- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.521
hoş geldiin kuzuumm tatil yaptıın geldiinn dimeekk ohh stresinii attınn senn sıra bendeehu huu ben geldiimm
kandiliniz mübarek olsun kızlaR
çok yorgunum,en kısa zamanda aranızda olmak dileğiyle hoşçakalınn
evet canım hamileyken vuruldum hergün.seren serengilin rahatsızlığı.kan pıhtılaşması...bu da kan cıvıtıcı iğne.
kızlar; benim moralim çok bozuk resmen depresyondayım.eşimle de hep tartışıyoruz.çünkü ben çok agresifleştim.o çok sakindir ama onuda delirttim artık .sinirlerim hep laçka.bi psikologa gitmeyi düşünüyorum.oğluma yeterli sevgiyi de veremiyorum bu yüzden.bagırıyorum ona bazende, çok üzülüyorum bu halime.bi tanıdığım Sarı Kantaron otunu kaynatıp iç dedi sinirlere ve orta şiddetteki depresyona iyi geliyomuş.var mı önerisi olan ya da benzer durumda olan ?:çok üzgünüm:
sm kızlar nasılsınız buluşma ne zaman ev arıyorum eşya n alıyorum oyuzden hiç vaktım yok buluşmanın tarıhını bununu söleyın gelmeye çalışıcam mutlaka geçmişi okuyamadım hasta bebişlere geçmiş olsun....
sehercim evt nasip olursa cumartesi gününe bileti ayırttım memlekete gidecegim teşekkür ederim canımcım.günaydın kızlarr
aslıcım yolculuk var galiba hayırlı yolculuklar
nuray sana da allah kolaylık versin canım
duygucum gece lambası olayını okurken ben de kötü oldum canım yaa allah korusun yavrularımızı da bizi de. geçmiş olsun
merve yeni evinize taşınmışınız hayırlı olsun
canım yaa çok iyi almışsın bende yarın burda civil diye bir magaza var oraya gitmeyi planlıyorum birkaç eşya alayım diye carfoura gidemem sanırım. neyse izmire geldigimde bakarım artık canım.Günaydın cancanlar:)Hepinize çok teşekkür ederim Allah bütün evlatlarımızı korusun...
Nuraycım geçmiş olsun Duruya canıma.s.
Aslıcım bizde sırılsıklam olup hergün banyoya giriyoruz ve sadece çıtçıtlı body gıyıyoruz dışardada evdede...
Carefourdan aldım 8 tane tavsiye ederim inanılmaz güzel..Yıka yıka giydir 15 ytl 4 tanesi..8 tane aldım 30 ytl verdim daha öncede evde 5 tane falan almıştım valla çok rahat ettim.Careforudakilerin renkleride çok güzel birde maviler griler beyazlar çok hoş canımopuyorumnanaktan
Mevlüdecimm kolay gelsinn güzelimm burdada hiç boş kalmıyorsun sanırım koşuşturmaca var galiba. :1hug:sm kızlar nasılsınız buluşma ne zaman ev arıyorum eşya n alıyorum oyuzden hiç vaktım yok buluşmanın tarıhını bununu söleyın gelmeye çalışıcam mutlaka geçmişi okuyamadım hasta bebişlere geçmiş olsun....
duygucum egeyi beğenmez miyiz biz yaawww totosunu ısırırım ben onun ay bi ısırabilsem de rahata ersem...tunahan da 3050 gr.doğmuştu...bizim de normaldi hala daha normal seyrinde gidiyor iştee...çok şükürrr...ee kızlae herkes ikinciyi düşünüyor mu?ben daha en az 10 sene çalışacağım için pek düşünemiyorum 10 sene farklada zaten zor olurr
ismetde 3500 dogdu..5ay hiç mama vermedım annesütüm yetersız olmasına ramen..5ayın sonunda dr artık verelım geri kaldı kılomuz dıyınce basladık..ama mama her bebeği şişmanlatmıyo kanımca..ısmet delı gıbı mama içen bi bebekte olmadı hiç..hala daha 40 lık 60 lık azaz içer..iştahsız deil şükür ama az ve sık yemeye alıştık nasıl olduysa..öğlen pişiririm yemeğini ertesı güne hep yenı yaparım ve o oglen pişen yemek akşamüstü 6 ya kada yenir..iki büyük çorba tabagı yenir..hemen tuvalete cıkılır:)metobolızmayla alakalı sanırım..bide genetık....asıl ineksütünün yağ hücreleri mamanınkılerden bile bikaç kat buyuk oldugu için kılo yapar ve şişmanlık sorunu yaşıyabılır bebek..hassas bebeklerdede bağırsak kanaması bıle yapabılırmiş..ben hiç buyuzden dırek ıneksütü vermeyı düşünmedım 1 yaşına kadar...mama yıyen her bebek kof olmaz bence buyuzden..ama anne sütünde olan büyüme hormonu hiçbirinde yok tabiki..ve nitelikli bi deponuz varsa bebek annesütüyle en güzel şekilde gelişiyo..bu hormon bi kanser türündede ilaç olarak kullanılıyomuş..ve dunyanın en pahalı ilaçları arasında..bulmasıda cabası..yani doğa herzaman kendı mucızesını yaratmaya muktedir evvel allahın izniyle...olmayan durumlardada elden gelenın en iyisini yapmaya gayret edıyoruz...sadece anne sütüde biyere kadar...6aydan sonra özellikle sebzelerden ve et yumurta baklagil gibi besınlerden ve balıktan faydalanabılmesi lazım...alerjı bu anlamda berbat bi durum..yaşadım..şükür atlattık..ama insan bazen eli kolu bağlı kalıyo ve bunun nedemek oldugunu cok ıyı anlıyo...
duygucum, umutcum ikisi de biblo gibi bu oğlanların yaaa ne kadar da miniklermiş o zamanlar ne çabuk büyüdüler. o dönemde sanki benim için zaman donmuş gibiydi günler geçmiyordu ama 9 ay geçti bile.
ooooffff oooofff yaşlanıyormuyum ne
duygucum ben hergüne taze olması biyana bide üşeniyorum koca kap yemek pişirmeye..minnacık tencerede ismete yetecek kadar pişiriyorum..bide ben zaten kocaya yemek felan pişirmıyorum:)buyuzden hergun azcık bişi ogluma pişirmiş oluyorum....babası eve gelınce cogu zaman yemeği kendı yapıyo..o yaparsa bende yıyorum yapmassa meyveyle geçiştiriyorumaslında bu sıcaklarda form tutmamızada yardımcı oluyo:)ben yemek pişirirken mutfağa bomba düşüyo:)ismet uyuyunca anca evi toparlayabiliyorum....ben sabah kahvaltı veya tahıllılardan,arada meyvesuyu,öğlen yemeği püre veya çorba,akşamüstü yine o yemeğin kalanı veya mercımek yada tarhana corbası veya princ aklıma ne eserse,arada babymix ben zaten bikaç kez evde yaptım sıkıldım hep babymıx verıyorum arada bızım yedıgımız hazır yogurttanda verıyorum,akşamda sütlü princli veya başkabi tahıllıdan verıyorum..bu akşammısal yemegı geç yedık..tahıllı vermedım ekmeklı mercımek verdım..azda ayran..bide salatasuyuna banılmış yogurtlanmış ekmek kemırıp uyuduk:)lavabonun kenarına oturtup elini ağzını yıkıyorum bide..bayılıyoo:)
herkese iyi gecelerr.. serenn kızz gördümm seni.:))
Canım ben nasipse düşünüyorum ama bazende delircek gibi oluyorum asla diyorum kendi kendime...Gerçekten çocuk büyütmek çok zor dünyanın en güzel şeyi ama sorumluluk çok fazla...Ama ben tek çocuk olarak oğlumun tek çocuk olmasını hiç istemiyorum:1no2:
Umutcum maşallah valla sana ne güzel ben artık yaptığım çorbayı 2 gün içiriyorum...ılk zamanlar hergün yapıyordum ama yok artık...Doktorumuz 10.aya girdiğinizde artık Egeye özel yemek pişmesin evde ne varsa onu yesin dedi bize...Bende artık onun için çabalıyorum...Ben yoğurt yapmayıda 1 haftadır bıraktım arkadaşlar...Hazır yoğurtlara başladım...
Bu arada kaç öğün veriyorsunuz kızlar?Ben kahvaltı meyve öğlen yemek yada çorba sonra yoğurt yada danone meyveli sonrada emziriyorum yatarken bazende muhallebi veriyorum gece yatmadan...
Canım benim çok teşekkürlerŞeniz
iyi geceler cicikomm bu araları gece 2miz takılıyozz şekerr...:1hug:
bende gördüümm benddee serenn ortayaa çııkk:teytey::teytey:
gözdeee neyle kapattın kıs formül versene ben bunlara uymak istemiyom...:kedi:
duygucum ben hergüne taze olması biyana bide üşeniyorum koca kap yemek pişirmeye..minnacık tencerede ismete yetecek kadar pişiriyorum..bide ben zaten kocaya yemek felan pişirmıyorum:)buyuzden hergun azcık bişi ogluma pişirmiş oluyorum....babası eve gelınce cogu zaman yemeği kendı yapıyo..o yaparsa bende yıyorum yapmassa meyveyle geçiştiriyorumaslında bu sıcaklarda form tutmamızada yardımcı oluyo:)ben yemek pişirirken mutfağa bomba düşüyo:)ismet uyuyunca anca evi toparlayabiliyorum....ben sabah kahvaltı veya tahıllılardan,arada meyvesuyu,öğlen yemeği püre veya çorba,akşamüstü yine o yemeğin kalanı veya mercımek yada tarhana corbası veya princ aklıma ne eserse,arada babymix ben zaten bikaç kez evde yaptım sıkıldım hep babymıx verıyorum arada bızım yedıgımız hazır yogurttanda verıyorum,akşamda sütlü princli veya başkabi tahıllıdan verıyorum..bu akşammısal yemegı geç yedık..tahıllı vermedım ekmeklı mercımek verdım..azda ayran..bide salatasuyuna banılmış yogurtlanmış ekmek kemırıp uyuduk:)lavabonun kenarına oturtup elini ağzını yıkıyorum bide..bayılıyoo:)
ya bende üşeniyorumm bazen valla kendi yediğimiz çorbadan tuzsuz ayırıyorum öyle veriyorum..yada mayaladığım yogurdu önce hergün mayalıyodumm şimdi ondanda usandım ne yalan söliim :kedi:şimdii 3 günde 4 günde bi mayalıyom tazecik olmasada..:bbo:hazır vermedim hiç ama arada çok yoğun işim olursa ülker içim minik kutulardan alıp yediriyorum..
zatii yoğurt hastasıı bu cocukk..bayılıyo..bide corbasını yaptığım zaman 2.3 gün içiriyorum yada bayatlamasın die minik kavonozlarda difirize atıyorum..hem pratik oluyoo hemde tembel işiii accıkkaydirigubbakcemile3
canımm ben bi sabah kahvatısı veriyorum... sonra öğle corbası..yada muhallebi...sonra bi arada yoğurt 1 saat sonrasına meyve..akşamada çorba yada muhallebii ee bide aralarda cuk cukk emiyoo:ecrin_bebek: ha bide aralarda aklıma eserse ülker /içim meyvelionu veriom.. bazenlerii kemirsin diye salatalık... bazendee eline (bii öğrensinn artıkk yahuu) meyvekaydirigubbakcemile3 böylee geçirioz işte günümüzü...
yaa kıslarr sizlerde hala emzirerek mi uyutuyosunuz yoksa (benim daha beceremediğim )beşiğine atınca kendi kendine uyuyormuu:uhm:????
günaydın hanımlar
benim çirkinden 1-2 resim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?