Doğum yapmış olan anneler buraya....

Allahım kırk bin kere maşallaaahhh kuzlaraa annelerine söyleyecek bişey yok zaten, tunahanın dili gene dışarıda yaaa :)))

Herkese Selam a.s.
Gülsümcüm, canım , buraya da yazmıştı doğum sancılarım başladı sanırım diye....
yanılmamış demek ki mafoldumben
minik bebeğini en kısa zamanda ; hayırlısıyla , sağlıkla alıp evine götürür inşAllah...
Allah ikisinin de yardımcısı olsun :Saruboceq:

gülsümcüm allah kurtarmış seni bu sıcak yaz günleri dayanılmaz oluyo. her işte bi hayır vardır inşallah en kısa zamanda bebişini de kollarına almanı nasip etsin rabbim

Ay canım ya,inşallah sağ salim kavuşur annesine,moralim bozuldu

Gül sen hep gül yaa,bu adamlar hep aynıı,daha hiç duymadım normalini,hepsinde anormallik var,bizide anormalleştiriyorlar,ama yinede seviyoruz biz bunları

Kızlar fotoğraflar harika,siz ve bebekleriniz enerji saçıyorsunuzama daha çok foto isteriz
fatma bende geçen gün gülsümü aradım,böyle bir numara yok dedi,yeni numarasını yazarmısın özelden

bıdışlar harika çıkmış
o sürekli saçını süpürge etmiş olan kim:roflol: Umut galiba
yerden kalkamamış bi türlü,kareye girememiş allah iyiliğini veresice...

Maşallah güzelliğe
gül,belki ilgisi yoktur ama ben merti biraz ayçaya benzetiyorum,zaten mertide hep kız sanıyorlar

gülsüm hayırlı olsun bebeğini hemen görürsün inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

müjdecim erkeğimizde hayırlısıyla gelir inşallah canım

ben çok geri kalmışım yaww bilen sendemi hamilesin hamileysen hayırlı olsun ne kadarlık

gül ayçanın gözleri çok güzel maşallah nazar değmesin o ne güzel gülüş çok tatlı bakmış
kuzum

yok kııss ben hamiş değilim :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…