Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygucum bizde seni öperizz valla artık bomboş buralar pek yazmıyo kimseler...

Yaz geldi rehavet coktu herkese Deryacım valla yazasım gelmiyor sıcaktan:)

Offf geçmiş olsun Ayten kız bende aynı senin gibi bir unukanlık var Allah saklasın daha beter birşey olmamış yinede...

Mervecim nerlerdesin yaa hiç görüşemiyoruz artıkzemuszemus
Kızlar Egede artık tek merakı tv kabloları ve prizler pıtır pıtır emekleye emekleye prizlere koşuyor yaa bin tane oyuncak var hiç birnin yüzüne bakmıyor ama o kabloyla braksam saatlerce oynucaklmaz:

evet yaa bizmkide öylee birde balkon sevdası varrr ben balkona çamaşır asmak için çıkayım pıtır pırıt bide kahkaha ata atat emekleyip geliyorrrr sonraa kablolara karşda öyleee biz bu oyuncakları boşa aldıkkk bence yeni bir oyuncak fabrikası kuralımmmm bizz bu tür şeyler üretip satalımmm.:kedi:

Aytencim iyi ki eşin girmiş mutfağa, daha kötü olabilirmiş Allah korusun...
kolay temizlenir inşAllah mutfağın....

bu dalgınlık, herşeyi unutma bende de çok var ... :gitme:

kesinlikle canımcımmm allah korudu vallaaahiii. gece 1 de yattım temizlik mutfağı temzilemekten sağolsun eşimde yardım etti.

duygucum taşınma işlerimiz var ya oraya koş, evdeki işler ve bıcırığım derken vaktim olmuyor genelde

ayyyy ben bu kızı yerim maşallah mervecim ya Allah nazardan saklasın...
aytencim geçmiş olsun diyim bari ay bu unutkanlıklar yok mu Allah korumuş vallahi...bende dün akşam kayınpederlerdeydim kızkardeşimin kucağında tunahan mutfaktayız mutfak dolabının kapağını bi açtım güüümm iki tane tabak yere fırladı ama nasıl tuzla buzz kardesim bi adımla kurtardı kendini ve tunahanı yoksa kafalarına inecekti ay nasıl oldu anlamadım iki metre ilerisine bile sıçradı heryer cam ve porselen tabak parçaları doldu çok korktum çokk

aaaaaaaaa merve nasıl büyümüşş maşallahhhh kuzuyaaa yaa çok tatlııı ben uzun zamandır görmemişim merveyi demekkkii kocaman olmuşş kırk bin kere maşallahhh.

uyyy sıcaklardan beynimiz uyuştu sanırımm, allah korumuş vallahi canım benim çok çok geçmiş olsunnna.s.

merve yerim ben bu kızı nasılda gülüyor maşallah uzun zamandır foto koymuyordun özlemişiz
aytencim geçmiş olsun canım unutkanlık bendede çok var allah sonumuzu hayır etsin

aaaaaaaaa merve nasıl büyümüşş maşallahhhh kuzuyaaa yaa çok tatlııı ben uzun zamandır görmemişim merveyi demekkkii kocaman olmuşş kırk bin kere maşallahhh.

teşekkür ederiz teyzoşları opuyorumnanaktan
kocaman oldular maşaAllah hepsine.. :asigim:

deryacım sanada geçmiş olsun
zeyneple mutfakta iş yaparken çok korkarım ocaktaki yemek devrilirse tezgahtan bişey düşerse falan diye ayyy allah korusun

teşekkür ederiz naime teyzesi opuyorumnanaktan

benziyoruz değil mi kızlar kaydirigubbakcemile3 eşimin memleketinde bana pek benzetmediler, kıskandılar tabi nolcek :roflol:

aytencim işler kötü gidiyor diyorsun maaş alabiliyormusun benden sana tavsiye bak bizde 8 aydır düzgün maaş alamadık cepten yedik hep şimdi bu ay işimize son veriliyor alacaklarımızıda taksite bölüp verecekler eğer maaş alamama gibi bir durumun varsa patronlarla yap bir anlaşma alacaklarına karşılık bir senet veya sözleşme imzalayın çık derim orda geçireceğin zamanı çocuğunla geçir ben çok pişman oldum bugüne kadar öyle yapmadığıma

duygucum taşınma işlerimiz var ya oraya koş, evdeki işler ve bıcırığım derken vaktim olmuyor genelde

Mervecim yeni eviniz hayırlı ugurlu olsun darısı benım başıma herkes taşınıyor bende ıstıyorum:))Siz neden taşındınız canım??
Büşra tam bir ay parçası olmuş çok güzel prenses hele o gülüşü insanın içini eritiyor 41000 kere maşallah

Deryacım sizede geçmiş olsun yaa Allah koruyor bunları valla iki gün önce bizim başımıza gelende tam trajedik 3.sayfa haberi gibi olucaktı Allah korudu...Bizim yatak odasında evlendiğimden beri kullandığı gece lambası var gece hep o yanıyor Ege zifiri karanlıkta uyumuyor..Geçenlerde ampulu patladı yeni aldım bir tane watt olarak büyükmüydü artık bilmiyorum gece o ampül ısın iyice gece lambasını erit üstünede çok aydınlık olmasın diye t shırt atmıstım onuda erit bütün oda duman içinde ve biz üçümüz o odada uyuyoruzmafoldumbenEge uyandı onun sesine bir kalktımki oda berbat bir koku çok az bir duman:gitme:Kabus gibiydi hemen gece lambasını fişten çektim banyoya attım odanın klimasını açtım camları açtım..Egeyi alıp çıkardım odadan..O kadar korktumki..Tam ezan vaktiydi 4 sularında..Allah korudu yemin ediyorum sabaha ölümüzü bulcaklardı..
Evladımın yüzü suyu hürmetine sanki Allah onu uyandırdı..Ömür gerçekten pamuk ipliğine bağlıymış bunu daha iyi anladım..
Bu aralarda Ege çok uyanıyor gece diye acayip sinirleniyordum Allahtan bana bir uyarı oldu sanki bu..O uyanmasa belkide...Offff:gitme:

aaaaaaaaa:1shok::1shok: allah korumuş gerçektennnnn aman canım dikkat edelim hep birlikteee yaaa ne bu herkesss kazazedeeeee çok çok geçmiş olsunnn a.s.

teşekkür ederiz naime teyzesi opuyorumnanaktan

benziyoruz değil mi kızlar kaydirigubbakcemile3 eşimin memleketinde bana pek benzetmediler, kıskandılar tabi nolcek :roflol:

Mervecim ben sana benzetemedim pek fazla büşrayı opuyorumnanaktan

duygucum tüylerim ürperdi okurken çok geçmiş olsun

hayırlı uğurlu olsun ilk dişleriniz Zeynepcim...
tamamı da sağlıkla kolayca çıksın inşAllah..dizi dizi dizilsin incileri :CüvCüv: opuyorumnanaktan
TEşekkür ederim canım ya inş..tüm bebişlerimizin dişleri çabucak çıkar....
Çok çok geçmiş olsun Aytenciğim gerçketen ucuz atlatmışsınız....
Sizede geçmiş olsun canım....

Bende geçen gece Fatih in yemeğini yaktım nasıl üzüldüm zaten o uyuyunca ertesi günün yemeğini yapıyorum sinirle kalktım tekrar yaptım....

canım şimdilik maaaş alabiliyoruzzzz zaten alamazsak bende öyle yapmayı düşünüyorum allahım inşallah düzelir durumlar ya ben çok memnunum burdan:gitme:

Bende geçen gece Fatih in yemeğini yaktım nasıl üzüldüm zaten o uyuyunca ertesi günün yemeğini yapıyorum sinirle kalktım tekrar yaptım....[/COLOR][/QUOTE]

aaa noluyooooooooo bizeeeeeeeeeee yavvvv birriii bizee dur desinnnnnnnnn mafoldumben sanada geçmiş olsun şeker yavvv kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…