- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.481
valla naimecim pek değişmedi evet bana da öle geliyor yalnız doğduğunda biraz daha karaydı benim tenimden olacak sanmıştım ama şimdi bembeyaz o bile babasına benzedi:)
canım ben kararlıyım ikinciyi kendime benzeticem
hadi hayırlısı :roflol: yanlız nasıl olcek oo banada anlatt dünürrkaydirigubbakcemile3
:
anlatamam kızz utanırım :kedi:
Gözdecim senin için eklenti yapmayı defalarca denedim ama malesef sorun var diyor onun için mecburen böyle koyucam canım kusura bakma
egede akça kuzu maşallah egenin doğum kilosu şimdiki kilosuna bakarak biraz düşük heralde dimi
kız gerçektennn anneye babaya benzetme formülümü varmıymışş :kedi:
yok be dünürr nasıl olsun bak konuşturcan beni benim kocişin her zaman dahiyane fikirleri vardır bu konudada var tabii :roflol:
Gözdecim senin için eklenti yapmayı defalarca denedim ama malesef sorun var diyor onun için mecburen böyle koyucam canım kusura bakma
egede akça kuzu maşallah egenin doğum kilosu şimdiki kilosuna bakarak biraz düşük heralde dimi
Evet Naimecim bizimki sonradan şişenlerdenkaydirigubbakcemile3Ege 3100 gram doğdu 1.aylık kontrolümüzde 5700 gramdı:roflol:
Ben hamişken kendime yemişim sonra bütün yediklerimi ona geri verdim:lepi:
Evet Naimecim bizimki sonradan şişenlerdenkaydirigubbakcemile3Ege 3100 gram doğdu 1.aylık kontrolümüzde 5700 gramdı:roflol:
:roflol::roflol: vallaa çok doğru söyledin kaydirigubbakcemile3
oh maşallah egeye ilk ayda nasılda kilo almış
zeynepte zayıf doğdu 3050gr sonra toparladı kuzucum herkes mama ver zayıf diyordu inatla vermedim emzirdim şimdide bu çocuğa mama yedirme kilolu diyorlar mama vermiyorum halbuki böyle insanlara bir gıcık oluyorum anlatamam.
allah inşallah bana 2. ciyi sağlıklı hayırlııı kız bebek nasip eder. ben onun için çin takvimini takip ederek hamile kalmayı planlıyorum.
oh maşallah egeye ilk ayda nasılda kilo almış
zeynepte zayıf doğdu 3050gr sonra toparladı kuzucum herkes mama ver zayıf diyordu inatla vermedim emzirdim şimdide bu çocuğa mama yedirme kilolu diyorlar mama vermiyorum halbuki böyle insanlara bir gıcık oluyorum anlatamam.
Bende hiç mama vermedim canım kim demişse halt etmiş onu Naimecim..3 kg ve ustu bir bebek gayet saglıklıdır doktorum her zaman bunu soyledı...Bana hiç mama ver diyen olmadı ama deseydide ağzının payını verirdim zatenZaten iilk günden olukla kusmaya başlaınca ne kadar pis boğaz olcağını anladılar herhaldekaydirigubbakcemile3
Bende hiç mama vermedim canım kim demişse halt etmiş onu Naimecim..3 kg ve ustu bir bebek gayet saglıklıdır doktorum her zaman bunu soyledı...Bana hiç mama ver diyen olmadı ama deseydide ağzının payını verirdim zatenZaten iilk günden olukla kusmaya başlaınca ne kadar pis boğaz olcağını anladılar herhaldekaydirigubbakcemile3
Bizede doktorumuz aynı şeyi söyledi kilosu gayet iyi dedi ama etraftaki çok bilmişler işte şimdide mama verme resmen çocuğu aç bırak diyorlar en son büyük yengemiz var bir laf söyledi mama yiyen çocuklar böyle kof kilo oluyor dedi zor tuttum kendimi mama yedirmiyorum dedim kızdığımı anladı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?