- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.541
kırmızı biberindemi kabugnu soyuyoruz..vaycanına bilmiyodum..saol duygucum...
ayrıyetten iyi zeybek oyanayan bi erkek asla çirkin olamaz:)zeybek bence bi erkeğe encok yakışan oyundur garii:)ben bayılıveritduruu :)
Canım evet kesinlikle...Onu ister haşla ister fırında yap çıkardıgın anda üstünde kocaman zarı çıkar...Bir çekişte gelir çarşaf gibi zaten:)Birde sarımsaklı yoğurt ona üstünede inceden zeytinyağı...Birde tanede zeytin iyi gider süslemek içinkaydirigubbakcemile5Ondan sonra yemede yanında yatkaydirigubbakcemile3
Bende Egenin küçücük bir kasabasında yaşamayı hatta yaşlanmayı hayal ediyorum hep:)Umarım hayallerimiz gerçek olur...
oyyy duygucumm en sevdigimdir zeytinyaglılar,mezeler,taratorlar, geçenlerde deniz börülcesi de demiştin onunda taratoru olacak bol ekşili sarımsaklıı tabi bu balıkta varmış menüde amannn yanına da birşeyler olacak ohh yemede yanında yatt cokacimcoookCanım evet kesinlikle...Onu ister haşla ister fırında yap çıkardıgın anda üstünde kocaman zarı çıkar...Bir çekişte gelir çarşaf gibi zaten:)Birde sarımsaklı yoğurt ona üstünede inceden zeytinyağı...Birde tanede zeytin iyi gider süslemek içinkaydirigubbakcemile5Ondan sonra yemede yanında yatkaydirigubbakcemile3
Bende Egenin küçücük bir kasabasında yaşamayı hatta yaşlanmayı hayal ediyorum hep:)Umarım hayallerimiz gerçek olur...
oyy bende bir nazilli li olarakkk bunu çok ii bilir ve sık sık yaparımmmm canım istediii etli kırmızı bibercokacimcoook
Günaydın herkese...
Umutcum yemek yapmaman buyuk şans ama bende eskisi gibi değilim öyle bir saldımki kendimi 70 yaşında bir insanın ruhunu taşıyormuşum gibi hissediyorum...Bazen bir özeniyorum Allahhh zeytinyağlı mezeler havada uçuşuyor..Mesela geçenlerde fava,deniz börülcesi barbunya yaptım küçük küçük yanınada balıkSen seversin bu menüyü diye düşünüyorum:)Bazende tost yapcak halim olmuyor...Ne yalan söyliyim haftada 2 3 gün dışardan yiyoruz akşamları yada öğlen...
Egeye gelince çorba yapma günlük yoğurt mayalama işi beni baydı gerçekten...Artık babymix bile değil bildiğimiz doğal yoğurt aldım 5 gündür ondan vermeye başladım...Ahh şu yemekleride bi yese..Mesela bu hafta evde semizotu,barbunya,dolmalık biber,kırmızı biber var...Hepsini yiyebilir ama yemezki daha öğürür offfmafoldumben
Valla ben onu bile yapmıyorum küçük tenceresinde dolaba kaldırıp yapcagım zaman cezveyle alıp yapıyorum:kedi:
Canım muhallebi dediğin ne öğlen verdıgın?Ya kızlar öğlen dışarda olunca ne yedırcegımı sapıtıyorum ben yaaa mecbur sefer tası aldım bebısler ıcın bılmıyorum gördünüzmü çok tatlı:))Onunla çorba yogurt meyve falan tasıyorum yanımda yoksa kıyametı koparır benımkı acıkıncakaydirigubbakcemile3]
Bu arada kırmızı tatlı biberlerin tam mevsimi arkadaşlar..Portakaldan daha çok C vitamını var ve kanseri önlüyor...Bebişlere bol bol yedirin...Kabuğunu çıkarmayı unutmayın sakın amaaannn gazı berbattır onunnlmaz:
he valla arkadaşım al bendende okadarvereliniortak bizde de durum vaziyet aynıı sallla salla bi oyana bi buyana sallla çalkala misaliiikaydirigubbakcemile3 1 ay öncesine kadar emerek uyurdu şimdi direniyoodaa yine uyumuyo beni uyutuyo anca sıpaa:mymeka:işimiz var bunlarla off bii gelse kendi başına uyuyacağı günleerr... bizdeee miskett cekerek uyutur omuzundaa babasıı heheheh:roflol:valla biizi herseye ceviyolarr bu kuzularr neyse sağlıklı olsunlarda bunlarda gececek umudu taşıyorumma.ssalihacım nerdee beşiğine koy uyusun..bi emelin merti oyle sanırım..ben şalı bağladım kalorıfere salla babam salla uyuyoruz..babası evde oluncada omuzda laz horonu ilee:)
bumu çirkiin:)) bu bi çitlembik..çıturpıtır bi kızz...maşallah annesii..çokda güleç canımbenim...gözlerinin içi gülüyoo...
ah duygucum..ege kültürüne hayranım...egede hayat var resmen..yaşam keyfi var..mutfağınız otlarınız doğanız..memelekette güzel yer çok ama ruhu yok..antalya muhteşembi doğa..kaleiçi falan süper bi tarih doğa harmanı..ama ruhu yok..akdenizde çıkan barbun egenınkının 2 katı büyük ama tadı yok...denız akdenızde anormal tuzlu ve vahşi..bigünçok param olursa istanbul ve egede biyerde dönüşümlü yaşarım heralde..bide o incelikler..rakı adabı egeliden sorulur:)zeytinyağının en hası egede...tam bi deniz insanı olup teknemle egeyi yaşamak isterdim...hayran olunmicak gibi deil kendi adıma:)..bide yurdumda malesef okadar medeni azyer var henüz......
inşallah hepiniz iyisinizdir bebişler nasıl bi yaramazlık yoktur umarım kendinize iyi bakın yaw özledim sizi valla
hoşgeldin hicran özletiyorsun kendini
çok sevindim ceylinin reflüsü geçmiş çok azimli davrandın iyileşmesinde en büyük pay senin
allah bütün yavrularımıza sağlık sıhhat versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?