- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.941
yavrıım nede güzel uyumuş maşallah
sehercim senin utkunun saçları çıkmadımı hala
o ayaktaki soyunuk raziye sen misin ne o kıs manken gibi dikiliyosunnn bi de kilom var diyosun yok göbeğim var diyosun bizi mi kandırıyon sennnnlmaz:
:roflol::roflol::roflol:
Ayten ne güzel uyumuş oğluşunn
kızlar ayşeyi aradım,bi kahkahası var,şen şakrak,adamın içini açıyo..
Ya kızlar benim eşimde bu sıralar hiç kibar değil,ters ters cevaplar,üzüyo beni..ama Allaha havale ediyorum onu,mesela gerizekalı dediği zaman,Allahım sen görüyorsun senin rızan için cvp vermiycem diyorum,şu an mühim olan sağlığım ve bebeğim çünkü..ne zaman konuşmaya kalksam adı dır dır oluyor,sofrada konuşulmaz,film izliyorum konuşulmaz,uzandım sessizlik istiyorum konuşulmaz..ehhh ne zaman konuşulacaksa..ne zaman işleri yoğunlaşsa böyle oluyo..iyide benden ne istiyo..delüü kafaa
:roflol::roflol::roflol:
Ayten ne güzel uyumuş oğluşunn
kızlar ayşeyi aradım,bi kahkahası var,şen şakrak,adamın içini açıyo..
Ya kızlar benim eşimde bu sıralar hiç kibar değil,ters ters cevaplar,üzüyo beni..ama Allaha havale ediyorum onu,mesela gerizekalı dediği zaman,Allahım sen görüyorsun senin rızan için cvp vermiycem diyorum,şu an mühim olan sağlığım ve bebeğim çünkü..ne zaman konuşmaya kalksam adı dır dır oluyor,sofrada konuşulmaz,film izliyorum konuşulmaz,uzandım sessizlik istiyorum konuşulmaz..ehhh ne zaman konuşulacaksa..ne zaman işleri yoğunlaşsa böyle oluyo..iyide benden ne istiyo..delüü kafaa
EGE NİN uyuyor olduğu resim hangisi be niyegöremiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?