Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygucum egeyi beğenmez miyiz biz yaawww totosunu ısırırım ben onun ay bi ısırabilsem de rahata ersem...tunahan da 3050 gr.doğmuştu...bizim de normaldi hala daha normal seyrinde gidiyor iştee...çok şükürrr...ee kızlae herkes ikinciyi düşünüyor mu?ben daha en az 10 sene çalışacağım için pek düşünemiyorum 10 sene farklada zaten zor olurr

ben düşünüyorum ikinciyi 2011 de inşlh sen neden 10 sene diyorsun tunahanıda çalışırken doğurdun nasılsa

sizin yaşlarınız ne güzel ben ne yapayımmm çok geç kaldım çokkkkkkk mafoldumben

ben dükkanı kapattım walla
daha da yapmam %99 :))

uyyy nostalji mi yaptınız bugun yaff vereliniortakayy burda hepsinin resmini görüyorum ya an an büyüdüne şahit oluyosun falann ne güzel yaa...hepside büyüdüü şükürr gaz sorunuydu,kusmasıydı derken...yürüdü yürüyecek emekliyoo şimdide bunları konuşuyoruz.. mevlam ömür versinalkisalkisalkis hepsinee...daha neler görcezz kim bilirr??fisfisfis

hu huu ben geldiimm
kandiliniz mübarek olsun kızlaR
çok yorgunum,en kısa zamanda aranızda olmak dileğiyle hoşçakalınn

ismetde 3500 dogdu..5ay hiç mama vermedım annesütüm yetersız olmasına ramen..5ayın sonunda dr artık verelım geri kaldı kılomuz dıyınce basladık..ama mama her bebeği şişmanlatmıyo kanımca..ısmet delı gıbı mama içen bi bebekte olmadı hiç..hala daha 40 lık 60 lık azaz içer..iştahsız deil şükür ama az ve sık yemeye alıştık nasıl olduysa..öğlen pişiririm yemeğini ertesı güne hep yenı yaparım ve o oglen pişen yemek akşamüstü 6 ya kada yenir..iki büyük çorba tabagı yenir..hemen tuvalete cıkılır:)metobolızmayla alakalı sanırım..bide genetık....asıl ineksütünün yağ hücreleri mamanınkılerden bile bikaç kat buyuk oldugu için kılo yapar ve şişmanlık sorunu yaşıyabılır bebek..hassas bebeklerdede bağırsak kanaması bıle yapabılırmiş..ben hiç buyuzden dırek ıneksütü vermeyı düşünmedım 1 yaşına kadar...mama yıyen her bebek kof olmaz bence buyuzden..ama anne sütünde olan büyüme hormonu hiçbirinde yok tabiki..ve nitelikli bi deponuz varsa bebek annesütüyle en güzel şekilde gelişiyo..bu hormon bi kanser türündede ilaç olarak kullanılıyomuş..ve dunyanın en pahalı ilaçları arasında..bulmasıda cabası..yani doğa herzaman kendı mucızesını yaratmaya muktedir evvel allahın izniyle...olmayan durumlardada elden gelenın en iyisini yapmaya gayret edıyoruz...sadece anne sütüde biyere kadar...6aydan sonra özellikle sebzelerden ve et yumurta baklagil gibi besınlerden ve balıktan faydalanabılmesi lazım...alerjı bu anlamda berbat bi durum..yaşadım..şükür atlattık..ama insan bazen eli kolu bağlı kalıyo ve bunun nedemek oldugunu cok ıyı anlıyo...

gözdecim cvbım biraz geç oldu ama gelemedim.oğlumla hamama gittik :) suyla oynadı kuşum hep.zemuszemus
yarkın narkozdan uyanırken yavrum aglayacak halde değildi yarı baygındı.aglıyor tabii.o zaman ben de çok agladım ama acı-şaşkınlık-dr ları yabancılama hepsini bir arada yaşadı.ama eve geldikten sonra hiç agrısı olmadı çok şükür.hareketli bi çocuk olduğundan pipisinde az bişey iç kanamayla birlikte morarma oldu.hiç durmadı çünkü.ama normal dedi dr.
şu an iyi Allahıma şükürler olsun.
Sünnet sabahı erkenden alınacaktı oğlumu verdik ameliyat haneye biz çıkacak diye beklerken -ki sakinleştirici bi şurup vermişlerdi- Birden dr elinde yavrum geri geldi.dr demesin mi siz hamileyken Clexane iğne kullanmışsınız bu bebeginizie de geçmiş olabilir kanaması olursa durduramama riskimiz var.diye.hemen kan hastanesine gittik zaten üniversitede oldu.mahvoldum o an.kan testleri falan derken oğlum çok uzun bi süre aç kaldı geceden beri.çok şükür oğlumda kan pıhtılaşmaması falan çıkmadı.Şükürler olsun Rabbime.
ŞU AN iyi sünnet bu korkunun yanında solda sıfır kaldı benim için.

müjdes ya mutlaka sen araştırmışsındır.ama hamileyken bebeğini emzirmek çok sakıncalıymış.Allah korusun zehirlenebilirmiş bebek.KİME SORDUYSAM aynı şeyi söylediler.nolur iyi araştır.seni endişelendirmeyim ama emen çocukta ishalle başlarmış..

aytencim canım benim çin takvimini boşver bence benim oğlan çin e göre kız olacaktı :):dance:

gözde yaw neymiş o %99 korunma?
hangisi ya ben hepsine bir kulp buluyorum.ikinciyide Allahım hayırlı zamanda versin inşallah düşünmüyorum.kesin bakırköylük olurum yoksa..

ya aslında bir tablomu yapsak hani bebegin cinsiyeti, doğum zamanı, adı falan yazan bi tablo yapmıştık ya. onun gibi kim nasıl korunuyor diye..:roflol::roflol::roflol:
he?

geçmişler olsun canım şükür atlatmışsınızz..:1hug:. bende çok endişeleniyorum bu sünnet olayından bide azdaha büyüsün diyorum (1.2 yaş) yanii....bezliyken olması daha iyi diyolar cabuk iyileşirmiş.. canımm pekii bu clexane iğnesi nedir?? hamileyken mi vurulmuştun ?? bende vuruldum ama b12vitamin eksikliği içindi.. bu ne için?...şükürri iyi gecmesine sevindim darısı bize inş..kaydirigubbakcemile

kızz umut minikken senin oğlanın dudak kısmı aynı senmişşştiifisfisfis değişmişş giderek babasına benzemişş minik kuşş maşallah tatlişkomaŞeniz

evet canım hamileyken vuruldum hergün.seren serengilin rahatsızlığı.kan pıhtılaşması...bu da kan cıvıtıcı iğne.

kızlar; benim moralim çok bozuk resmen depresyondayım.eşimle de hep tartışıyoruz.çünkü ben çok agresifleştim.o çok sakindir ama onuda delirttim artık .sinirlerim hep laçka.bi psikologa gitmeyi düşünüyorum.oğluma yeterli sevgiyi de veremiyorum bu yüzden.bagırıyorum ona bazende, çok üzülüyorum bu halime.bi tanıdığım Sarı Kantaron otunu kaynatıp iç dedi sinirlere ve orta şiddetteki depresyona iyi geliyomuş.var mı önerisi olan ya da benzer durumda olan ?:çok üzgünüm:

sm kızlar nasılsınız buluşma ne zaman ev arıyorum eşya n alıyorum oyuzden hiç vaktım yok buluşmanın tarıhını bununu söleyın gelmeye çalışıcam mutlaka geçmişi okuyamadım hasta bebişlere geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…