- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.841
kızlar merhaba maibeyaz gülsüm arkadaşımız dün sancılanmış ve erken doğum yapmış ultrasona göre 31. haftalıkmış bebeği şuanda yoğun bakımdaymış kızlar lütfen hepimiz de dua edelim bebek sağ salim annesine kavuşsun
ben şimdi konuştum gülsümle çok üzüldüm dualarımızı esirgemeyelim,
gülsüm daha bebeğini hiç görmemiş bir bilgi de vermiyorlarmış hepimiz dua edelim :Saruboceq:
kızlar mevlüde den resimler geldi
kızlar merhaba maibeyaz gülsüm arkadaşımız dün sancılanmış ve erken doğum yapmış ultrasona göre 31. haftalıkmış bebeği şuanda yoğun bakımdaymış kızlar lütfen hepimiz de dua edelim bebek sağ salim annesine kavuşsun
ben şimdi konuştum gülsümle çok üzüldüm dualarımızı esirgemeyelim,
gülsüm daha bebeğini hiç görmemiş bir bilgi de vermiyorlarmış hepimiz dua edelim :Saruboceq:
Kocamla 3 gündür küsüm aptal bişeyden tartıştık öyle de kaldı tabiki ona göre kendi bana görede ben haklıyım ne olursa olsun ama gönlümü almak için bişey yapmadığı gibi sinirime dokunmaya devam ediyor
çalışmasam beni çok ezerdi eminim,aklı fikri hep hesapta,parada bana da Umutun deyimiyle ufunet bastı artık.pazartesi gidiyorum ama iple çekiyorum.evde bide kardeşim var her akşam birbirimize girip duruyoruz.Dün havuza gitmiş arkadaşa nezle olmuş gece de burnu tıkalıymış uyuyamıyormş bütün gece yatağa yattı yattı kalktı 5dk da bir zaten ben aylardır gece uykusuna hasretim uyku tutmadıyse s...tir git TV aç,kitap oku bişey yap dimi evin içinde volata atıp durudu sabaha kadar.uyumamamnın sebebi sensin diyor banahani küsüz ya,o zaman bi özür dile ya da bişey yap gönlümü almak için.artık onla bişey konuşmamak için 1 haftadır markete ben gidiyorum,evdeki işlker zaten hep üstünmde Ayçayı dışarı da ben çıkarıyorum malak gibi eve gelip devrilip TV seyrediyor,Ayçayı indir diyorum ,hava sıcak,hava rüzgarlı,Ayçanın uykusu var gibi aptal bahaneler buluyor toplanmayı bekleyen sofrayı evi olduğu gibi bırakıyorum ben indiriyorum parka.ondan sonra iş
im akşam 11de ancak bitiyor o saatten sonra bi de benden kadınlık bekler,yorgunum deyince ortalık buz keser, offf yaaa ben nasıl bir mandayla evlenmişimmmm
yaa bana her hareketi batıyor
gülsüm hayırlı olsun bebeğini hemen görürsün inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
müjdecim erkeğimizde hayırlısıyla gelir inşallah canım
ben çok geri kalmışım yaww bilen sendemi hamilesin hamileysen hayırlı olsun ne kadarlık
gül ayçanın gözleri çok güzel maşallahnazar değmesin o ne güzel gülüş çok tatlı bakmış kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?