Doğum yapmış olan anneler buraya....

salihacım nerdee beşiğine koy uyusun..bi emelin merti oyle sanırım..ben şalı bağladım kalorıfere salla babam salla uyuyoruz..babası evde oluncada omuzda laz horonu ilee:)

bumu çirkiin:)) bu bi çitlembik..çıturpıtır bi kızz...maşallah annesii..çokda güleç canımbenim...gözlerinin içi gülüyoo...

ah duygucum..ege kültürüne hayranım...egede hayat var resmen..yaşam keyfi var..mutfağınız otlarınız doğanız..memelekette güzel yer çok ama ruhu yok..antalya muhteşembi doğa..kaleiçi falan süper bi tarih doğa harmanı..ama ruhu yok..akdenizde çıkan barbun egenınkının 2 katı büyük ama tadı yok...denız akdenızde anormal tuzlu ve vahşi..bigünçok param olursa istanbul ve egede biyerde dönüşümlü yaşarım heralde..bide o incelikler..rakı adabı egeliden sorulur:)zeytinyağının en hası egede...tam bi deniz insanı olup teknemle egeyi yaşamak isterdim...hayran olunmicak gibi deil kendi adıma:)..bide yurdumda malesef okadar medeni azyer var henüz......

kırmızı biberindemi kabugnu soyuyoruz..vaycanına bilmiyodum..saol duygucum...
ayrıyetten iyi zeybek oyanayan bi erkek asla çirkin olamaz:)zeybek bence bi erkeğe encok yakışan oyundur garii:)ben bayılıveritduruu :)

kırmızı biberindemi kabugnu soyuyoruz..vaycanına bilmiyodum..saol duygucum...
ayrıyetten iyi zeybek oyanayan bi erkek asla çirkin olamaz:)zeybek bence bi erkeğe encok yakışan oyundur garii:)ben bayılıveritduruu :)

Canım evet kesinlikle...Onu ister haşla ister fırında yap çıkardıgın anda üstünde kocaman zarı çıkar...Bir çekişte gelir çarşaf gibi zaten:)Birde sarımsaklı yoğurt ona üstünede inceden zeytinyağı...Birde tanede zeytin iyi gider süslemek içinkaydirigubbakcemile5Ondan sonra yemede yanında yatkaydirigubbakcemile3
Bende Egenin küçücük bir kasabasında yaşamayı hatta yaşlanmayı hayal ediyorum hep:)Umarım hayallerimiz gerçek olur...

slm kızlar bu gün evdeyım alp çok huysuzlanıyo dışarda dün eşya bakarken benı çok yordu..
dr götürdüm..
pazara parka götür dedı ama ınanın götürüncede hıç durmuyo bebek arabasında oturmuyo...
süreklı kucagumda olmak ıstıyo nasıl alışcak ınsanlara kalabalıga bilmıyorum..
bu gun eşim yanlız gitti ev bakmaya bende evdeyım işlerımı bıtırıp sizlere bakayım dedımmm
hasta bebiş varsa geçmiş olsun umarım herkes ıyıdır....

amin amin......
mevlüdecim enteresan yaa...allah allah..neden yapıyo acaba...sen bol bol mısafırliğe felan git dicem ama eviniz şimdi yeteri kadar kalabalık deilmi...tip bunlar valla ..yınede arabasına alışması şart mevludecım..en rahatı araba cunkı..babyslingler kangurular aldım nafile..yıne ne ıyı arabada gezılıyo bebekle..

mevlüdecim birkaç ay yalnız kaldınız ya biraz da insanlardan uzak oldunuz birden kalabalığa girince afallamıştır yavrum sıkma canını düzelir inşallah.bizimki de hep oynamak istiyo mesela pek yerinde durmuyo arabasına da oturtana kadar canım çıkıyo çok hareketli zamanları bunların hepsi geçecek inşallah...

oyy bende bir nazilli li olarakkk bunu çok ii bilir ve sık sık yaparımmmm canım istediii etli kırmızı bibercokacimcoook

oyyy duygucumm en sevdigimdir zeytinyaglılar,mezeler,taratorlar, geçenlerde deniz börülcesi de demiştin onunda taratoru olacak bol ekşili sarımsaklıı tabi bu balıkta varmış menüde amannn yanına da birşeyler olacak ohh yemede yanında yatt cokacimcoook
Duygucum benimde en büyük hayallerimden birisi deniz kıyısında küçük bir kasabada yaşamayı çok istiyorumm inşllah bir gün olur diye dua ediyorumn :Saruboceq:
oyy bende bir nazilli li olarakkk bunu çok ii bilir ve sık sık yaparımmmm canım istediii etli kırmızı bibercokacimcoook

bizim yenipazarda çok yetişirr ohh yer ocagında közleyeceksin bir güzell afiyet olsun ayy acıktım mı nee yemekler mezeler gözümde uçuşuyor. yarın yolcuyum şekerler bugün raporumu aldımm valiz işlemlerini tamamlayacagımm yarın akşamda yola çıkacagız ablamızla gidiyoruz yalnız degilim Ozan ilk defa ablasıyla uzun vakit geçirebilecekler.

herkes sıcaklardan mayışmış durumda sanırım eskisi gibi kimseler ugramıyorr. hayırlı cumalarr şekerler öptüm herkesi. a.s.

aslıcım şimdiden iyi yolculuklar dilerim...inşallah rahat bir yolculuk edersiniz...bizde Allah kısmet ederse 24 temmuzda didime gidicezzz ooff öyle çok istiyorum kiii...tunahanımı denize sokmak için çok heyecanlanıyorum...

canım hani şu bebelacın toz mamaları varyaüşenirsem onu veriyorum üşenmez keyfim yerinde olursa un süt yumurta ve az şekerle muhallebi yapıyorum üzeerinede ufalanmış bebe büsküvisi bunu yapıyorum bayılarakk götürüyoocokacimcoook yada hiç olmadı yoğurduna büskivi ufalıom valla onuda sewio kuzumm şte tembel işleri ne kadar hepsini deniomkaydirigubbakcemile3 benn dışarı çıkımda toz mamasını alırım duygucum bide yoğurt alırım bi kavonoz bide büsküvi tamamdr:bbo:

ayy evet ya kırmızı bibere bende bitiyoruum bende onun.. fırında közler kabugunu soyar küp küp doğrar sarmısakla sirkeyle ımm bide maydonozla terbiyeler kavonoza koyarımm bide zeytinyağıı tabii ımm canım cektii yaff yapıyıım barii kısa zamandacokacimcoook

he valla arkadaşım al bendende okadarvereliniortak bizde de durum vaziyet aynıı sallla salla bi oyana bi buyana sallla çalkala misaliiikaydirigubbakcemile3 1 ay öncesine kadar emerek uyurdu şimdi direniyoodaa yine uyumuyo beni uyutuyo anca sıpaa:mymeka:işimiz var bunlarla off bii gelse kendi başına uyuyacağı günleerr... bizdeee miskett cekerek uyutur omuzundaa babasıı heheheh:roflol:valla biizi herseye ceviyolarr bu kuzularr neyse sağlıklı olsunlarda bunlarda gececek umudu taşıyorumma.s

kıslar mıchael jachson vefatt etmişşş :1shok: allah rahmet etsin

Son düzenleme:
selam kızlar benim pc göçtü o yüzden giremedim uzun zamandır hepinizi çok özledim inşallah iyisinizdir hepiniz

biz iyiyiz ceylin 9 ayı geride bıraktı çok şükür 2 de dişimiz çıktı 1 hafta oldu dişler çıkalı çok huysuz gene eli hep ağzında dişleriyle oynuyor
bu arada mide filmimiz çekildi 10 gün oldu ve çok şükür her şey yolunda temiz çıktı filmimiz mide kapağımız artık normal görevini yapıyor reflümüze by by dedik sonunda ilaçları ve özel mamayı bıraktık artık
başkada alerjimiz devam ediyor sıcaktanda isilikle başımız belada kafamız çok terlediğinden boyun çevresi acayip kızarıyor hergün yıkıyoruz kremleniyoruz ama fayda etmiyor birde kızkardeşimin bahçesinde geçen hafta bişii ısırmış sinekte olabilir ama vücudu hep sanki su çiçeği gibi olmuştu oda geçti çok şükür ama baya korktuk meğer ne ısırdıysa mikrobu yayılmış vücuda ve her yerinde sivilce gibi iltihaplı su çiçeği gibi şeyler çıkmıştı damla ve krem verdi dr geçti onlarda allaha şükür
ben şuan kızkardeşimdeyim bilgisayarı servise gönderdim olursa bu hafta alıcam inşallah olmazsa yenisini alıcaz artık bıktım bu bilgisayardan zaten

hoşgeldin hicran özletiyorsun kendini
çok sevindim ceylinin reflüsü geçmiş çok azimli davrandın iyileşmesinde en büyük pay senin
allah bütün yavrularımıza sağlık sıhhat versin.

hoşgeldin hicran özletiyorsun kendini
çok sevindim ceylinin reflüsü geçmiş çok azimli davrandın iyileşmesinde en büyük pay senin
allah bütün yavrularımıza sağlık sıhhat versin.

hoşbulduk canım sağol
evet baya yoruldum sıkıntılarımız oldu ama çok şükür atlattık sonunda allah hepimizin bebişini sağlıkla sıkıntısız :Saruboceq: büyütmemizi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…