- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.401
canım şimdilik maaaş alabiliyoruzzzz zaten alamazsak bende öyle yapmayı düşünüyorum allahım inşallah düzelir durumlar ya ben çok memnunum burdan:gitme:
Mervecim yeni eviniz hayırlı ugurlu olsun darısı benım başıma herkes taşınıyor bende ıstıyorum:))Siz neden taşındınız canım??
Büşra tam bir ay parçası olmuş çok güzel prenses hele o gülüşü insanın içini eritiyor 41000 kere maşallah
Deryacım sizede geçmiş olsun yaa Allah koruyor bunları valla iki gün önce bizim başımıza gelende tam trajedik 3.sayfa haberi gibi olucaktı Allah korudu...Bizim yatak odasında evlendiğimden beri kullandığı gece lambası var gece hep o yanıyor Ege zifiri karanlıkta uyumuyor..Geçenlerde ampulu patladı yeni aldım bir tane watt olarak büyükmüydü artık bilmiyorum gece o ampül ısın iyice gece lambasını erit üstünede çok aydınlık olmasın diye t shırt atmıstım onuda erit bütün oda duman içinde ve biz üçümüz o odada uyuyoruzmafoldumbenEge uyandı onun sesine bir kalktımki oda berbat bir koku çok az bir duman:gitme:Kabus gibiydi hemen gece lambasını fişten çektim banyoya attım odanın klimasını açtım camları açtım..Egeyi alıp çıkardım odadan..O kadar korktumki..Tam ezan vaktiydi 4 sularında..Allah korudu yemin ediyorum sabaha ölümüzü bulcaklardı..
Evladımın yüzü suyu hürmetine sanki Allah onu uyandırdı..Ömür gerçekten pamuk ipliğine bağlıymış bunu daha iyi anladım..
Bu aralarda Ege çok uyanıyor gece diye acayip sinirleniyordum Allahtan bana bir uyarı oldu sanki bu..O uyanmasa belkide...Offff:gitme:
Mervecim ben sana benzetemedim pek fazla büşrayı opuyorumnanaktan
duygucum tüylerim ürperdi okurken çok geçmiş olsun
inşallah düzelir aytencim bende çalıştığım yerden memnundum ama düzelmedi böyle oluncada tabi alacaklarımızıda kısmak zorunda kaldılar kızdığım taraflr var ama napayım bunada şükür diyorum bitsin artık kafam rahat olsun diyorum.
Çok teşekkürler arkadaşlar...O geceden sonra zaten Ege uyandı diye hiç kızmamaya karar verdim daha doğrusu sinirlenmemeye...Melekler korusun yavrularımızı..
Mervecim evet konuşmuştuk küçük demiştin hatırlıyorum şimdi onu satıp daha büyük bir evmi aldınız?Allah darda bırakmasın borçlarınızı su gibi ödeyin canım..İnşallah gönlüne göre olmuştur...
aaa aşk olsun naimecim ya benziyor yaw mafoldumben
en azından ödeyeceklermiş canım taksitlede olsaaa çokmu alacağın var kıss:umursamaz:
amin canım..
evet öyle yaptık bakalım, Allah utandırmasın.. :Saruboceq:
bende benzetemedimmm mervecimmm :kedi: daha çok bana benziyorr yoksa bendenmi bu çocuk :1shok:
aramızda kalsın alacağım çok var. kendime lüküs bir oto alcam ama suyla çalışan yoksa araba kapıda yatar delikafadulden
duygucum çok geçmiş olsun size de valla sizinki daha vahim bi durummuş Allahım korumuş şükürler olsun...egeciğime kızmazsın artıok annesi bak o ne akıllı bebek yerim onun totosunu benopuyorumnanaktan
:roflol:
ya ben resimlern büyük halini koyamıyorum o nedenle minik fotodan anlayamıyorsunuz tabii, yoksa tıpkı ben lülülülülülü
deryaaa organizasyon tamammı kısss kimler geliyooo ve kaçtaa resimler burda olurrrrrrrrrrrrr
kızlar dün egeyi aldım eve gittimm beraber oturduk mutfakta bezelye ayıkladık, tam temziledik eşim geldi duşa girdi, o sırada bende tencereye yağı koydum ocağı yaktım soğan doğruyacaktım, sonraaa yatak odasından bişey almak için gittimmmm sen unut tencereyiii ben başladım yerleri süpürrümeye orda yağ yanıyo haberim yokkk, ege yanımda tabi, neyse eşim çıktı duştannn mutfağa gitmişş kızlra dolaplar simsiyahhhhh, buzdolabı da dahilll heryer mehvolmuşş ben zaten yorgun bekirrrrr evi hafta sonu temizliyemediğim için bir kaç odayı süpürüvereyim derken mutfağı mahvettimmm.lmaz:
ay canım ya bir sürüde iş çıkmıştır hiç yoktan
neyse allah korumuş canım
daha kötü bişeyde olabilirdi
ay canım ya bir sürüde iş çıkmıştır hiç yoktan
neyse allah korumuş canım
daha kötü bişeyde olabilirdi
aytencim resimleri eve gider gitmez şettiririm benn...umut müjde ve mevlüde de gelecek sanırım cumartesi günü datlum...gözdeye de mesaj attım amaaa henüz bi cevap vemedi kendüleriii:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?