Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygucum kocaman geçmiş olsun..bende okurken titredim..aynen gecelambasıyla yatırıyorum..ve dandik şeyler sonucta..plastıkten...benım bıkaçgundur aklımda..guvenmıyorum..anormal ısınabılıyo felan...ama tekrar -sizin göremediğiniz bazı şerlerde nice hayırlar vardır-diye açıklanan kuran suresini ben hep aklıma kazırım...rabbım herdaim korusun diye dua ederkende sen akıl izan ver yarabbim derim..akıl bu..bi anlık gaflet..uyku ..dalgınlık ..nice beşeri sebep felaketlere sebep olabilir..bazen ne yaparsan yap nafıle..akacak kanda damarda durmaz..cenabı mevlam her daim korusun dünyalar güzeli yavrusuyla anneciğini....

Sağolun teyzeleri Eguşta ellerinizden öper yeni çekem şimdi bir tane tosalak fotosu taze taze size hemen bari:)))

ayten , duygu , derya geçmiş olsun kızlarrrr

offf çok sıkılıyorum ben bu aralar allah sonumu hayır etsin bi an önce tatile gitmek istiyorum artık :)
deniz felaket hareketlendi ,1 dakika durmuyo deli gibi ordan oraya ordan oraya , acayip ayaklanma çalışmalarımız var elleriyle yerden kuvvet alıp kendini kaldırıyo :) önüne gelen herşeyi tutup kalkmaya çalışıyo .. inşallah bu süreci kafa göz yarmadan tamamlarız :)
istanbulun sıcağı çok pis bunalıyo çocuk zaten 1 dakika durmadığı içinde iyice yoruluyo herhalde
zaten uyku sever bu aralara iyice uykucu oldu , onun kadar depreşsem bende yorulur uyurum herhalde :)
hala 2 dişimiz var , üstleri bekliyoruz ama görünürde bişey yok :) ona o minik 2 dişi yetiyo zaten kiraza sardı bu aralar nasıl yiyo , hamileyken çok yemiştim çok severim tadını hatırladı herhalde ...
bu arada diş için size daha önce bahsetmiştim osanit diye bitkisel bi ilaçtan ,aslında üzerinde yarım saatte bir verin yazıyo ama ben denizin bi sıkıntısı olmadığı için sadece gece yatarken veriyorum , bayılıyo minik minik topçuklar şeker niyetine emiyo onları :) allaha şükür dişten yana bi sıkıntımız olmadı , böyle devam eder inşallah
uff amma yazdım çenem düştü

Hemen sizin için güldürdüm teyzeleri çirkin dişlerini görün diye oğlumun:)

Son düzenleme:
oyyy oyyy dayanamıyom valla dayanamıyom burda ekranı öpücem nerdeyse Allahım korusun çok datlu çok ballı bu eguş yaaa....
gözdecim tunahan da aynı hiç durmuyo ama hiçççç ay bi daki,ka bırakamıyom yalnız dediğin gibi inşallah kafa göz patlatmadan atlatırız bu hallerini...
ben kaçar kızlar artık 16,30 da çıkıyommm.....görüşürüzzz öpüym hepiniziiii

Nasıl oluyo kız ben bilmiyorumki öyle??

herkese tek tek anlattım walla bunu :)
gelişmiş cevap varya altta oraya tıkla canım az aşağıya in eklenti ekle yazar oraya tıkla browsedan foto seç yükle de yükleyince ekranı kapat azcık aşağısında mesajı yolla ya bas ... sonna bende göreyim egoşun fotosunu

Bak bakalım olmuşmu?Bu farklı foto ama Eguşla ikimizin geçen hafta arkadaşlarla buluştuk kahve içmeye gittik orda:)

Son düzenleme:
Bak bakalım olmuşmu?Bu farklı foto ama Eguşla ikimizin geçen hafta arkadaşlarla buluştuk kahve içmeye gittik orda:)

hımmm olmuş çok da güzel olmuş ballı kaymak :)
anne bal oğlan kaymak walla çok tatlısınız ....

egenin ağzını, burnunu bir de kaşlarını denize benzetiyorum :) egoş daha sarı ama

ayy şu egeye bakın yaa tipe bakınnn yaa dişlerde çıkmışş ballı lokum bu yavvvvvvvvvvvv yerim ben seni anasına dicek bişey bulamıyorum zaten saçlarımı sarı yaptırdım ben gene duygu yaaa sıkıldım yaptırdımmm.

Teşekkür ederiz teyzeleri:)
Gözdecim bende Eguşu benzetiyordum deniz paşama saçları kesilmeden önce daha çok benziyorlardı sanki demi??
Aytencim sarı saçla mutluysan iyi yapmışın ben şimdi kendi rengini kullanıyorum kışa dogru tekrar kızıla döncem..Ama röfle benim saçlarımı mahfetti hiç bu kadar kötü olmamıştı saçlarım ya(
Güle güle kullan saçlarını canımcım bizede foto gönder ama merak ettim valla:)

duygucum,aytencimm,deryacımm Allah korumuş çok dikkat edelim arkadaşlar çok çok geçmiş olsunn hepinize. :1hug:
arzucum canım tekrar geçmiş olsun evt nerde üşütüyorsak dikkat edelim valla havalarda çok sıcak bunaltıyor valla.
mervecimm canım yeni evinde güle güle saglıcakla otur canım benim sıkıntısız dertsiz tasasız. minik kuzunun resimlerini silmişsin göremedim inşllah başka sefere.
duygucumm ben bu paşayıı yerim yerim izmire geldigimde bir aksilik olmazsa tekrar görüşmeyi çok isterim duygucum o zaman bacaklarından heryerinden ısıracagımm paşanın kaydirigubbakcemile3
gözdecimm ayy güzelim sorma bizim dişler zaten beni mahvetti omuzlarımda ısırılmadık yer kaldı hergün sabah erkenden başlıyorrr aaa diye bagırmaya komşular bile uyanıyor bide 2-3 gündür benden ayrılmıyor sıcaklardada ne yapacagım bilmiyorum. Allah hepimize kolaylık versin.
arkadaşlarr dün gecede bizim evin çaprazındaki evin elektrik trafosunda kablolar yanmaya başladı evdekiler çıkamadı nasıl imdat feryatları evde elim ayagım titredi birşey yapamıyorsun itfaiye,elektrik idaresi hepsi geç geldi ev halkından biri kendini feda etti çarpılma tehlikesine karşı gidip kapatmayı başardı ama bir saat boyunca biz eridik heran patlarsa herkes zarar görebilirdi Allah korudu.
bende hazırlıklara başladım nasip olursa cumartesi yola çıkıyorum tontişimle. birde arkadaşlar belki sizler biliyorsunuzdurda ben yeni ögrendim otobüslerde de 12 yaşa kadar çocuklar bilet fiyatında yarısı kadarmış o yüzden ozişe de bilet aldım. ana kucagını alıp yavrum kıvrılmadan rahat rahat uyuyup gitsin.

Hemen sizin için güldürdüm teyzeleri çirkin dişlerini görün diye oğlumun:)

oyy oyy mavi gözlerine hastayım ben bu egenin kaydirigubbakcemile3
Rabbim nazarlardan , kötülüklerden korusun güzel yavruyu...senin de maşaAllahın var Duygucum maviler çok yakışmış opuyorumnanaktan a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
aslıcımsize de çokgeçmiş olsunn...ay valla noluyo bize böyle...Allahımkorusun Yarabbim...
18.30 da eve geldimtunahanı yıkadım emzirirken uyudu ay hala uyanmadı ya geç saatte uyanırsa ne ederimbeennn....

aslıcımsize de çokgeçmiş olsunn...ay valla noluyo bize böyle...Allahımkorusun Yarabbim...
18.30 da eve geldimtunahanı yıkadım emzirirken uyudu ay hala uyanmadı ya geç saatte uyanırsa ne ederimbeennn....

artık uyanmaz gece uykusuna devam eder annesi..
gündüz çok yorulup uyumadıysa bizimki de öyle yapıyor bazen...
ama bu durumda da sabahları 5.30 da kesin kalkış yapıyor tabii kaydirigubbakcemile3

Canlarrrrr :sm_cool:

nabersiniz.....
kızımı uyttum bende Avrupa yakasının son bölümünü izliyom. Bayağı zengin yapmışlar sezon finalini.
EE nasılsınız. Durunun öksürüğü vardı şimdi geçti. annem geldi bu hafta bizde kalıyor. Bir ay duruya bakacak bakalım.
Bende canım çıkıyo iş yerinde. Yanında durduğum kız evlendi 15 gün yok ama anam ağlıyor. Bir sürü şeyi göstermedi ve nasıl canımı sıktı anatammam. yok yok o istenmez bi daha falan dedi , hepsi de çıktı maşallah....
Gelsin bakalım da benimde neler yapacağım ortya çıksın. bide 1 ay deneme dediler daha kimse de bişey knuşmadı. Üstüne yatıp da böyle gidiyo yapmazlar inşalah.
Yaz da geldi ama rüzgar vardı hep bi denize gidemedik ama kremleimizi aldık. Kızıma da bi huggiesin suda kullanılan bezinden aldık mı bide simit, yürüteç gibi olandan tamamdır

Varmı bi yaramazlık , okuyamıyom da. Herkes iyi dimi .

Öptüm sizi , kendinizee iyi bakın.

deryacım çok teşekkür ederim güzelim evt dedigin gibi Allah'ım korusun hepimizi hep aksilikler üst üste gelmiş herkesin. a.s.
nuraycımm hoşgeldin canımm. gözün aydın annen gelmiş durumuzda öksürüyormuş aman dikkat et canım benim ilerlemisin kuzumuz dahada hasta olmasın annesi. baksen şu kızın yaptıgına arkadaşımızı yormuşş lmaz: nuraycım onlar konuşmuyorlarsa sen konuşmayı dene güzelim. arada gel özletme kendini. opuyorumnanaktan
bende bu saate kadar az bir ütüm vardı onları bitirdim biraz biraz valiz hazırlamaya başladım. markete gittik minnoşa kısa tulum aldık çok rahat kullanışlı oluyorlar. yarında benim evin önünde pazar var sürekli alışveriş yaptıgım birisi var kalitelide malları bol bol kısa kollu çıtçıtlı badi alacagım aslında çıplak birşey olmayacagını bilsem çıplak gezdirecegim Ozan Ege'de bende su içinde kalıyoruz hep. hergün duş alıyoruz.
neyse bende çok konuştum gece gece herkese Allah rahatlık versin iyi uykular tatlı rüyalar. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…