Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydınla...betülcüm gelmiş gitmişsin öpüyoz canım seni...duygucum sende selam verip kaçmışsın gene...hava çok sıcak bugün de çalışıyorum...of of

herkese günaydın hiç tadım tuzum yok gene oğluşumu eşimin ailesi yaylaya götürekmiş, bende görmeden yapamam dedim, biz 3-4 gün gidip gelicez dediler, ama ben yıllık izin almayı planlıyorum bakalım. offffffff dertli dünyaaa bazen o kadar çok bıkıyorum ve sıkılıyorum ki senden.........

deryacım tatile kesinliklee ailenle gitt sonraa başın ağrırı elin kızıylaaaaa hemde 22 yaşındaymışşşşş sakın ama sakın ii niyetli olup gideyim deme, bilirim ben seni çok iyi niyetlisin.

gülsümde doğum yapmışşş allaaah bebişine ve kendine sağlık versin inşallah acaba bebeği küvezden çıktımııı haberi olan varsa bilgi verivesin gari.

yok aytencim vazgeçtik o işten...daha önce yaptığımız gibi geze geze gidiceez birgün birgün kalıcaz beğendiğimiz yerde belki daha çok da kalabiliriz...balıkesir civarından başlıycaz bakalım...
Aytencim ege yi sensiz mi götürecekler.götürmesinler duramazsın yaa ya da izin almaya çalış sende...

Canım yaa olurmu öyle şey ya sende git ya da götürmesinlerr yaa anasının kuzusu oo:gitme:
gülsümde doğum yapmışşş allaaah bebişine ve kendine sağlık versin inşallah acaba bebeği küvezden çıktımııı haberi olan varsa bilgi verivesin gari.

Ben bilmiyordum Gülsüm umarım sağlıkla sıhatle bebeğini kucağına alır..Allah yardımcısı olsun umarım kuvözden çıkar bebişi:Saruboceq:

:gitme:mafoldumben çok canım sıkılıyo derya yaa böyle emri vaki yapmaları hiç hoş değill ne yanii şimdi buuu sen kimsin senin fikrini soranmı var der gibi.

evet ama hiç kimse bunu düşünmüyo aman yaaaaaaamafoldumben

ben sanırım çalışan anne olduğum için tam bütün bir annee yerine sayılmıyorum, %50 annesiyim bütün gün ben bakmadığım için,

Kıyamam Aytenim ben sana yaaa peki söyledinmi?Ben özlerim oğlumu dayanamam deseydin canım(

dedim duygucum inan ama kayınpederin öyle dinlememe gibi bir huyu vardır. neymiş abisinin eşi görmek istiyomuş 3-4 gün durup geleceklermişş, hayır ben iznimi alıcammm tabiii ne olursa olsun göndermiycem, beni inciten şeyyy onun gidip gitmeme kakarını ben veremiyorum lafı ağzıma tıkıyolar.

ben sanırım çalışan anne olduğum için tam bütün bir annee yerine sayılmıyorum, %50 annesiyim bütün gün ben bakmadığım için,
Aytencim saçmalama canım yaaa sen neden çalışıyorsun oğluna daha iyi bir hayat sunabilmek için canım..Annenin %50 simi olur arkadaşım görceksin biraz bilsin kendini senin dibinden ayrılmıcak..senin kokun yeter ona üzülme canım

Ne kadar düşüncesiz insanlar kusura bakma ama bir anneyi 9 aylık bebesinden 3 5 günde olsa ayırmaları hayret verici birşey...Sende al iznini git Aytenim bırakma kuzunu:sinifsinif:

aytencim bana da bi gün eşimin yengesi yani kaynanamın eltisi bigünlüğüne edirneye gidicez..tunahanı da alıcak kaynanan dedi yok dedim öle şey kabul edemem kusura bakmayın ben ayrı kalamam dedim....söyle ayten valla ben şunu anladım söyleyince daha kıymetli oluyosun...hem de öle düşünme biz obunların annesiyiz kimse değil...kimse de anne gibi olmaz da sevemez de...tunahan kaynanamdan ayrılmıyo ama ben biliyorum ki en fazla üç yaşında anneci olacak annesini sevdiği gibi de kimseyi sevmeyecek onlar bizim çocuklarımız

geçenlerde eşim yoktu oturuyoz kaynım var bekar kayınpederimle benim yanımda konuşuyolar yok şurda evlşer var felan bilmem ne babası dediki bakalım alalım sana beraber öderiz dediii ay ben şok tabii döndüm dedim ki baba sen evlat kayırıyosun şu anda dedim o da o maaşını vercek falan dedi ben de dedim ki bende vereyim maaşımı o zaman bize de al ev madem öle dedim...sonra da eşim geldi gördüm gelmesine fırsat vermeden ben gidiyorum dedim ondan önce de son olarak ben biraz param olsa zaten herşekilde ev alırım krediyle dedim kapattım ağızlarını yürüdüm gittim...ertesi gün babası arıyo bişi konuşucaz evle ilgili diye eşimi tabii ben eşime anlattım o da iyi demişsin dedi şimdi bize ev alcakmış biz söledikten sonra mı lafı gelsin gene dicem artık istemiyoruz bi anlamı yok kii...çok isterse versin bize bir miktar para alalım o zaman minnet edicem sonra tepeme binecekler bak evi bile biz aldık diye...

sağolun canlarım iyiki varsınızz yoksa içimi kime dökecektim acabaaaa, başkasına anlatsaammm beni anlamazdı eminim. patron bi glesinde yıllık iznimi istiycem.

aferim kızz sanan ben diyemiyorum öylee yaa keşke söyliyebilsem bende içimden geçenleri, böyle bir konuşmada ben mesela hayattaa bişey diyemem.

canım valla önceden bende diyemezdim ama baktım olacak gibi değil çok ezilicem böle şimdi şakayla karışık sölüyorum...kaynanama bazıları akıl veriyo bana sölüyo şunu şunu yapmak lazımmış felan tunahan için yaniii bende diyomki sanki biz bilmiyoruz ne diye akıl veriyolar ki,ne karışyolar diyom diyom valla banane ben kendi kendimi yiyorum yoksa uyku uyumuyorum valla bazensinirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…