- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.961
canım yaa susabiliyorsan iyi. ben; eşim bana bişey dediyse iki katıyla iade ediyorum. işler daha bi arapsaçına dönüyo o zaman da. napıyım hırsımı alamıyorum.
Ayçada 5-10sn ayakta durabiliyor tutunmadan...kaydirigubbakcemile2
adım atmayıda deniyor ama paattt kıçının üstüne oturuyor sonra
kıslar ya resimler koyacaktım emme halamın bilgisayarına yükleyemedim..tel. tanıtnmak mı gerek bilemedim.neyse aşağıda akrabalarımızın internet kafesi var..birara gidip oraya yükleyecem resimleri..kıvançın resimlerini koyacam..bekleyin beni anacağım..
sonra cıma eşim istanbula gitmişti ya.habire taciz edip duruyor mesajlarla..yok bizi çok özlemişmiş te..yok bizsiz olmuyormuşta..anlasın biraz değerimi..biz yanındayken değerimiz bilmiyordu emme..ben özellikle evden çıkmadan kıvanç ın birkaç oyuncağını ortada bırakmıştım ki gelince onları görsün de duygulansın diye..dün aradı eve gidince çok kötü oldum diye..bana tel. de kıvanç ın oyunçaklarının müzük seslerini dinletiyor..sizi olmuyor falan diye..anlasın değerimizi..emelcim benimki de hiç önceden yapmazdı..birkaç aydır işte şaka da olsa salak gerizekalı falan demeye başlamıştı ki ben hiç kullanmam.annesinin ağzı bozuktur biraz.ondan alıştı biraz.ben de çok sinirlendim yine bir gün.onunla konuştum böle şeylere gelemeyeceğimi.ağzıma geleni söyledim.yaptığı başka hödüklükler de vardı.biraz tehdit vari konuştum.ayrılmanın çok kolay olacağını konuyu anneme açacağımı falan bahsettim.( halbuki yapmacaktım)..bu çok ciddiye aldı.korktu.ogündür bayağı iyi davranıyor bana karşı..artık aradaki bazı odunluklara da sesimi çıkarmıyorm.erkek milleti böle işte..
emelcim sen de konuş istersen hödüklüklerini ona anlat.kalbinin kırıldığını ilişkinize zarar verdiğini anlat.belki iyi gelir..
sehercim ya senin oğluşunda benimkine çok benziyor keltoş..benimkini aslında saçı var da sarı olduğu için belli olmuyor.bir de çok kısacık..ne yapayım vücudu gerekli proteinleri saçı için de değil de büyüme gelişmesi , zekası için harcasın.acelem yok böle de de değişik.dikkat çekiyor çok.karizma oluyor benim oğlum..
kıs ayten valla dedğin gibi bir yaşına girecekler yakında ya ne çabuk zamn geçiyor.allahım güzel ömür versin yavrularımıza.geçen yıl bu zamnlar yok şu derdim var yok böleyim..ayy doğumda çok korkiim.offf zor du be..yok karın çevresi gelişemdi.yok böbreğinde sorun var..sıkıntı sıkıntı....şimdi çok güzel..bu sene kollarımızdalar..
ulaaa cevap versenizeee ayten,saliha,emel ayşe fatma haticeeee....Birşey sorduk herhall
slm kizlaarr artik pek kimse girmiyor galibaa bende serradan vakit buldukca giriyorumm hepiniz iyisinizdir umarim
Kızlar ben 2 3 gün önce saçımı kestırdim omuzların biraz altında...ınanılmaz saçlarım dökülüyordu kuaförüm kestirmeden kurtalamazsın dedi..Birde Umutcum kalsiyum başla demişti bugün nasipse onuda alıcam...
Belime kadar saçlarımı uzatmaktı hayalim kesmemek ama sürekli yerler saç kıl...
Şimdide o hayalimden vazgeçtim Ebru Şallının omuzda biten karamel saçlarını yapayım diyorum ne dersiniz???
kızlar ben şu aptal gerizekalı laflarına hiç tahammül edemem yaa biz demeyiz öe şeyler birbirimize küfür de etmez biz kavga edince bizimkinin tek huyu şudur ki iyi o zaman ne yapalım boşanalım öyle istiyorsan der ayyy sinir olurum hemen çıkış yolu bulamayınca böyle söler halbuki duramaz bensiz öööfff derim bende senle tartışamıycam şimdi daha da başka bişey demem uzatmak istemiyom konuşmak istemiyom derim o kadar..mesela dün kavga ettik şimdi emsajlar atıyo durmadan arıo yok öslemiş bilmem nee ay dedim ben evde hizmetçiyim niye öslüyosun bilmem ne du bakalım nolcak
ulaaa cevap versenizeee ayten,saliha,emel ayşe fatma haticeeee....Birşey sorduk herhall
içerdeydim okumadın hemen kızma yaww..sana hangi rengin yakışacağını kuaförüne danışmalısın canım,ama karamel rengini çok seviyorum ben..
sağol canım,idare ediyoruz işte,canım hiç iş yapmak istemiyor,elime kitabımı alıp saatlerce okumak istiyorum,mert birazdan uyanır,sebze püresi yapmam lazım..bi yemek topiğine bakıyım neler yazmışsınız.
Valla renk olarak yakisir gibime geldi gozumun onune getirince :) boyamalardan sonra dokulmeler olabiliyor yada beslenme degisikliginden diyetten iki sekilde olaninida yasadim :) ama suan Aslan saolsun yakaladimi affetmiyor saclarimi Bilerek yapmiyor ama tum sinirlerimde oynuyor yerinden tel tel kopmasi yokmu enseden uyhhh :s...
Bizde de boşanalım lafı hiç kullanılmaz tabu gibidir.Bence o zaman işin cılkı çıkar.Bu kadar kolay,basit kavgalarda söylenmemeli o laf.lmaz:Aman Allah hepimizin yuvasını huzurunu korusun ne deyim.
Betül o saç çekmeler beni uyuuuuuzzzz ediyooor hiç sorma.
Bu arada ben de dore kahverengiye boyattım saçlarımı,araları karamel gölgeli gibi oldu bu defa rengi çok hoşuma gitti valla.:lepi:
ne sölesem bilemedimki allah saç vemiş sene ne etsen yakışır. ben sende koyu rengi pek sevipdurum.
vallaa bizdede öyle kötü söz kullanılmazzz, ben çok çokkkk çokkk sinirlendiğimde derim istersen ayrı yaşayabilriz her zaman böyle bir alternatif var derim odaa sen bu nu bana daha öncede söylemiştin der.
Günaydın iyi pazarlar arkadaşlar:)
Sabahtan iki satır yazam dedim sonra belki giremem...
Canancım hoşgeldin özlettin kendini valla yaaa Kıvanç kuzusunada 41 kere maşallah yerim ben onu yüzerken her yerini ısırmalı o tosun balığınopuyorumnanaktan
Sehercim Ege bazen o yoğurdun tamamını yiyorben verirsem yer ama ben o kadar vermıyorum bıraz daha az verıyorum canım
Salihacım nasılsın kuzucuk nasıl?Bütün erkekler aynı canım kalıptan çıkmış bunlar sadece renkleri zevkleri falan değişmiş:roflol:Ne yapcan işte..Allah yardımcımız olsun...
Kızlar bebelere çorba vermeye devam ediyormusunuz?Yoksa normal pişen yemeği ezipmi veriyorsunuz?
Ege öyle bir yemek pişirince minik minik yiyor tabi ağzında çiğnemeye çalışıyor..Sonra istemiyor..Mesela dün makarna vereyim dedim tavuk vardı ayıptır söylemesi..Düdük makarna varya ondan iki tane yedi :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?