Doğum yapmış olan anneler buraya....

jaded bence ajan kıslarr ..hep geliyor okuyor am hiç birşey yazmıyor..bilgilerine baktım..kimseyle yazışmamış..kimseyle arkadaş değil..hiç mesajı da yok..kesin ajaan...bak haçii neolur yaz be..gözüm açık gidecek yoksa..hadi be haçiii..jajed ver elini anlaşalım be..vereliniortakvereliniortakayy meraktan çatlarım yoksam..kgb ,mi mit, mi yoksa mosad ajanımısın kıı? bu aralar ajanlı bir kitap okuyom da herkesten şüphelenmeye başladım.ben yine psikopata bağladım hacilar..biri beni durdursun..
JAJED...JADED..JADED..JADED....GÖR YAZDIKLARIMIZ..DA KULAK VER BİZEE..NOLUR..
bir de AYTEN var ya ahan da o da ajan..lülülülülülükötükedihüso

Son düzenleme:
deryacım yazılarımı okuduktan sonra o da kaçtiiiii.....o sda ajan olabiliii...sonra cıma size birşey soracaktım..kiraz verdiniz mi sizin pıtırçıkalara..verdiyseniz nasıl verdiniz.dış kabuğunu yiyebildimi..şimdi 5-6 tane sirkeli suya atıım bekletiyom..uyanınca vermeyi düşünüyom emme nasıl versem.çattalmaı ezsem yoksam ronrodan mı geçirsem..

kıss emel gördüm senii.napıyorsun bakalım...mertçik nasıl kerata yı özledim valla...küçüçük ağzından öp benim yerime..nasılsın iyimisin canım arkadaşım...seni seven biri var istanbul daa..opuyorumnanaktanŞenizsırnaşık şey

canancım ben verdim bikaç kez kabuklarıyla verdim çekirdeğini çıkartıp ikiye böldüm öle verdim afiyetle yedi ama kakasından kabukların hepsi çıktı.:)

canancım ben verdim bikaç kez kabuklarıyla verdim çekirdeğini çıkartıp ikiye böldüm öle verdim afiyetle yedi ama kakasından kabukların hepsi çıktı.:)

derya kakasından çıksın da baoğazına kaçmasın ..ondan korkuyom..yoksam yerim ben onun kiraz kabuklu kakasını..böööggggg...cokacimcoook

allt katta tamirat var..hepp tam kıvanç uyurken tak tuk sesler yapıyorlar ya..garezimi var bu işçilerin bana yaaww...aşağıya yeni gelin gelecekmiş.yazın evleneceklermiş..ammnnn evlensin de başında gül biteerrrr...bi evlenen pişman bi evlenmeyen..evliliğin en güzel yanı bebekmiş meğerse...aşağıdakilere acıyorum çünkü kıvanç şimdiden tak tuk elindekileri yerlere vurmaya başladı bile..amele mi olacak ne benim oğlum..şimdidedn inşaat işlerine başladıı..keltoşşş..yok ya ben oğlumu çok para kazanan bir meslek sahibi yapayım da anasını şölee güzel evlerde yazlıklarda arabalarla yaşatsın diyecem ama yoksam hepsini karısına mı yapar..klava:kırarım kafasını valla..sen besle büyt oysun gözünü..ayyy allhım gerçekten hayırlı evlat olmasını nasip eyle..düşünüyorum da o cem katili de bebekti..çok masum saftı..kimbilir ne tatlı idi..ama büyünce bu insanlara noluyor anlamıyorum ya

yatak işini hallettim kızlar...park yatak almaya karar verdik eşimle annemin baktığı bebeğin ayrıca park yatağı da varmış hiç yatmamış onda sağolsun kadın ben veririm boşuna almasın demiş...Allah razı olsun valla...

oh oh ne güzel sen de benim gibi beleşcisin valla..ben de kıvança ne yatak ne araba ne puset hiç birşey almadım..hepsi yeğenlerimden kaldı..oh oh kebabb...allh razı olsun o kadından da..

evet canancım ya valla çok dua ediyorum Allah razı olsun bir kıyafeete para vermedim sayesinde...yürüteci arabası da eşimin yengesinden gelmişti ohh böyle iyi valla:)

yaww ben geliyom kimse yazmıyor yaww..korkmayın size ajan yakıştırması yapmayacam..eee kıslar ...anlatın bakalım..ben doğru dürüst şöle keyifle giremeyiom ki saolsun kıvanç beyy...akşamları uyuyor..ozamn da genel de kimse olmuyor..offf ayteenn ben geliyom sen yoksun ben gidiyomsen geliyorsun..bu dölü aytene de gıçık oluyom aramızda..duymasın..şuan kendisi yok ta ..ama bak sölerseniz bozuşuruz hee..

duygucum da tatildeymiş..kebappp ohhh..hacii şimdi havuz deniz keyfi yapıyordur..balina ege de çıp çıp yüzüyordur..allhım keyiflerini bozmasın..kıslar ya ben de haftaya cuma memlekete gidiyom..1- 1,5 ay falan kalıcamm..evde internet yok.ama halamın evinde bir de bizim dükkanda var..arada bir girer yazarım size...beni özlersiniz dimi hacılarrr...

kızlarr yaa benim kızım çok sinirlii çok agrasiff ben kızıyomm yaa mesela hemm aaaaaaa diye bağrıyoo ellerini sıkıpp kıpkırmızı oluveriyoo ço sinirli çokk
komsularım dişten olabilirr dedii
bunun dışında bi sorun yokk

huu huu canann geldim canım
alemsın vallaa,yazdıklarını okuyorum,komik kadın seniii
bu şehirdede seni seven biri var tatlımm
mertımde kızamıkçık çıkardı,geçti gitti,haberin varmı bılmem buraya yazmıştım
iyice zıpırlaştı tam bi afacan oldu,bakışlar hareketler,nasıl baş edıcem bilmem
pazartesi didime yolculuk var,inanırmısın bilmem ama valizi hazırlamaya şimdiden başladım,elim çok ağır
kıvanç tos tosu öp yerimee

ösleriz tabiii kıs canan öslemez olur muyuz hiç?aytenin konuşma şekli bak ben aytenciğimi şimdiden ösledim valla bi arayayım barii...mis gibi girersin denize oğluşunla canancım fok fok yüzerler bu bebebler suda zaten....ayyyy ne güsel ne güsell biz bir hafta ,izin alabilsek diye bakınırken ohh keyfini çıkarın valla canancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…