Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ben burdayııım aşkıııımmmmmopuyorumnanaktan
Adanaya geldim bu sabah yanıyooooommmm ama anamla beraberim keyfim gıcır
kaydirigubbakcemile5

ohhh oohhhh tekrar hoşgeldiniz kıslarrr....
dün ilk kez tunahan beş saniye kadar ayakta tutunmadan durdu babası 9 aylık yürümüş bu da erken mi yürüyecek ne valla yürüsün istiyom yoksa peşinden bizi yürütüyo bütün gün top peşinde koşturuyo tekme atıp duruyoo hiç sırtı yere gelemeyecek hemen basıyo yaygarayı ...artık tay tay yapıp gidiyo tutuna tutuna önceden sadece bikaç sn.durabiliyordu baya bi gelişimler oldu bakalım...

Benim odunlada dün gece ayrılacaz diye mıyıl mıyıldık,öndan bi kaç gün önce de kanlı bıçaklıydık ha buraya yazmıştım neyse benimki ayy gitmeyin ben napacam falan,mız mız yaptık bütün gece bişey de olamadı ben fıcırtladım çünkü...
Neysem sabah kalktık bizi hava alanına bırakıyor hava alanına kadar herşey normal Çağrı şurda durda bavulları indirelim sonra çekersin arabayı dedim,iç hatlar gifdiş diyor bak geçtin dedimmm amaaaannnn dananın kuyruğu koptu niye karışıyormuşum,sabah sabah çenem düşmüşmüş gerizekalılar,hayvanlar yine havada uçuştu lmaz:ayrılırken hiç öpmedim o uzandı beni öptü daha da bu saat oldu aramadım...Ömrümü törpülüyor bu adanm benim böyle nereye kadar gider bilmem 2 gün barış 5 gün küs.

Gerçekten evlilik yıpranıyor böyle olunca.Ben öjyle kavgalardan sonra hemen barışıp normale dönemiyorum,baya zaman geçiyor,iyice gönlümü alana kadar konuşmuyorum...:umursamaz:

Ayçada 5-10sn ayakta durabiliyor tutunmadan...kaydirigubbakcemile2
adım atmayıda deniyor ama paattt kıçının üstüne oturuyor sonra

Ayten Egenin fotolarını kaçırdım yaaa ama eminim çok tatlıdır:)
Gülcüm hadi kavuştun anacığına bol bol hasret giderin canım:)Erkeklerin hepsi aynıı yaaa Allah hepimizin yardımcısı olsun....
Egede koltuğa tutunup kalkıyor sonra koltuğa tutuna tutuna sıralıyor...Evdede tay tay yapıyoruz şimdilik..Ama en kötüsü yatağında beşiğinde korkuluklara tutunup ayağa kalkması yaa ödüm kopuyor nerde yatırıyorsunuz bebişleri??
Ege uyanır uyanmaz anında yatagında ayağa kalkıyorkafamçokkarıştı

canım yaa susabiliyorsan iyi. ben; eşim bana bişey dediyse iki katıyla iade ediyorum. işler daha bi arapsaçına dönüyo o zaman da. napıyım hırsımı alamıyorum.

bende öyleydım ama böylesi benim psıkolojimi rahatlatıyor,öyle güzelki cevap vermemek,dini açıdan rahatlıyorum,karşılık vermek çok günahmış çünkü..o çok abartırsa bende ona söylüyorum tabi,doğru konuş sensin mal falan diye..benimkinin ağzı çok bozuldu,hiç küfür bilmezdi eskiden,mertin aklı erincede böyle devam ederse kötü şeyler olur.en sevmediğim şey çocukların ağzından çıkan küfürdür.

Ayçada 5-10sn ayakta durabiliyor tutunmadan...kaydirigubbakcemile2
adım atmayıda deniyor ama paattt kıçının üstüne oturuyor sonra

iyi duruyo sizinkiler,ben denedim ama kıpır kıpır durmaya çalışmadıki hiç,adım atma sağa sola dönme derdinde

zaten ben kırgınlıklarımı söylediğim zaman dır dır ediyorsun diyor bana,ama ciddi anlamda kavga edicem böyle devam ederse..bu internette yazışma olayından sonra nasılda değişmişti beyfendi,istenildiği zaman kibar olunabiliyormuş demekki,valla o iyi olunca hiç ama hiç tartışmıyoruz.

Kızlar ben 2 3 gün önce saçımı kestırdim omuzların biraz altında...ınanılmaz saçlarım dökülüyordu kuaförüm kestirmeden kurtalamazsın dedi..Birde Umutcum kalsiyum başla demişti bugün nasipse onuda alıcam...
Belime kadar saçlarımı uzatmaktı hayalim kesmemek ama sürekli yerler saç kıl...
Şimdide o hayalimden vazgeçtim Ebru Şallının omuzda biten karamel saçlarını yapayım diyorum ne dersiniz???

kızlar ben şu aptal gerizekalı laflarına hiç tahammül edemem yaa biz demeyiz öe şeyler birbirimize küfür de etmez biz kavga edince bizimkinin tek huyu şudur ki iyi o zaman ne yapalım boşanalım öyle istiyorsan der ayyy sinir olurum hemen çıkış yolu bulamayınca böyle söler halbuki duramaz bensiz öööfff derim bende senle tartışamıycam şimdi daha da başka bişey demem uzatmak istemiyom konuşmak istemiyom derim o kadar..mesela dün kavga ettik şimdi emsajlar atıyo durmadan arıo yok öslemiş bilmem nee ay dedim ben evde hizmetçiyim niye öslüyosun bilmem ne du bakalım nolcak

slm kizlaarr artik pek kimse girmiyor galibaa bende serradan vakit buldukca giriyorumm hepiniz iyisinizdir umarim

ulaaa cevap versenizeee ayten,saliha,emel ayşe fatma haticeeee....Birşey sorduk herhall

içerdeydim okumadın hemen kızma yaww..sana hangi rengin yakışacağını kuaförüne danışmalısın canım,ama karamel rengini çok seviyorum ben..

slm kizlaarr artik pek kimse girmiyor galibaa bende serradan vakit buldukca giriyorumm hepiniz iyisinizdir umarim

sağol canım,idare ediyoruz işte,canım hiç iş yapmak istemiyor,elime kitabımı alıp saatlerce okumak istiyorum,mert birazdan uyanır,sebze püresi yapmam lazım..bi yemek topiğine bakıyım neler yazmışsınız.

Valla renk olarak yakisir gibime geldi gozumun onune getirince :) boyamalardan sonra dokulmeler olabiliyor yada beslenme degisikliginden diyetten iki sekilde olaninida yasadim :) ama suan Aslan saolsun yakaladimi affetmiyor saclarimi Bilerek yapmiyor ama tum sinirlerimde oynuyor yerinden tel tel kopmasi yokmu enseden uyhhh :s...

Bizde de boşanalım lafı hiç kullanılmaz tabu gibidir.Bence o zaman işin cılkı çıkar.Bu kadar kolay,basit kavgalarda söylenmemeli o laf.lmaz:Aman Allah hepimizin yuvasını huzurunu korusun ne deyim.

Betül o saç çekmeler beni uyuuuuuzzzz ediyooor hiç sorma.
Bu arada ben de dore kahverengiye boyattım saçlarımı,araları karamel gölgeli gibi oldu bu defa rengi çok hoşuma gitti valla.:lepi:

vallaa bizdede öyle kötü söz kullanılmazzz, ben çok çokkkk çokkk sinirlendiğimde derim istersen ayrı yaşayabilriz her zaman böyle bir alternatif var derim odaa sen bu nu bana daha öncede söylemiştin der.

canlarım bizimki işin içinden çıkamazsa benim onu affetmem için böle söler yoksa o kolay kolay beni bırakamaz der ama ben üzüleyim de onu affedeyim diye der...mesela dün akşam kavga ettik bugün deli gibi oldu yüz kere aradı biz zaten fazla küs duramıyoz bend e o da hemen barışıyoz yani briden konuşmaya başlıyoz Allaha şükür...

Kızlar bebeklerden önce valla sevgili gibiymişiz demi asıl evlilik işte böyle oluyormuş demekki
çoook sabırlı olmak lazım bazen bu erkeklerin mallıklarına karşı.
Ben kendimi sorgulayıp duruyorum valla,niye evlendimki diye.Ama Ayça dünyaya bedel
kocaymış,sevgiliymiş hepsi bir yana....

Şekerim kuaförümden burdaki arkadaşlarımın daha samimi cevap verceğini bildiğim için size sormuştum...Ynede teşekkürler...

Evet banada yakışır gibi geliyor ama benim asıl amacım Ebru Şallının saç kesimi Betül yani renk olmasada olur sorun değil..Benim dediğin gibi hem diyetten hem stresten hem hala çok çok emziriyor olmamdan felaket dökülüyordu...Birde dediğin gibi Ege bir tutuyor elinde bir yumak saç kalıyor her seferinde...
Tresan var ya şampuan onu çok methediyorlar şimdi bakalım ondan alcam ne olcak...

Çok hoş olmuştur eminim güle güle kullan canım...
ne sölesem bilemedimki allah saç vemiş sene ne etsen yakışır. ben sende koyu rengi pek sevipdurum.

Sağol canımcım:)
vallaa bizdede öyle kötü söz kullanılmazzz, ben çok çokkkk çokkk sinirlendiğimde derim istersen ayrı yaşayabilriz her zaman böyle bir alternatif var derim odaa sen bu nu bana daha öncede söylemiştin der.

Valla bizde de kullanılır bu laflar malesefki...Ama her zaman ben başlatırım gerizekalıymış aptalmış saydırırım:kedi:Çok kötü birşey olduğunu biliyorum ama oldu bir kere....

canım biz hala ona özel pişriyoruz bizim yemeklerden tattıryoruz hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…