- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.981
canım biz hala ona özel pişriyoruz bizim yemeklerden tattıryoruz hala.
Bazen özel yapıyorum bazen dişine göreyse bizim yemeklerden de
rondodan geçirip yoğurtlan kaktırıyorum.
Corba demissiniz bende evde corba varsa ondan yediriyorum ama genelde Aslana ozel yapiyorum cok corba icmedigimiz icin.. Rondo filan kullanmiyorum artik birakali 1-2 ay oldu sanirim gina geldi zaten. Birde artik kat katistir corbalarindan yapmiyorum :) tek cesit sebzeli ya da sehriyeli tavuk yada et sulu corba yapiyorum sulu birde pure gibi degil icine bi tutam ekmek didiyorum bi kasik yogurt katip yediriyorum yemek varsa catalla ezip yedirmeye calisiyorum keyfi uyarsa yiyor uymazsa yemiyor beyfendi yemegi.. Meyveleride catalla ezerek yediriyorum.. Bu arada hala disimiz yok bi biz kalmisizdir belkide :)) yasini bulcak heralde demistim oyle olucak sanirim geceleri uyandiginda disi var gibi goruyoruz esimle tuhaf ama yerleri belirginlesti sadece.. Siz nasil yapiyorsunuz corba ogunlerini yemek yediren varmi corbalar nasil ?
Duygu haklisin sana asil lazim olan kesim :)
ama kesimde kararsiz kaldim yakisma konusunda renk guzel geldi ama aslinda uclarindan da aldirarak tazeleyebilirsin saclarini modeli bozmadan..
selamlarr hatunlarrhihoyyythihoyyytKızlar ben 2 3 gün önce saçımı kestırdim omuzların biraz altında...ınanılmaz saçlarım dökülüyordu kuaförüm kestirmeden kurtalamazsın dedi..Birde Umutcum kalsiyum başla demişti bugün nasipse onuda alıcam...
Belime kadar saçlarımı uzatmaktı hayalim kesmemek ama sürekli yerler saç kıl...
Şimdide o hayalimden vazgeçtim Ebru Şallının omuzda biten karamel saçlarını yapayım diyorum ne dersiniz???
ulaaa cevap versenizeee ayten,saliha,emel ayşe fatma haticeeee....Birşey sorduk herhall
Kızlar günaydın;
yaz geldi ya herkes artık az takılıyor gibi.
Bizde malum işteyiz işte....
Ayten naber ya....
Gül, derya..... ??
iyi canım yaa alçak sürünmye devam :)) bende bu haftaaa sonu zine ayrılıyorum 2 hafta oğluşumla olucam inşallah o yüzden çok mutluyum.sen nasılsınnn kızın sen,i görünceee gülüyodur artık dimi fark etmeye başladılar iyice
Günaydın canım. Ay valla ayten eve gelince görünce beni üstüme atlıyo açıp ellerini. Nasıl seviniyor yavrum. Çıldırıyor. Tut şunu yapıyom çığlık çığlığa kaçmaya çalışıyo. Baba ilearasında da ayrı bir bağ olmaya başladı. Babasına istiyo arada. Ama uyku gelince anacı oluyo...
Keratalar ya büyüdüler iyice. Arkadan 2 bebek daha gelince benim kızım kocaman olmuş gibi geldi. ama çalışınca çok zor oluyor. Aklım hep onda. Her gelddiğimde ya vurmuş ya terli... Öksürüyor...
Çok özlüyorum yavrumu ,akşam eve 8de geliyom zaten 9.30da yatıyor. Gece kalkarsa işte 2 kere mma veriyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?