Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydınlarrr....çok uykum var bi arkadaşlımın kınası vardı başka bi arkadaşımda kınadan sonra bende kaldı uzun zamandır görüşmüyoduk sabahladıkkk başım dönüyo valla...
ayçacığımı yerim ben kuzu çok tatlııı annesiiii....küçük cadııı nerelere de girermiş öleee

ayrıca buluşma resimlerimizi beğenen herkese çookkk teşekkür ederiz gönül isterdiki hep beraber olabilseydik...böyle idare edecez artık...nerdsiniz kızlar yaaa...ben tatile didime gitmekten vazgeçmek üzereyim arkadaşımın yanına gidecektik şimdi bana diyoki kuzenimi de geti,rir misiniz dönüşte de sizinle gelir...kuzeni 22 yaşında bir genç kız sizce olacak iş mi orda da bizimle olacak doğal olarak...napim kızlar sizce yaa nereye gidelimmm ooff bir an önce karar vermemiz lazım

Hayırlı cumalar size de şekerler....

Keyifler nasıl???
Ayçanın resmine yorumlara teşekkür ederizzz,
Emelcim kızın olsa demekki Ayçaya benzeyecek maviş maviş gözlü.

Canım olmaz öyle şey ne alaka kuzeni hem sizi hem onu neden çağırıyorki?
Bi de koca genç kız yani.Bence de bi bahane bul iptal et,ailecek olmak varken ama kuzeninin ben gelmem demesi lazım aslında ama neerde o düşünce insanlardaaaaa

Bizde kaynanayla tatile gidecez oğlu anne 29 temmuzda tatile gidecez dedi o da tamam dedi benim ne işim var oğlum git karınla tatile demedi yani, biz ne teklif etsek balıklama atlar benimki bi ısrar ettir bizi dimi ağır ol ödü patlar ısrar etmicez diye.Çok üzgünüm çoook

kızlar bizde bu akşam çıkıyoruz yola
15 gün yokum , bilgisayarımı götürcem ama sanmıyorum ki internete bağlanabileyim oralarda bakacaz çeker belki biyerlerden
inşallah güzelce gider döneriz ,denizom yadırgamaz oraları denizi sever vb vb...
çok özlüycem sizi herkes iyi baksın kendine ....

vee denizden son bir foto , oğlum sıcak yaz günlerinde böyle serinliyor hahahah

Son düzenleme:
aa valla bu çocuğu alkolik yapcanız sizzkaydirigubbakcemile3gözdecim hayırlı yolculuklar iyi tatiller inşallah çok çok güsel bir tatil geçirirsinizz canımmm öpüyommm

oyyyyyyyyyy kıyamam ağlamışta sanki gözler sulu sulu maaaşallah çok tatlı bizde bu pazar ankara ordanda kırşehire gidiyoruz. Müdire hanım izin vermedi gidemezsin dedi. Bakalım neolacak ben gidiyorum.

Artık hiç giremiyorum yaaa girdimmide bir selam verip kaçıyorumKimseciklerde yok....Betül burdasın sanırım umarım herşey yolundadır keyifler nasıl??

duygu cok sukur hersey yolunda tesekkur ederim tasindik yerlestik iste geri sayim yapiyoruz bi bakima askerlik icin bildiginiz gibi

Bu hafta Sonu annemlerle gorucez yine yalovada gunubirlik..
Boyle iste benden sizde ne var ne yok :)

Betül Allah kolaylık versin inşallah tez zamanda eşin gider gelir...Şimdiden Allah kavuştursun...
Daha yeni yazabildim bağlantı koptu....Herkese iyi geceler...

Günaydınlar iyi hafta sonları herkese:)
Gece en son ben kapattım sabah yine ben açtım valla hadi bakalımzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…