- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.501
duygucum egeyi beğenmez miyiz biz yaawww totosunu ısırırım ben onun ay bi ısırabilsem de rahata ersem...tunahan da 3050 gr.doğmuştu...bizim de normaldi hala daha normal seyrinde gidiyor iştee...çok şükürrr...ee kızlae herkes ikinciyi düşünüyor mu?ben daha en az 10 sene çalışacağım için pek düşünemiyorum 10 sene farklada zaten zor olurr
duygucum egeyi beğenmez miyiz biz yaawww totosunu ısırırım ben onun ay bi ısırabilsem de rahata ersem...tunahan da 3050 gr.doğmuştu...bizim de normaldi hala daha normal seyrinde gidiyor iştee...çok şükürrr...ee kızlae herkes ikinciyi düşünüyor mu?ben daha en az 10 sene çalışacağım için pek düşünemiyorum 10 sene farklada zaten zor olurr
sus kıs sen seneye doğurursun bi tane ben biliommmzemuszemus
canım geçmiş olsun , kurtulmuşsunuz
bende yaptırmak istiyorum
anesteziden uyanırken çok ağladı mı ? birde bu 8 gününüz nasıl geçti çok huysuzlandımı
şu anda tamamen iyileşmiş durumda mi yarası ?
inşallah aytencim sağlıklı güzel sana benzeyen bir kızın olur inşlh
bende önce sağlıklı olsun diyorum gönlümden erkek geçiyor hayırlısı olsun artık vakti gelince gönlümüze göre olur inşlh.
gözdecim cvbım biraz geç oldu ama gelemedim.oğlumla hamama gittik :) suyla oynadı kuşum hep.zemuszemus
yarkın narkozdan uyanırken yavrum aglayacak halde değildi yarı baygındı.aglıyor tabii.o zaman ben de çok agladım ama acı-şaşkınlık-dr ları yabancılama hepsini bir arada yaşadı.ama eve geldikten sonra hiç agrısı olmadı çok şükür.hareketli bi çocuk olduğundan pipisinde az bişey iç kanamayla birlikte morarma oldu.hiç durmadı çünkü.ama normal dedi dr.
şu an iyi Allahıma şükürler olsun.
Sünnet sabahı erkenden alınacaktı oğlumu verdik ameliyat haneye biz çıkacak diye beklerken -ki sakinleştirici bi şurup vermişlerdi- Birden dr elinde yavrum geri geldi.dr demesin mi siz hamileyken Clexane iğne kullanmışsınız bu bebeginizie de geçmiş olabilir kanaması olursa durduramama riskimiz var.diye.hemen kan hastanesine gittik zaten üniversitede oldu.mahvoldum o an.kan testleri falan derken oğlum çok uzun bi süre aç kaldı geceden beri.çok şükür oğlumda kan pıhtılaşmaması falan çıkmadı.Şükürler olsun Rabbime.
ŞU AN iyi sünnet bu korkunun yanında solda sıfır kaldı benim için.
müjdes ya mutlaka sen araştırmışsındır.ama hamileyken bebeğini emzirmek çok sakıncalıymış.Allah korusun zehirlenebilirmiş bebek.KıME SORDUYSAM aynı şeyi söylediler.nolur iyi araştır.seni endişelendirmeyim ama emen çocukta ishalle başlarmış..
geçmişler olsun canım şükür atlatmışsınızz..:1hug:. bende çok endişeleniyorum bu sünnet olayından bide azdaha büyüsün diyorum (1.2 yaş) yanii....bezliyken olması daha iyi diyolar cabuk iyileşirmiş.. canımm pekii bu clexane iğnesi nedir?? hamileyken mi vurulmuştun ?? bende vuruldum ama b12vitamin eksikliği içindi.. bu ne için?...şükürri iyi gecmesine sevindim darısı bize inş..kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?