Doğum yapmış olan anneler buraya....

Bazen özel yapıyorum bazen dişine göreyse bizim yemeklerden de
rondodan geçirip yoğurtlan kaktırıyorum.

Corba demissiniz bende evde corba varsa ondan yediriyorum ama genelde Aslana ozel yapiyorum cok corba icmedigimiz icin.. Rondo filan kullanmiyorum artik birakali 1-2 ay oldu sanirim gina geldi zaten. Birde artik kat katistir corbalarindan yapmiyorum :) tek cesit sebzeli ya da sehriyeli tavuk yada et sulu corba yapiyorum sulu birde pure gibi degil icine bi tutam ekmek didiyorum bi kasik yogurt katip yediriyorum yemek varsa catalla ezip yedirmeye calisiyorum keyfi uyarsa yiyor uymazsa yemiyor beyfendi yemegi.. Meyveleride catalla ezerek yediriyorum.. Bu arada hala disimiz yok bi biz kalmisizdir belkide :)) yasini bulcak heralde demistim oyle olucak sanirim geceleri uyandiginda disi var gibi goruyoruz esimle tuhaf ama yerleri belirginlesti sadece.. Siz nasil yapiyorsunuz corba ogunlerini yemek yediren varmi corbalar nasil ?

Duygu haklisin sana asil lazim olan kesim :)
ama kesimde kararsiz kaldim yakisma konusunda renk guzel geldi ama aslinda uclarindan da aldirarak tazeleyebilirsin saclarini modeli bozmadan..

Son düzenleme:
canım biz hala ona özel pişriyoruz bizim yemeklerden tattıryoruz hala.

Bende çoğu zaman pişiriyorum ama doktor artık 10.aydan sonra evde ne pişerse verebilirisn demişti...Ama zor olcak biraz sanırım...
Bazen özel yapıyorum bazen dişine göreyse bizim yemeklerden de
rondodan geçirip yoğurtlan kaktırıyorum.

Bende genelde öyle yapıyorum...
Ben haftada 3 gün tavuk 2 gün et 2 günde mercimek ve sade sebze veriyorum..Tavuğu çok seviyor maşallah onun için rondoyu kullanmaya devam ediyorum...İlikli et alıp haşlıyorum onuda çorbada kaybatıp mecburen rondodan geçiriyorum..İçinede mevsim sebzesi koyuyorum işte..
Ama mesela dün semizotu yaptım rondodan gecırdım cok az yogurt koydum verdım...Taze fasüyeyide öyle vermeyı dusunuyorum artık yavaş yavaş alışsın...
Duygu haklisin sana asil lazim olan kesim :)
ama kesimde kararsiz kaldim yakisma konusunda renk guzel geldi ama aslinda uclarindan da aldirarak tazeleyebilirsin saclarini modeli bozmadan..

3 gün önce mecburen 3 parmak kadar kestırdım Betul baya azaldı dökülmesi ondan sonra dedım acaba bıraz daha kestırsemde komple alttakı rofleden en azından bır cogundan kurtulsam...Ama o kadar kısa sac bana dedıgın gıbı yakışmayabılır cunku hem gur hemde dalgalı sac benımkı...O saç hergun fön ıster...

slmmmmm nbrr kızlarr fazla duramıyomm yemek yapcamm akşama sinemayaaa gidiyozz sölemesii ayıp:)))

herkesii çokk öptümmm
emelcimm sen çokk şenn arkadaşımmm

kızlarrr merhalarrr dışarıya çıktım bir nete girdim sizlere bir slm çakayım dedim yazdım yazdım ama gönderememişim tekrar yazıyorum artık. nasılsınız hanımlarrr ben pek iyi degilim kuzum 2 gündür ateşli azı dişlerimiz geliyor 4 ü birden ne yapacagımı şaşırdım huysuz birde üstüne üstlük dün yataktan düştü nasıl oldugunu anlayamadım bile kuzulara kıyamıyorum Allah'ım hepsini nazarlardan korusun.
eşlerden konuşulmuş ben hiç açmayayım benim derin yaram diyeyimm gerçi ailemin yanındayım rahatımm şimdi ama bakalım.
gülcüm ve duygucum saçlarınızı güle güle kullanın canlarımmm.
sadece bu sayfaya göz atabildim herkesi çok öpüyorum kuzulara ve kendinize çok iyi bakın canlarımm.

aslımm ozana geçmiş olsunn canımm çok öp onu benim içinn dikkat et arkadaşımm yaa nasıl düşmüşş yavrumm yaa.......senide çok öptüm..

Herkese selam kızlar;

Nasılsınız inşallah iyisinizdir.. Bende işte sürünmeye devam....
Bi denizede gidemedik yavvv. Bu haftasonu da yağmur yağdı tam gidiyoduk. Çok bunaldım , hele iş steersi yedi beni. Duruyla da eşimle de ilgilenemiyorum. İş yerindekiler de , maaş olayını yok biz öyle demeiştik deyip daha aza çekmeye çalışıyolar.
Bide eşşek gibi çalışıyorum. Geçen de 3 kişiyi izine çıkan idare ettim ve tırlattım. Hatta o günde maaş olayını öğrenince sinirden ağladım biraz asabım bozuldu. bizimki de bana destek olacağına rahatlatıcağına, eee sende bana hiç destek olmuyosun tamam çık o zaman evde otur dedi sağolsun...

Çok sinirlerim bozuktu. Şimdi işyerinde genel müdüre sıkıntımı anlatınca bu aydan sonr afarklı olcak dedi.Bakalım sanıyorum bi değşiklik yapacaklar bi dahaki aya.
Ufff çok yorucu ama bakalım nasıl olacak...,

fatma msj gönderecekti gülsümün nosunu,göndermedi,aradım açmadı..yani bende ulaşamadım gülsüme,merak ediyorum

slm kızlar
gülsumcum çok geçmiş olsun doğum yapmışşsın sanırım....
bebişin nasıl sen nasılsın...
kızlar alp hala iğleşemedi 7 tane iğne cumartesı bıttı bu gun kontrolde tekrar 5 tane verdı dr inşallah biran önce geçer yaaa yavrum çok yoruldu hastalıktan yatırırnca iğne yapılcak zannedıyo...
evede tam yerlesemedık bu arada alp hasta annemde kalıyorum...
çarşamba günü annemlerle teyzemlerın ve dayımların düğüne gidiyoruz bı kız alıcaz bı kız verıcez düğünler arka arkaya bu arada eşimde çarsamba cezaire gidiyo inşallah parasını bıran öçnce alırda gelır ben gitmek zorunda kalmam fırsat bulunca gene gırerım görüşürüz öptüm tüm bebişleri ve anneleri.....

selamlarr hatunlarrhihoyyythihoyyyt
canm ya tam sana yazıyom bişiy oluyo siliniverio uyus olduumm yaff..laelaelaelaelae neyse canım bence hakkattenn bende cok severim karamel rengini bence sanada yakışır..bende istiyorum ama ben esmerim simsiyah saclarım oyüzden acılması falan gerekecek ozaman da sacı mahvediyo benimm saclarım cok yogunn boya boya bitmiyo valla:bbo: bide yeni doğum yaptımda ayy neydii ölee kabus gibii fena döülüyoduu...hergünn makinayla geziodumm ve elleriimm fayanslardaydıı süreklii topluyodmm şimdii dahada azaldıı doğum sonrasıı normal demiştii dr.m ooff insanın moralinii bozuyo.. canımm ama bide karamel rengii cok masraflıı süreklii akar yenilenmeyincede güsel durmaz demişti kuaförüm yinede sen bilirsiinn şekerim..yerimseniben
ulaaa cevap versenizeee ayten,saliha,emel ayşe fatma haticeeee....Birşey sorduk herhall

canıım yazdıımm ama silinnince bida yazmadıım bide dışarıı çıkmıştıık gülümm öperiimopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Kızlar günaydın;
yaz geldi ya herkes artık az takılıyor gibi.
Bizde malum işteyiz işte....
Ayten naber ya....
Gül, derya..... ??

ya kızlar duru da çok terliyor. Mama yerken falan şapır şapır su gibi. Habire değiştiriyom ama burnu akmaya başladı. Gece de sadece bady si ile yatırıyom ama üstünü çok açıyor. Yatakta şekilden şekile dönüyor uyurken. Kalkıyo bi daaha tersine yatıyo. Bide yüzüstü uyumayı seviyor kerata ya...
Şu burnunu bi geçirsek. İlaç kullanıyoz ama..
Geçen ay kan değerleri yine düşük çıkmıştı ve 2 ay sonra büyük bi ayrıntılı test istemişti. Bidaki ayın 5inde yaptıracağız bakalım. İnşallah akdeniz anemisi taşıyıcısı çıkmaz yavrum. Görümcem de varmış ama inşallah çıkmaz.
Allah tüm yavrularımızı korusun.
Hiç de durmuyor bu aralar. Yürüteci çarpışan araba gibi kullanıyor. Parke de de kayıyor bi hoşuna gidiyor. Acaip emeklemeye başladı birden koşa koşa gidiyor. VE tutunarak kalkmaya çalışıyor kerata...
Yakında yürürüz artık....

Kızlar günaydın;
yaz geldi ya herkes artık az takılıyor gibi.
Bizde malum işteyiz işte....
Ayten naber ya....
Gül, derya..... ??

iyi canım yaa alçak sürünmye devam :)) bende bu haftaaa sonu zine ayrılıyorum 2 hafta oğluşumla olucam inşallah o yüzden çok mutluyum.sen nasılsınnn kızın sen,i görünceee gülüyodur artık dimi fark etmeye başladılar iyice

Günaydın canım. Ay valla ayten eve gelince görünce beni üstüme atlıyo açıp ellerini. Nasıl seviniyor yavrum. Çıldırıyor. Tut şunu yapıyom çığlık çığlığa kaçmaya çalışıyo. Baba ilearasında da ayrı bir bağ olmaya başladı. Babasına istiyo arada. Ama uyku gelince anacı oluyo...
Keratalar ya büyüdüler iyice. Arkadan 2 bebek daha gelince benim kızım kocaman olmuş gibi geldi. ama çalışınca çok zor oluyor. Aklım hep onda. Her gelddiğimde ya vurmuş ya terli... Öksürüyor...
Çok özlüyorum yavrumu ,akşam eve 8de geliyom zaten 9.30da yatıyor. Gece kalkarsa işte 2 kere mma veriyom.

aynen canım bende 7 de almaya gidiyorum 8 de evdeyim 930 da uyuyor egede gece 1 kere kalkıyyorr mama içiyor bazen çok uyanıyooo bazen 1-2 kere uyanıyo bende çok özlüyorummm ama napalım hayat eşlerimize destek olmalıyız devirr artık eskisi gibi değil inan piyasa berbattt işsizlik hat safhada o yüzden elimizdeki işlerin kıymetini bilelim canını sıkmaa ileride maaşında istediğin gibi olurrr şöyle 1 yılı falan devir bak göreceksin herşey değişecek çalıştığın işyerinde eşinede hak veriyorummm çünkü bizimde durmumuzz aynı ben çalışmazsam kesinlikle geçinemeyiz başta evimiz kiraaa ayda 600 lira zaten oraya gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…