak için çıkmıştıkk 2 gün önce,nasıl kilo vermişim değilmi:)) ama şu göbek yokmuu elimle tutuyorumm 10 cm ileri çekilebiliyoo spora gidip memnun kalan varmı aramızda?
[.jpg][/url]
İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR ANNELER SİZLERE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM
BEN DOGUM YAPALI 10 GÜN OLDU AMA BEBEGİMİN
GÖBEGİ DÜŞMEDİ HALA BUGÜNDE KANAMIŞ BİRAZ DOKTORA GİTTİK
K VİTAMİNİ VERDİLER ALKOLLE PANSUMAN YAPIYORUM
BİRDE KREM VERDİ NE ZAMAN DÜŞECEK BİLMİYORUM ARANIZDA AYNI SORUNU YAŞAYANLAR VARMI SİZİN BEBEGİNİZİN KAÇ GÜNDE DÜŞTÜ GÖBEGİa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?