- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.901
öpücük yanlış yere gitmiş en sonda öpecektimm bi daha öpeyim bariiiŞeniz
herkese günaydın hiç tadım tuzum yok gene oğluşumu eşimin ailesi yaylaya götürekmiş, bende görmeden yapamam dedim, biz 3-4 gün gidip gelicez dediler, ama ben yıllık izin almayı planlıyorum bakalım. offffffff dertli dünyaaa bazen o kadar çok bıkıyorum ve sıkılıyorum ki senden.........
geçenlerde eşim yoktu oturuyoz kaynım var bekar kayınpederimle benim yanımda konuşuyolar yok şurda evlşer var felan bilmem ne babası dediki bakalım alalım sana beraber öderiz dediii ay ben şok tabii döndüm dedim ki baba sen evlat kayırıyosun şu anda dedim o da o maaşını vercek falan dedi ben de dedim ki bende vereyim maaşımı o zaman bize de al ev madem öle dedim...sonra da eşim geldi gördüm gelmesine fırsat vermeden ben gidiyorum dedim ondan önce de son olarak ben biraz param olsa zaten herşekilde ev alırım krediyle dedim kapattım ağızlarını yürüdüm gittim...ertesi gün babası arıyo bişi konuşucaz evle ilgili diye eşimi tabii ben eşime anlattım o da iyi demişsin dedi şimdi bize ev alcakmış biz söledikten sonra mı lafı gelsin gene dicem artık istemiyoruz bi anlamı yok kii...çok isterse versin bize bir miktar para alalım o zaman minnet edicem sonra tepeme binecekler bak evi bile biz aldık diye...
aytencim bence de gönderme oğluşunu anası nerde bebesi orda diye bi laf vardır bizim buralarda. zaten akşamı zor ediyosun akşamları birkaç saat zaman geçiriyosun kuzunla 3 gün bile olsa ondan ayrı kalma bence. sen derdini söyleyebiliyorsun ege derdini de söyleyemez annemi istiyorum da diyemez. yavrum mahsunlaşır oralarda mafoldumben
http://img217.imageshack.us/img217/5332/img0947a.jpg kızlar sizce bu miktar bebek için çok mu
ağlattın kızz beniii, yavrum benim mahsunlaşır dimi oralarda mafoldumben
ağlama canım kıyamam :teselli:
ne bileyim işte doktor fazla ver diyo o tabaktaki 125 gr 150 gr ver diyo deli mi ne :mymeka:
Gulsum dogum mu yapti hadi yaa Allahim saglikla sihhatle bagislasin insallah keske tel alsaydim arardim merak ettim simdi..
Ayten canim konustun mu patronla ?
geçenlerde eşim yoktu oturuyoz kaynım var bekar kayınpederimle benim yanımda konuşuyolar yok şurda evlşer var felan bilmem ne babası dediki bakalım alalım sana beraber öderiz dediii ay ben şok tabii döndüm dedim ki baba sen evlat kayırıyosun şu anda dedim o da o maaşını vercek falan dedi ben de dedim ki bende vereyim maaşımı o zaman bize de al ev madem öle dedim...sonra da eşim geldi gördüm gelmesine fırsat vermeden ben gidiyorum dedim ondan önce de son olarak ben biraz param olsa zaten herşekilde ev alırım krediyle dedim kapattım ağızlarını yürüdüm gittim...ertesi gün babası arıyo bişi konuşucaz evle ilgili diye eşimi tabii ben eşime anlattım o da iyi demişsin dedi şimdi bize ev alcakmış biz söledikten sonra mı lafı gelsin gene dicem artık istemiyoruz bi anlamı yok kii...çok isterse versin bize bir miktar para alalım o zaman minnet edicem sonra tepeme binecekler bak evi bile biz aldık diye...
artık sevmecem gari, sana dönmecem gari, negıda ağlısan boş negıda yalversen boş sene dönmecem gari bitivesin gari bu çile çekimepdurum bile bile sen ne devesen deve bu hayat geçmez böle sana varmecem gari, ümitlerimi yıkıvedin , hayallerimi çalıvedin , beni pek körlevedin beni körlevedin allah cezanı versin, bitivesin gari bu çile çekimepdurum bile bile sen ne devesen deve bu hayat geçmez böle sana varmecem gari , artık sevmecem gariiiiiii:)))9
bu şarkı ege şivesiyle ancak bu kadar güzel söylenir.:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?