Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım şimdilik maaaş alabiliyoruzzzz zaten alamazsak bende öyle yapmayı düşünüyorum allahım inşallah düzelir durumlar ya ben çok memnunum burdan:gitme:

inşallah düzelir aytencim bende çalıştığım yerden memnundum ama düzelmedi böyle oluncada tabi alacaklarımızıda kısmak zorunda kaldılar kızdığım taraflr var ama napayım bunada şükür diyorum bitsin artık kafam rahat olsun diyorum.

Deryacım sizede geçmiş olsun yaa Allah koruyor bunları valla iki gün önce bizim başımıza gelende tam trajedik 3.sayfa haberi gibi olucaktı Allah korudu...Bizim yatak odasında evlendiğimden beri kullandığı gece lambası var gece hep o yanıyor Ege zifiri karanlıkta uyumuyor..Geçenlerde ampulu patladı yeni aldım bir tane watt olarak büyükmüydü artık bilmiyorum gece o ampül ısın iyice gece lambasını erit üstünede çok aydınlık olmasın diye t shırt atmıstım onuda erit bütün oda duman içinde ve biz üçümüz o odada uyuyoruzmafoldumbenEge uyandı onun sesine bir kalktımki oda berbat bir koku çok az bir duman:gitme:Kabus gibiydi hemen gece lambasını fişten çektim banyoya attım odanın klimasını açtım camları açtım..Egeyi alıp çıkardım odadan..O kadar korktumki..Tam ezan vaktiydi 4 sularında..Allah korudu yemin ediyorum sabaha ölümüzü bulcaklardı..
Evladımın yüzü suyu hürmetine sanki Allah onu uyandırdı..Ömür gerçekten pamuk ipliğine bağlıymış bunu daha iyi anladım..
Bu aralarda Ege çok uyanıyor gece diye acayip sinirleniyordum Allahtan bana bir uyarı oldu sanki bu..O uyanmasa belkide...Offff:gitme:[/QUOTE]

Canım ben okumamışım onu sizede çok çok geçmiş olsun sadaka vermek lazım diyeceğim bizde fatih i düşürdük hala veremedm sadaka Allah korusun....

Duygucum Allah korumuş gerçekten melekler koruyor yavrularımızı, uyanmasında da ne büyük hayır varmış o gece değil mi ? bizde de geçen şifonyerinin üzerindeki raftaki oyuncaklar , biblolar falan aniden yere düştü..ne olduğunu anlayamadım ama yatağının içine de isabet edebilirdi..melekler korusun her zaman yavruları :Saruboceq:

ev biliyorsun konuşmuştuk canım; hem küçük geliyordu ve en üst kat olmasından dolayı değiştirmek istiyorduk, karşı kapı komşum da çok garip biri, geçimsiz, yani bir an evvel kurtulmak istiyordum...hayırlısı inşAllah borcumuzu sıkıntısız ödeyebiliriz :Saruboceq:

Mervecim ben sana benzetemedim pek fazla büşrayı opuyorumnanaktan

duygucum tüylerim ürperdi okurken çok geçmiş olsun

aaa aşk olsun naimecim ya benziyor yaw mafoldumben

Çok teşekkürler arkadaşlar...O geceden sonra zaten Ege uyandı diye hiç kızmamaya karar verdim daha doğrusu sinirlenmemeye...Melekler korusun yavrularımızı..
Mervecim evet konuşmuştuk küçük demiştin hatırlıyorum şimdi onu satıp daha büyük bir evmi aldınız?Allah darda bırakmasın borçlarınızı su gibi ödeyin canım..ınşallah gönlüne göre olmuştur...

en azından ödeyeceklermiş canım taksitlede olsaaa çokmu alacağın var kıss:umursamaz:

aaa aşk olsun naimecim ya benziyor yaw mafoldumben [/QUOTE]

bende benzetemedimmm mervecimmm :kedi: daha çok bana benziyorr yoksa bendenmi bu çocuk :1shok:

amin canım..
evet öyle yaptık bakalım, Allah utandırmasın.. :Saruboceq:

aaa aşk olsun naimecim ya benziyor yaw mafoldumben

bende benzetemedimmm mervecimmm :kedi: daha çok bana benziyorr yoksa bendenmi bu çocuk :1shok:[/QUOTE]

:roflol:
ya ben resimlern büyük halini koyamıyorum o nedenle minik fotodan anlayamıyorsunuz tabii, yoksa tıpkı ben lülülülülülü

amin canım..
evet öyle yaptık bakalım, Allah utandırmasın.. :Saruboceq:

bende benzetemedimmm mervecimmm :kedi: daha çok bana benziyorr yoksa bendenmi bu çocuk :1shok:

ya ben resimlern büyük halini koyamıyorum o nedenle minik fotodan anlayamıyorsunuz tabii, yoksa tıpkı ben lülülülülülü
[/QUOTE]

link veresim geldi ama bana uyarı gelmiş link verme garii diyeee o yüzden başharfini yazayım image diye bir yer var ordan yüklesen olmamı?zemuszemus

duygucum çok geçmiş olsun size de valla sizinki daha vahim bi durummuş Allahım korumuş şükürler olsun...egeciğime kızmazsın artıok annesi bak o ne akıllı bebek yerim onun totosunu benopuyorumnanaktan

duygucum çok geçmiş olsun size de valla sizinki daha vahim bi durummuş Allahım korumuş şükürler olsun...egeciğime kızmazsın artıok annesi bak o ne akıllı bebek yerim onun totosunu benopuyorumnanaktan

ayyyyyy evet benimde yiyesim geldi duygunu egeyii o tosalakkkk göbeğiniiii ısırasım geldii baldırlarınıdaaaa ısırasım geldiii oyyyyy duygu resim koyasanaaaa turkbayragi

link veresim geldi ama bana uyarı gelmiş link verme garii diyeee o yüzden başharfini yazayım image diye bir yer var ordan yüklesen olmamı?zemuszemus[/QUOTE]

o adres bende yasaklı canım..
benim antivirüs programım bloke koymuş o image... a kaydirigubbakcemile3

ay canım ya bir sürüde iş çıkmıştır hiç yoktan
neyse allah korumuş canım
daha kötü bişeyde olabilirdi

aytencim resimleri eve gider gitmez şettiririm benn...umut müjde ve mevlüde de gelecek sanırım cumartesi günü datlum...gözdeye de mesaj attım amaaa henüz bi cevap vemedi kendüleriii:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…