Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın kızlarr

aslıcım yolculuk var galiba hayırlı yolculuklar

nuray sana da allah kolaylık versin canım

duygucum gece lambası olayını okurken ben de kötü oldum canım yaa allah korusun yavrularımızı da bizi de. geçmiş olsun

merve yeni evinize taşınmışınız hayırlı olsun

kızlar yaaa bebeklerin öksürüğüne bitkisel bi çözümünüz var mı utku biraz öksürüyo ben de ilaç vermek istemiyorum ıhlamur falan veriyorum portakal bulduk ondan veriyorum ama fazla etkisi olmuyo.

bi arkadaşım turpun ortasını oyup içine 1 çay kaşığı bal koymuş sabaha kadar bekletmiş suyu altına süzülmüş o sudan 1 çay kaşığı veriyormuş öyle geçiyor dedi ama onun bebeği bir buçuk yaşında. bize bal hala yasak diye ben yapamadım

ben de böyle bitkisel ve yasak olmayan birşeyler arıyorum bildiğiniz birşeyler varsa deyiverin emi

Günaydın cancanlar:)Hepinize çok teşekkür ederim Allah bütün evlatlarımızı korusun...
Nuraycım geçmiş olsun Duruya canıma.s.

Aslıcım bizde sırılsıklam olup hergün banyoya giriyoruz ve sadece çıtçıtlı body gıyıyoruz dışardada evdede...
Carefourdan aldım 8 tane tavsiye ederim inanılmaz güzel..Yıka yıka giydir 15 ytl 4 tanesi..8 tane aldım 30 ytl verdim daha öncede evde 5 tane falan almıştım valla çok rahat ettim.Careforudakilerin renkleride çok güzel birde maviler griler beyazlar çok hoş canımopuyorumnanaktan

Canım sizede geçmiş olsun ama ben o söylediğin turp formülünü büyükler için duymuştum canım ama bence bebişe kullanmasan daha iyi olabilir turp inanılmaz gazda yapar çünkü..İlaçsız en güzeli yine ıhlamur tatlım bende başka birşey bilmiyorumfisfisfis

sehercim ben valla iki gün önce tunahan öksürüyordu yarım çay kaşığı bal verdim hatta bende şöle bişi duymuştum turp gibi soğanı oyuyorsun içine bal akıtıyorsun süzülüyo felan onu yapacaktım ama gerek kalmadı...birde kadir tuğcu ılık su bal limon diyordu

fatmaaa senin de kandilin mübarek olsun canımm aklımdaydı valla ben diyene kadar sen kutlamışsın....kızlar bugün çok güsel bir gün hem perşembee hem de kandilll hepinizin kandili mübarek olsun ALLAHIM bu gece ellerini açıp dua eden herkesin dualarını kabul eylesin

Aytencim edit varya ona basınca eklenti ekle kısmını aç orda sil seçeneği var zaten ordan sildim canımzemuszemus

herkesin regaip kandili kutlu olsun dualarımız kabul olsun inşlh.

aytencim nasılda büyüdüler o günler bana rüya gibi geliyor şimdi bu arada ege babasının minyatürü sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…