Doğum yapmış olan anneler buraya....

aytencim bence de gönderme oğluşunu anası nerde bebesi orda diye bi laf vardır bizim buralarda. zaten akşamı zor ediyosun akşamları birkaç saat zaman geçiriyosun kuzunla 3 gün bile olsa ondan ayrı kalma bence. sen derdini söyleyebiliyorsun ege derdini de söyleyemez annemi istiyorum da diyemez. yavrum mahsunlaşır oralarda mafoldumben

sehercim sen nick ini mi değiştin?bu arada aytemncim daha önce duymuştum hatta biryerde okumuştum bebekler en fazla bir hafta annelerinin yokluğuna dayanabilirmiş zaten göndermiyosun oohh

derya tebrik ederim canımcım vereliniortak böyle hakkını savunan insanlara bayılıyorum. ben de birşey oldumu tıkanıp kalıyorum sonra da içim içimi yiyor

ağlattın kızz beniii, yavrum benim mahsunlaşır dimi oralarda mafoldumben

Gulsum dogum mu yapti hadi yaa Allahim saglikla sihhatle bagislasin insallah keske tel alsaydim arardim merak ettim simdi..

Ayten canim konustun mu patronla ?

slmm nasılsınızz arkadaşlarr bakıyomda kimsecikler yokk bir an önce kış gelsinn de toplanalımm yine buraya....buluşma süper gözüküyo sdarısı antalyadaki arkadaşların başına inşallah...........
beni soran sormayan herkese çok mersii
iyiz şükürr eşimde toparlandı bugün çıktık dışarıı..
ayın 10 gibi konyaya gidecek gibiyizz oralarda olan varsaa görüşürekkk yolumuz istanbula düşmedi bu sene yinee olsunn hayırlısı artıkkk........................

herkesii çok çokk öptümm zaten telefonda görşüyozzz....
allaha emanet olunn bebişleri öpünn benim içinnnnnnnnnn

aferim valla fıstığım bizim burda bir laf vardır "amma etmişsin" oh etmişsin anlamında.
benim kayınpeder bize taaa sözlüykenden beri ev alacak.hep lafla oyalarlar beni bende hani diyemem.oğlumun doğumunda bana hiçbişey almadılar doğum hediyesi torununa da bir küçük altın... şok tabii annemler de ben de.üstelik biliyosunuz oğlum yeni sünnet oldu hiçbişey yapmadıkları gibi,görümcem bir telefon açıp geçmiş olsun bile demedi hala.Başta çok seviyordum ama şimdi sırf eşimin ailesi diye görüşüyorum.yoksa selam bile vermeyeceğim insanlarla akraba oldum.eşim birtaneama,Allahtan ailesi ve tüm sülalesi maraşta.bir de cümbürcemaat yatılı gelmeleri olmasa şanslıyım aslında...

:))))))))))))))))))))))))))
ya ben deeee istiyorum bu şarkıyııııı çeşmeli sayılırım ben deeeeeeee.lütfeeenn nerden bulurum????????*

serlam kıslarr...sizleri çok özledi öncelikle söyleyeyyim..burda evde internet olmadığı için halama geldiğim zamnlar girebiliyom..buluşma omuş..çok cici görünüyorsunuz.şansıma buğün girdim buluşma resimlerine denk geldim..çok tatlısınız valaa..ama ben olsaydım daha da tatlı olacakmışınız..ben biraz şekerim dir de sölemesi ayıp sizi daha da tatlandırırırdım.lülülülülülülaelaelaelaelae..artuk bidaki sefere..burda çocuğu olmayan bir komşumus var..42 yaşında..yine de her ay bir umut bekliyor işte..regl olduğu zamnlar depresyona giriyor..sonra tekrar çıkıyor falan..kadıncağıza bir espiriler yapıyorum depresyon falan kalmıyor..diyorum gel hergün bize yavaş yavaş gülmenin dozunu artıracam..birden yüklemek fazla gelebilir..1 mğ gülmek le başlayıp giederek artıcam diyorum.yoksam bağımlılık yaparım diyorum..şimdi o da halamlara geldi..biraz gideyim de güldüreyim..havasına girsin..mutlu olsun..dedim bilgisayarda az işim var sen gülmeye hazırlan dedim.şimdi beni bekliyor içerde..heheheheeeeee..:roflol::roflol::roflol:

yazacak o kadar şey varki ben de bir ara fırsat bulursam burda geçirdiğim günlerle ilgili resimlerimi koyacam..kıvanç denizi çok sevdi..denizde sanki kaç yıllık yüzücü gibi amanının bir çırpınıyor görseniz..herkes sahilde ona bakıyor..şebek yaww..burarada benimki, meme delisi...ege bey gibi aynı maşşlh..birde bana bir bağlandıki sormayın..benden boynumdan hiç ayrılmak istemiyor..dün eşimle anneme bırakıp denize gittik..geldikjten sonra bişey yapmadı..ama uykusundan sık sık uyanıp boynuma sarılıp ağladı.babasına bile gitmedi..ellerini bana açıp ağladı yavrucak..ne yapacam okullar açılınca bilmem.
emel ayten umut duygu derya serap mevlüde seher gülüm fatma betül eda hicran seda ayşe vb.. kıslar şuanda aklıma gelenler ve gelmeyen arkadaşlar sizleri mucuk mucuk bol bol öpüyorum...bebeişlerinizi de çok öpüyorum..beni özleyin anacığım..

Son düzenleme:
OOOO canan gelmiş,hoşgelmiş,bize haberler getirmiş..buralar çok boş kuzum..bende başka forumlarda takılıyorum napıyım..iyi olmana sevindim..kıvancıda senide özledik..fotoğraflarını koy emme silme!!!sabah bakarım,çünkü çok uykum var yatmaya gidiyorum..iyigecelerrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…