Doğum yapmış olan anneler buraya....

hu huu ben geldiimm
kandiliniz mübarek olsun kızlaR
çok yorgunum,en kısa zamanda aranızda olmak dileğiyle hoşçakalınn
hoş geldiin kuzuumm tatil yaptıın geldiinn dimeekk ohh stresinii attınn senn sıra bendee
bigün gelcem sanaa ama nezamann...sıra bendee amaa duu bakalımm gerçiii şu ara bende çook meşgulum msndee konuşuruzz hayırsızz deme kıss gelceemm sözzzemuszemusopuyorumnanaktan

hıımm canımm anladıım kanıı sulandırmak için yanii..g. olsun canımm...a.s.

bazen bu sorunlar hepimizde oluyo canım biii çıkmaza girmiş gibii dönem dönem hepimiz bişeyler yaşıyoruzz.. bencede canım kısa zamanda mdem b kadar bunaldınn bii psikoloğa git mademm..canımm ya üzmee bukadarrr kendinii.. evet bende biliorumm kantoron otunu hatta bi ara bende alıp içicektiimm.. ama bende biberiye otu var arada onu demlerim yıpranmışş sinirlerime iyi gelir baş ağrısına da falann yada cookk cıkmazdaysaamm bool tevekkül ederimm..önerileriim bunlarr güzelimm allah kolaylık versinn tez vakit:Saruboceq:

iyiyyizz canımm saoll mevlüdecimm kessin dönüş yaptınız mı artık türkiyeye fisfisfis niye ev arıyosun canımm zaten evim var demiştin ya ist.. da yer mi değiştirceksiniz canımm hadii bakaılm hayırlıs olsunn... :1hug:bu ara ne cok ev taşıyann var kıslarr bende düşünüyorumm aama kısmet artıkk hayırlısıysa beklemedeyizz biz henüzz bakıyorumm evlere nasipsee olurr:smiley-cool:

sehercim evt nasip olursa cumartesi gününe bileti ayırttım memlekete gidecegim teşekkür ederim canımcım.
canım yaa çok iyi almışsın bende yarın burda civil diye bir magaza var oraya gitmeyi planlıyorum birkaç eşya alayım diye carfoura gidemem sanırım. neyse izmire geldigimde bakarım artık canım.
Mevlüdecimm kolay gelsinn güzelimm burdada hiç boş kalmıyorsun sanırım koşuşturmaca var galiba. :1hug:
HERKESİN MÜBAREK KANDİLİNİ KUTLARIM ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN.

bütün Eylül bebişlerine maşallah hepsini birbirinden güzel.Allah'ım nazarlardan korusun küçücüklerde şimdi kocaman oldular.

duygucum, umutcum ikisi de biblo gibi bu oğlanların yaaa ne kadar da miniklermiş o zamanlar ne çabuk büyüdüler. o dönemde sanki benim için zaman donmuş gibiydi günler geçmiyordu ama 9 ay geçti bile.

ooooffff oooofff yaşlanıyormuyum ne

Canım ben nasipse düşünüyorum ama bazende delircek gibi oluyorum asla diyorum kendi kendime...Gerçekten çocuk büyütmek çok zor dünyanın en güzel şeyi ama sorumluluk çok fazla...Ama ben tek çocuk olarak oğlumun tek çocuk olmasını hiç istemiyorum:1no2:

Umutcum maşallah valla sana ne güzel ben artık yaptığım çorbayı 2 gün içiriyorum...İlk zamanlar hergün yapıyordum ama yok artık...Doktorumuz 10.aya girdiğinizde artık Egeye özel yemek pişmesin evde ne varsa onu yesin dedi bize...Bende artık onun için çabalıyorum...Ben yoğurt yapmayıda 1 haftadır bıraktım arkadaşlar...Hazır yoğurtlara başladım...
Bu arada kaç öğün veriyorsunuz kızlar?Ben kahvaltı meyve öğlen yemek yada çorba sonra yoğurt yada danone meyveli sonrada emziriyorum yatarken bazende muhallebi veriyorum gece yatmadan...

Canım benim çok teşekkürlerŞeniz

saliha,seher ve aslı teyzoşlar çok teşekkürler..evet salihacım..dogdugunda hatları bana cok benzıyodu ..giderek babaya döndü:)....kandiliniz mubarek olsun buarada..bende bugün ögrendim ilahiyatçı eşim var nasılsa:)regaip kandili günahların encok affolundugu günmüş..çok duygulandım....allahım sen affeyle yarabbi...bilerek yada bilmeyerek işlediğimiz günahlardan....yaradan kulunu affetmeye bahane arıyo......kalpleri en iyi yine o biliyo....günah insanın hamurunda var..ama nekadar nefisle mucadeleedersek okadar güçlü insan ve iyi bir kul oluyoruz..herşey yıne ınsan için..ve her koyun kendi bacağından olsada cogu zaman buyuk bir günahın bedeli hepimize kesiliyo.......

alin cim adını unuttum..kusura bakma emi arkadaşım..bende aynı durumdayım..girdim girecemm..özellikle ekonomık bağımsızlıgımın olmayışı ve eşimin ortahalli bir memurolup bolca borcumuz oluşu beni çok yıprattı..ben parayı hemcok severım hemhiç sevmem..parasız çıplağımdır ama sankii..yenı yenı nasıl yapsam kek çörekte becerememki yapıp satayım,düşünmeye başladım kara kara..dükkan isterim hep..bayan butik tarzı ama astarı yüzünden pahalı iş..yanii bu yazda tatil yapamıyorum ve ben koca bir geçen yazı 12mtrekarede sürünerek geçirmiş biri olarak artık hakettiğimi düşünüyodum..annemlerede herzaman kaçamıyorum ..pederim söylenıyo ıkıncı gün hayırdır bu nıye geldı ..bu kocayıdamı boşicak yoksa diye...allah korusun ama oylebişi olursa pederin yüzüne bakmam ve o eve dönemem yani..hiçbi cinsel hayatımız yok..guya zayıfladım felan ama herşey moral motıvasyonu..kadından cok kaptanmağra kadınına döndüm..arasıra makyaj yapmasam kadın oldugmuda unutucam sanırım...yanii kantoron bul iç arkadaşım...bende bişilerbulup içicem..eskıden olsa alkole sarardım ama artık uzun süre serfoş gezmek gbıde bı luksum yok yavrum var çunkı...yada saliha arkadaşımın dediği gibi tevekkel edicez..bunu yapabılmek ıcınde allah bize o kuvveti versin işallah nedyim....

duygucum ben hergüne taze olması biyana bide üşeniyorum koca kap yemek pişirmeye..minnacık tencerede ismete yetecek kadar pişiriyorum..bide ben zaten kocaya yemek felan pişirmıyorum:)buyuzden hergun azcık bişi ogluma pişirmiş oluyorum....babası eve gelınce cogu zaman yemeği kendı yapıyo..o yaparsa bende yıyorum yapmassa meyveyle geçiştiriyorumaslında bu sıcaklarda form tutmamızada yardımcı oluyo:)ben yemek pişirirken mutfağa bomba düşüyo:)ismet uyuyunca anca evi toparlayabiliyorum....ben sabah kahvaltı veya tahıllılardan,arada meyvesuyu,öğlen yemeği püre veya çorba,akşamüstü yine o yemeğin kalanı veya mercımek yada tarhana corbası veya princ aklıma ne eserse,arada babymix ben zaten bikaç kez evde yaptım sıkıldım hep babymıx verıyorum arada bızım yedıgımız hazır yogurttanda verıyorum,akşamda sütlü princli veya başkabi tahıllıdan verıyorum..bu akşammısal yemegı geç yedık..tahıllı vermedım ekmeklı mercımek verdım..azda ayran..bide salatasuyuna banılmış yogurtlanmış ekmek kemırıp uyuduk:)lavabonun kenarına oturtup elini ağzını yıkıyorum bide..bayılıyoo:)

ya bende üşeniyorumm bazen valla kendi yediğimiz çorbadan tuzsuz ayırıyorum öyle veriyorum..yada mayaladığım yogurdu önce hergün mayalıyodumm şimdi ondanda usandım ne yalan söliim :kedi:şimdii 3 günde 4 günde bi mayalıyom tazecik olmasada..:bbo:hazır vermedim hiç ama arada çok yoğun işim olursa ülker içim minik kutulardan alıp yediriyorum..
zatii yoğurt hastasıı bu cocukk..bayılıyo..bide corbasını yaptığım zaman 2.3 gün içiriyorum yada bayatlamasın die minik kavonozlarda difirize atıyorum..hem pratik oluyoo hemde tembel işiii accıkkaydirigubbakcemile3

canımm ben bi sabah kahvatısı veriyorum... sonra öğle corbası..yada muhallebi...sonra bi arada yoğurt 1 saat sonrasına meyve..akşamada çorba yada muhallebii ee bide aralarda cuk cukk emiyoo:ecrin_bebek: ha bide aralarda aklıma eserse ülker /içim meyvelionu veriom.. bazenlerii kemirsin diye salatalık... bazendee eline (bii öğrensinn artıkk yahuu) meyvekaydirigubbakcemile3 böylee geçirioz işte günümüzü...

yaa kıslarr sizlerde hala emzirerek mi uyutuyosunuz yoksa (benim daha beceremediğim )beşiğine atınca kendi kendine uyuyormuu:uhm:????

Son düzenleme:
gözdeee neyle kapattın kıs formül versene ben bunlara uymak istemiyom...:kedi:

yok kız bişey yaptığım çocuk olayı ile ilgili kapattım yani dükkanı :) 2. düşünmüyorum ne yalan söyleyim ,çok zor çocuk büyütmek herşey bi yana endişelenmek çok zor , çok yıpratıcı
bilmediğim huylarım türedi denizden sonra ... ona bişey olacak diye ödüm kopuyor , bu kaygı insana kafayı yedirir , kendi kendimi mi tedavi etmeye çalışıyorum şu sıralar :)
dolayısıyla bana 1 yeter
deniz artık emmeyi tamamen bıraktı , spiral falan sevmiyorum ben hapa başlarım herhalde gene

günaydınlar....bebelerimizin hepsi çok şeker maşallah ...
gözdecim biliyor musun aynı korkular bende de var hemde çok ve kimseye de söyleyemiyorum acayip takılıyorum...aynı şekilde tunahanıma bişi olursa diye ödüm kopuyor...Allahım korusun hep onun için dua ediyorum...

Günaydın herkese...

Umutcum yemek yapmaman buyuk şans ama bende eskisi gibi değilim öyle bir saldımki kendimi 70 yaşında bir insanın ruhunu taşıyormuşum gibi hissediyorum...Bazen bir özeniyorum Allahhh zeytinyağlı mezeler havada uçuşuyor..Mesela geçenlerde fava,deniz börülcesi barbunya yaptım küçük küçük yanınada balık Sen seversin bu menüyü diye düşünüyorum:)Bazende tost yapcak halim olmuyor...Ne yalan söyliyim haftada 2 3 gün dışardan yiyoruz akşamları yada öğlen...
Egeye gelince çorba yapma günlük yoğurt mayalama işi beni baydı gerçekten...Artık babymix bile değil bildiğimiz doğal yoğurt aldım 5 gündür ondan vermeye başladım...Ahh şu yemekleride bi yese..Mesela bu hafta evde semizotu,barbunya,dolmalık biber,kırmızı biber var...Hepsini yiyebilir ama yemezki daha öğürür offfmafoldumben

Valla ben onu bile yapmıyorum küçük tenceresinde dolaba kaldırıp yapcagım zaman cezveyle alıp yapıyorum:kedi:
Canım muhallebi dediğin ne öğlen verdıgın?Ya kızlar öğlen dışarda olunca ne yedırcegımı sapıtıyorum ben yaaa mecbur sefer tası aldım bebısler ıcın bılmıyorum gördünüzmü çok tatlı:))Onunla çorba yogurt meyve falan tasıyorum yanımda yoksa kıyametı koparır benımkı acıkıncakaydirigubbakcemile3]

Bu arada kırmızı tatlı biberlerin tam mevsimi arkadaşlar..Portakaldan daha çok C vitamını var ve kanseri önlüyor...Bebişlere bol bol yedirin...Kabuğunu çıkarmayı unutmayın sakın amaaannn gazı berbattır onunnlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…