Doğum yapmış olan anneler buraya....

yavrıım nede güzel uyumuş maşallah

yavrum yorgunluktan arabada öylece uyudu kaldı zaten bir daha mı mangal a gitmek çok yorulduk vallaaa pestilimiz çıktı öyle akşam üstü denize girip çıkalım dedim eşimee bu böyle çok yorucu oluyo odaa aynen benim gibi düşünmüşşş.

o ayaktaki soyunuk raziye sen misin ne o kıs manken gibi dikiliyosunnn bi de kilom var diyosun yok göbeğim var diyosun bizi mi kandırıyon sennnnlmaz:

:roflol::roflol::roflol:

Ayten ne güzel uyumuş oğluşunn

kızlar ayşeyi aradım,bi kahkahası var,şen şakrak,adamın içini açıyo..

Ya kızlar benim eşimde bu sıralar hiç kibar değil,ters ters cevaplar,üzüyo beni..ama Allaha havale ediyorum onu,mesela gerizekalı dediği zaman,Allahım sen görüyorsun senin rızan için cvp vermiycem diyorum,şu an mühim olan sağlığım ve bebeğim çünkü..ne zaman konuşmaya kalksam adı dır dır oluyor,sofrada konuşulmaz,film izliyorum konuşulmaz,uzandım sessizlik istiyorum konuşulmaz..ehhh ne zaman konuşulacaksa..ne zaman işleri yoğunlaşsa böyle oluyo..iyide benden ne istiyo..delüü kafaa

allah bu kocaları davul etsin kaydirigubbakcemile3

canım yaa susabiliyorsan iyi. ben; eşim bana bişey dediyse iki katıyla iade ediyorum. işler daha bi arapsaçına dönüyo o zaman da. napıyım hırsımı alamıyorum.

Gunaydinlar , canan tatilin cok guzel gecmis anlasilan cok sevindim bende seni mucukluyorum :) Ayten oh hadi izni almissin yayla iside yasmis ne guzel sizde guzel bi tatil yaparsiniz umarim esinle egenle.. Salihacim tesekkur ederim yavrum mucuuuk :)

canlarım ben geldim tadlularım benim..napısiniz bakalım..buğün halamlardayım fırsat buldukça yane benimki uyudukça girecem.kıs kardeşim ve abim de buraya geldiler.onlar yalı kahvesi diye bir mekan var sahilde oraya kahvaltıya gittiler.sonra da denize gidecekler..ben buğün kıvançla zor olur diye üşendim gitmedim.hem kahvaltı oradan deniz aslında çok iyi olacaktı ama koşturmak canım istemedi birden.sabah sabah kıvancın çantasını mamalarını falan filan birden üşendim..buğün de evde dinleneyim dedim.halama geçtim o yüzden. eşim de istanbul a gitti..onun işi başladı.ben 1 ay burada takılacam.valla kocayı da yalnız bırakmak eyi de değil emme napayım kıslar ya sıcakta istanbulda.burda hergün biryerlerdeyiz.annem kıskardeşim hem kıvançın bakımına yardımcı oluyor.sabahları uyuyorum bazen.

kıs ayten ordaki çıbıldak garı senmisin gıı...maşşlh yavriiimm..zayıflamışssın bayağı..egecik te ne tatlı uyuyor öle..maşşh yavrimee..
kıvanç ta buaralar böle bir anneci ya artık içime buhranlar geliyor.zır zır galiba üsteki 6. dişi çıkarıyor ondan.bir de sinirli beyfendii..yürüteç aldık.japon pazarından 28 tl.ye..dandik ama güzel iş görüyor işte.zaten 1 ay kullandıracam.istanbula götürmtyecem.burda kullansın bırakıcam.zaten 1 ay sonra kendi yavaş yavaş yürümeye başlar herhalde.şimdiden otutturamıyom ki veleti.yemek yerken bile biiri tutuyor ayakta yiyecekmiş.mama sandelyesi almam gerek.ama sonra ist. a nasıl götürecem onu düşünüyom.
kıs betül kocan askere gittimi..nerelerdesin.napıyorsunm.?
gülsüm doğurmuş galiba..allh sağlıklı hayırlı evlat eylesin.gülsüm de biran önce sağlığına kavuşup bebişlerini hayırlısıyla büyütsün..biraz 2 bebiş zor olacak galiba ama biraz dişini sıkarsa da ne güzel 2 evlt sahibi olmuş olacak.ikisi de aradan çıkacak.
işte böle..sizlerde ne vay ne y7ok..

kıslar ya resimler koyacaktım emme halamın bilgisayarına yükleyemedim..tel. tanıtnmak mı gerek bilemedim.neyse aşağıda akrabalarımızın internet kafesi var..birara gidip oraya yükleyecem resimleri..kıvançın resimlerini koyacam..bekleyin beni anacağım..

sonra cıma eşim istanbula gitmişti ya.habire taciz edip duruyor mesajlarla..yok bizi çok özlemişmiş te..yok bizsiz olmuyormuşta..anlasın biraz değerimi..biz yanındayken değerimiz bilmiyordu emme..ben özellikle evden çıkmadan kıvanç ın birkaç oyuncağını ortada bırakmıştım ki gelince onları görsün de duygulansın diye..dün aradı eve gidince çok kötü oldum diye..bana tel. de kıvanç ın oyunçaklarının müzük seslerini dinletiyor..sizi olmuyor falan diye..anlasın değerimizi..emelcim benimki de hiç önceden yapmazdı..birkaç aydır işte şaka da olsa salak gerizekalı falan demeye başlamıştı ki ben hiç kullanmam.annesinin ağzı bozuktur biraz.ondan alıştı biraz.ben de çok sinirlendim yine bir gün.onunla konuştum böle şeylere gelemeyeceğimi.ağzıma geleni söyledim.yaptığı başka hödüklükler de vardı.biraz tehdit vari konuştum.ayrılmanın çok kolay olacağını konuyu anneme açacağımı falan bahsettim.( halbuki yapmacaktım)..bu çok ciddiye aldı.korktu.ogündür bayağı iyi davranıyor bana karşı..artık aradaki bazı odunluklara da sesimi çıkarmıyorm.erkek milleti böle işte..
emelcim sen de konuş istersen hödüklüklerini ona anlat.kalbinin kırıldığını ilişkinize zarar verdiğini anlat.belki iyi gelir..
sehercim ya senin oğluşunda benimkine çok benziyor keltoş..benimkini aslında saçı var da sarı olduğu için belli olmuyor.bir de çok kısacık..ne yapayım vücudu gerekli proteinleri saçı için de değil de büyüme gelişmesi , zekası için harcasın.acelem yok böle de de değişik.dikkat çekiyor çok.karizma oluyor benim oğlum..
kıs ayten valla dedğin gibi bir yaşına girecekler yakında ya ne çabuk zamn geçiyor.allahım güzel ömür versin yavrularımıza.geçen yıl bu zamnlar yok şu derdim var yok böleyim..ayy doğumda çok korkiim.offf zor du be..yok karın çevresi gelişemdi.yok böbreğinde sorun var..sıkıntı sıkıntı....şimdi çok güzel..bu sene kollarımızdalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…